17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е старо като компютрите ! Докато са правели системата г-да съдии въобще не им дремело докато не са я въвели ! Тогава се оказало , че са приели система която не им върши работа която те са приели ! За да стане удобна за работа трябва да се оправи се помощта на съдии , но за това оправяне се искат пари , но вече са замаинали и затова съдии са решили да шкартират , но не им се получило зарадо електронизацията на правителството !

Изгонете го този педал ! Противен ми е от изборите за Президент ! Тъп и нахален тип !

Настана време разделно. Политиците са толкова разделени от нуждите и съдбата на народа си, че реално живеят на друга планета. От нас зависи дали ще им позволим да останат на нея, или ще ги свалим от космическият им кораб с камъни и лопати. Ракетата ЕС и доставчикът на гориво САЩ са абсолютно решени да занулят Европа и да я върнат в 19 ти век. Все още има шанс да реагираме. След тази зима няма да е възможно. Ще има военна икономика, директна цензура и повсеместна мизерия. Достатъчно е бензина да мине 7-8 лева литъра и България застива. Държава като нашата без особени ресурси, без силни инвестиции в производсство е изцяло върху търговският и обслужващият сектор на икономиката. Тяхното развитие и адекватност са пряко свързани с цените на петролните продукти. От там мечтаният от ЕС Зелен Преход става Кафяво-черен. Големите корпорации нямат нищо против. Ще намалят работниците със 60-70 процента, ще намалят разходите и ще имат почти безплатна работна ръка. От там Каргил, Байер-монсанто, Нестле и всичките инвеститори в синтетично производство на храни ще подпишат договори по модела с Пфайзър, без никаква прозрачност и отговороност. Все още има шанс, ако се организираме и излезем на протести срещу цялата ДС политическа класа. Не ни трябват стари кадри. Искаме нови хора, с доказана липса на свързаност с Масонски орденчета и номенклатурата от ДС. Искаме референдум за излизане от ЕС и НАТО. Искаме възстановяване на енергийните договори с Русия. Искаме САЩ да затворят всичките си военни бази, които ползват безплатно и България няма юрисдикция върху тях. И не не желаем да заменим съществуващата конюктура със следващият ДС проект наречен Възраждане." ЛУСТРАЦИЯ ЗА ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ДС. НАРОДЕ СЪД И ЗАТВОР ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.

Това е някаква Компютърна Програмка, за ШПИОНИРАНЕ на Работата на служителите... и СЛЕДЕНЕ дори и на кореспонденцията в тоя съд... Пример--- "" ИМа сигнал за корупция , срещу Шеф в съда и искат служители да напишат МНЕНИЕ.. Обаче написаното може да бъде ПРОЧЕТЕНО от тоя шеф !!! Така, ако НЕ са арестували и пратили в ЗАТВОРА тоя шеф, оня после може НАРОЧНО да уволни хората, РАЗКРИЛИ корупцията !! НЕ може цялата кореспоненция в някоя фирма да минава през Компютърна ПРОГРАМКА за следене...

Булшевишки тъпотии

Пленума на ВСС бил компетентния орган. 21 орган

И каква стана тя, съдиите започнаха сами да се съдят.

Вярно че не си юрист. Иначе нямаше да напишеш толкова глупости.

И кво излиза? Че нищо сигурно няма в нашата правосъдна система.....Не съм юрист, но то за всеки логично мислещ човек е ясно че щом едни съдии определят решенията на други съдии като незаконни, то системата е Пунто Мара...кой когато не е на власт му се отменят решенията и толкоз,просто щото вече не хапе. Е, и как при това положение претендират да ги уважават? Тях и решенията им?.

Лазарчо беше на първа писта на протестите и претендираше за връщане на законността. Именно неговите сади оправдаха всички протестери за вандалствата и за нападенията на полицаи. Ама иначе бранител на законността.