Коментари - Oтбелязaхме 111 г. от създаването на бойната ни авиация с церемония пред паметника на летеца | Днес.dir.bg

Oтбелязaхме 111 г. от създаването на бойната ни авиация с церемония пред паметника на летеца

Президентът Радев прие почетния караул, на ритуала присъстваха също министър Тагарев, заместник-началникът на отбраната, командирът на ВВС, военни, депутати и граждани

Обратно в новината

Коментари - Oтбелязaхме 111 г. от създаването на бойната ни авиация с церемония пред паметника на летеца | Днес.dir.bg

Коментари

Тагарев долен продажник (ПродажникТодор)

Силна авиация.Важното е политиците да са единни в стремежа си да обновим и подобрим бойните възможности на авиацията.А смели и достойни българи да служат в авиацията винаги ще се намерят.Да е Честит празника на ВВС на всички българи.!

Направете и раметник на българската авиация.че имаме един самолет и 2 двигателя.И как братссия еврейски народ не ни подари поне 1 самолет,затова че сме спасили евреите от Хитлер.От тях получаване само потупване по рамото,а е известно че имат парите на света и го управляват.Нашите да не реват чак толкова.И без техните крокодилски сълзи Израел ще се справят с проблема.

От Списаревски,до тоя палячо....Срам и позор!!! Комунизма ни погуби!!!

Колко самолета и колко висши офицери има ВВС?

Каква авиация като не ви дават купени самолети.....

Честито на летците от ВВС, дано догодина за празника си получат самолетите от чертежите.

Честита да е годишнината на българските военновъздушни сили, е сега са почти безвъздушни, ама заради миналото им заслужават да са поздравени. Дано все пак в бъдеще да имат самолети! Иначе срам за държавата България!

Хехе, то в момента бойната авиация на България се състои от МИГове и СУта. Редно е българското правителство да благодари Русия с официална нота, за това че е предоставила на България въпросните самолети, че иначе българските "летци" щяха да се возят на въздушни балони и параплани.

Да бе, обявяват ни война, окупират ни, изнасят ни всички фабрики които си харесат, закриват ни самолетостроенето, карат ни да купуваме единствено и само техните самолети. Това ако е за благодарност.... значи аз съм пълен неблагодарник.

