17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дебели тетки търсят дебели и къси гръцки.

Това новина ли е? Явно на хората не им пречи да стоят в задръстване щом са тръгнали. Нужно ли е да го отразявате вече години?

Нашето море ме е демоде!

Защо ни занимавате с такива "новини"? 99,9% от хората не ги интересува, кой бил някъде, че ечакал, пък не му харесвало и недволени били! Но нашите медии - пускат глупости за да не публикуват реални и важни новини и така 12 години и стотици милиарди откраднати - ЕТО ТАКА СТАВА... Вместо журналистика - мисирлистика!

Голяма работа, на нашето черноморие опашки няма.

От 2007 има 13 години и българите все още не могат да пътуват като европейци до съседна Гърция без да ги проверяват като престъпници и да висят като сополи с часове! Коств и Сюлейман пасито дгд

- Здравей, колега! Как прекара уикенда? - Ами чудесно. Успях да разпусна. Като цяло, стоях със семейството на един път. Много впечатляващо - поля, слънце, мухи, опикани храсти, децата се обезводниха, жената вдиган кръвно, знаеш как е. За малко закачих Гърция и после обратно.

И аз обичам гръцките плажове и море, но това си е чиста проба мазохизъм.

Сега ще видя да изпратя Рашков, да разпита гръцките митничари. Ще има уволнени шефове и там.

някой да не си прави съчинения по стари картинки на камерите на Кулата и на ОМВ 2 километра преди границата опашки от коли не се виждат "https://weather-webcam.eu/kameri-ot-gkpp-kulata-promahon-sledete-trafika-na-grackata-granica/"

Това са гладните бунтове , които предвиждаше Румбата Фърчилков!

Нали уж българинът бил беден? КПП-тата са задръстени, супермаркетите - също!

Корнеяли Нинова 26 мар 2021 "След 11 години управление на ГЕРБ сме най-бедните" Румен Радев 09 октомври 2018 "Стотици хиляди българи живеят в бедност" Мая Манолова 15 април 2021 "При ГЕРБ България стана най-бедна" Мика Зайкова „Има такъв народ“ 22 Апр. 2021 "България е най-бедната държава в ЕС, с най-ниска минимална заплата" Мая Манолова. 15 ноември 2019 "България е най-бедната страна в ЕС и с най-ниски пенсии и заплати, и с всяка година се отдалечаваме, а не догонваме средноевропейското ниво" Христо Иванов 30 януари 2021 "докато едни стават богати, други се натискат надолу, за да станат бедни и им се крадат не само доходи, краде им се бъдещето"

Отиваме в Гърция и Турция, защото сме бедни.богатите отиват на слънчака,на златни и албена! 15лв. на ден паркинг,25лв. такса чадър и два шезлонга. И ако се налага да закуси,обядваш и вечеряш,200лв. Няма да стигат. Храната отвратителна,а морето още по зле.

богатите летят със самолет и на място вземат кола под наем ве тъпанарче. боналите не висят кат просяци по границите с 25 голишните таралясници с пълни багажници домати крастааици лютеничка там рикица и не спят като клошари по плажовете ве. ббаахаха

Не можеш да съдиш за положението на една нация само от статията. Освен това в Гърция като цяло може да ти излезе по евтино от колкото в БГ. Зависи откъде резервираш и в какъв хотел си.

Когато стоиш 1 час в задръстване по нашите магистрали е проблем. Когато стоиш 4-5 часа в задръстане на границата - Почивка :D

защо тези хора не идат и не искат да са щастливи по нашите прекрасно застроени плажове и море......

ти не оздрвя ли?

Не ми се ще да си представям на какъв кенеф се е превърнала близката околност.

Защо служ.правителство не вземе мерки да разговаря с гръцките си колеги или ги интересува само ,,изчегъртването,,КОМУНДЕЛСКИ УРО.И НЯМА ДА ВИ ПОСЕЩАВАМЕ ,,ЛАЙНЕНОТО МОРЕ И БЕТОНА И СКЪПИТЕ ШЕЗЛОНГИ,,И ДВА ДНИ ДА ЧАКАМЕ И УНИЖЕНИЕТО НА ГРАНИЦАТА,СИ ЗАСЛУЖАВА,,ЧИСТА ВОДА,С УСМИВКА ТЕ ПОСРЕЩАТ,,дори и вътрешно да ни псуват,,Така ли ще ни спрете ,с мълчание от ваша страна или некадърност.

