Отложиха присъдата на бившият съветник на Тръмп Майкъл Флин

Следващото заседание на съда по делото ще е на 13 март 2019 година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очаквам съдията да скочи от 20-ия етаж с викове "Руснаците идват!"

Някои не виждат, но американците разчистват руското влияние и всички, които са си говорили с руснаците. Явно в Русия ще започне обратният процес. От години се виждаше, че руснаците рушат американската държава по всякакъв начин и няма нищо нелогично в тези действия по прогонване на руските слуги. Това ще последва и у нас.

Този филм сме го гледали ... през 1937 г. "Враг на народа", "Предател" и т.н. Само че в СССР. Сега вече и в САЩ. Съдията става обвинител. хахха... Това ли е безпристрастния съд?+

Адвокатите са поискали отлагане... или отвод на съдията, защото изказванията му явно показват че полтическите му пристрастия ще надделеят над съвестта му;)

Преди две години се зарадвах, че Тръмп печели не заради него, а да не е омразната Хилари. Но Тръмп е супер лицемерен, хлъзгав шоумен.

Оранжевият откачалник Тръмп също като съветника си е руско мекере,държат го на къса каишка с компромати. Ако си въобразява че ще му се размине защото е милиардер и президент,скоро ще се увери че грешно си е направил сметката.

и 30 милиона зян Мълър все още не може да намери някой който да потвърди това което твърдиш, та и затова Мълър започна да изнудва набедените за свидетели или да сключва сделки та поне някой да се навие да лъжесвидетелствува срещу Тръмп-)