АКТУАЛ,НО … ОТ ДИМИТРОВ-ГРАД / ... До България опряха … !/ - https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2023&id=11404&p=poetbg&title=%C0%CA%D2%D3%C0%CB%2C%CD%CE+%85+%CE%D2+%C4%C8%CC%C8%D2%D0%CE%C2-%C3%D0%C0%C4 - https://dnes.dir.bg/obshtestvo/aktivisti-na-griynpiys-se-pokachiha-varhu-kula-na-tets-maritsa-3-v-dimitrovgrad-video?utmsource=Push%20Notifications&utmmedium=article&utmcampaign=%D0%90%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%20%D0%BD%D0%B0%20%22%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B9%D0%BD%D0%BF%D0%B8%D0%B9%D1%81%22%20%D1%81%D0%B5%20%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%87%D0%B8%D1%85%D0%B0%20%D0%B2%D1%8A%D1%80%D1%85%D1%83%20%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B0%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%A2%D0%95%D0%A6%20%22%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%86%D0%B0%203%22%20%D0%B2%20%D0%94%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%20%28%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE%29 - - https://static.dir.bg/uploads/images/2023/10/16/2611491/1366x768.jpg?=1697439828 - - - Велико-Британски курви „АЛПИНИСТИ“ На Гран-ПИС, платени КУРВИ- хистерици КАЧИТЕ СЕ НА САЩ ЦЕНТРАЛИ ТАМ ТЕ ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ БЕЗ СРАМ…! - ПРОПАГАНДА ПРАВИТЕ НА ЧУЖДО ДУПЕ БЪЛГАРСКИ НАРОД ДА ЗЪЗНЕ, ТУКА КОПИЛДАЦИ, БЪРЗО БЯГАЙТЕ В КЪЩИ ! И ТОПЛЕТЕ, „ЧРАЛЗ 3-ТИ“ ДА НЕ МРЪЗНЕ - - https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/11404 - - - Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ - АЗ КАТО ВОЙНИК ВЪ ВОЕННО ВЪЗДУШНИТЕ СИЛИ ЗАЕДНО С 150 АРМЕЦИ ОТ ТЕЗИ ЧЕСТИ БЯХМЕ ИЗПРАТЕНИ В ОТКРИТИТЕ РУДНИЦИ "ТРОЯНОВО 2", ЗА ДА ПОМАГАМЕ НА ВЪГЛЕДОБИВА НА ОТКРИТИТЕ ЛИНИИ, ЗА ДА ИМА ТОПЛО ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ЖИВЕЕХМЕ, КАТО СКОТОВЕ В РОТАТА И СРАМ ЗА ТОГАВАШНИТЕ ВРЕМЕНА, НО ИЗДЪРЖАХМЕ, ДА ДАВАМЕ ТОПЛО НА СЕГАШНИЯ ЮДЕЙСКИ ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ ОТ ХАСКЬОИСКИТЕ СЕЛА, НА ЦИГАНИНА ИВАН КОСТОВ, И ПРЕСТЪПНИКА ПЕТЪР СТОЯНОВ, КОЙТО ПРОДАДОХА НА САЩ ТЕЦОВЕТЕ, ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, А СЕГА ДА ИДВАТ КОПИЛИТОР ОТ ВЕЛИКА БРИТАНИЯ ДА СЕ ЯЗДИ ПО ОСТАНАЛИТЕ ЕНЕРГИИНИ МОЩНОСТИ ДА НИ УЧАТ КАК ЩЕ СТУДУВА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ! НЕ СЪМ СИ ДАВАЛ ЗДРАВЕТО В СТУДА И ДЪЖДОВЕТЕ ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ УБИИЦИ НА БЪЛГАРИЯ И СЕГАШНИТЕ ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ ОТ НАТО ..., КОЙТО НИ ОТНЕМАТ АТОМНИТЕ ЕНЕРГИИНИ МОЩНОСТИ, ЗА ДА ИЗМРЕМ ОТ СТУДОВЕ ...! СМЪРТ НА ЮДЕЙСКИЯ ФАШИЗМЪМ, КОЙТО НАСТЪПВА В БЪЛГАРИЯ, ПЛАЧЕТЕ ЗА ИЗРАЕЛ, КОЙТО УБИВА ОТ 1948 ГОДИНА ПАЛЕСТИНСКИЯ НАРОД. ТОЙ ИМА ПРАВО НА ДЪРЖАВА ! - - https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/4635.jpg - - - СТРОИТЕЛИ ОТ ТЕЦОВЕТЕ ... ТРУДОВАЦИТЕ ,РОБИТЕ БЕЗ ПАРИ - ХЕЙ ХУП, ХЕЙ РУП, РЕВЯХМЕ ТОГАВА И ИЗПРАВЯХМЕ ШЕЛЕЗНИЯ ПЪТ ... ИЗМРЪЗНАЛИ ОТ ДАЖДОВЕТЕ И СНЯГ НИЕ БЯХМЕ НА СВОЯТ ПОСТ ! - - https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/4636.jpg - - https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/5586.jpg - - - https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/5250.jpg - - - - http://stefan-tcholakov.eu/pic/10474 - - - 16 октомври 2023 – Враца - БЪЛГАРИЯ [НАЗАД] [НАЧАЛО] [ГОРЕ]

некадърен готованец, живуркал цял живот на гърба на бедните българи!

Ние хубаво отбелязваме, а де са самолетите?

Дрогаре от бкп, възраждане и русия за България, американските летци, които са бомбардирали София са избили хора от буржоазията. В същото време английските летци са бомбардирали шумкарите с любимите ви доларе, така че за вас положението е било win-win...

