Коментари - Откриха жив и здрав 66-годишния Димитър Илиев, изчезнал край Перник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Авторът на статията би ли обяснил значението на израза "издирваният е установен" ? Ако означава "намерен" то как така някой веднъж го е намерил, а след това те /органите/ пак го намерили?

За съжаления такава е съдбата на възрастните хора, които страдат от деменция или старческо слабоумие, често се загубват и не могат да се приберат в къщи.

Върнал се жив и здрав. Че е бил жив е ясно, но ако е бил здрав нямаше да се изгуби. А дали се е върнал сам не е сигурно.

Наборът си е носил винкела, затова е оцелял.

Черен гологан не се губи. Хеле пък от Перник или околностите ... Той Сашко при студ и мраз оживя колко дни и нощи беше ... А сега при тези жеги нощем си е кеф ...

Хора не изоставайте родителите си ! МВР има много по-важни функции от това да ви издирва родителите защото вие не се грижите както трябва за тях !

Освен хората да държат родителите си под ключ от 7 сутринта до 7 вечерта, докато са на работа , каква друга грижа предлагаш? А и тази "грижа" хуманна ли е ? Защото не всички хора имат финансовата възможност да напуснат работа или да плащат за гледачи. Явно този човек страда от заболяване, което изиска 24 часова грижа.

Така е - грижата за възрастни особено в дементно състояние изисква 24 часа. А услугите на гледачи и домове са между 1000 и 3000 лв . А заболяванията изискват постоянен контрол

Една гривна с GPS им сложете бе, няма да обеднеете !

Божурище е град, а не село!

Извънземните извличат генетичен материал от перничани

За какво престъпление го издирват? Че не е гласувал за ПП? Или че не си е сдал пенсията на Партията и Интимните връзки? Ами за затвора си е.

Човек на 66 е пълнолетен. Какви са тези родители дето почват да го издирват на 12тия час? Ами човекът е бил с няколко какички да се забавлява.

А къде е Пепи еврото?

Питай ме някое друго въпросче ?

кошче? пише се със З идва от КОЗ :) ама аз когато пушил ти си бил на баща ти в гащите :)))