Отложиха мерките за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров заради болен адвокат

По делото има нови материали, а адвокат Аделина Натина ще бъде глобена, каза председателят на съдебния състав Галя Георгиева

Обратно в новината

Коментари - Отложиха мерките за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров заради болен адвокат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не е скъсал минискус дагоеба? Или е пипнал Корона?Като се наакат всички се разболяват. И кашлят!

да не е и той в Пирогов в една стая с Коцев, и да си говорят двамата за часовници?

НЕ може да отлагат съдебно дело заради болен адвокат !!! Подсъдимите могат да си наемат какъвто искат адвокат, а може и БЕЗ адвокат... ВАЖНОТО е да се разбере дали взимат ПОДКУПИ !! МОЖЕ да отлагат дело САМО ако някой свидетел който трявба д СВИДЕТЕЛСТВА отсъства.. И при положение че САМО тоя свидетел ще дава пказания.. Ако има 20 свидетели и един е болен, НЕ могат да отлагат даването на показания от останалите свидетели !!! НЕ може да само да РАЗИГРАВАТ хората да ходят в някакви съдилища !! Ако свидетели, който трябва да даде показания е болен, може да даде показания в следващо дело, но НЕ и да отлагат всичко .... Разни МОШЕНИЦИ само се правят на болни ( или техните адвокати ) , докато накрая се разболеят свидетелите и не могат да отидат в съда !!! Или да си наемат друг адвокат или да отиват БЕЗ адвокат !!! Ей заради тоя СЪД, направен СЛЕД 1990 г, почти НЯМА осъдени бандити, а повечето ги убиват на улицата. САЩ е боклук... И който имитира САЩ , става на боклук !!!

само в булгаристан престъпника има бонус-Споразумения само тук има безпринципни отлагания и дела се точат над 10г. само тук има осъдени но на свобода/нямало места/ над 1300 престъпника с присъди над 6 г само тук няма дори наплют съдия всички с а милионери и никой не носи отговорност за нищо само тук убийци имат отпуски само тук няма повече от 10% платена "кръвнина" само тук има изнасилвачи с по 3 присъди които уж минимални са над 6 години а те на свобода вече по на 23 г трябва съдебен борд от сингапур ,китай...

В това няма логика защото като адвокатът не се яви клиентът му остава в ареста

Те и мисирките са толкова грамотни , колкото и съдийките....Най-вероятно е оставена в ареста до второ нареждане.

Из хрониките на Територията стана ясно следното : 1. По заповед на вожд Винету или пък вожд Шиши , курвтурата ви скалъпва едно обвинение по сценарий от някой евтин крими сериал. 2. Полюцията ви намира и прибира на топличко . 3. Темида , която отдавна е с широко затворени очи , покорно потвърждава обвинението и ви оставя на топло. 4. Пилиенцето е сготвено и опраскано. Е , да ни е честито "демократизирането" и пак да гласуваме !!

Тя щом и самата "съдийка" Галя по делото сама си го е казала , че Боко и Шиши са над всичко , какво да говорим повече.

Като стане напечено, или вдигат кръвното и мюфтията им ходи на свиждане, виж пожарникаря, или хващат разстройство, или нещо подобно.

А кога ще има наказателна отговорност за лекарит, които издават фалшиви болнични листове? Това е на по-малко скандално от (без)действията на съда.

Каква изненада!

Болничния е от доктора на Живко Коцев

Отново се връщаме във времената на Боко Тиквата. Който е срещу Боко и Шиши го погва прокуратурата.

На прокуратурата с режисьори Буда Шиши върви с пълна сила. А крепостните орки люпят семки и калвът

Много орги има, мнооого!

Калвът?????????? Ти ме умори от смях, неграмотник!!!

Изключително мощен е адвоката на мъжа:)))) Направо е юридическо чудо:)))

Няма време. Чакам ги! Да се готвят Кирчо и Кокорчо.

Ти чакай първо Боко - на него трябва ласки да дадеш преди всички. После е Шиши, ама ти си Мъж и ще се справиш и с него, вЕрвам ти!

Този скритият зад фикоса даде повод бат Бойко да каже че не само папите са го лалили за акъл а и зад фикоса са се крили от него.

Господи,мислех си,че главният секретар на МВР е гей и излезнах прав.Той имал интимни чатове с подсъдимите. Жестоко е да си педераст и да изпаднеш в зависимост.А и пропя всичко за своите интимни приятели. Интересно Бойко Рашков в случая какъв е,активен или пасивен!?

номера панаири цирк

е, то или разбойника ще е болен, или адвоката, което си е едно и също!

SS-Nebel

Горкичката! Да се оправя бързо! Много са ни болнави магистратите бе! Гладуват сигурно!

Що не пробваш първо да прочетеш какво е "магистрат", пък после да лееш пилешкия си акъл наляво и дясно....

Почнаха пак панаирите. ПроКУРатурата тепърва ще се вихри ...

да започнат-сега!