Ма и такава ли имало? Аз мислех, че самолетите ни са само на чертежи и че разни чужди пилоти ни охраняват? Пък то сме имали собствена авиация

Извършили са го Смели българи С немски самолет(албатрос) Сега Мунчо да се оплаче На Митрофанова

Тагарев как така не е отишъл пред паметника на американските летци бомбардирали София?

Радев!? Радев е една хлъзгава змия, хапе подмолно само българският интерес!

Бяха пуснали някое хвърчило поне.Е Га ти срама.Преди 111 години сме имали бойна авиация а сега не.

По-скоро и направихте помен…

Радев и Тагарев са двете писти на посолството, официално го заяви посланика !

Ген. Ел Муньос да яхва Кобилата Деса И дим да го няма

Ква кобила. Чист катър.

Радев и Тагрев са мазни кариеристи, получили звздите си и успехите си и ксриерите си, по време на пълното затриване на армията ни. Хора безсилни и некомпететни в уменията си да зсщитят авиацията ни

Българските генерали най-миролюбивите генерали по всичките земни кълбета.

Дайте нещо за Гибралтар дет са вика за разнообразие

За Тагарев имам съмнения че Ченгис Хан го е правил или най-малкото е срещал баба му някъде по тъмното.

А Мунягата е незаконен син на Яшар Замфиркьов по известен като Бай Тошо или правешкото магаре.

Той не е Българин физиономията говори

Ченгиз Хан е бил велик пълководец и е създал Великата Монголска империя, а тоя урод е пълна “0” и разрушител на България!

DaДобре че тогава не емало Летци като Радеффф Да кажат "Ама как ние искаме мир.. Никакви оръжия .'

Ех Мунчо,Ех Радев ... Беше началник на армията, Резидент главнокомандуващ. 2 години управлява със служебни правителства. Що не взе самолети бе пършивецо?

Шило

Щото имаше сключени договори бе, глупак! И нямаше читав бюджет. Кой приема бюджета?

Хората вярваха на Радев !!! Те го избраха ! И какво се оказа после?!?? Докара Кирчо и Кокорчо ....тримория....голям НАТО-вец се извъди ....в България едно говори извън България друго ....уж с народа ама въобще не е така !!!

Да се поклоните и на паметника на американско британските летци бомбили София. Мамето ви продажно...

Няма бе ние се кланяме само на паметника на съветската армия, която ни обяви война, окупира, разграби държавата, изби интелигенцията и проми мозъка на поколения българи.

АКО ПОЧНАТ ДА СЕ БИЯТ ЕВРЕИ АМЕРИКАНЦИ И МЮСЮЛМАНИ ЕДИН ДРУГ С Ф16... КАКТО ВСИЧКИ ГИ ИМАТ ..... И ВАШАТА ПОРЪЧКА МОЖЕ ДА СЕ ЗАБАВИ :)) ....

Ледена преграда, между парвеню"военен министър" и професионалист военен летец..... Тагарев е, "полезният идиот".... Иначе е, нереализиран.... "военен"....!?? Провален, комплексар.....!!!!!!!!

Ако бях на мястото на президента,нямаше да застана до националния предател Тагарев !!! Иначе какво излиза ....каква е разликата между истинския български генерал Румен Радев и националния предател Тагарев ?!??!

Генерала Радев който воюва срещу собствента си държава и върна олигарсите на Власт, и Военият Министър, който за да оправдае консултаснката си работа, бракува Ракетите С300 и ги предаде на Украйна заедно със 10 БТР... Празнуваме , но представителните лица милеят първо за собствения си аторитет и собствените си победи и някъде много назад за Българскта Армия, по времето на Радев бракуваха 300 самолета по времето на Тагарев се бракуват С300 и двете са ключови за отбраната ни и част от военно въздушната ни отбрана

Възпитаници на бруталните САЩ, по им прилага да се поклонят до земя на американските пилоти убийци! Нямат място пред нито един български паметник!

