17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Марковите дрехи са Дизайнерски.Тиганите и тенджерите не им трябват дизайнери мръвките са на почит.

Моята любима марка е Bugatti, а колелото ми е с Shimano Deore комплект оборудване. А колата ми Запорожец предпоследен модел.

Не робувам на марки, но да, за мен марката има значение единствно поради качеството. / кройка и материя/. Колкото и да не съм предубедена за марките, факт е, че " марковите неща" са с по-добро качество, затова ако мога да си го позволя си купувам такива. Е, трябва и да ти стои добре разбира се, марката все пак не прави визията. Иначе , когато купя нова дреха , първата ми работа е да махна всякакви етикети и индикации за марка /ако може/, така че като ме питат понякога познати , това коя марка е...представа нямам.

щом го носиш няма значение каква е марката, стига да не е много тежко

Марките днес нямат нинакво значение. навремето, и модата и техниката, всичко, доказваше КАЧЕСТВОТО, след 10-20 годишно ползване. Сега, днас, всяка фирма прави така, че ПРОДУКТА да изкара максимум 2 годин, за да си купиш НОВИЯ, че да не останат ГЛАДНИ. Затва - намира се средното цена-качество и си зимаш изгодно продукт за 2 години. да ти върши работа и да чакаш следващия. Ако може и на промоция. НЕ ИСКАТЕ ДА ИМА БЛЕСЪК И ДЪЛГОТРАЙНОСТ ЗА ВИСОКА ЦЕНА? Тогава: масовия клиент нема ви зиме рекламирания ексклузив. а, да, не си сткрува да купуваш в долния край на качеството. разпада се за месеци. ЗЛАТНАТА СРЕДА.

марката, разбира се е всичко - колата БМВ, колелото да си го карат прошляците, маратонките адидас, дрехите Версаче, очилата полис, телефона последния айфон зер само мизерниците носят китайско и с тях отивам са си поръчвам изискани фрески вина и черен хайвер, който разбира се не е руски. В черна торба, че онези съседи в панелката нищо да не видят, че дебнат гадините

Моят стил - мека, удобна дреха - по възможност памук и обувки от естествена кожа, защото приемат формата на стъпалото ми и не ми причиняват дискомфорт. Марката не е важна, не съм фотомодел, но прическата ми винаги е изрядна. Сама си я правя. Каквато и дреха да облече една жена, ако прическата й е ненаправена или косата неизмита - губи се всичко!

Нема начин да дам 500 долара за фанелка на филип плейн за да може последния да си вее гъза наляво и надясно

"От значение ли е за теб марката на това, което носиш?" Познаваме ли се, за да се обръщаме на "ти" ???

аз ли казвате или ние като се обръщате към себе си? Къде ви е царството ако казвате ние?

Марките въобще не са това, което бяха! А до БГ идва най-големия боклук. Примери и случки колкото щеш.

Emoto133

Аз си разцъквам само с adibas. То кецки, анцуче, тарикатско якенце и си тигеля по Витошка като кмет! Да не забравим айкоса, за добро вчепатление.

Борчетата вече не са на мода ;)

Emoto133

Чшшшш, я внимавай как ми пишеш! :D

Марките не са това, което бяха. Вече всичко се прави по-най-евтиния начин. За дрехите е важно от каква материя са направени и каква кройка е ползвана. Всичко друго са пълни изгъзици.

Гледам жените носят някакви кютуци с огромни и грозни подметки.Вчера срещам магазинерката от кварталния магазин - тънки кат щеки крака и огромен пън все едно си е вързала на стъпалата. Сляпото следване на някаква си измислица, наречена МОДА е голям майтап.

Това , че нещо модерно не значи , че красиво и функционално ! Всяка мода и място където би изглеждала красива и да направи впечатление ! С вечерен грим и вечерно облекло да отидеш на работа може да предизвика само присмех !

Особено са жалки, когато се катерят на високи токове. Когато видя такава жена разбирам, че страда от тежка форма на комплекси - не се възприема такава, каквато е, а се мъчи да скрие себе си.

Абе важно е внучетата на Тиквата да са с маркови дрехи. Нас кучета ни яли.

когато купуваш техника марката има значение ! За 30г съм си купил един чифт дънки ! Умните хора имат шивач и носят панталони шити по техни изисквания !

А коминочистача или таксиджията... Или от тях няма нужда драги ми цървуланко. Куп професий изискват ПРАКТИЧНО облекло. А и извън работа не е нужно да изглеждаш атрактивно. Сега тичай да си премериш новото костюмче за София Прайд.

Само изказване показва , че си цървул ! Носи си дънките , тъп кравар ! Ако не знаеш дънките са били измислено за краварите да си гледат кравите и да не им се късат дрехите ! Джентълмените винаги носят дрехите шити при личен шивач !

Точно за техниката не е важна марката. Марковите продукти масово се правят в Китай и само им се лепят разни етикети. За техниката е важно да има желаните функционалности и възможно най-дълъг гаранционен срок.

Emoto133

Тук можем сериозно да поспорим.

Само да те светна ,че има голямо значение ! Много важен дизайна на едно у-во ! Освен според законите макс. гаранционен срок е 2г , а всичко друго и лов на балъци които си мислят , че 3,5 или повече години гаранция !