Отхвърлиха иска на Тръмп за отлагане на разпит по дело за клевета на писателката

Съдебната сага започна през ноември 2019 г., пет месеца след като бившият американски президент отрече, че я изнасилил в пробната на магазин в Манхатън през 90-те години

Обратно в новината

Коментари - Отхвърлиха иска на Тръмп за отлагане на разпит по дело за клевета на писателката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде беше толкова години от 90те ? Сега изведнъж се сети, че била изнасилена, хаха. Не им е оферта въобще Тръмп да се върне като президент и сега го чернят както могат. Либерастите да треперят 2024 г. Тръмп е президент, стига да не ми се случи нещо.

Аз ще ти обясня. Преди около 15 години имаше извършени престъпления от длъжностни лица, лица с високо положение, големи връзки и положение и с много пари (и “приятели” с много пари). Аз лично бях нападан и клеветен, когато съвсем внимателно и деликатно ги помолих да спрат, защото ще иват пробреми! И подадох сигнали до на практика всички релевантни органи и институции, като приложих пълната документация само по едно, и то далеч не от най-големите им кражби и престъпления! И то получени от много техен човек, с когото обаче те тогава не можеха да се разберат да едни постове и пари. Всичко бе потулено, на всички нива, вкл. и в съда!!! На първа инстанция. Аз тогава реших да НЕ продължа, и да видя докъде ще стигнат. Някои от тях не прецениха добре ситуацията (защото те и помежду си се лъжеха и криеха какво точно правят), и опитаха пак да ме нападнат и охулят, вкл. с обвинения и полицейско разследване… С две думи - на мен ми писна, обадих се и ФБР извърши арести - всички бяха шокирани. Докато правеха как арестите били незаконни, защото арестуваните не били направили нищо, дойдоха самопризнания, целящи по-ниски присъди. И сега, ЕДВА СЕГА в съда се разглеждат обвинения, за които аз сигнализирах преди над 12-15 години! И тепърва ще излязат още шокиращи за широката публика факти, защото федералното разследване (за други престъпления, много по-тежки) още тече. Не сте наясно изобщо за какво става дума!

Брей мама му стара, Тръмп бил май голям пезевенгин А-ааааааааааааа ????????????

“2022-10-13 09:43:02 U Turn (нерегистриран) реплика +0 -1 Обърнаха съдебната система на психо отделение. Всички се сещат с двадесет години закъснение.” “Justice delayed is justice denied!!!!!” ======== „Забавеното правосъдие е отказано правосъдие!” ========

СИСТЕМАТА Е СЧУПЕНА! “The system is broken!” Става дума за правосъдната система в САЩ! И това не е (само) моя констатация! Това е признание нече и на много уважавани американци, и - забележете - протести! Аз дори имам писмено такова признание от американски съдия в съда - и направо не върнах на ушите си - когато бях призован за deposition - да отговарям на въпросите на адвокатите на защитата (о обвинението ви бе срещу ДЪРЖАВНА СТРУКТУРА)! И доколкото това бе предназначено да намерят слаби пунктжве в моето обвинение, за да изградят защитата си, и естествено че по принцип съдията и дори адвокатът ми бяха де факто на ТЯХНАТА страна - моят адвокат много се разстрои в хода на the deposition, защото не вожеше да ме контролира да НЕ говоря повеме освен точно онова, за което ме питат, но аз непрекъснато вмъквах НСЕ НОВИ И НОВИ факти и свидетели (вкл. служби Кото ФБП, прокурори), и длед като той ми правеше забележка аз му се извинявах с невинно лице, че нява така повече да права и … правех пак същото при следващ въпрос! Дори съдията се разсмя, защото на всички стана ясно че ви е пределно ясна угжворката им (срещу вен), дори и другите адвокати се смееха! И вместо аз, воят адвокат изпадна в глупаво порожение:) И когато изнесох накрая някои ФАКТИ и ДОКУМЕНТИ, другата страна поиска почивка и … НЕ СЕ ВЪРНАХА ПОВЕЧЕ В ЗАЛАТА!!! Тогава жена ми ме развесели, като каза - ави те вай повече няма са се върнат. И съдията каза: Системата е счупена! Ако ти спечелиш много други ще заведат дела!!! Отвън аз казах на адвоката си - и той и старши в една много богата и известна - от най-горените адвокатски кантори: - Изнинявай, поправи ме ако бъркам, но аз не работа за теб - ти работиш да мен! И този се покри! Повече не отговаряше и секретарката му го криеше. В съда л, където съдията ни събра съдията ме попита дащо аз повеме не го искам, ме бил мното добър и съвестен адвокат - и аз му отговорих, че не аз - той се скри и че аз дори му благодарих пред жена ви, която също бе там, и други хора…Дори точно преди да влезем в залата. А моят адвокат директно каза на съдията - той ме питаше колко пари искам, да да оттегля обвинението - ме “няма да взема пари”. Изводите са ясни!