Ама Мунчо какво се пъчи Той няма боен полет Генерал от стрелба по мишини

Шило

Какво значи "боен полет"? А Тагаренко има ли? Радвай се, че не се е налагало!

Шило много си тъпо Боен полет Значи да летиш когато по Теб стреля врага

Шило

За глупаците, като теб ще повторя-радвай се, че не се е налагало!

Шило

Тагаренко, къде са платените самолети? Така и така не излизаш от посолството, питай, какво става!

Едно време си имахме собствена авиация и самолетостроене. После дойдохте вие - скакалците от червената армия и отнесохте завода. Накарахте ни да правим балканчета в него. А сега питате за самолети. Боклуци сте блядките и туй то.

Е то Къде оидоха Германските изстребители, д ане би Германия д апроизвежда някви военни самолети, ако говорим за едно време САЩ защо не им позовли да си продължат с ракето строенето и самолетостроенето

Шило

Кога България е произвеждала самолети за бойната авиация? Освен може би учебните "Лаз"? А вие, туморите, какво направихте за възстановяването на самолетостроенето? Комунизмът падна преди 34 години!

За глупавото тролейче - България не е обявявала война на СССР. Нито е убивала руснаци. СССР обяви война на България. И я окупира. Малка но съществена разлика.

Шило

Удобно забравяш, на кого сме били съюзници и пия армия сме снабдявали!

За малоумното шило - „ДАР-3 „Гарван III““ е многоцелеви самолет-биплан за разузнаване и поддръжка на сухопътни войски. Въоръжен е с 2 картечници и носи бомбов товар до 250 kg на външно окачване. Конструктивните промени спрямо първите „Гарвани“ е ново усилено тяло, нов колесник и полузакрита кабина. Произведен е през 1939 г. в серия от 12 машини.

ПП. На кого сме били съюзници? На Нацистка Германия? СССР също им беше съюзник. Кого сме снабдявали? Нацистка Германия? СССР също им беше снабдител. Май ти забравяш някои нещица а бляд?

Мазния лъжец каза, че ще забавят Ф- ките,заради военните действия! И Тагарев и Радев са двата мапури на американския ,,ур!

Магаренко е на оглед - ако е останал поне един читав самолет - и ще го ДАРИ на братята си, щото им трябва.

Това което е било създадено вие го унищожихте и раздадохте/продадохте на всичкото отгоре имате наглоста да се показвате публично с чужда пита помен да правите

Единствения президент в света дето се върти на пилон.

Радев освен да се кипри по паради и около пилони друго върши ли?!

Шило

Ами, като няма самолети, кво да прави? Твоите дадоха едни луди пари, насреща-нищо! Срам!

Айде пак опорните точки за самолети на хартия. В света НАМА производител на самолети дето ги произвежда и ги нарежда на тезгяха за продан. Това да не е пазар за домати и краставици бе ватенки жалки?

Шило

Бах маа му, за 6 години, един ли не сглобиха?

Другаря Счупено крило Мунчо Радефф само обикаля да ръси клишета с кисела физиономия.

Какъв да е като вижда до себе си слугата продажникТагаренко

безочието си има имена и лица, за тия безродници няма понятия като почтеност и родолюбие, погребалните агенти, които изпращат България в последния и път

При самолетите на хартия? И тоя тулуп-американска изтривалка отпреде... Бедни ми, бедни народе... За това ли са мрели пра-дедите ни?!

украинския слуга какво прави под нашите знамена?

а кога е празника на унищожението н българската авиация?

10 ноември 1989

Шило

Не се заяждам, ама по времето на соца, за толкова време излизаше реда за лада

111 г.

Шило

Не бе, за кенефките иде реч

Шило

А парад на Кенеф 16 блок нам кой си, имаше ли?

Подлогата Танганаев и той там, наредн. Продажна курва.

От козяк са пратили цветна снимка на ф16 блок 70

В Южния парк министърът на отбраната Тодор Тагарев се поклони пред паметника на американските летци бомбардирали София, а от посолтвото изпратиха два чертежа на самолети!

