Откриха криминална регистрация от социализма на името на Васил Божков

Културни ценности били съхранявани в кутии от пури и обувки, твърдят от прокуратурата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тогава става сътрудник на ДС и от там Нове и т.н. Когато Нове,Мулти и ДПС бъдат демонтирани,тогава ще стане добре за народа. Това е конструкция на ДС-икономическа,полтическа и силова структура - трите кита.

Като строи човек един до друг министъра на правосъдието и главния ни прукорор и ще разбере какви ръфляци дават тон на правосъдието !!!! СРАМ !!!

А кой унищожи досиетата на престъпниците и ги направи борци за демокрация???Къде изчезнаха досиетата на всички ЧЕНГЕТА от политическото ДС ? Естествено този който ги назначи за капиталисти и им даде благословията си да бъдат милионери.

Добре бе.. а кой му е дал тая бележка за спомен от буйната младост.. Тоя документ свръхсекретен къде се съхранява и кое лице е отговаряло той да не изчезне? Щото.. то цели досиета изчезнаха през годините, не само фърчащи бележки... То архива на ДС беше разнесен... каква ли не неудобно информация се заличи и укри. Това си е интересен казус - кой ги раздава тия документи на "лицата, които се мислят за повече от държавата", а?

КРЕТЕНИЗЪМ, ДЕБИЛИЗЪМ и ГЛОБАЛНА ПРОСТОТИЯ това са всички служби и управленчески структури в БГ!

Заблеяло е агънце...Мисирките на медиите пишат каквото им кажат,естествено без проверка.Надали има балъци които да вярват на разни каскети и дегенерати от властта!

Абе верно ли е че арестували Захари Бахаров?

БоШков?

Мръсен комунист !!! Къде спахте българи през тези години ? На вашия гръб се е раждала огромна мафиотска империя. Този престъпник няма да се върне никога !!!

Излиза че Божков е репресиран и осъден от комунистите.

:)))Е какво те Учудва,сега кой го съди:)) или излиза,че е съден при всяка предходна власт.Това за всеки картоиграч е една скрита ръка.:)))

гешефтурата, каквото не е рекла, това не е намерила.....

Тази криминална регистрация е по-вероятно да е била съхранявана (укривана) в сейфа на Б.Б. и той да е този, който го е изтрил от регистъра, а сега вече Божков като му е неудобен- случайно я подхвърля в чекмеджето му. Нали той беше глава на полицията онези времена?:))

Тъп и неграмотен 777! Криминалната регистрация е само и единствено за нуждите на МВР! По този начин са се отчитали дейностите на работниците по криминална линия в процеса на разследването на определени лица. Лично аз предполагам, че Б.Б. въобще не се е интересувал от това колко пъти и защо В.Б. е бил криминалистически регистриран! Виж, ако е имал данни за съпричастност към органите на бившата ДС, тогава би проявил интерес и то подчертан! На разследващите Божков трябва, според мен, да им е ясно, че регистрация за хазарт в годините на социализма е само и единствено регистрация за хазарт. Беше престъпление, но основният начин на противодействие от страна на милицията, беше ПРОФИЛАКТИКА в Р.У. и регистриране като контингент.

Ако някой крадец- циганин на улицата те нападне да те ограби, и ти го пребиеш, пак ще имаш криминална регистрация...

Много крадливи ко пе лета, който бяха регистрирани преди 1989 г. в милицията заради кражби или опит за такава-после се изкараха репресирани и ако се разрови човек, може би някои от тях са получили и общетение след 1989 г.

не стана ясно - тази криминална регистрация част от антиките ли е?

соца го е превъзпитал, хахахахахахахахахахаха

Очаквам да откриете и използвана от В.Б. тоалетна хартия !

А дали не е подхвърлена тази регистрация, както на бившата кметица на Младост, а???!!!! Не бих се изненадал ако скоро открият документ, че Божков е педофил или е ял деца ...например!

специално тази очевидно е подхвърлена - от бързина са му сбъркали ръста - писали 1.87 а той е 1.78. :)

А на нашият лидер ,картончето от Чехия кога?

А я вижте прабаба му какво е правила.

На бележката пише ръст 187. Божков е с нисък ръст - преко сили 175-180.

В родината това е среден ръст. :)

Става за мен!

След като всичко това го е имало,защо сега?Каква е тази заигравка,да избяга пък после да действаме!? Нещо не схващам.

На бланката пише строго секретно. Как се е отзовала в сейф на Черепа? Вероятно подхвърлена.

Искаш ли да ти кажа как! В неговият кръг от приближени и на хранилка хора от много дълго време се движи и Славчо Марков, бивш ръководен кадър в криминална още от соц.времето! Бил е и шеф на направление в ЦСБОП, след демократичните промени!