Този съдебен иск срещу Тръмп е най--малкият му проблем в момента! Срещу него има поне дузина други, и то много сериозни обниненя, кое от кое по-тежки и тактиката му да ги отлага колкото се може повече или някой от обкръжението му да опира пешкира вече стана всеизвестна и го компроментира допълнително вече и сред прокурори и съдии. Вече поне половин дузина адвокати на Тръмп са осъдени, някои след самопризнания и с ефективни присъди. В момента има поне още 2 от адвокатите му, които искат да дадат показания как са предоставяли неверна информация на федералните власти, за да опитат да избегнат и персонални обвинения и отнемате и на техните лицензи. Едната е Кристина Боб, която ДОКАЗАНО е лъгала федералните власти и която сега отчаяно търси съдействие на Министерство на правосъдието на САЩ за да опита да ги убеди, че не е лъгала съзнателно, когато е подписала протокола, че са предадени всички държавни докувенти от Тръмп и че е била подведена от шефа на групата на адвокатите на Тръмп - Евън Коркоран, който й е наредил да подпише лъжата в официалния документ в присъствието на Тръмп (в клуба). А най-коментираното сега тук е фактическото пубрично самопризнание на Тръмп на митинг - защото този не може да се сдържи да не издрънка поредната глупост, простотия и лъжа дори и в негова вреда, поради болното му его - че … ТОЙ НЕ САМО Е ЗНАЕЛ ЗА ИЗНЕСЕНИТЕ - откраднати - хиляди документи от Белия дом, противно на твърденията му на него и неговите адвокати, но и че той лично е присъствал!!! И заяви и повтори на митинг, че документите трябвало до му бъдат върнати от Държавния Архив защото … БИЛИ НЕГОВИ?!?! А точно това всъщност е основата на обвинението срещу тего - че те НЕ са негови и той ги е откраднал и крие. Но става ясно - пак от хора от най-близкото му обкръжение, че всъщност Тръмп е искал да се спазари още преди време Държаввият архив да му предаде всички документи, свързани с разследването му за връзките му с Путин и руското връзка, като е възнамерявал да ги изнуди и направи размяна с взетште от него докувенти! Сега в щаба на Тръмп и в къщата му цари отвратителна атмосфера - никой на никого не вярва, всеки подозира другия, всички вече се убедиха, че Тръмп няма тикаква лоялност и достойнство и че ще хвърли всеки “под автобуса” ако той трябва да спаси кожата си. А най-удинителното е, че след всичко, хора от най-близкото му обкръжение са информирали службите и прокуратурата (и Витистерство на правосъдието) че Тръмп КРИЕ ОЩЕ СЕКРЕТНИ ДОКУВЕНТИ в някоя от къщите КИ - вероятно в Ню Йорк, а ако пак то претърсят и намерят още ще е върхът на наглостна! А за движението но идиотите - MAGA ( Make America Great Again - Да направим Америка Велика Отново) , абревиатурата им вече са чете Making Attorneys Get Attorneys:), тоест: Да принудиш адвокатите ти да си наемат адвокати - става дума за Тръмп… Голям ташак! И огромен редир!

Обърнаха съдебната система на психо отделение. Всички се сещат с двадесет години закъснение.

Тази нощ сънувах че галена и преслава ме разцпорха от секс в един хотел на морето преди 18 години. Утре мисля да ида и да подам жалба срещу тях! Не може така без да ме питат да се възполузват от мен!

Сега и аз се сетих че 93 година една фолк певица се възползва от пияното ми състояние и прави секс с мен но няма да водя дела.