Коментари - Oтбелязaхме 111 г. от създаването на бойната ни авиация с церемония пред паметника на летеца | Днес.dir.bg

Oтбелязaхме 111 г. от създаването на бойната ни авиация с церемония пред паметника на летеца

Президентът Радев прие почетния караул, на ритуала присъстваха също министър Тагарев, заместник-началникът на отбраната, командирът на ВВС, военни, депутати и граждани

Обратно в новината

Коментари - Oтбелязaхме 111 г. от създаването на бойната ни авиация с церемония пред паметника на летеца | Днес.dir.bg

Коментари

Тагарев долен продажник (ПродажникТодор)

Силна авиация.Важното е политиците да са единни в стремежа си да обновим и подобрим бойните възможности на авиацията.А смели и достойни българи да служат в авиацията винаги ще се намерят.Да е Честит празника на ВВС на всички българи.!

Направете и раметник на българската авиация.че имаме един самолет и 2 двигателя.И как братссия еврейски народ не ни подари поне 1 самолет,затова че сме спасили евреите от Хитлер.От тях получаване само потупване по рамото,а е известно че имат парите на света и го управляват.Нашите да не реват чак толкова.И без техните крокодилски сълзи Израел ще се справят с проблема.

От Списаревски,до тоя палячо....Срам и позор!!! Комунизма ни погуби!!!

Колко самолета и колко висши офицери има ВВС?

Каква авиация като не ви дават купени самолети.....

Честито на летците от ВВС, дано догодина за празника си получат самолетите от чертежите.

Честита да е годишнината на българските военновъздушни сили, е сега са почти безвъздушни, ама заради миналото им заслужават да са поздравени. Дано все пак в бъдеще да имат самолети! Иначе срам за държавата България!

Хехе, то в момента бойната авиация на България се състои от МИГове и СУта. Редно е българското правителство да благодари Русия с официална нота, за това че е предоставила на България въпросните самолети, че иначе българските "летци" щяха да се возят на въздушни балони и параплани.

Да бе, обявяват ни война, окупират ни, изнасят ни всички фабрики които си харесат, закриват ни самолетостроенето, карат ни да купуваме единствено и само техните самолети. Това ако е за благодарност.... значи аз съм пълен неблагодарник.

