Откриха убито 17-годишно момче, задържани са двама негови приятели

Тялото е открито тази вечер, заровено в сметище между Кнежа и Бяла Слатина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста млади хора щяха да са живи и станали Човеци.

Само две думи Бойко Рашков!!!

ГОСПОДИ, ПАЗИ МЕ ОТ ПРИЯТЕЛИ; ОТ ВРАГОВЕТЕ САМ ЩЕ СЕ ПАЗЯ!

Ужас!Пребили го заради дребен конфликт! Това са същества ,които даже немогат конфликтите си да разрешат по цивилизован начин! Ето това е картината на нашата мила родина!Няма възпитание,няма нормална севеъна среда!Прости хора,измет!

Не е дребен конфликт,разпросртанение на наркотици,то може да се води и дреболия де,толкоз са са омазали всички,в тва число и загиналото момче и това там се знае от не един в махалата,дребен кофликт,дааа бе...

""Откриха убито 17-годишно момче, задържани са двама негови приятели""".При такива "приятели", врагове не И трябват.Много скотове ,бродят безнаказано в територията България.Така се получава ,кога се премахва необмислено ,такава подходяща за нароноселението присъда като смъртната.

Когато всеки знае, че ще се измъкне след 10 години така се получава. Съдебната ни система е пълен провал. А дирниците си развалиха сайта, постоянно изкачат банери, и не може да се пускат коментари

И преди 300 години да емигрираш от западна индия (днешен пакистан) пак си оставаш пакистанец ако ще на пъпа на париж да те оставят. А те се отрепаха да им слагат имена то не бяха цигани- gypsy (от Egyptian) ма видяха че нямат нищо общо с ония по испания и англия и им сложиха ново име Roma ма и рома не става . Е вижте кво става пакистамците като влязат в афганистан бели жени със сини и зелени очи а мургавия мемет ги хванал с вериги уж кореняк авганистанец. Не е ясно кога ше разкрият и на нас как са дошли. Щото няма нищо общо с индия и гърците и македонски.

Научете се да пишете грамотно, преди да почнете да раздавате съвети. Пише се "Афганистан", а не "Авганистан". Съсипано образование = неграмотни хора, податливи на манипулации = скапана власт и корумпирана държава. Четете и се образовайте!

Детето излезе в 23 часа? Детето няма ли родители. Каква работа има дете посред нощ навън?

Да, и отишло в заведение, където срещнало двама "приятели". Какви са тия "деца", дето се шляят по кръчмите нощем...

Какво стана с тези Българи ? Бият се трепат се и никой не прави нищо за да намалеят престъпленията ? Слободията ли доведе до това Безразличие или Съдебната и Наказателната система ? Новото Правителство трябва да направи нещо за да спрат тези убийства и точка .

замесени българи в тези случаи, а български граждани...

Резултат от работата на БХК и други НПО за "интеграция" на ромите. На практика им стимулират "особеностите", разделящи ги от работещите за хляба си хора. Девойче, за което вероятно родителите получават все още детски добавки, е пуснато в 23:00 на кръчма - това нормално ли е?

година комунизъм....

Дир, прегледайте постовете по-долу: цинизми, омраза, призиви за саморазправа не с веноввеете, а със съвсем нищо неподозиращи хора. И когато някой се осмели да им отвърне подобаващо, вие го триете.

екшъни са гледали тези примати. И защото са тъпи и безмозъчни си мислят,че всичко е като на кино.Пребиват някой с бухалка и после онзи става и си тръгва. Ама не.Сега да влизат на топло и да им разкажат играта вътре.

Абе ВИЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ, четете ли изобщо какво пишете? Или имате чувство за черен хумор? Убито 17 годишно момче. Задържани са двама НЕГОВИ ПРИЯТЕЛИ!!! Е какви приятели могат да му бъдат двамата убийци, тези които са го убили?

а оня дето разфасова съученикът си? Нали и той му е бил приятел. За това се ползва минало време..

Ксенофобите са увредени. И са тъпанари. И комплексари.

Боли като трябва да се гледаме в отражението на културни статии като тези. Все едно сме с наднормено тегло и се гледаме в огледалото. Докато не се хванем да направим промяна като отидем на фитнес, само ще казваме че този в отражението е някой друг и не си заслужава.

