17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че то цялото Бсп са ваши агенти

Гергов е подлогата на ГЕРБ.

До коага ще има хора като този , които предават родината си на ватенките ?

Много мирише тук ...

Ами бе, я ги питайте БСПарите, той Гергов беше Гербаджия според тях... От БСПарите по-големи калинки няма.

България обича руския народ и мрази Путин.

Ами да си го вземат това прасе. България се срамува от него.

Xa

Ха

Ха

Руски боклук

Агент ли е този?

Агент ли е този???

Разстрел за тоя предател

Герг

С този ход руснаците постигнаха повече и от най-върлите русофоби... Честито, братушки! Кой каквото сам си направи - друг не може....

Сволочь! Разстрелят!

ами такива са нашите комунисти... социално слаби милионери и милиардери като слуги на руската мафия... А старците вярват че тези хора ще им влезнат в положението и ще върнат откраднатите пенсионни фондове за да им се овиличат пенсиите..ха.ха

.

Бащата на Андрей Луканов Карло Луканов е бил официален представител на КГБ за българия

Гергов е от най-мразените хора в България. Мразят го Леви и десни. Само ГЕРБ го обичаше ,Докато им служеше да Руши БСП отвътре? Русия би трябвало да знае всичко това.

и тази нова руска посланичка тръгна накриво и не знае куде се намира, Ирина Бокова никога не е била от БСП, тоя свинар Гергов е позор за тази партия и добре че го изритаха оттам. и тази посланичка ще си отиде като предишните с ""добре изпълнен дълг и ше иска да се върне като турист"", аман от недоразумения

да разберат веднъж завинаги, че най-големия враг на България не е САЩ и ЕС, а Путкин и неговата руска мутрокочина! По делата им ще ги познаете! Видяхте ли бе,тъпи русофили, как ви подреди джуджето Путко - подкрепя комунистическите олигарси и крадци в България!Путко го боли путката за вас, нещастници! И за сведение на БГ-говедата: лично товарищ Андрей Карлович Луканов през 1989г. даде на Гергов-свинаря едно голямо куфарче пълно с щатски долари! Как мислите, че стана бизнесмен един безумно тъп, прост и необразован свинар като Гергов??? На Луканов пък му дърпаха конците другарите от съветското КГБ, които накрая му теглиха куршума за да му запушат устата, щото много знаеше за мръсните пари и мръсния "преход" в България! А пък вий, вий сте идиоти - продължавайте да му целувате насрания задник на Путко и бъдете все така русофили!!!

Нещо е сгазил лука май!

Насочват Гешев по лъжлива следа, ама той им знае номерата! Чака!

Нещо което не се знае. Русия взема парите от Америка за продажбата на Аляска и с тези пари организира Руско-турската освободителна война за България. Просто нали? Да го направиш се иска, нямам точна дума за събитието, може би величие на големия брат. Ако не е била Русия, сега тука ще се вее турското знаме, както навсякъде в пределите на Османската империя. Даваме ли си сметка какво е станало, защо и какво дължим на Русия, отговора по-скоро е не. Опълченците освободили България, те са били организирани, оборудвани, обучени именно в Русия, с техни пари и средства, кой им е дал Самарското знаме, българите ли?

Демек ние сме виновни, че са дали Аляска на сащ за шише водка? Тъй ли ти казаха, а изроде?

абе, идиот (нерегистриран)

Малка ама съществена разлика - Русия е взела парите не за да освободи българския народ а за си извоюва достъп до проливите което е отколешна мечта на Русия. Освобождението на България никога не е било цел на Русия а съпътстващ ефект от който са се вълзползвали за да осигурят подкрепата на местните и след това зависимост на “новоосвободените”. Така че не се чувствам и най малко задължен на Русия.

Последното изречение най ме кефи. Гергов бил работил за русия и бил патриот. Мисля че са сбъркали дъата - който работи за чужда страна не е патриот а национален предател. В БСП всички са такива.

Ми правилно са казали. Настоящий русский патриот. Впрочем БКП (БСП) всичките са такива.

А ти си национално идиотче,дедовото!Национални предатели са американските слуги в България! Да работиш за добри отношения с нашите братя е въпрос на чест за всеки добър българин! Дядо Вазов тъй е заръчал! Ама ти сигурно и на школо не си ходило и не знаеш кой е дядо Вазов.

Май не си чел дядо Вазов, пич! Много си се заблудил. Като започнеш от Раковски, Каравелов, Ботев, Левски, З.Стоянов , всички са разбрали и писали колко са ни братя! Вземи и попрочети!

