Коментари - Отнеха пълномощията на зам.-председателя на ЕП Ева Каили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-големите крадци са на най-високите постове в "демократичният" ЕП! Гръцката пацавура от проститутка в зам.председател след мега серия от задни прашки и виртуозни изпълнения на.... флейта!

Просто киро и ма пръст в таз работа, решил е да почне от европарламента щот у нос се изложи с таз нулева корупция :) .

Личи си ,че е ебачка и обича парите.Алчна византийка ,кой знае колко катарски пишки е строшила докато им опъне парите.

Вътрешен одит в Еврокомисията доказа Неправомерно=Незаконно договаряне на ваксини срещу Ковид 19,за Десетки Милиарда евро, договорени Еднолично от Урсула фон дьо Лайнен и Пфайзер!!!?? Доказано от Одит! ..... Фон дер Лайнен е договорила първоначалните,цени,количества с Пфайзер,чрез....СМСи от Личния си телефон!!!!??? Разследващите от ЕС задължиха Президентката на ЕС фон дер Лайен да предостави телефона си като доказателство в разследването. Фон дер Лайен...Отказа достъп до Незаконната си кореспонденция с Пфайзер!!! Тя Отказа да Съдейства на разследване в което беше главен обвиняем. Да Президента на ЕС Лайен! Нищо не и се случи.... ...

тези които сочат с пръст и се радват–В европейския съюз има корупция и някой ги хващат.На изток ,в Русия,Бъ.гария ... и други просто си вземат,а който не е съгласен е престъпника.

Глупости. В Русия кметове и големи чиновници редовно влизат в затвора. Преди 6 години дори бяха вкарали заместник министъра зад решетките. Губернаторът на изключително богатия Сахалин ощи е в затвора. Там ги вкарват на топло на партиди, като в Китай. Но не разстрелват.

Ходи да плюеш на майиината си против България и да се свивша като бита мастия пред западните ти господари

с Урсула почнете!!!! всички са за пандиза... а не за уволнение!!! Години на ред крадьт Европарите

Арестували са я понеже не е грозна като Лайното, това е корупция

и те са хубави жени не като германките дето не можеш разбра мъж или жена е.

Лайнен да разследват и Борел за търговия с влияние и прокарване на американски интереси!

в България, кога ще осъдят герб пп дб дпс бсп

А Лайнена кога? А тези от ЕНП целуващи се баце и самия той ,кога?А плювналиев с къщата в защитена зона,кога?Най големите крадци са по телевизиите да ни поучават.

Това същите евросоциалисти ли са, които са борят срещу нарушаването на гражданските права в Катар или са други евросоциалисти? Само питам.

се казва че в корупционната схема наречена combines са участвали освен италианеца, жена му и дъщеря му, мароканският консул в полското посолство и Qatar. Много пара подарена от Марико и Катар, обаче не се разбира за какво. Каква е целта на подарените пари, какво са трябвали да правят в ущърб на EU срещу тези пари?

Qatargate и корупцията е била за да се гласува в ЕП безвизов режим за Катар и Кувейт в EU. Каква е ролята на мароканският консул не се разбира.

сега разбрахте ли защо Боци бързо си намери дружки в ЕК...

Всеки за нещо, а въшливия само за въшките си говори.

С кюлчета злато винаги имаш приятели :)

с нейната външност ще си намери по добре платена работа и дори няма да разчита на корупция. Е може да трябва да си ляга с шефа.

Това е нормално , така работи демокрацията. Без корупция няма как да има демокрация.

500 хиляди евро ? Аматьори !

А онази там внучката на един, свързан с едни неприятни типове от ВСВ - кога ше я махаме и разследваме?

генерален секретар на европейските профсъюзи, директор на НПО, зам.председател на европарламента - корупция по най-високите етажи на властта в ЕС, за лайен да не говорим, за която разследванията за корупция в германия бяха сметени под килимчето и беше спасена с най-високия пост в ЕС

Сега ли разбраха, ме в Европейския съюз, корупцията е оревърната в спорт. Тази просто не е разпределила парите и някои са се почувствали прецакани. Все пак идват празници.

А кога инжекционната корупционна схема? Щото катарците са като малки деца спрямо фарма картела. или ще има замазване на очите?

Нормално, корупцията е основна капиталистическа ценност.

с любов....после Бг nada Шенген заради корупцията. Присмял се хърбел на шърбел

Що така - за лАйнен може, за тая, не може?

Това дори ме навежда на мисълта, че са подхвърлени пари, за да я обвинят и свалят от поста. Отдавна корупционните схеми не работят с пари в кеш, точно заради рисковете за лесно доказване в съда. За сметка на това, добре знаем, колко лесно се подхвърлят пари …