Откриха рекордните €1,5 млн. в колата на семейство с бебе на "Капитан Андреево"

Пачките с евробанкнотите са били скрити между предните и задните седалки на автомобила

Обратно в новината

Коментари - Откриха рекордните €1,5 млн. в колата на семейство с бебе на "Капитан Андреево" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Върнете кинтите на човека бе, хайлази.

Тия дембели от митницата само това чакат, да изгорят някой човечец и да му приберат париците. Да не би те да са ги изкарали, че му ги броят и го разпитват?

Тези не са наред Да бяха са поинтересували, как легално могат да заобиколят ограничението. Колко беше .... 10 000 евро? Не помня Или да ги конвертират в нещо,, дето заема по-малко място

Е,поне някой наш патриот ще си построи хотел с тия пари.

Е, хубаво, а след това къде ще "потънат" тези милиони?

....дупе - кръв с.ре, дай по малко на този на онзи да ти пренесат катоимаш много. остави две-три пачки на седалките.....Зян, зян комшу.

не са бутнали достатъчно

имали толкова пари; нашта митница не е ефтина

еФтиния в образУванието

Това са украинци.

Щом е женен за румънка и пътува през ЕС трябва да знае че повече от 10000 € няма право да носи без да ги декларира.Такъв е законът.точка.А черни пари служат за хиляди работи-поръчкови убийства,купуване на гласове,пране на пари от престъпления,подкупи.Всички сделки със смяна на собственост са с договор.Абе я се опитайте да внесете повече от 4-500 евро в брой в Европа.Не може!Само превод.В България може,за Румъния не знам.10-20 и 50 евра са пари от дрога,проституция,кражби.Все престъпления.Нито дядо ти може да ти остави евро(тогава ги е нямало!) Даже Кипър перачницата на Русия ги забрани пари в брой.Пари в брой в такива суми твърдо са от незаконна дейност.Има ли някой който на знае ,че не можеш да носиш големи суми в брой през граница?Законът е такъв,толкоз!Намерил ги бил на улицата?!

Добри измислици, но законите се пишат и действа само каквото е написано. Че парите не миришат се казва и учи в университет, но може и ти да опиташ лично. 5-6 хил без проблеми се пренасят в Европа, защото е законно и там няма служители на митниците, полицията, прокуратурата, НС, които да лъжат и тормозят гражданите, че е незаконно. А в България например, имаше ОПГ, която ограбваше хората, декларирали над 10 хил евро. Но няма осъдени. Та на границата в Б-гто се решава дилемата - да декларираш и бъдеш ограбен, или да премълчиш и да ти ги конфискуват. Всеки решава за себе си, понеже сме овце.

Стига с глупостите ви. Ясно що и как. Ма тоя ще го тричат тия дека са техни парите. Не са негови.

Куките съвсем ни взеха за мезе. Сериозно ли някой си мисли че може да прехвърли 1,5 млн евра на пачки от по 5, 10 и 20 евро в кола??? Та това дори не се събира в багажника!

Кокорчо ще му изхвръкнат очите като на охлюв като ги гушне. Ще купят 50 хил. циганина за изборите.

Нема време

Ами като не е отчел за чекмеджето така става!

Много си умен. Сега кажи чие е чекмеджето.

На идола ти Боко!

Та то с толкова бащицата си повдига възглавницата ако му е ниска !

На теб задника ти е гол защото главата ти е празна. Не ти е виновен ни бащицата ни Путин или Байдън. Ти си.

Тия снимки са балсам за очите.

Балсам, ама да са твои!

Балсам. Ка па. Ем , че ми искат пари. Ем мое ги задържат като веществени доказателство. Ем мое и ми сменят част с долен фалшификат. Тва дето гори не е балсам. Ама мулето, че ядебоя щото не е станало.

Ukri

на днешни времена трябва да с пази човек не само от хайдути но и от зли полицаи защотото не се знае от къде ще ти доиде

Искали са да купуват нещо на щерно нее задължително да е дрога и оръжие

Сигурно са били поне 5 млн .евро, ама след внимателно "броене" са останали 1 млн.

Яд ли Ви е, че не сте бил там и Вие да щипнете нЕкоя пачка ;))) Не е за всеки тая работа.

На Бойко чекмедженцето е това!

Ииии къде отиват тези пари …после?! В някое чекмедженце!

НЕ сега вече при големия шеф на Златния Узунов.

ако беха украйнци нямаше да ги фанад дори да прекваха танк с ремаике пълно с долари, евриа, франкове и т.н. или не е така, а?

немаше да ги фанад да живей костя копейката от Въхраждане

Що не признаете,че става дума за украинци?

Що не си признаеш че си руски кавал?

Само ако ти си признаеш че си долен краварски педал..!

Значи:законодателството според мен трябва да се промени.До 10000 евро без да се декларира.След това конфискация.Точка.10% дрън дрън.Като са законни защо не ги е превел по банков път?Ще носиш 20 кила евро?!