АКТУАЛ,НО … ОТ ДИМИТРОВ-ГРАД / ... До България опряха … !/ - https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2023&id=11404&p=poetbg&title=%C0%CA%D2%D3%C0%CB%2C%CD%CE+%85+%CE%D2+%C4%C8%CC%C8%D2%D0%CE%C2-%C3%D0%C0%C4 - https://dnes.dir.bg/obshtestvo/aktivisti-na-griynpiys-se-pokachiha-varhu-kula-na-tets-maritsa-3-v-dimitrovgrad-video?utmsource=Push%20Notifications&utmmedium=article&utmcampaign=%D0%90%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%20%D0%BD%D0%B0%20%22%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B9%D0%BD%D0%BF%D0%B8%D0%B9%D1%81%22%20%D1%81%D0%B5%20%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%87%D0%B8%D1%85%D0%B0%20%D0%B2%D1%8A%D1%80%D1%85%D1%83%20%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B0%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%A2%D0%95%D0%A6%20%22%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%86%D0%B0%203%22%20%D0%B2%20%D0%94%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%20%28%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE%29 - - https://static.dir.bg/uploads/images/2023/10/16/2611491/1366x768.jpg?=1697439828 - - - Велико-Британски курви „АЛПИНИСТИ“ На Гран-ПИС, платени КУРВИ- хистерици КАЧИТЕ СЕ НА САЩ ЦЕНТРАЛИ ТАМ ТЕ ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ БЕЗ СРАМ…! - ПРОПАГАНДА ПРАВИТЕ НА ЧУЖДО ДУПЕ БЪЛГАРСКИ НАРОД ДА ЗЪЗНЕ, ТУКА КОПИЛДАЦИ, БЪРЗО БЯГАЙТЕ В КЪЩИ ! И ТОПЛЕТЕ, „ЧРАЛЗ 3-ТИ“ ДА НЕ МРЪЗНЕ - - https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/11404 - - - Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ - АЗ КАТО ВОЙНИК ВЪ ВОЕННО ВЪЗДУШНИТЕ СИЛИ ЗАЕДНО С 150 АРМЕЦИ ОТ ТЕЗИ ЧЕСТИ БЯХМЕ ИЗПРАТЕНИ В ОТКРИТИТЕ РУДНИЦИ "ТРОЯНОВО 2", ЗА ДА ПОМАГАМЕ НА ВЪГЛЕДОБИВА НА ОТКРИТИТЕ ЛИНИИ, ЗА ДА ИМА ТОПЛО ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ЖИВЕЕХМЕ, КАТО СКОТОВЕ В РОТАТА И СРАМ ЗА ТОГАВАШНИТЕ ВРЕМЕНА, НО ИЗДЪРЖАХМЕ, ДА ДАВАМЕ ТОПЛО НА СЕГАШНИЯ ЮДЕЙСКИ ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ ОТ ХАСКЬОИСКИТЕ СЕЛА, НА ЦИГАНИНА ИВАН КОСТОВ, И ПРЕСТЪПНИКА ПЕТЪР СТОЯНОВ, КОЙТО ПРОДАДОХА НА САЩ ТЕЦОВЕТЕ, ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, А СЕГА ДА ИДВАТ КОПИЛИТОР ОТ ВЕЛИКА БРИТАНИЯ ДА СЕ ЯЗДИ ПО ОСТАНАЛИТЕ ЕНЕРГИИНИ МОЩНОСТИ ДА НИ УЧАТ КАК ЩЕ СТУДУВА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ! НЕ СЪМ СИ ДАВАЛ ЗДРАВЕТО В СТУДА И ДЪЖДОВЕТЕ ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ УБИИЦИ НА БЪЛГАРИЯ И СЕГАШНИТЕ ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ ОТ НАТО ..., КОЙТО НИ ОТНЕМАТ АТОМНИТЕ ЕНЕРГИИНИ МОЩНОСТИ, ЗА ДА ИЗМРЕМ ОТ СТУДОВЕ ...! СМЪРТ НА ЮДЕЙСКИЯ ФАШИЗМЪМ, КОЙТО НАСТЪПВА В БЪЛГАРИЯ, ПЛАЧЕТЕ ЗА ИЗРАЕЛ, КОЙТО УБИВА ОТ 1948 ГОДИНА ПАЛЕСТИНСКИЯ НАРОД. ТОЙ ИМА ПРАВО НА ДЪРЖАВА ! - - https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/4635.jpg - - - СТРОИТЕЛИ ОТ ТЕЦОВЕТЕ ... ТРУДОВАЦИТЕ ,РОБИТЕ БЕЗ ПАРИ - ХЕЙ ХУП, ХЕЙ РУП, РЕВЯХМЕ ТОГАВА И ИЗПРАВЯХМЕ ШЕЛЕЗНИЯ ПЪТ ... ИЗМРЪЗНАЛИ ОТ ДАЖДОВЕТЕ И СНЯГ НИЕ БЯХМЕ НА СВОЯТ ПОСТ ! - - https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/4636.jpg - - https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/5586.jpg - - - https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/5250.jpg - - - - http://stefan-tcholakov.eu/pic/10474 - - - 16 октомври 2023 – Враца - БЪЛГАРИЯ [НАЗАД] [НАЧАЛО] [ГОРЕ]

некадърен готованец, живуркал цял живот на гърба на бедните българи!

Ние хубаво отбелязваме, а де са самолетите?

Дрогаре от бкп, възраждане и русия за България, американските летци, които са бомбардирали София са избили хора от буржоазията. В същото време английските летци са бомбардирали шумкарите с любимите ви доларе, така че за вас положението е било win-win...

