Откриха изчезналата Михаела в квартира в Берлин

Момичето било в квартира, обитавана от приятеля й и семейството му

Обратно в новината

Коментари - Откриха изчезналата Михаела в квартира в Берлин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шенген в действие.

Някакви цигани и турци- Нарко- Трафиканти ??

Шенген през крив макарон. Шефа на МВР или на Гр. полиция да подаде оставка. 17 годишна бяга през границата без проблем. С какви документи? Кой я е пуснал - там смяната, шефа на смяната, едно - друго. Бах тоя Шенген български. Разграден двор. Лекета. Тея лекета няма да я удържат българската държава. Тя просто ще се разпадне след някоя година.

Как може момиче на 17, обявено за общонационално и международно издирване да мине границата?! Сещайте се с какъв елементарен случай не могат да се справят граничари и полицаи. Тотален резил.

Момичето е отишло при мъжа си без да е платена сума за него. По циганския закон се заплаща момичето и тогава се събират младите. Излязла е по каналите на трафикантите на бежанци.Камиони и бусове не се проверяват .

Какъв Шенген ,всеки ден по един микробус с бежанци минава границата с Румъния.

В Берлин мангалите пускат жените си да работят като проститутки.В България вземат ТЕЛК пенсия ,а там яко на ден правят по 2000-4000 евро. В караваните обират пияните турци или немци.

Не ни занимавайте повече с проститутки!

Като го гледам тоя вълк онзи берлинчанин бая на зор ще да е бил.

Ами минала е границата още преди да я обявят за издирване. Кажи ти наистина ли не можа да се сетиш?

Няма право да пътува непълнолетна без разрешение от родителите си.

Да ходят да печелят пари, такива пожари са неудържими. Сега са я върнали, след 1 г. ще си извади паспорт и няма кой да я спре.

Я обади как човек на 17 години излиза през границата без документи от родителите ???

Момето не е циганка. Но младежът със сигурност е ром.

За какво и е паспорт? В Европа се пътува с лична карта.

лична карта се издава на 14 г възраст!

съжителстваме с едни от най-хитрите племена в света - циганите и турците и продължаваме да бъдем наивни и глупави ... Това тъпо българско момиче скоро ще си скъсва г.ъза за да може да се увеличава циганското племе... Цитат : "Убийте баламите и тарикатите сами ще умрът."

чл. 29 от закона за българските лични документи !! лична карта на 14г! пропуснеш ли 30 дневния срок глоба от 20 до 250 лв!

Акъл нямат тия момичета. А родителите на приятеля й заслужават наказание,че не са се заинтересували това момиче има ли родители, откъде и как е долетяло у тях.

А какво е ром, нещо за пиьене ли?

Тук чета някакви луди коментари за шенгенските граници. Проблемът е, че външните граници се пазят, а не вътрешните на ЕС. България е една от малкото страни в Европа, където има рестриктивни мерки спрямо непълнолетни пътуващи без придружител. Не е възможно в останалите 26 да знаят детайли на правната система на друга държава. Освен това достъпът до класифицирана информация от друга държава членка на ЕС е ограничен, щом не си в Шенгенската зона.