...цена НЯМА. На хората им е все едно дали ще седят два дена и щи висят на границата. По-добре от пътуването с "бърз" влак до Бургас само за 8 часа или по "магистала" Тракия само за 5 часа каране по лунният пейзаж - мъкаааааааааа.

Българина захлеби през последните години и сега прави километрични опашки към Гърция. Почивайте си спокойно защото съвсем скоро комунистите пак ще ви напомнят какво е глад. Неблагодарници! Пак се овличате по руските алкохолици...

е баш виновния !

12 години какво направи, че да се промени нещо? Изрина бетонните чудовища? Спря презастрояването? Направиха план за устойчиво развитие? Стимулираха българите да ходят по черноморието?

Ходя в Гърция, както и всичките ми познати от над 20 години. Тогава още дори не бяхме чували за идиота вожд.

Само като видиш кои са на опашката, с какви коли са, ти става ясно какви селяни с домяти и краставици и тенекия сирене са тръгнали да осерат трите ръкава на византийците.Паисий би възкликнал -Оо свещена простота. Комплексари!

Много добре правите, като ходите. Защо обаче се връщате?

То добре че е Гърция, че съвсем щяхме да закъсаме с ваксинациите.

Булгар,булгар и цоп...в Средиземно море

Сега Рашков ще ги оправи, споко.

Дъното сме! Седмица ще чакам на опашка! Всичко е унищожено тук!!! Долни, жалки, ненаяли се отрепки!!!

Те тези и отзад ще са съгласни да им бръкнак гърчолята. Никакво себеуважение.Че и така учат сецата си-на унижение!

Бетонните чудовища в голямата си част са руски и се гледат от бившия финансов министър Велчев. Та в американски колконий руските инвестийций и собственици не се закачат :) защото пак ще уволнят или назначат някой министърпредседател!:):)

Гърците винаги са ни мразили и ненавиждали.Това потвърждава историята хиляди години и винаги са гледали как да ни забият нож в гърба без изключение и сега продължават да ни унижават и нашите измекяри чакат да ги унижават .Кеф им прави.О простотия простотия. За една салата и един чируз се продадохте

Учат децата си на истинска почивка,без мутренски изпълнения,без да ги хваща летния вирус,с чудесна храна и отлично обслужване,на нашита море е мазохизъм...

По себе си ли съдиш?

Напротив гърците мнооооого обичат туристите,и туристите го знаят ,затова на границата има толкова румйнци,сърби,унгарци и македонци....

Съсель и ще видиш панорамния изглед на презастрояването .

миналогодишна снимка? то и тогава така разправяха нашите бабуини, ама ние минахме за 10-тина минути хаха

Купил кола с кредит или като продал 2 ниви на дядо си и мисли, че се е замогнал горкия. Познавам милионери, които си карат старите коли и не им пука. Тези де реват за колите са вчерашни пикльовци и парвенюта, за които социалният ти статут се определя от това каква кола караш.

Селско тъпанарче, бедният едва намира 1 лев за хляб, не пърпори с таралясник, не пълни суперите и не ходи в чужбина. Сега нещо вдяна ли недоразвитото ти мозъче?

Не си бил в Гърция май

Нищо не ви обичат .Мразят ви. Гледат да ви вземат някой лев че умират от глад

Турция, Сирия, Ливан, Египет, Либия, Тунис, Алжир Мароко и всички гръцки, хърватски и турски острови изливат фекалиите си в затвореното средиземно море навътре с тръби.Нямат пречиствателни станции.Така че за чистота да не говорим. Отходния канал на 18 държави. А за мръсните индустриални реки които се вливат в него какво ще кажете? Няма чисти води в моретата щом кипи живот. Само в главите на тъпите и необразовани хора. Средиземноморието е силно замърсено. Това да не е планинско езеро?

Така е само че техните партии не говорят за това защото си пазят туризма и не афишират тази тема, че нямат пречиствателни станции, а тъпите ганьовци сами забиват нашия и после чакач пенсии, помощи за деца и заплати и викат дайте пари.Ами вземете си ги от гърците бе. Те не влизат в България!

Ей това е мазохизъм, да висиш с часове на границата, да ставш посред нощ, да ходиш за 1-2 дена на море, но после да казваш, че си бил б Гърция.

Вие да сте чули гръцки остров с пречиствателна станция? Няма и да чуете. Всичко с тръби в морето. Евтино е

Явно си го виждал само на картата!

Живял съм по островите.Питейната вода е кът. Всички отходни води са в морето. И собре че е така дащото гърците нямат вяра да пият и да готвят с пречистена рециклирана вода. Винаги ка го казвали.