Откриха изчезналата Михаела в квартира в Берлин

Момичето било в квартира, обитавана от приятеля й и семейството му

Обратно в новината

Коментари - Откриха изчезналата Михаела в квартира в Берлин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук чета някакви луди коментари за шенгенските граници. Проблемът е, че външните граници се пазят, а не вътрешните на ЕС. България е една от малкото страни в Европа, където има рестриктивни мерки спрямо непълнолетни пътуващи без придружител. Не е възможно в останалите 26 да знаят детайли на правната система на друга държава. Освен това достъпът до класифицирана информация от друга държава членка на ЕС е ограничен, щом не си в Шенгенската зона.

Акъл нямат тия момичета. А родителите на приятеля й заслужават наказание,че не са се заинтересували това момиче има ли родители, откъде и как е долетяло у тях.

чл. 29 от закона за българските лични документи !! лична карта на 14г! пропуснеш ли 30 дневния срок глоба от 20 до 250 лв!

съжителстваме с едни от най-хитрите племена в света - циганите и турците и продължаваме да бъдем наивни и глупави ... Това тъпо българско момиче скоро ще си скъсва г.ъза за да може да се увеличава циганското племе... Цитат : "Убийте баламите и тарикатите сами ще умрът."

Момето не е циганка. Но младежът със сигурност е ром.

А какво е ром, нещо за пиьене ли?

Да ходят да печелят пари, такива пожари са неудържими. Сега са я върнали, след 1 г. ще си извади паспорт и няма кой да я спре.

За какво и е паспорт? В Европа се пътува с лична карта.

Като го гледам тоя вълк онзи берлинчанин бая на зор ще да е бил.

Не ни занимавайте повече с проститутки!

Какъв Шенген ,всеки ден по един микробус с бежанци минава границата с Румъния.

Момичето е отишло при мъжа си без да е платена сума за него. По циганския закон се заплаща момичето и тогава се събират младите. Излязла е по каналите на трафикантите на бежанци.Камиони и бусове не се проверяват .

Как може момиче на 17, обявено за общонационално и международно издирване да мине границата?! Сещайте се с какъв елементарен случай не могат да се справят граничари и полицаи. Тотален резил.

В Берлин мангалите пускат жените си да работят като проститутки.В България вземат ТЕЛК пенсия ,а там яко на ден правят по 2000-4000 евро. В караваните обират пияните турци или немци.

Ами минала е границата още преди да я обявят за издирване. Кажи ти наистина ли не можа да се сетиш?

Няма право да пътува непълнолетна без разрешение от родителите си.

Я обади как човек на 17 години излиза през границата без документи от родителите ???

лична карта се издава на 14 г възраст!

Шенген през крив макарон. Шефа на МВР или на Гр. полиция да подаде оставка. 17 годишна бяга през границата без проблем. С какви документи? Кой я е пуснал - там смяната, шефа на смяната, едно - друго. Бах тоя Шенген български. Разграден двор. Лекета. Тея лекета няма да я удържат българската държава. Тя просто ще се разпадне след някоя година.

Някакви цигани и турци- Нарко- Трафиканти ??