Откриха още останки от убитата брокерка Теодора Бахлова в центъра на Бургас

Екипът от Базовата научно-техническа лаборатория към Областната дирекция на полицията успя да извади няколко кости от две шахти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя одиот много филми е гледал и си е повярвал.

Незнам кои би могъл да живее във това жилище.Ще се убедите какви вампирски сили ще се въртят и в околните жилища като се започне ще се разбере по цяла нощ ще се чука по стъклени предмети и прозорци горко и тежко на съседите.

Да не си решил да го купуваш на безценица?

Абе, малоумници извратени, да ви е хрумнало, че нещастницата, убита жестоко, има близки, които четат писаното на сайта ви? Полицията и тя ли е недообразована, та ви е дала така щедро подробности по случая? Ай сиктир!

Колко възпитано дърт комунист милиционер,че и определя останалите на това което представлява - извратеняк.

Лека им пръст и на двамата убити. Такива престъпления с психопатски или социопатски (експертите ще кажат) белези са доста рядко явление. Добра организация и хладнокръвно прикриване на следите. В САЩ има цели научни общности, които се занимават с такъв вид престъпления и хората, които ги извършват, защото там са често срещани. Ние тук, слава богу нямаме опит с подобни престъпления и дано и занапред да е така.

Голяма страна - големи идиоти.И да не се занимават с тях научни общности пак ще е същият брой.Главното е федералните да ги залавят по-рано или местните,ако случайно се ограничат самите те в щата си.

Напротив, точно така ги изчезват неудобните в България, хич не е рядкост. Според теб, какво се е случило с Янек, убит от Каплата? Абсолютно същото. А същия подход имаше и при онзи от Перник, който участваше в престъпна група. Така убиваха длъжници и ги разфасоваха и заравяха. Тук с този Рагевски съм сигурна, че има още много жертви. Той бил човек на Митьо Очите и явно така си се действа. При нас за съжаление, социопатството е организирано, а не индивидуално. Но като нация сме стигнали дъното.

Сега, защо прахосват ресурса на полицията да и намерят всички частни на тялото!? Грешни пари на данъкоплатеца..... Не е ли е ясно, че не е жива?!

Плетат примка за готвача.

То пък големите ресурси дето хабят няма що. И без това нямат кой знае каква работа, нека свършат нещо полезно, а и така трупат опит.

Аде ся няма го черепът - няма и убийство, кой знае как са я нарязали в болницата поради гангрени и са изхвърлили болните части навън и кой знае кое бездомно куче ги е отнесло на гробищата да ги рови там. Човек без крак може, без челюст също, без няколко крайника е трудно ама ще е жив, ама човек без глава няма. Ще умре от глад за три месеца в краен случай

няма бездомни кучета. Там уродите ги избиват заради сезона на морето. Всяка година.

И правилно правят. Нека ги трепят. Хората са по важни

Хаха някакви полу хора се колят за едните имоти, нещастници бедни.биха продали и майките си за жълти стинки. Утрепки без морал Никому не нужни тумори.

Да няма грешка в статията,да не би шхатите да са пред блока на Рагевски,ако живее в блок.Какво ще правят тези кости в шахти пред дома на свидетеля срещу Рагевски?Той ли ги е подхвърлил за да го натопи ли,а после ще го моли да укрие останките ли?Може пък от бирата да е.

Ще стане интересно в съда ако Рагевски наеме Марковски. Имаме Диян в чиято стена е намерен зазидан пистолета без отпечатъци. Диян посочва къде са телата. Тоест имаме единствено думата на Диян срещу Рагевски.

Толкова брутални копелетае че е трудно да ти го побере умът

Значи има и трети - поръчителят

А бе няма поръчител,убиецът е един,а Рагевски е натопен от него,но засега обвинението явно работи по версията,че са двамата съучастници,за да ровят пред дома в шахти