и с льотчика се гордеят

То вие Руснаците хубаво се гордете с Герев ,но знаете ли за нас Българите какъв срам е ?

От руското ще е, да няма да е от българското, я.

Мерси, че ми напомнихте: Да се махнат всички Альоши цвъкнати по центровете навсякъде.

Това,че си Мошеник го знаем, дедовото. Проблемът е и че си идиот!

Поредното прокси на чекистите от НКВД. Алелуя русофилистици!

Мечешка услуга!

Да благодариш на Гергов за укрепване на отношенията между България и Русия е все едно да похвалиш Дявола за черните му дела по света. Пази Боже!

Не е сега момента да хвалят Гергов.Току виж си помислят българите,че и той е някакъв агент на Русия.

Той пък щото не е , нали?

ооо, представяте си за каква далавера им е съдействал за да получи такава четка и кой знае колко милиона под масата. Нещата могат само да се подобряват.

Това се казва "Мечешка услуга". На всичко отгоре и мечката сибирска. Пу че късмет

То е ясно, че руснаците разбиха БСП, чрез подобни дупедавци, като Гергов. Слави също е личен приятел на Гергов. За Боцко никой не се съмнява, че е тяхно послушно кученце, не случайно подари пудел на Путин - символ, че и той ще му е верен , като куче, а народът български ще плаща за чужди тръби докато са живи много поколения занапред. Едно е ясно, че нищо не е ясно с подобни подлоги окупирали върховете на държавата.

Фейсбукстраницата на Посолството е пробита.

Да бих бил на местото на руснаците, бягал бих от такива мафиоти като от чума. Да имаш контакти с такива , значи да придизвикваш спонтанна погнуса , отвращение и дива русофобия към страната си, в случая съответно това е Русия.

Кой излезе връзката на руснаците с ГЕРБ... "Гергов призна за тайна договорка между БСП и ГЕРБ! Борисов беше съгласен, но Корнелия ме изгони, изплака той." "Георги Гергов се сдушил с Бойко, влязъл в схемите на хунтата"

С БСП е исконна и традиционна и е важна като слънцето и водата за всяко живо същество.

Решетников в интервю по БНТ: „Смятам, че не трябва да отделяме една-единствена партия като наш съюзник. Познавам привърженици на развитието на тесните отношения и в партия ГЕРБ, и в социалистическата партия, и в "Атака", и във ВМРО, във всички други партии, дори в СДС. Защото в България има демокрация, днес на власт е ГЕРБ, утре може да дойде БСП, на другия ден да дойде друга партия, а ние сме избрали една партия само. Това не е правилно, какво ще правим след това?”

Тези като почнат да те хвалят, трябва много да се пазиш и внимаваш. Или нещо ще искат или...

Ако БСП се разграничи от изперкалите крайни русофили и руските тролове, има добри шансове да остане в политическият живот. И ако води истинска лява политика разбира се. То и без това се видя, че тия 2% дето поставят РФ над България си гладуваха за Костя Копейкин, Сидеров, Черепа и оня с медала от Путин.

Ъ ъ ъ тогава кой ще остане в БСП

Как кой? Герго Гергов. Той е като мазно петно на пачарва.

Нормалните хора, за които “русофилството” не значи дебилщина и тъпота и злоба. И за които първо е България и после интересите и лидостите на иначе близките до сърцата ни руснаци.

Зоро, зоро, хич не си наясно. Никаде в света няма фили и фоби. Само в България. Най напред стани българофил и после обичай други народи. Иначе си предател спрямо майка си баща си и всички нас.

а смене не се ли гордеят , подарих им нефтохим и направих чрез менте приватизацията богати, такива юначини като Гергов

swolo4!

