Откриха неизбухнала бомба от войната на територията на Кремъл

Опасната находка е намерена при строителни работи на ската на Тайницката градина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боеприпасът е останал още от болшевишката инвазия през 1917 г. Тогава са обстрелвали в Кремъл ,,лошите'' и после болшевиките са се нанесли като новите господари,та така и до днес.Там също много години наред е била и централата на Комининтерна.

Това е знак. След демонтажа на бойната глава, заложена за здравина от строителите, вече устоите на Кремъл нямат на какво да се крепят.

къде е гномът, цял ли е, за него ми е дерт :)

Зад тебе е, ей сега ще го почувстваш и в теб!!!

Ти вече го почувства нали :)

Всеки път, когато замърсят нещо с радиация, ще вадят по една бомба от ВСВ, и ще катастрофира леко по 1 самолет, за да замажат информационния пейзаж.

Прост народ, слаба държава. Коментаторите Прости,държавата я няма.

Атентат срещу путин?

Нали не допуснаха бомбандировка на Кремъл ? Или май легендите падат ?

Ах тези мои скъпи братушки как ми разцепиха халката снощи. Хемо роидките ми весело цвърчат сега.

дядка, москвича пали ли още? Днес забърса ли прахта от портрета на другаря ти стали? Нали не забрави да му се поклониш 3 пъти?

Вил сега пич. Аз не съм дядка. Имам престижна професия и печеля пари, доста над добрите пари за Европа. Имам хоби, не знам как успя да го разкриеш. Колекционирам скъпи американски коли от 70-те. Москвич нямам, щото са боклуци и руснаците са го крали от BMV.

А ясно! Ти си крадлив комунист! Само да ти кажа, че ако Сталин сега беше жив, щеше да трошиш камъни в Сибир.

са я открили, защо за по-сигурно не са я взривили на място.

Хайде, хайде Недей да плачеш Още ще има, обещавам Но те съветвам всяка вечер да си разширяваш задника с точилката За да няма пак сълзи в очите

Много се извинявам :)

Не пиши от мое име смотльо. Чети книги и мисли. Може би някога ще си изкарваш парите по достоен начин

да публикуват снимките от откриването и обезвреждането лично от Путин гол до кръста

До всички неблагодарни български боклуци, плюещи за пари с предварително подготвени сценарии всичко, в което има думата Русия. Другарят Сталин е изтрепал милиони от вас. Боклуци, мързеливи отрепки, неграмотници с претенции, предатели, мишоци, тарикати, крадци, престъпници. Милиони от горепосочените категории са станали на тор, за да дадат началото на плодородие и благоденствие. И вие сте тор, само че миришете на близките си. Никой не ви обръща внимание на глупостите, нали знаете. Напротив ефектът е обратен.

Че вчера те ебах в гъза Нали, приятелю на Русия :)

Ехааааа. Много хора сте се припознали бе. :) Ето затова никой не ни зачита и всички ни имат за боклуци. Защото се изплюхме в лицето на народа който даде 50 хиляди мъже жертва, за да ни освободи, след 500 години мъки и унижения. Ще кажете - ама то било политика, те такива били условията. Ами естествено, че е политика, естествено че ще мислят за себе си а после за другите и нас. Но жертвите са си жертви и те са си дали живота за нас.

Язък.

Нищо.....следващите бомби, които чичо Сам ще изпрати към Кремъл, ще избухннат 100000% !!!

Чичо ти Сам отдавна умря от мъка, като видя как някогашните роби изнасилиха козата в двора му. Този дето си му сложил снимката, ако види какви глупости пишеш от негово име, ще ти завре празната глава в бедняшкия гъз. Той беше последния бял истински президент на Щатите. И между другото уважаваше и се съобразяваше с Русия.

PEYTSCH

Ега си късмета! Това ще да е Първата атмна бомба ! Уникат, както каза Путин. Но неговата ракета избухна, а бомбата -не е избухналааааа....Ще черпи...

Полша и август 1920 Средата на август на 1920 е съдбовна за Полша – тогава Съветска Русия напада и обсажда Варшава. Битката за Варшава е между 12 – 15 август 1920, т.е. точно преди 99 години. Червената армия, начело с Михаил Тухачевски е разгромена от Йозеф Пилсудски, полски национален герой и пръв президент на Втората полска република. Десетки хиляди руснаци са убити и ранени, освен това около 66 хил. са пленени и са разкарвани победно из Варшава сред неистовата радост на поляците. Това е уникална победа на полското оръжие над болшевиките, пред което до днес поляците се прекланят.

това е дело на сорос! Промъкнал се е там през 1943 и я е оставил защото е знаел че един ден ще дойде другарят Путин. Обаче пак се провалиха пъклените планове на тая гад сорос!

PEYTSCH

Тю, да му се навиди...Как така не е избухнала...Атомна ли е била ?

А е трябвало да избухне , вежливият , ак-то и останалите проруски форумни тролове щеха вият на умряло.

виждам 2 евра печелиш от поста...

По-добре 2 евра, отколкото 2 рубли!

рублите свършиха, в копейки им плащат и пак "работят" ... молодцы

има и още една бомба в кремль, пълна е с ботокс и като избухне ще има да я остъргват от стените

за всяка новина , свързана с Русия ли трябва да се изсерете ? Така ли се печелят стотинки ? Ами ако за цял ден няма нито една новина за Русия, какво ядете ? Лайната , които сте срали предния ден ли, за тренировка ?

като ти гледам речника, явно не излизаш от тоалетната. Там ядеш, там спиш, там си призвеждаш храната. А за мен не бери грижа, аз не работя за стотинки. Сорос лично ми връчва чековете с десетки хиляди долари седмично. Ти си брой копейките и си трай.

Все пак кремъл е и световно културно наследство, Но ако я бяха намерили близо до вилата на сталин щях да напиша, жалко, че не е гръмнала!

PEYTSCH

още не е...освободен...като двореца на чаушеску...

Че фашагите кога са стигали до Кремъл? През Червения площад са минавали само военно пленници. Тая бомба да не е от времето на Наполеон. Руснаците на него му спретнаха друга изненада опожариха си сами града и оня остана с пръст в уста.

поне да беше прочел, че фашагите са стигнали на 30 км от Москва...А пък са я бомбили денонощно в продължение на 2 месеца ! Колкото до Наполеон , там си се осрал тотално! Наполеон дори не е доближил Москва а е спрял на близо 300 км от нея ! И Москва никога не е опожарявана умишлено. Изгаряли са в годините някой и друг квартал, още с дървените къщи, но това е ставало почти със всички по-големи градове по онова време !Някои дори са изгаряли целите - като Лондон например... Почети малко повече история1

А бе ти не си ли чул, че историята я пишат победителите. Майната му на истината.

се за жужи, бил ли е евакуиран наврее, имало ли е около него психолози :)

И в България се намират от време на време. Но източниците, макар и все от Запад са различни. Тези, които намират руснаците са поне с една идея "по-човечни" от тези, които намираме ние, понеже не са били предназначени включително и за децата.

Как така бомба в кремъл ...нали Руснаците смазаха Хитлер. Каква е тази бомба в кремъл...

беше прочел статията ли?!

Там (вътре в Кремъл) можеше и да гръмне. Няма да е голяма загуба. Да не е извън стените, че могат да пострадат нормални граждани и тогава вече ще е лошо