Ма и такава ли имало? Аз мислех, че самолетите ни са само на чертежи и че разни чужди пилоти ни охраняват? Пък то сме имали собствена авиация

Извършили са го Смели българи С немски самолет(албатрос) Сега Мунчо да се оплаче На Митрофанова

Тагарев как така не е отишъл пред паметника на американските летци бомбардирали София?

Радев!? Радев е една хлъзгава змия, хапе подмолно само българският интерес!

Бяха пуснали някое хвърчило поне.Е Га ти срама.Преди 111 години сме имали бойна авиация а сега не.

По-скоро и направихте помен…

Радев и Тагарев са двете писти на посолството, официално го заяви посланика !

Ген. Ел Муньос да яхва Кобилата Деса И дим да го няма

Ква кобила. Чист катър.

Радев и Тагрев са мазни кариеристи, получили звздите си и успехите си и ксриерите си, по време на пълното затриване на армията ни. Хора безсилни и некомпететни в уменията си да зсщитят авиацията ни

Българските генерали най-миролюбивите генерали по всичките земни кълбета.

Дайте нещо за Гибралтар дет са вика за разнообразие

За Тагарев имам съмнения че Ченгис Хан го е правил или най-малкото е срещал баба му някъде по тъмното.

А Мунягата е незаконен син на Яшар Замфиркьов по известен като Бай Тошо или правешкото магаре.

Той не е Българин физиономията говори

Ченгиз Хан е бил велик пълководец и е създал Великата Монголска империя, а тоя урод е пълна “0” и разрушител на България!

DaДобре че тогава не емало Летци като Радеффф Да кажат "Ама как ние искаме мир.. Никакви оръжия .'

Ех Мунчо,Ех Радев ... Беше началник на армията, Резидент главнокомандуващ. 2 години управлява със служебни правителства. Що не взе самолети бе пършивецо?

Шило

Щото имаше сключени договори бе, глупак! И нямаше читав бюджет. Кой приема бюджета?

Хората вярваха на Радев !!! Те го избраха ! И какво се оказа после?!?? Докара Кирчо и Кокорчо ....тримория....голям НАТО-вец се извъди ....в България едно говори извън България друго ....уж с народа ама въобще не е така !!!

Да се поклоните и на паметника на американско британските летци бомбили София. Мамето ви продажно...

Няма бе ние се кланяме само на паметника на съветската армия, която ни обяви война, окупира, разграби държавата, изби интелигенцията и проми мозъка на поколения българи.

АКО ПОЧНАТ ДА СЕ БИЯТ ЕВРЕИ АМЕРИКАНЦИ И МЮСЮЛМАНИ ЕДИН ДРУГ С Ф16... КАКТО ВСИЧКИ ГИ ИМАТ ..... И ВАШАТА ПОРЪЧКА МОЖЕ ДА СЕ ЗАБАВИ :)) ....

Ледена преграда, между парвеню"военен министър" и професионалист военен летец..... Тагарев е, "полезният идиот".... Иначе е, нереализиран.... "военен"....!?? Провален, комплексар.....!!!!!!!!

Ако бях на мястото на президента,нямаше да застана до националния предател Тагарев !!! Иначе какво излиза ....каква е разликата между истинския български генерал Румен Радев и националния предател Тагарев ?!??!

Генерала Радев който воюва срещу собствента си държава и върна олигарсите на Власт, и Военият Министър, който за да оправдае консултаснката си работа, бракува Ракетите С300 и ги предаде на Украйна заедно със 10 БТР... Празнуваме , но представителните лица милеят първо за собствения си аторитет и собствените си победи и някъде много назад за Българскта Армия, по времето на Радев бракуваха 300 самолета по времето на Тагарев се бракуват С300 и двете са ключови за отбраната ни и част от военно въздушната ни отбрана

Възпитаници на бруталните САЩ, по им прилага да се поклонят до земя на американските пилоти убийци! Нямат място пред нито един български паметник!