"АСБ призовава парламента, правителството и президента на Република България да предприемат спешни мерки за окончателно скъсване на зависимостите на страната ни от Руската федерация, особено в областта на енергетиката и отбраната, за интензивното изграждане на оперативните способности на българските въоръжени сили и за ограничаване и предотвратяване на възможностите за подривна дейност на руските специални служби на територията на България. АСБ предлага приоритетно и в неотложен порядък да бъдат предприети следните по-важни мерки, които да намерят адекватен бърз нормативен израз и решително изпълнително действие: 1. Да бъде окончателно прекратен проектът за изграждане на АЕЦ „Белене“; 2. Да бъде наложен мораториум върху строителството на компресорни станции „Нова Провадия“ и „Расово“ по трасето на газопровода „Турски поток“ през България; 3. Да се положат всички усилия строителството на умишлено бавената повече от 10 години интерконекторна газова връзка с Гърция да бъде приключено до м. септември т.г.; 4. Да се прекрати монополната позиция на руската компания „Лукойл“ на пазара на горива в България, като се създадат условия за стимулиране на вноса и дистрибуцията на петролни продукти с източник на доставка, различен от Руската федерация; 5. Да се забрани сключването на всякакви договори с руския военно-промишлен комплекс за ремонт, поддръжка и модернизация на останалото съветско въоръжение и бойна техника във въоръжените сили. Същото се отнася и за Беларус, чийто военнопромишлен комплекс е неразривно свързан с руския. 6. Да са забрани прелитането на самолети през българското въздушно пространство, превозващи руско оръжие и военнослужещи; 7. Да започнат незабавни преговори със САЩ за придобиване на още осем самолета Ф-16; 8. Да се инициира постоянна мисия по съвместен усилен air policing със самолети на съюзни държави от НАТО, най-вече на САЩ; 9. Да се ратифицира веднага подписаният през март т.г. протокол с Румъния, който позволява на бойни самолети на съюзни страни от НАТО, разположени в България или в Румъния, да извършват презгранични операции по охрана на въздушното пространство; 10. Да се поиска от САЩ да разположат на черноморския ни бряг отбранителната зенитно-ракетна система „Пейтриът“, като мярка за даване на увереност с оглед на обстановката в региона; 11. Да се поиска от НАТО оценка на възможностите за изграждане на българска територия на постоянни многонационални сухопътни, военновъздушни и военноморски формирования на НАТО, с цел иницииране на създаването на такива; 12. Да бъде подписан възможно най-скоро договор по проекта за придобиване на нови бойни машини за Сухопътните войски и да се ускори работата по придобиването на нови трикоординатни радар; 13. Да се намали съставът на българската дипломатическа мисия в Русия до средните нива на мисиите ни в страните от ЕС. Да се изисква от Руската федерация да намали броя на своите дипломатическите представители до нивата на българските в Русия. Да се усили наблюдението върху дейността на руските дипломати и незабавно да бъдат изгонени онези от тях, за които има обосновани предположения, че се занимават с шпионаж или диверсия на територията на страната ни. Да се засили контролът върху дейността на Руския културно-информационен център в София, „Домът на Москва“, както и на руските юридически и физически лица, извършващи търговска дейност на територията на България; 14. Да се увеличи контролът при издаването на туристически визи на руски граждани, като особено внимание се обърне и се извърши задълбочено проучване върху мотивите да посетят страната ни мъже на възраст между 18 и 60 години, годни да боравят с огнестрелно оръжие и взривни материали и преминали военна подготовка; 15. Да се извърши проверка от българските специални служби на всички руски граждани, които са собственици на недвижими имоти в България и са получили визи с облекчен режим за влизане в страната, за възможни техни връзки с въоръжените сили и специалните служби на Руската федерация; 16. Да бъдат спрени излъчванията на територията на България на руските телевизионни канали, както и да бъде прекратена дейността на руските дезинформационни интернет сайтове на български език; 17. Да се премахнат от територията на страната всички паметници на съветската армия, окупирала страната ни през септември 1944 г. и поставила на власт престъпната Българска комунистическа партия; 18. Да стартира незабавно работата по разработване на национална стратегия за противодействие на хибридните заплахи; АСБ заявява, че в зависимост от отношението на народните представители, министрите и президента към тези мерки ще оценява кои от тях са национално отговорни политици. АСБ своевременно ще уведомява българските граждани за своята окончателна оценка, от която ще стане ясно кои от тях защитават руските, а не българските национални интереси и кои са евроатлантици на дело и кои са такива само на думи. АСБ, като независима и надпартийна организация, ще продължава да следва своята мисия на граждански гарант за необратимостта на евроатлантическия избор и път на България", се казва в позиция на Атлантическия съвет на България.

"съветската армия, окупирала страната ни през септември 1944 г." е направила това по силата на споразумение между Сталин,Чърчил и Рузвелт. ако знаете кои са... ................................................ ясно ли ви е смотаняци прости

типично путинско мекере, ако бяхме в сферата на руско влияние тоя щеше да е виден родоотстъпник

Срам ме е , че съм българин ! Ние сме едно стадо което се самоизяжда , а чужди държави ни дърпат конците . 150 млн. лева - фира , да ги бяха дали на бедните и безработните .

Ужас, изглежда, че Русия по всякакъв начин се опитва да се самодискредитира пред българския народ. Публично да засвидетелстват доверие на свинаря...

Това е жълт картон за Корнелия Нинова!

Крадец,предател и болшевик !