Защо денят започва така?

Защото експерти по конституционно право твърдят, че одобреният от парламента мораториум върху действията на кабинета в оставка противоречи на Конституцията.

След година пауза фестивалът "Бърнинг мен" в американската пустиня Блек рок ще се състои. Условието - само за ваксинирани.

На 85 години почина художничката Дора Бонева.

Подробно за темите от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

Спомняте ли си култовата марка дънки "Райфъл"? По-големите от вас сигурно си пазят чифт от тези дънки или поне са имали такива преди години. Други само са чували, че е било гъзарско да се сдобиеш с марковите панталони по времето на социализма. Всъщност продуктите на италианската марка вече имат историческо значение, след като в началото на годината компанията разпродаде последните 70 хиляди продукта. Причината - обявеният със съдебно решение фалит в условията на пандемия. Времената се менят, марките също, но модата е вечна.

Ето защо ви питаме:

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме в обедния новинарски Podcast точно в 12 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.