Какво да откриеш в анти човешката Кочина? Заводи? Научни лаборатории? Центрове за технологии? Болници? Театри? Училища? Детски градини? Не. Откриваш трупове. Всеки ден. Все по-често и на малолетни лица..

Бългярия е Родина не е кочина...извине се за думите си...

кочина е! И то комунистическа кочина!

да е Родина-кочина.Прекалено много боклук на територията,а и още се изсипва.

България е нещо свято...за която са умирали хиляди хора, предците ти са давали от себе си и живота си за да я има тази страна...Родината е нещо свята и не може да е кочина...държавата е друго..и БГе много много красива страна

Ако родината ви е кочина, то вие сте прасета. Така ли е?

това ли е стопаджията...ужас ужас е тази държава вече

Чалгарите, канадците и мунчо побъркаха народа. Това е началото.

Ей цървул за 8 месеца ли се съсипва държава бе

първо цървул си ти! Второ съсипва се от 1944година насам, СЕТИ СЕ САМ ОТ КОГО!!!

да се види статистиката на убиствата в този период от годината от 1989 до сега и кой е управлявал.

убийствено приятелство!

Тоест дават знак на убийците да убиват.

Кой кара хората да убиват ..... ??? Лукавия ! Той е бащата на лъжата , идва да открадне, заколи , погуби . От край време е човекоубиец ! Господ Исус Христос го победи и осъди на вечното огнено езеро . Хора покайте се , единствен Господ Исус Христос прощава греховете на човека.

Чааакай малко? Не беше ли Исус синът божий? Или е самият Господ? Или ще почнем да говорим небивалици тип отец син и светият дух са едно и също? Приятелю, Господ няма да ти помогне в случая. "Лукавия" е метафора, има я във всеки от нас. Мъдрите я контролират, глупавите се отдават на нея. За това лукавия може да се натири в кгъла само чрез познанието. Когато си неук, няма как да го контролираш, защото той дебне отвсякъде!

Не че искам да ти опонирам, но познавм много интелектуалци, на които моралутжим е чужд, както и обратното много прости, разбирай неуки, хора, които са със златни сърца. Идеята на религията да възпита морал, не толкова наука.

Наука и познание, приятелю, са две различни неща. Можеш да си ходеща енциклопедия, но със сухо сърце. Сърце, което нищо не го вълнува. Можеш да си израстнал в бедно семейство, но да имаш нюха, хъса, желанието да се развиваш и да откриваш. Блестящ пример е Хенри Форд, който е завършил само основно образование, а е стигнал много напред. Блестящ пример е и Никола Тесла, който въпреки, че умира беден като църковна мишка(заради времената, настъпването на капитализма, и Едисон) остава ненадминат и името му се помни и използва от най-големите визионери и днес. Сега аз ще ви опонирам - религията е насока на духа за подчинение. Към Бог. По този начин той няма как да се развива. Но ако "пуснем духа от бутилката", не знаем къде ще отиде. Преди 300 години е нямало условия хората да се ограмотят. Тогава религията е била полезна.Сега знанието е на всякъде, но и лукавия също! Всеки трябва да отсява доброто от лошото!

Коментарът е насочен към всичките зломислищи и комплексирани коментиращи. Вие сте чума! Политизиращи и цинични към престъпната загуба на човешки живот. Замислете сте какво сте вие коментиращите . Безхаберни към смъртта на съгражданите ви? Комунисти? Заради Генерала? Отделям от времето си за да пиша, за да мога да изкажа видното, но пропуснато и неизказано: Вие мерзавци които пишете тук с такава злоба, с такава апатия, с такава ненавист към ближните си сте истинска, безпрецедентна чума. “Човеци” като вас са истинската пандемия. Жалки подобия на хора.. Жал ми е че страната ни е пълна с хора, които са като вас тук дето пишете коментарите. Морални лешояди.. Жалки хора… Светла памет на починалите

Е ТАКА В БЪЛГАРИЯ?! Защо сме на дъното по всичко добро, а сме първи по всичко лошо и зло!!!??? Аз знам, а Вие???

Силно казано! Само дето не пише “за щастие”! Идиотски неграмотници

човешкият живот няма стойност за комунистите

също.