И този ще излезе агент от времето на комунизма/социализма!Ама няма как да е достигнал до такива "висоти" без да е пял я на ДС, я на криминалните!

Мисля, че криминалистическата регистрация е съхранявана според закона - в метална огнеупорна каса.

може да е всякакъв, а аз само едно не разбрах. А именно......от къде изскочи тази дума криминалистически ? Аз ли досега (64 години) съм лапал мухи и не съм я чул и става дума за нещо друго ?

Без да навлизам в подробности, ще се опитам да обясня откъде е дошла тази дума. В българския език има голям брой двойки еднокоренни прилагателни с наставки -ически и -ичен. Някои от двойките са прилагателни от различен клас - едното е качествено, другото е относително; В друг случай и двете може да са от един и същ клас, но да са развили различна функционална специализация като термини. И трети случай - двете прилагателни може да не се различават по значение и функционална специализация. В случая с криминален/криминалистичен е налице втората възможност - функционално специализирани термини - криминален - който се отнася до преследвано от закона престъпление или до извършител на такова - криминално престъпление, криминално деяние, криминален роман; криминалистичен - който се отнася до криминалистика - криминалистични експертизи, криминалистични методи, криминалистична терминология. Що се отнася до криминалистически, то в терминологията, използвана от криминалистиката се срещат и криминалистически, и криминалистичен - т.е. няма функционална специализация на прилагателните.

И аз без никакви подробности ще уточня: на -ен завършват употребените в по-тесен смисъл, на -ски - в по-широк смисъл. Например: графологична експертиза и графологически познания.

Какво се занимавате с работи от преди 30 години и антики без стойност кокошкарски работи .

Добре де - трябваше да минат 30 години "демокрация", за да се сетите, че Божков е престъпник. С тези темпове на сещане, след около 150 години може и да се сетите за баща и син Златеви, братята Домусчиеви, Гергов, другия Гергов, братята Прокопиеви... А за ТИМ кога ще се сетите - след 300 години ли?

Да, трябваше да минат 30 години и някой да се престраши да каже, да назове, да обвини Божков. И не на последно място някой да се заеме Без страх от Черепа

Ива, който го е страх от мечки, не ходи в гората;) И за какъв страх всъщност от Черепа говорим, когато почти всички държавни мъже имат снимки от официални събития с него?!;)

А на Б. Борисов ще извадите ли досието.

От САЩ го недават .. Иначе за него - веднага го показваме ....

Макар че какво да ни изненада на Тулупа досието?!?

черепа е доказан престъпник

Вече ще извадите регистрации и от времето на траките.Стига сте ни занимавали с глупости ,ако сте искали този да е в затвора ,нямаше да го пуснете да иде при братя Галеви, нямаше да го оставите да не си плаща данъците , а сега излъгахте и хората , които са очаквали някакви печалби от лотариите му. Всичко става със знанието и помощта на силните на деня.

Леле що са тъпи тия дето разпространяват в интернет документи с гриф строго секретно. Леле що е тъп тоя дето скрил с коректор фамилията на някакъв милицонер ( може би), но забравил да скрие подписа му, а там фамилията се вижда в пълен обем. Леле що са тъпи тия дето първо не провериха свален ли е грифа, има ли такива дела, кой през 1986 година можеше да дръпне такъв документ без да останат следи пък след това да се правят на Божи кравици. Защото тоя дето е толкова що е тъп ще ни струва на нас много хиляди левове , но за съжаление за тъпотията си няма да плати от джоба си, а някой беден пенсионер и куп други невинни хорица ще му плащат простотията. Много силно взе да смърди на екскременти около тоя театър. В държавите, които наистина пипат здраво обикновените хора разбират за престъпниците, когато им прочетат присъдата на последна инстанция и на път за затвора, а нашите нарциси тука раздават присъди на хора дето се пекът на плажа в Южна Африка, Латинска Америка и други държави наблизо до Панама и продължават да си връткат мръсните бизнеси в България.

Занимават ни с милиционерски новини. Отклоняват вниманието ни от важните въпроси, като приемане на еврото, кражбите на ОПГ ГЕРБ, свинетки , безсмислени данъци , внос на опасни отпадъци, специализирани съдилища, увеличаване на бюрократичните структури, диктатура на простотията и простащината, ограничаване правата на личноста и т.н. Престъпленията на режима не могат да се изброят.

нещастник

Не е нещастник човека. Реалист е. Ти си калинка ..послушна .... на хранилка

- бланка на Бошков. - кой е боШШков ??

Ще видим ли и милиционерските документи за Боко Тиквата. Регистрация за престъпни деяния, извлечения от арестантски книги. Справка от затвора Пнкрац в Чехия, както и регистрацията му, като доносник?

