Откриха паметника на Нелсън Мандела в София (снимки)

"Искам да благодаря за съдействието на кмета на Столична община. Нека почетем този изключителен човек, който работи през целия си живот за по-добър свят и остави отпечатък върху всички нас", каза Христо Илиев, изпълнителен директор на Lion's Head

Обратно в новината

Коментари - Откриха паметника на Нелсън Мандела в София (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То сега и на Иван Костов трябва да вдигнем паметник. Единия разсипа ЮАР , а другия България., които бяха от малкото бели страни в свята.

Ето рова е пример за едно… “по-цветно” събитие…. в иначе сивият календар на кметицата в последно време..

За жалост, страната ни не остава встрани от идиотите, които направиха от един черен масов убиец "борец за мир", че и Нобел му дадоха за награда. Вместо да бъде обесен за терористичните си актове в ЮАР, при които загиват десетки бели граждани на страната (в това число и две деца), тоя изверг е оставен на доживотен затвор от правителството в началото на 60-те, заради огромният външен натиск над суверенната държава. После, в продължение на 30 години, всички популярни певци и културни дейци на запада и изтока се надпреварваха кой ще изпее по-прочувствени химни на убиеца зад решетките, правеха се масови митинги в негова подкрепа, организираха се благотворителни концерти и футболни мачове...Когато в началото на 90-те предателят Де Клерк пое ЮАР, черният терорист беше освободен и направен президент без избори, просто за компенсация, че е бил в пандиза (докато реално заслужаваше да е погребан отдавна), и се започна едно световно турне, на което тоя изрод беше обсипван с ордени и медали за заслугите си към човечеството, които заслуги са подобни на онези, извършени от Чингиз хан и Черната чума преди 7 - 8 века. Сега и у нас си имаме бронзова чутура на тоя зулуски боклук, избивал расата ни само заради цвета ѝ.

Данче,мамино Фиданче! Кога ще направите паметник на ЧИЧО ?! Той поне милееше за България, а това шимпанзе едва ли е знаел къде се намираме!

White Lives Matter, Фандуцо! Запомни го!

Браво,Йорданке но си сгрешила мястото на паметника! Трябваше да го сложите в зоопарка до клетките на приматите!

Княз Борис първи, Симеон Велики, Калоян, Аспарух, Кубрат, Петър, Тервел, Иван-Асен втори, Ботев, Каравелов, Бенковски, Раковски има ли?! Имаме един на Левски и един, с който си направихте чиста гавра на Самуил с очите! На Мандела ли ни трябват паметници в София, бе КУРВО ЗАСПАЛА?!

А кога ще открие линията на трамвай номер 5 ?

Как е тръгнало утре ще турат Лутър Кинг и после по един бюст на всяко BLM ограбило магазин в САЩ.

Трябва и паметник на Данчето да се вдигне! Редно е хората да помнят кой е бил най - некадърния и манипулиран кмет на столицата!

Какъв мирен преход в ЮАР???? Това е държавата с най-висока престъпност в момента. Убийствата са ежедневие. Да не говорим за изнасилванията на бебета и малки деца - около 15% от чернокожото население са болни от СПИН и според племенните им вярвания ако преспиш с девстен ще се излекуваш. Всяка вечер по новините съобщават за изнасилени деца от чернокожи.

Паметник на Путин! Във всеки град, във всяко село и гето. Нека остане вождът и учителя на българските тропникалинковци вечните чеда на българосъветската дружба Българските русофилистици! Да пребъде през вековете, да бъде пътеводна светлина в дружбата между народите! За Родину! За Путину! /винителен падеж/

Зарежи го Путин, него има кой да го съди! На Дядо Добри, къде е паметника? Таз чернилка, какво е направила за България?

Казва се " ЗА ПутинА" , НЕГРАМОТНИКО. щО СЕ ИЗХВЪРЛЯТЕ , КАТО СТЕ ГОВЕДА, ДЕТО ЕДИН ЧУЖД ЕЗИК, ПъК БИЛО И РУСКИ, НЕ ЗНАЕТЕ.

Не е винителен, а дателен падеж. Памятник, слава - кому?

Паметника на Паисий е популярен като попа, как ли ще влезе в речта тоя, м....?

Не е на Паисий, а на Патриарх Евтимий.

Чакам денят в който ще осъвременят св.София с лика на г-жа кметичката.

Фъндъкова ,е отдавна като проститутка.То не бяха откриване на паметници на убийциот противна Англия и престъпните сащ,то не бяха лизане подметките на негри, папуаси ,чалми, на турци/нашия поробител,от който след 500 години Турско Робство ни освободи РУСИЯ/,то не бяха отричане на руския език/има 5/ПЕТ/Световно признати езика-1/РУСКИ ЕЗИК,2/ФРЕНСКИ ЕЗИК,3/НЕМСКИ ЕЗИК,4/КИТАЙСКИ ЕЗИК,5/АНГЛИЙСКИ ЕЗИК/говорят папуасите от тъпите сащ и противна Англия/и ШЕСТИ ЕЗИК-ИСПАНСКИ.Фъндъчката ,е давършила РУСКА ФИЛОЛОГИЯ-но като първа предателка и престъпничка лъже ,че не знае РУСКИ ЕЗИИК.Е, какво може да се очаква от лъжкиня престъпничка, лизачка на сащ и противна Англия-ЗАСЛУЖАВА ПРЕЗРЕНИЕ!!!

ДИРниците ме блокирАА

Тази свобода се превърна в свободния. Само обратни и пияници.

Нелсън Мандела беше терорист и масов убиец!