Ама Мунчо какво се пъчи Той няма боен полет Генерал от стрелба по мишини

Шило

Какво значи "боен полет"? А Тагаренко има ли? Радвай се, че не се е налагало!

Шило много си тъпо Боен полет Значи да летиш когато по Теб стреля врага

Шило

За глупаците, като теб ще повторя-радвай се, че не се е налагало!

Шило

Тагаренко, къде са платените самолети? Така и така не излизаш от посолството, питай, какво става!

Едно време си имахме собствена авиация и самолетостроене. После дойдохте вие - скакалците от червената армия и отнесохте завода. Накарахте ни да правим балканчета в него. А сега питате за самолети. Боклуци сте блядките и туй то.

Е то Къде оидоха Германските изстребители, д ане би Германия д апроизвежда някви военни самолети, ако говорим за едно време САЩ защо не им позовли да си продължат с ракето строенето и самолетостроенето

Шило

Кога България е произвеждала самолети за бойната авиация? Освен може би учебните "Лаз"? А вие, туморите, какво направихте за възстановяването на самолетостроенето? Комунизмът падна преди 34 години!

За глупавото тролейче - България не е обявявала война на СССР. Нито е убивала руснаци. СССР обяви война на България. И я окупира. Малка но съществена разлика.

Шило

Удобно забравяш, на кого сме били съюзници и пия армия сме снабдявали!

За малоумното шило - „ДАР-3 „Гарван III““ е многоцелеви самолет-биплан за разузнаване и поддръжка на сухопътни войски. Въоръжен е с 2 картечници и носи бомбов товар до 250 kg на външно окачване. Конструктивните промени спрямо първите „Гарвани“ е ново усилено тяло, нов колесник и полузакрита кабина. Произведен е през 1939 г. в серия от 12 машини.

ПП. На кого сме били съюзници? На Нацистка Германия? СССР също им беше съюзник. Кого сме снабдявали? Нацистка Германия? СССР също им беше снабдител. Май ти забравяш някои нещица а бляд?

Мазния лъжец каза, че ще забавят Ф- ките,заради военните действия! И Тагарев и Радев са двата мапури на американския ,,ур!

Магаренко е на оглед - ако е останал поне един читав самолет - и ще го ДАРИ на братята си, щото им трябва.

Това което е било създадено вие го унищожихте и раздадохте/продадохте на всичкото отгоре имате наглоста да се показвате публично с чужда пита помен да правите

Единствения президент в света дето се върти на пилон.

Радев освен да се кипри по паради и около пилони друго върши ли?!

Шило

Ами, като няма самолети, кво да прави? Твоите дадоха едни луди пари, насреща-нищо! Срам!

Айде пак опорните точки за самолети на хартия. В света НАМА производител на самолети дето ги произвежда и ги нарежда на тезгяха за продан. Това да не е пазар за домати и краставици бе ватенки жалки?

Шило

Бах маа му, за 6 години, един ли не сглобиха?

Другаря Счупено крило Мунчо Радефф само обикаля да ръси клишета с кисела физиономия.

Какъв да е като вижда до себе си слугата продажникТагаренко

безочието си има имена и лица, за тия безродници няма понятия като почтеност и родолюбие, погребалните агенти, които изпращат България в последния и път

При самолетите на хартия? И тоя тулуп-американска изтривалка отпреде... Бедни ми, бедни народе... За това ли са мрели пра-дедите ни?!

украинския слуга какво прави под нашите знамена?

а кога е празника на унищожението н българската авиация?

10 ноември 1989

Шило

Не се заяждам, ама по времето на соца, за толкова време излизаше реда за лада

111 г.

Шило

Не бе, за кенефките иде реч

Шило

А парад на Кенеф 16 блок нам кой си, имаше ли?

Подлогата Танганаев и той там, наредн. Продажна курва.

От козяк са пратили цветна снимка на ф16 блок 70

В Южния парк министърът на отбраната Тодор Тагарев се поклони пред паметника на американските летци бомбардирали София, а от посолтвото изпратиха два чертежа на самолети!