Коментари - Откриха куп нарушения в пункт за годишни технически прегледи в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

55 - 21 = 34 34 по 30 лв технически около 1000 лв, ДДС е около 200 лв... Направо избиха рибата, голям мошеник хванаха, няма що...

Това не може да е истина!!!

Имам хора в общината, ще ти спра водата. Това ми изглежда като координирана целенасочена единична акция с цел “Сега ще видиш аз кой съм ... големи ядове ще имаш “

Тия палячовци откриха топлата вода! То само като видиш какви чаделници ежедневно пърпорят по улиците и ти става ясно, че има нещо гнило!

То ако пунктовете за ГТП заработят по правилата , в България ще останат в движение 15-20 % от автомобилите .

30 лв. - не и в София. Обикновено е 40. А и това е за 6 дни. Неиздаването на касов бон води и до неплащане на данък печалба.

Това е смешното, че едни много сериозни мерки всъщност биха стимулирали икономиката. Остава да погнат и сервизите и ще стане. Ще се завъртят много пари за да се стегнат тези кошници като за преглед, което естествено стимулира икономиката. Е, хората ще трябва да се пооръсят здраво, но поне ще карат изправни и незамърсяващи автомобили. Много хора ще кажат „Да, ама мойта е на газ“ или „да, ама моята има еди си какво за да не пуши“ - ами браво на вас, ние това искаме на всички автомобилите да са като вашите - стегнати и поддържани. Нямаме нищо против вас, ние искаме да се отървем от онези, след които остават облаци от пушиляк, онези със заслепяващите, нескопосано инсталирани тунинг светлини, онези с износените гуми, онези с пробитите гърнета.

Сега трябва тези 55 автомобила по най-бързия начин да ги проверят и ако са някакви трошляци да им смъкнат номерата, а него и за това да съдят.

Хайде затягайте мерките и всичката европейска скрап да се маха от пътищата! Който не може да си позволи нов автомобил от 17к да се вози с градския, частните превозвачи, БДЖ и т.н. Икономиката ше се оправи!

Случайно минавах ГТП, когато на пункта пристигна проверка. Проверяваха една кола и аз бях следващата. Първо проверяваните се изприщиха, защото колата на стенда беше 15-20 годишна и видимо неподдържана. Но на проверяващите изобщо не им направи впечатление - само искаха и проверяваха документи. Самите те пристигнаха с кола, която едва ли би могла да мине нормален ГТП. Едната и броня висеше прикрепена по нашенски, бълваше кълба дим и изобщо изглеждаше ужасно.

За да няма фиктивен преглед трябва просто да се въведе следния алгоритъм.Просто колата се преглежда и стойностите и се отразяват онлайн в сървър.На база на стойностите в данъчното се определя колко данък дължи.Колкото повече замърсява толкоз по голям данък плаща.Както ТЕЦ ,колкото по високи емисии толкоз повече плащат за вредни емисии.Не го спират теца просто повече плаща