Коментари - Откриха трима мигранти на кормилото под кърмата на танкер след 11 дни в морето (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кораба няма кормило, уважаеми. Има рулево устройство, част от което е и перото на което са седнали мигрантите.

Да бе на онова търкало от каруца дето го слагат на корабите и са му турили дръжки ко е? Чисто кормило !

Верно си "простак"! Ти кораб си го гледал само картинка или през бинокъл (ако знаеш и това какво е)!

жилави ма.муни новите ариици на Меркел

Сега един преход до Маями и после може да се качат на ракетата на Мъск към крайната си дестинация - Марс.

Ами информацията е неточна. тези 2700 мили те не са стояли на перото,; малко аритметика това прави средна скорост 11 възла на час. Както показва снимката и клипа ако са били на перото през всичкото това време е нямало да излязат от Гвинейският залив, защото пералнята е щяла да ги измие. Още на първият пълен ход

Не са уцелили танкера. Трябвало е да се качат на танкер за северната част на Канада.

Казва се перото на руля. Над него има малко помещение, където могат да се съберат доста хора в зависимост от размерите на кораба. Запасяват се с храна и вода и се молят да не е лошо времето. Измъкват се незабелязано в следващото пристанище. Има много такива случаи.

А с какво мигрантите от Африка и Близкия Изток са по-лоши от украинските?! Защо дьржавата не ги настанява по морето и плаща пари за издпьжкатп им?!

Иди в парижко гето и ще разбереш.

Като за начало. Едните влизат законно, а другите - не. После питай в Русия как се отнасят с незаконните мигранти. (то никой не иска да бяга натам де, кой знае защо)

В Австрия в съблекалните на един басейн мигрант беше изнасилил 15 годишно момче. В съда мигрантът се оправдал "не разбрах, че не иска, мислех, че крещи от удоволствие". Съдът уважил обяснението и оправдал мигранта. В Русия такива идиотизми не минавът. Мигрантът щеше да бъде набучен на кол. Та затова не им харесва.

и да се приключи с глупостите, те в болница ги закарали...

Кормило на кърмата? :) Да, добре.

Съсипаха ги тия акули.

от болницата директно в полицията и после в затвора

а може и връщане от там където са се качили ама пак возенето да е на кормилото

Де да беше така! След болницата ще каже "дадохте апартамента, кога ще дадете джипката".

Да ги надтаняват в 5 звезден хотел веднага

Правиш си танкер, за да пренасяш петрол. Мангалетата ти се качват на кормилото. Ако ги смажеш докато завиваш, ако буря ги отнесе, ако просто се обезводнят и пуклясат ти си виновен. Какъв е смисълът да правиш танкери. Може просто да стоиш като африканците и д ачакаш да те удари банан по главата. Удря те - ядеш, не те удря, не ядеш.

Иска се дупе за тези опити. Евала!

Иска се дебилизъм. Въпреки че на повечето кораби там има технически отсек дето може да си качиш храна и вода и да спиш даже. И семолиш да няма вълни че ще стане страшно.. Но рекорда го чупят тия дето се кричт приколесниците на самолетите.

Така се бягаше на времето и от руския режим у нас. А хванат ли те, 7-15 години затвор за бягство от "рая", ако не те застрелят при опита.

Да но си заслужаваше да избягаш от комунизма. Оттатък веднага ти даваха къща без пари , кола също без пари . Здравеопазването ти също безплатно . Храната и тя безплатна . Еххххх размечтах се .

Хаха - и накъде бягахте така бе, лальо ? Че то имаме едно море и то е гранично с Русия. Там ли бягахте ?