Отбелязваме 185 г. от рождението на Васил Левски

Мислите му и до днес остават незабравими и валидни и за днешния ден

Обратно в новината

Коментари - Отбелязваме 185 г. от рождението на Васил Левски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно а дали една етническа партия и последователите и дали празнуват този ден ??? Ако е не те дали са Българи ???

Като борец за свобода и равнооправие Левски се е превърнал в истинска икона за българската ЛГБТ+ общност!

Нещо за Кирчо Българоубиец

През турско сме били 7 милиона, сега сме 6 милиона с малцинствата.

Като чета коментарите оставам с вечатлението че не всички знаят какъв е бил Васил Левски . Предлагам да питаме македонците дали пък да е бил македонец след като името му завършва на -ски ???

левски не му е името бе!! човека се казва васил иванов кунчев! и е осъден за обира на хазната и убийството на едно българче!

Идеологическо противоречие виждам тук - имало е османско присъствие, тоест въпросното лице се е борило да изгони османците от България или да упражни върху тях геноцид? На това не му ли викат тероризъм? Като другия хубостник - Ботев, дето отвлякъл кораба и се е довлачил да трепе турци. Защото за никакво освобождаване не може да става въпрос, за освобождаване трябва робство, а многократно се каза, че робство в България никога не е имало

Кво робство? В Батак кметът е бил българин! В Севлиево турчин не е можело да влезе! Робство другият път! Всички с тескерета, свободно пътуват в Европа и Русия! Чорбаджии, с чифлици!

Хасане, мохамед е доказан шизофреник-педофил, ти си същия.

Да, ама религията му процъфтява, както и държавите, приели тази религия! А нашите държави загиват в бедност и нищета!

Измислен герой! Рекетьор! Убивал българи, но нито един турчин! Добре се е контил с чуждите пари! Никой не е знаел за него, докато оня Джендов не беше писал! Какви комитети е създавал си личи по броя на опълченците - 7500, предимно от чужбина! Ако беше останал жив, щеше да е крадец като Стамболов!

Празни мисли на един празен човек...Ех жалкарски , малцинствен отпадък...Мършо ти за великият Левски не можеш да пишеш. Ти си биологичен отпадък. Тебе никой не те взема на сериозно...пропагандна курва на концесия...

Много велик! Осъден за убийство! Криминал! После оня страхливец Захари Джендов, го е измислил, за да си предаде важност! Като нямаме герои си ги измисляме. Защо, след като са толкова известни, Вазов трябва да пише Епопея на забравените и то 10 години след освобождението?

ПОКЛОН ПРЕД ТОВА КОЕТО НАПРАВИ ВАСИЛ ЛЕВСКИ !

И сега, какъв е този "апостол на свободата? За каква свобода става дума? За какво се е борил? Срещу кого? Нищо няма в статията! За едно е прав - Ако спечеля, печели цял народ, ако загубя, губя само себе си... И досега сме така, народ от интересчии, ако някой е победител, всички сме с него и му се подмазваме, ако загуб, всички му обръщаме гръб - народопсихология и манталите, няма оправия.

Левски имаше девиз: „Ако спечеля, печеля за цял народ – ако загубя, губя само себе си“. Сегашния елит е с обратен девиз, никой не смее и да си представи, че може той да загуби, видяхме трагедията и мъката на Борисов и страха, който изживя затова, че беше една вечер зад решетките, видяхме, как Радев вкара държавата в политическа, здравна и икономическа криза, само и само да спечели, виждаме Нинова, която преговаря на всяка цена, само и само да е във властта, виждаме ПП промяната, как с небрежност се отнасят към държавните дела, само и само щото в тях живее егото и всеки един от тях се смята за избраник на съдбата, и че по специален от вас обикновените, да не говорим за родения в Съветското Посолство Христо Иванов, и приателите му съветомрази от рода на Радан. Да не говорим за човека амеба Александър Симов, който е първичното желе в политика, писла оди в прослава на САЩ, а сега възмутен от 30 години САЩ-анска ориентация все едно не мирише и той на американски чесън.....

дори и вие тука…но нали сте анонимни

"Играем с живота на 7 милиона българи - трябва зряло да се постъпва" Не сме мръднали и една йота за тези 160г!!!!

Левски ако беше жив щеше да избие всичките мърши в парламента и оня боклук мунчо.

и мутрите

Васил Левски - Най великият българин който някога се е раждал! Дълбок поклон! И вечен позор за днешните ни политици които ограбват и продават България!

Левски за разлика от сегашния елит не е имал рдонини имигрирали в Русия, като дядото на Лайен, който имигрира в Русия за да служи на Руския император, до голяма степен смейстото на Лайен дължи родовия си проспиритет на Русия, включително нейнсия си просперитет, натрупано състояние по време на службата на руския цар, поставят началото на бъдещити политици на Европа. А Левски си остава без поколение, както и Христос

колкото повече деца имаш толкова по големи са ти зависимостите, затова най велики в историята са били бездетни императрици и царе, затова монасите са се обричали на бездетие, в друго вярват други религии, които ни вкараха в управлението Борис Джонсън с 10 незаконни деца и огромни зависимостти покрай децата си, Лайнен с с 8 деца, киро с 3 щерки, Лорер с 3 щерки.... Христос беше бездетен, което е в противовес с други вярвания

Явно са те изтървали от клетката, ще е добре по-скоро да те локализират, приберат и отново упоят.

що ползваш християнско име.... монаси си трябват, не консуматори

Кой знае какви упойващи вещества е използвала майка ти преди да те роди, та явно доста зле ти се е отразило.

Убит с помоща на москалите с цел да се попречи на България да се освободи сама. По време на руската окупация хаджи иванчо пенчович е назначен, за благодарност, на висша административна длъжност от московския гаулайтер татарина Дондук.

Татарите са били в основата на Полската империя и висши родове в техния елит, както и в Латвия и литва и естония

Поне се прекръсти на Соросоид и после ни обяснявай, как турците са ни освободили от руско робство. ;)

Фактите са такива, каквито са. Дори и това да не се харесва на русофистилиците.

В масонството се тираджира идеята, че за да си велик лидер и водач трябва да имаш потомство и да си успял човек...Това изключва шанса Левски, Ботев, или Христос дори да се приемат за водачи. Докато Европа се управляваше от бездетната Меркел, в Европа имаше проспиритет и мир, от как ни налазиха многодетните татковци от рода на Киро с 3 деца и Лорер с 3 деца, и Лайнен с 8 деца проспиритета свърши

"И ние сме хора и искаме да живеем човешки: да бъдем напълно свободни в земята си, там гдето живее българинът – в България, Тракия и Македония" (Васил Левски)

По законите, писани и одобрени от Левски, знаете ли какво е предвидено за национално предателство? Вие, мижирутки, наредени до неговия бюст. би трябвало да благодарите всеки ден, че не мижете да срещнете Апостола в този свят!

Поклон !!!!!!!!!!

нещо за Даконът... Един цитат от писмо на Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов: “Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките.“ - В. Лъвский

Левски ако види днешните национални предатели, лакеи и мижитурки, ще му се поиска да не се беше раждал.

185 години от рождението на Апостола. Апостола, посветил живота си за скъсване оковите на робството. Апостола, който искаше чиста и свята РЕПУБЛИКА. Апостола, живеещ вечно в сърцата на БЪЛГАРИТЕ.

А сега ОПГ ГРОБ=ДПС искат да ни "управляват", т. е. да ни КРАДАТ ОТНОВО!