Андрешковци, пазете си циганите, както е тръгнало да се самоизбиват ще намалее народа ви на половина.

Нали си емигрант, какво те бърка "бившата" родина. Лицемер.

Свиквайте, това е само началото. Съвсем скоро ще живеете на студ, ще ядете хляб с вода и ще съжалявате че сте живи. Под мъдрото ръководство на генералската хунта е така.

“Детето излзе към 23 часа и отиде в едно заведение”

Яко труполяци. Евалата, примати! Така се прави. Ковид не ви требе, тепане и пукане. 500г. робство не са ви затрили толко, колко сами ще се заличите. Напред! Пътят е само нагоре към небето!

Чичо Венци, а твоя път на къде е? Май директно към ада в котел три?

Всеки ден откриват тела на тийнеджъри.

защитавате някого

Държиш се по начин, сякаш си замесен и се чувстваш виновен!

А ква реклама ми излезе доде четох статията. Дир дано нямате нищо общо, щото иначе ега пукнете в адски мъки!

Благодарение на политиците ни до тук,се превърнахме в ЦИГАНСКА бЪЛГАРИЯ и новини като тази ще са все повече всеки ден за жалост.

Тъпанар на степен плюс безкрайност.

в ЦЯЛ СВЯТ СТАВАТ ПОДОБНИ УБИЙСТВА...

Благодари на Герб за миналото светло десетилетие!

Е, какво. Последното десетилетие на криворазбрана демокрация дава своите плодове. Да аплодираме!

И това няма връщане назад.

има подобни убийства. Аре стегнете се малко бе хора, не всичко в тоя свят е Радев и Бойко.

Вероятно пак става дума за мангали!

Ловеч с Луковит?

Заглавието казва Откриха убито 17-годишно МОМЧЕ В статията четем Арестуваният е привлечен като обвиняем за умишлено умъртвяване на МОМИЧЕТО по особено жесток начин. Кое е вярното?

Щото са описани два отделни случая.

Че си буквояд

16-годишна, излязла сама в 23 часа... Те дали имат представа, колко им е била пораснала щерката вече?

излязла е щото и се е папкал салам.

тва при Борисов не помня да е имало таквиз чудесии кат при ХУНТАТА на Радев И тока беше много по-евтин И бензина Тия дръти комунисти пак ки занулят банките

Радев Българоубиец е заповядал 95 процента от хората в интензивните отделения да се умъртвяват. Точно това се случва. Това се нарича Геноцид. Забраната за операциите има за цел още по-голяма смъртност.

Комунистите се прегърнаха с Демократична България . БКП и Иван Костов рамо до рамо . Слави уж мразел БСП и той се прегърна с комунистите. Кирил Петков се прегърна с партията на статуквото БСП. Абсолютно безпринципна коалиция. Точно коалицията по време на кабинета Любен Беров.

Кирил Петков е ДРУГО КРИЛО на БСП...

Че той костов си е комунист от 100 години. Обучаван е в школа на КГБ - Камеранчук Украйна. Чичо му е партизанина Бончук Ицо Бойкикев пък е с майка рускиня и баща комунист-сталинист

трябваше да се състави правителство. Вие ГЕРБ се прегърнахте с ДПС... ама не плямпате за това нали?

Когато толерантността към престъпниците стане ,,0,, и престъпленията ще станат ,,0,,

Имам информация от Манолова, че Борисов не си е платил гражданска отговорност. Мисля да го арестуват подчинени милиционери .

Ебаси промяната. Само убийства на непълнолетни. Браво. Евала.

Израстнаха с мутренските ценности на бибитко.

Коронавирусът удря в главата и психиката!

Не ме напуска усещането че и тримата убийци са били ваксинирани...

879 къде си ?

Е от какво да се пазим по напред: от Ковид или криминално проявени ??? Съсипана държава от мутрите...

аре малко по-сериозно а?

Сидеров що не е е ходил в армията Нито е болен нито е луд.Овсен да е пасивен ГЕЙ.Че и зема снаха си за булка

Крайно време е нещо да се промени по отношение на възпитание / това е доста трудно/, на наказания и присъди. Хората съвсем озверяха. Убийство след убийство. Заради дребен конфликт /според статията/ да биеш човек с бухалки. Тези момчета /мъже/ определено са с психични отклонения .