Щото така иска бе, негови пари са. Ти ли ще му платиш банковите такси бе отворко? Това голите охлюви, бирниците и банкерите, сте голяма напаст, все към чуждите пари ви тегли...

Квот; за всички, това и за гол Асан. Закони, братче.

А що не ги декларира?

Да бе негови пари са.Събирал ги е на улицата.Що дрънкате глупости?Всяка законна сделка е обект на деклариране и данъци с цел да се избегне прането на пари.Законни пари-по банков път.Платих 1 лев за прехвърляне на 40000 евро от България в Испания.До 15000€ по телефона е без такса за ЕС.Пращаш ги и след 48 часа е там.Вие бихте ли си оставили колата на паркинг с 1500000 евро?Там е цялата работа че за да докажеш че парите са тези трябва документ.Автобуси дрън дрън

Моето момче кух си та дрънкаш. Щом парите са у теб и няма доказателства за престъпление значи са твои това е смисъла на кеша. Може дядо ти да то ги е оставил, може да си ги намерил закопани.. какъв документ искаш за това? Хипотези милиард.. и всичките водят към извода, че държавата било трябвало да си вре гагата в личните дела и всеки момент да знае колко лева имаш в джоба ти ...понеже имало "наркотрафик" и "пране на пари".. А тея горните пак заради тъпата държава ги има, понеже вместо да легализира наркотиците тя на практика ги монополизира и дава в ръцете на шепа мафиоти, които до ден днешен си въртят бизнеса и си плащат на когото трябва. А пък ти си плащай данъците като малко послушно свинче на въженце врякай слава УСриани и вервай в светлото бъдеще.. Но ко ти обяснявам ..не ти няма да разбереш... Заради функционални полуидиоти като теб сме на този хал.

Тоя па палячо. Да се легализирала дрогата.... хахахаха ей прости хора има колкото иска човек. Ей циркаджия пожелавам ти да идеш на курорт у нарко комуна и там да ги разказваш тия вицове. Мишок!

Какви такси бе олигофрен ????? Това да не ти е Бг ?

Имам по-добра идея. Да се забрани на подобието на човек за уножда майка ти за да не се раждате такива ботушолизачи повече на планетата. Нарко комуна е у вас... може да мина Това че си слаб ангел и дете на пропаднал наркоман не е мой проблем. Естествен подбор му казват.

Oтивал е да купува ХЕРОИН от турците

Само в шкафчето на бойко борисов, което Мата Хари снима има повече недекларирано, придобито с престъпна дейност евро...

ве братле на бойко шкафа си беше чист фотошоп. Това вече и децата го разбраха. Обаче тук на снимката виждаш истински мангизи Много мангизи ..

Фотошоп значи...ти ли го направи,а?

Фотошопа на бойко го направиха тези дето те докараха до мизерията която настана след като го свалиха Ама ти ЩОТО си тъп не схвана

Виждал си ти Фотошоп. всички сте спецове Бойко 15 години заради черните ни очи ни мандръсаше

Ами мадамата на Боко и детето, и къщата и те ли са Фотошоп?

тия са по-тъпи и от Бойко, ако бяха с банкноти от 500 евро, щяха да ги прехвърлят в дамска чанта...

Е, да, ама как се харчи банкнота от 500 евра. Набива се на внимание веднага.

Няма банкноти по 500 € Защото парите са най вероятно он наркотици или от проституция Защото сигурно Ти минава на ум че като отидеш при дилъра за кокаин или при проститутка да я чукаш Плащаш с 20 или 50 евро банкнота На дали ще има и един наркоман или ибач дето ще плати с 500 € банкнота.

Bella ciao!

Днес държавата шиба някой друг и ви е смешно, но утре ще шиба и вас и ще се гърчите. Така и не разбрахте, че данъците не са нищо повече от "такса спокойствие" и винаги биват харчени в полза на мутрите на върха на хранителната верига. Естествено същите обявяват всеки, който не им се е отчел за престъпник занимаващ се с контрабанда.

Без данаци- няма държава. Проблемът не е че се плащат данъци, а че определени хора или корпорации не плащат или илзползват схеми за заобикалянето на плащането в пълен размер.

Корпорациите финансират политиците, които създават политиките. Как се печелят избори без пари? Много ясно, че няма да плащат данъци. Само виж които ходят в Давос да се хилят всяка година и обсъждат "бъдещето". Пак горните. Данъците ще ги плащаш само ти..Робе сте живеещ в илюзия. а

Парите са от Херо, ама не Мустафа,повечето са по 10 и 20 сещаш ли се.

Нашите митнически тъпанари конфискуват всичко каквото намерят и могат

да не са на някоя от партиите за предстоящия вот или за корупция по върховете ..?

Перат пари мама им турска. И хващат сигурно е 1% от това, което минава. Изнасят оръжие, наркотици и емигранти за ЕС, внасят парите и ги изпират за по-лесно там.