Пролича ми на сбирка на комсомолски секретари от бремето на комунизна, тая кранта Фадъчката се чуди смо от къде фирмите на Боко да усвоят едни пари , а по кварталните улички мизерия !!!

Пълна позьорщина,типично за гъзолизците в тая държава. Айде са лентички хлеб и сол и орден Стара Планина. Догодина паметници на Путин,сестрите Уилямс и кондолиза райс.

...и на "цар" Киро !

Ами на Кирил Петков кога, засрамете се. Никой не е правил толкова много за България за толкова кратко време.

ако може да е до половин метър, за да можем да пикаем върху него

Дъглас Рид и Дейвид Ървинг?

Имаме си Гурко и Скобелев, имаме си Парсю, сега и Мандала за капак. Но защо още не виждаме бюстие на Юмжагийн Цеденбал, Сухе Батор и даже на Улан Батор? А ? Поне баба Цола Драгойчева да се беше извисила вкаменена отнякъде, а то......

Българските негри след 3 дена ще го продадат на Вторичните.

"многорасова демокрация." в РЮА ?! Идиоти

А кога ще закриете МОЧА?

Паметник на човека съсипал държавата с най-висок стандарт в света - ЮАР. В момента е долнопробно гето.

Мой приятел живя дълги години в ЮАР. Не можеше да се нахвали - ред,красота, спокойствие. Познайте какво стана ,когато властта отиде в зулусите ? Нали помните филма "Шака Зулу" - още по шокиращи кланета. Та така, за Нелсън Мандела. Апропо , в каква връзка му откриват паметник? какво е направил ,или допринесъл с нещо за България?

ТО ЧЕ , ФАНДАКА ПЪЛНА КУКУВИЦА Е ЯСНО , ПОНЕ ДА НИ МАХНАТ ВИЗИТЕ , В ЗНАК НА БЛАГОДАРНОСТ

На Яо кога ще открияте.

Егати простотията! Свършиха ли се бележитите българи? Защо не и на Чудомир, примерно? Мандела едва ли през живота си е чувал името на страната ни. Тук сме не разграден двор, ами помийна яма направо.

Не им давайте идеи, че малко им трябва..Ако САЩ заповядат, ще открием паметник и на Чинганчук

Пише ли на този паметник какво общо има Нелсън Мандела с България, да идем да се образоваме малко?

на Zеленски кога.. ббаахаха

Дочакахме. От кога ни липсва. Тъкмо се чудих какво липсва? Тъй като имаме изключителна връзка, та за това

Той е направил много за България!

Затова и паметникът е много скъп. Между другото знае ли някой къде са монтирани онези софисйкаи градски тоалетни дето са направени изцяло от злато и диаманти?

в Белчин в дъното на задния двор на юрданка , другата... не помня вече .

на Ганди кога

на ганди има в южния парк . води едно яре . там има и на рейгън, боливар и разни други . за информация - пеметник на рейгън в сащ НЯМА

А един на наш ЦАР КИРО -КОГА

Акция промиване на мозъци по всякакъв начин в пълен ход.

Барба Ганиос, как го Крадат - толко, че вече и Дете да гледа не може да си позволи!

Значи от месеци ревем срещу руските/съветски паметници и как трябва да се заменят с български такива. И хоп паметник на Мандела , Удро Уилсън , Роналд Рейгън - все българи...

не си схванала правилно, драга! паметника на мандела направо си е съветски паметник! мандела е африканския ленин! ленин в негатив!!

Уилсън е направил достатъчно за Бълагрия , дебил . Рейгън направи достатъчно за да срине СССР, Обаче тоя расист Мандела няма място тук

25 години чакаме !

Добре, че от черен мрамор, че ако беше с друг цвят ФИФА пак щеше да ни лиши от домакинство за поне три срещи. Това можеше да доведе и до протестна декларация на Севермакедонски парламент, че им отричаме антифашисткото минало. Кога ли ще забранят и Менделеевата таблица, Божке-е-й?

да Забият и Едно Украинско Знаме до него! Нека ЕвроАтлантическото Прекланяне е пълно!! а Сирено 40 лева - килото...

И на този паметник ще ходя да пикам редовно!Тия знаят ли, че тоя е нареждал МАСОВИ УБИЙСТВА?Че е бил РАСИСТ спрямо белите?Ама ние четем и знаем истината!

Това пък що за дивотия е?

А нещо за трамвай №5??? Кога? Поне да кажат в кой век ще е, че да знам дали ще имам честта да го видя на живо!

На Кание Уест - Разбирам, Велик! Но на Един Убиец и Терорист от Африка Паметник в София?!

Тези хора от общината определено не са добре и е време за смяна. Какво ни дреме на нас за Нелсън Мандела. А и той знаел ли е въобще къде е България. Западният дебилизъм се развихря вече с пълна сила в София. И по случай 30 години в ЮАР и там ли паметник са направили примерно на Левски. Боже Господи, на кой още ще се подлагате бе простаци. То не бяха турци, то не бяха цигани, че главния прокурор ги почете лично, то американци, то евреи. Сега ще се слагаме и на черните. Такова самоунижение е рядкост да се наблюдава. И то за нищо. Това е някакъв мазохизъм плюс липса въобще на мозък

А уж бяхме спрели откриванията на паметници на комунисти и доказани терористи..

Излишно сте се хабили. Какво ти разбира Ганьо?! То не е ли паметник на някой българин или руснак, край... паметника е на окупатор, пороботел и колониалист.

Къф заслужил негроид в план за София. Сигурно е направил живота на черните изроди по-хубав от песен за разлика от белите. Мамицата ви да еба изроди чуждопоклонни.