Когато ги предоставят от САЩ тогава...

Какви са тия официални документи с поправки и дописвано по тях? Що за простотия... няма подписи, няма печати няма нищо... послендо: в Несебър или Бургас е правен този документ? И от кога един лист хартия, надраскан с няколко реда е някакъв сериозен документ? Вие сериозно ли? А иначе основната грешка на Божков е, че се е опълчил - я на бойка, я на пеевска...

Опълчил ... ти пък съвсем подкара с глупостите. Говорим за човек който доста добре си е живял с народна пара и не е направил нищо за обществото. 100% паразит. Дали се е сбил с някой и за какво се е сбил като студент много малко ме интересува ...

не прекалявайте ... аз разбирам че тия обвинения са необходими за да се подтисне потенциална реакция на човек който разполага с милиарди капитал. Но в един момент се прекалява ... присъда от социализма за която е реабилитиран по давност (хазарт и средна телесна) да публикувате е безсмислено. Особенно без да е изяснено каква е присъдата и за какво.

Бил е студент става ясно по това време ... сбил се е с някое синче на някой от районното и са го натопили. Какъв хазарт е развивал като студент също е неясно ...

Играл е сварка или белот на вързано .... надали е имал игрална зала в някой апартамент

То бива ниво на простотии ,но това вече надмина всичките ни очаквания от правораздавателните органи в.т.ч Гешев с прокуратурата му.Криминални прояви от преди 40 години на Божков ,като юноша бледен. Знаят ли разследващите .че първото престъпление на Васко Черепа е като бебе с напикаването на медсестрата в родилното ? Вместо тия глупости ,проучете Бойко след 1992г.,какви ги е вършил с помощта на любовницата му Цв. Бориславова и в СИК до поста му гл.секретар в МВР .Имате 11 обвинения Гешев срещу Божков.Взехте му даже и регистринатите артефакти и картини.Дайте всичко на съда и той да решава за Божков ,че на българина му писна от вашите показани пиар мероприятия и показна активност, а битовата престъпност не намалява.

Мдааа, попаднаш е затвора и станал човек... Типична коми практика...

Гешев да нареди да се сравни отпечатъка на бланката с този на Божков.Сигурен съм,ще се окаже,че няма съвпадение,от което следва,че истинският Божков е подменен с дълбоко законспириран човек на Путин.:)))

Ima unit imamiari dragovic Zardari tozi book . Da proveriat baluchi vav dupnica Kato ibixa momche xora na Bojkov. Razsedvachtite da trugnat sled izkupvachite koito arborist za bojkov . Vsichki znaiat koi sa . Da ne via pravia cialoto rasledvane .

Криминалистическа???

Добре, че божков си пази досието в касата, че нашите ПРАВООХРАНИТЕЛНИ органи нямаше да знаят кой е бил и кой е божков. ДЕБИЛИ

Sistemata za antiki na bojkov e slednata . He have local buyers buying antics the underground market v Bulgaria. After he organized auction vav chujbina we can say Russia he play and wins on that auction his owne antics. And he bring them back on paper in most case the same antics neve left bulgaria just way for

"underground market v Bulgaria" Това на какъв език беше? :)

На International ми звучи на мен. Не е от тук човека и е for a while ..

Това са си иманярски истории и изобщо не е сигурно, че са били хора на Божков, освен, че са му продавали боклуците, които намират.

Коментарът ми е относно по-горния пост на Jojo за момчето. Може и да греша, но чух за подобен сл., в който самите иманяри са се сдърпали...

Няма как Божков да е 187

Определено, не съм го виждала на живо, но с тези къси пръстчета на снимките, височината не е голяма със сигурност.

Не мое да е по висок от Гешев най много 150 см

Какви висши служители това е станало преди 38 години.

Още един верующ

Ама как служител на МВР ще изнася оригинални документи и ще ги предава на регистрирани престъпници? Там всеки един кадър е проверен и всички са с последна върховна топ-мега-гига-тера степен на надеждност. Тая хартийка я е довял южнякът. Няма как иначе да е.

Гешев да изкара Божков убиец на Луканов

Защо му е да убива свои?

Помисли пак

Ако е завършил НМГ не мое да има криминално минало. Големи сте тъпаци !!!!!

На Гешев откриха ли го?

И ще повярвам? При трети обиск, очаквам и наркотици. Поне кило кило и половина.

Така е, лъжат ни. Това е конспирация срещу Черепа. Просто през нощта нинджите на Гешефта са проникнали в резиденцията му докато спи, намазали са му внимателно ръцете с мастило, да не се събуди, натиснали са нежно хартията до ръката му, после набързо са му измили ръката с вода с телесна температура, за да не забележи мастилото като се събуди, и са се изнесли по пантофи.