Коментари - Откриха куп нарушения в пункт за годишни технически прегледи в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да няма фиктивен преглед трябва просто да се въведе следния алгоритъм.Просто колата се преглежда и стойностите и се отразяват онлайн в сървър.На база на стойностите в данъчното се определя колко данък дължи.Колкото повече замърсява толкоз по голям данък плаща.Както ТЕЦ ,колкото по високи емисии толкоз повече плащат за вредни емисии.Не го спират теца просто повече плаща

Случайно минавах ГТП, когато на пункта пристигна проверка. Проверяваха една кола и аз бях следващата. Първо проверяваните се изприщиха, защото колата на стенда беше 15-20 годишна и видимо неподдържана. Но на проверяващите изобщо не им направи впечатление - само искаха и проверяваха документи. Самите те пристигнаха с кола, която едва ли би могла да мине нормален ГТП. Едната и броня висеше прикрепена по нашенски, бълваше кълба дим и изобщо изглеждаше ужасно.

Хайде затягайте мерките и всичката европейска скрап да се маха от пътищата! Който не може да си позволи нов автомобил от 17к да се вози с градския, частните превозвачи, БДЖ и т.н. Икономиката ше се оправи!

Сега трябва тези 55 автомобила по най-бързия начин да ги проверят и ако са някакви трошляци да им смъкнат номерата, а него и за това да съдят.

То ако пунктовете за ГТП заработят по правилата , в България ще останат в движение 15-20 % от автомобилите .

Това е смешното, че едни много сериозни мерки всъщност биха стимулирали икономиката. Остава да погнат и сервизите и ще стане. Ще се завъртят много пари за да се стегнат тези кошници като за преглед, което естествено стимулира икономиката. Е, хората ще трябва да се пооръсят здраво, но поне ще карат изправни и незамърсяващи автомобили. Много хора ще кажат „Да, ама мойта е на газ“ или „да, ама моята има еди си какво за да не пуши“ - ами браво на вас, ние това искаме на всички автомобилите да са като вашите - стегнати и поддържани. Нямаме нищо против вас, ние искаме да се отървем от онези, след които остават облаци от пушиляк, онези със заслепяващите, нескопосано инсталирани тунинг светлини, онези с износените гуми, онези с пробитите гърнета.

Тия палячовци откриха топлата вода! То само като видиш какви чаделници ежедневно пърпорят по улиците и ти става ясно, че има нещо гнило!

Имам хора в общината, ще ти спра водата. Това ми изглежда като координирана целенасочена единична акция с цел “Сега ще видиш аз кой съм ... големи ядове ще имаш “

Това не може да е истина!!!

55 - 21 = 34 34 по 30 лв технически около 1000 лв, ДДС е около 200 лв... Направо избиха рибата, голям мошеник хванаха, няма що...

30 лв. - не и в София. Обикновено е 40. А и това е за 6 дни. Неиздаването на касов бон води и до неплащане на данък печалба.