Коментари - Откриха 18-годишната ученичка от Сливен, но не и Ивана от Дупница, намериха телефона й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кагата четеш дописка на Лильето Чилева трябва да си припомняш сентенцията на мъдреца -СЪМНЯВАЙ СЕ ВЪВ ВСИЧКО И ВЪВ ВСИЧКИ - САМО НЕ В ТОВА ЧЕ СЕ СЪМНЯВАШ. Във всички досегашни дописки и по тв твърдяха че ИВАНА ОСТАВИЛА ЧАНТАТА И ТЕЛЕФОНА СИ В УЧИЛИЩЕ, ЗАЯВИЛА ЧЕ МАЙКА И ЩЕ ГИ ВЗЕМЕ. После съобщиха че в близост до цеганската махала намелрили якето и (някакъв мост в близост до махалата). Писаха още и за действия в профила И, и изведнъж Лильето пише намериха телефона и до моста....Да не би Ивана да е имала няколко телефона, единия останал в училище, другият под моста, а къде е третия.....Историята малко прилича на стихотворението на Ботев Пристанала. Тъй де момата отдавна е узряла, за да прави свирки на съучениците си в тоалетната на школото. Време и е да усети живота Написаното е в синхрон дописката на Лильето Чалева; интересно ми е с каква заплата я държат на работа или и плащат за секс услуги

Според мен 10 дни да се крие в пущинаците без храна и пари...малко вероятно. Или се е качила на стоп при някой тираджия, или е решила да сложи край на живота си.. Дано да я намерят жива и зрава.

Каква малоумно написана статия.

А ако е тръгнала на автостоп с някого?

Телефонът й нали беше оставен в училището , а след това взет от полицията.

Амииии...Полицаите докато са я търсили са го загубилЕ до моста, та го намелиа пак

Нали си беше оставила телефона в училището??? Нещо не разбирам.

Има тел... за всеки Мобилен оператор, бе! Р

Най= вероятно става въпрос за телефона на намереното момиче, но познанията на списвача или репортера са на ниво предучилищна по отношение на синтаксиса на българския език.

Понякога имате оправдание, че преписвате от чужди сайтове, но как е възможно още в отварящото изречение да се допуснат толкова елементарни грешки? Разбира се, ако българският език ти е майчин... "...Полицията откри изчезналата на 28 февруари 18-годишната ученичка от Сливен, но не и издирването 17-годишната Ивана от Дупница..."

Абсолютно! Аз продължавам да не разбирам - ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА НЕ СЕ ПИШЕ "Й", А "Ѝ" ?!?!?!? >>> ШИФТ + Х от клавиатурата >>> "намериха телефона ѝ". Нещастни журналя. Преписвачи. Колкото да има нещо написано, а колко е грамотно - няма значение.

защото са са руснаци

" -и ден продължължава издирването на Ивана Георгиева от Дупница. При тунела на главен път Е-79 е намерен телефонът на момичето" Е, нали телефона си го беше оставила в училището, какво излиза сега. Или пак Джорналиста се е "проявил".

на Ивана все пак ТЕЛО то й е отркито до ФОНА й

телОфона й... и заглавието ли не си четете...