Откраднаха кутия с дарения за болно дете в Плевен (видео)

Кампанията за спасяването малката Велина продължава вече четири години

Обратно в новината

Коментари - Откраднаха кутия с дарения за болно дете в Плевен (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Понеже всичко се връща рано или късно - крадлата скоро ще хване рак на матката, а пича-левкимия. Нищо в природата не се губи. Само сменя формата си. Тези двамата след 20-30 години ще търсят неистово пари за лечение.

Мръсни цигани! Съсипаха хубавата ни страна! ... опс.. Чакай малко, не можеш от едни мършляци да правиш генерални заключения за всички! Те тия са изключение... Всяко стадо си има мършата! Да, другите българи не са като тях, другите българи се крият като крадат...

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Крадците да се разфасоват за резервни части и приходите от операцията да се дадът за лечението на детето.

Жената е отвлякла вниманието на служителите, като ги е занимавала с кандидатстване за кредит. Дала е реалните си лични данни, без притеснение. Не е ясно колко са били средствата в кутията. Ако е така,ще ги хванат!

какви са тия изроди бе?

Проститутката му ще ги избичи на първото кръстовище с две свирки, че и отгоре! А сега - в полицията, на съд, да не говорим, че ще го смелят от бой.

Е сега защо няма няколко стотен коментара какви "подчовеци" и "боклуци" са българите в общо, ако бяха роми, щяхте да опеете до небесата, а сега гузно мълчите и си траете като насрани!

Ми роми са. Изрусена ромка виждам на снимките. И в Европа са добре облечени изрусени джепчийки - ромки.

Че вие, т.н. българи, поне половината сте по-зле от ромите по манталитет ...

Аз бидейки т.н. българин се чудя на изказа ти в 3то лице. БХК какво е? Т.н БаХтиКура, например?

чакай, не бързай! всяко нещо с времето си. а боклуци има достатъчно и сред българите. докато при циганите свестните са просто изключения. а ти си силно смърдящ отпадък, нали знаеш?!

Не ви е много приятно като ви казват истината в очите ... българите като цяло сте откраднали много повече от малцинствата!

малцинствата не крадат, хелзинкски боклук такъв! арменците в бг не крадат - работят! турците в бг не крадат - работят! евреите в бг не крадат - работят! единствените две малцинства, на които това (кражбата) им е основната дейност в бг са циганите и политиците! а ти не ми казваш истини, а плещиш глупости, произведени от промит мозък.

В такива случаи мисля че арабите са прави, режат ръце и готово

Когато става въпрос за кражба от болно дете, ръцете се режат до под брадичката.

Хайде стига с глупости, тези кампании са абсолютна простотия, аз и 1 стотинка не давам! Посредници, мобилни опратори лапат яко. Освентова медицината, след като е толкова развита, трябва да се каже защо лапето боледува, а не да стоят клиниките на опашката и те да лапат.

Като гледам, нищо не им липсва.

Честит празник на всички! Имат им лицата, тази уфсь си е дала личните документи, ако не ги хванат нашите ченгета ще са за нобелова награда за простотия(явно трябва да се присъжда и такова нещо, много станаха кандидатите). Било много вероятно да ги хванат ... чисто технически, да, може да не ги хванат ако някой ги хвърли в десетметрова шахта и я залее с бетон. Иначе не виждам как няма да ги намерят. Колкото за тия хора ... чудно е как на този свят може да съществуват въобще такива индивиди. Обикновено това е наркоманска работа. Дали случая и тук е такъв не знам, но това са пълни нещастници! Пожелавам оздравяване на момичето!