Да обясня на тъпунгерите . Такива суми са 99% от наркотици и проституция . Само от тези 2 дейности се печели в бар. Всичко друго даже мафиотски далавери ,на бизнесмени покупко продажби Корупционни сделки преминават по банков път Чрез тъй наречените ошворки,оазиси Кайманови острови Аруба лихтенщайн и тн. Тази сума ще бъде конфискувана за държавата А на митничарите открили пратката Ще им платят 15/20% зависи от митницата премии. Или от 1 мил евро 150.000 Ще си поделят примерно 5 митничаря от смяната открили контрабандата. Да откраднат не е възможно(камери) А и не си заслужава риска. Ще получат достатъчно премии

Презумпция за невинност говори ли ти нещо? Ако са от наркотици би следвало да се докаже, иначе влизаме в ситуация в която първо държавата много държи да знае аз какво имам под леглото или в сейфа в къщи, после колко често правя секс платено или безплатно е и дали е с мъже или жени, все неща които НЕ и влизат в работата... Но спирам до тук понеже си тъпоумен блюдолизец и дупедавец и никога няма да разбереш.. такива само тричане ви оправя.

Презумция да невинност при извършено престъпление.....контрабанд !!!!! Айде не мерси...

Не е нужно да се докаже от какво са спечелени Щом не са декларирани Значи са придобити от нелегална дейност. Логично нали? А щом са мръсни пари Значи са добити с престъпна нелегална дейност. За това се конфискуват почти на всякъде по света .Или си мислиш че ще им ги върнат с една глоба.?? Ами то тогава ага дилърите ще слатат всеки месец по 1 мил в колата Плаща си глобата и си отиват по живо и здраво.

това нещо, митничарите да си делят процент от хванатите пари ми се струва страшна безмислица . не вярвам да е така . ако хванат половин тон хероин пак ли получават процент ?

Там получават ако НЕ ГО хванат :)

Да премия А при пари в бар процент

Значи ако бяха минали 150 пъти носейки по 10000 евро нямаше да има проблем. Но видиш ли пренесли всичките накуп автоматично са престъпници. Ако някой е извършил престъпление да събират доказателства и да го ловят, но да се криминализира притежаването на законно платежно средство е тоталитаризъм, какъвто не е имало в човешката история. .

Може да пренесеш колко искаш , но ги обявяваш и плащаш данък ! Като ги криеш ти ги взимат !

Така ли мислиш??? Хахаха, даже да са ти законни на този пункт ще те направят луда калинка, ако не дадеш двуцифрен процент.. Ако искаш опитай, но после ще ревеш..

Законните пари се пренасят по банков път.Точка.Тези са незаконни.Защо не ги е обявил като са законни?Защо не ги е превел банково?Това е пране на пари.Най вероятно от трафик на бежанци.

По банки се превеждат и незаконни пари.

кажете си хохал на помощи

Чукча писател.... Кви хохли кви пет лева Пише си турчин с жена румънка .

егати каръка!

…карък е. Колкото повече пари имаш, толкова по-малко акъл имаш. Some people got more money than brains.

Breaking Bad! По български.

Нарушението е недеклариране на валута - наказанието може да е глоба до 10 % от укритото. Останалите пари трябва да им ги върнат. Робот съм....да ви таковам таковата

"С наличието на бебе"... Ше падна! Face-palm

Гореща новина: При повторното проене на сумата, са излезли доста по-малко, а очакванията са при претото контролно преброяване сумата вече е да е достатъчна, че младото семейство да премине безпрепяствено.

хахахаха . точно ! когато ви приберат в районното, си искайте протокол за иззетите пари и вещи . последния път дежурния си хареса едно мое швейцарско ножче и си го взе помиярина . парите не посмя

Кой купува и продава автобуси в брой и то с банкноти от по 10 и 20 евро, това са пари от наркотрафик, проституция, измами и подобни неща...

По 10 и 20 номинал..никой не може да ги проследи, затова са. 50 може, да не говорим за 100 и 200...

Е и какво, да не е престъпление, това са пари законно платежно средство, забранете ги тия пари в брой тогава егати идиотите.

Към един коментиращ по долу, че нямало 500 евро банкноти в обращение. Според ЕЦБ в момента се разхождат около 296 милиона банкноти от по 500 евра из света. Завалията следващия път да плати 1% на някой чейнчаджия и за две седмици му ги е '' уедрил '' банкнотите.

Всичките 500 евро номинал се следят изкъсо, алооо! Нещо фантазираш. Ако се появиш някъде с такива банкноти веднага си набелязан..хахаха. И точно те миришат специфично заради специфичното мастило! Не е случайно!

милион и половина са за пред хората, главницата е у митничарите

Как сменят!!!! Тия пари са за Толупа!Чекмеджето е празно!А има предизборна кампания!

Как смеят!!!!

За седмица, печалбата от заловена контрабанда и картина е повече от Кремиковци за последните 10 години

Това е от продадената нива на дядо им.

Дали се конфискуват или само глоба?

Оставете ги, тия пари са за Украйна

? Парите са от проституция, хазарт, измами и са за Турция, вероятно покупка на жилище