Коментари - От Русия: Неуспелият импийчмънт само увеличава шансовете на Тръмп за втори мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е така ще стане и у нас, ако посмеят да започнат процедура срещу Президента Радев

Гледайте по-глобално на нещата.Не всичко е това което се вижда на пръв поглед. Русия и САЩ отдавна са партньори в правенето на пари.Когато едната закъса с нещо ,то другата веднага прави някои движения за да може да се стабилизира бизнес партньора. А това "ватенки" или "кравари,въобще не ги притеснява. те си имат "евреи" за господари и двете страни. Пък ние си лаеме тук, били мурзилки и янки-боклуци.

Трамп е удобен за Русия. Докато краварите имат клоун за президент, руснаците ще си правят каквото искат. При силен и решителен американски президент, нямат големи шансове.

Пожелавам на всеки такъв клоун - 7 милиона нови работни места, рекордно ниска безработица, реален растеж на икономиката от много време насам, намалени данъци на средната класа, мерки за подсигуряване на мексиканската граница и ограничаването на притока на нелегални имигранти, износ на природен газ за първи път от 1957 г. насам и т.н. Докато демократите се чудят, какви специални права да делегират на поредното възникнало онеправдано малцинство, коя дума да изхвърлят от езика, защото била обидна за някого и ако може - да направят цяло Мексико и половината останал свят американски граждани, за да си подсигурят избиратели.

Най- голямата отрова за Кремъл са успехите на другите. Няма нужда да се биеш с руснаците, достатъчно е да работиш усърдно и те се спихват.

що се радват руснаците на Тръмп като ще им спре северен паток и турски също..ха.ха ще има нови санкции заради окупирането на Украйна и Крим. ха.ха.ха

Неграмотник!

Тези защо са се нарекли "демократи" като са врагове на демокрацията? Нанси Пелоси прилича на озверял фашист.

Видяхте ли онзи ден как нанси Пелоси късаше речта на Трумп и гълташе парчетата хартия като гладна мисирка? Яд , безсилие и злоба в очите на Демократите

лъжлив си като кумира си тръмп. Скъса копието и това е всичко. Останалото са съчинения...

демократите знаеха че сената няма да го отстрани, но процесът изкара на показ доста от кирливите ризи на тръмп и републиканците

Особено ако пак му ударите едно рамо - “Тръмп баш!”, и да се лее шампанското в Думата!

Същото ще стане и с нашият Президент. Само, ще му вдигнат рейтинга, ако му искат импийчмънт, те тогава, ще видят, що е народна любов и омраза.

Дали Тръмп ще има втори мандат ще го реши Путин !

Щом Русия казват, че увеличава шансовете, смятайте точно обратното. Свикнали сме на "истините" на руската кочина и "медиите" ѝ.

Свикнали сте само вие, шепа луди "демократи". Останалият нормален народ вижда в руските медии алтернативни източници на информация без "демократични" краварски лъжи.

Да, по RT истина след истина

Тоя Путин пак фалшифицира вота в САЩ. Тоя път в Сената, а оня ден пък създаде бъркотия в пробните избори на демократите (клинтънистите) в Охайо; Те до там объркаха сметките, че посочиха гея Бутигиег, наместо бай Бърни за победител.

Пък ние си мислехме, че Русия си избра Тръмп !

Е това за никого не е изненада. Корумпираните републикански сенатори прикриха тръткатаа на оранжевивото първеню.Но клеймото импийчнат ще си остане в историята, което си е як шамар по егото на тоя дебил. А и както каза Надлер нищо не е приключило. А руснаците нека си мечтая, но Неуспелият импийчмънт само НАМАЛЯВА шансовете на Тръмп за втори мандат.

Напротив, америслямските анализатори също твърдят, че с този неуспешен ход демократите са увеличили шансовете на Тръмп за втори мандат. Америслямската нация може само да бъде щастлива, ако отново има президент, когото Русия одобрява.

Господинът "шеф на света" се разкара от Ирак, тогава ще докаже, че е нещо по-различно от Хилъри или Обама. Апропо, наскоро стана и убиец. Огражда страната си със стени, а виси като пън в суверенни държави, за да ги ограбва... Накратко-абдал.

Идеално. Ще има още опърлени ислямистки бради..разбира се приятелчета на Путин :) :) :)

Браво на Тръмп. Когато той спечели втори мандат трябва да вкара по затворите хората на Дедо Сорос,от Демократическата партия,които искаха да го гътнат. Това са Хилъри Клинтън, Нанси Пелоси,Виктория Fuck EU Нюланд и Джо Байдън...както разбира се и самият Дедо Сорос,а така също и предателят от собствената му Републиканска партия -Мит Ромни. Соросоидите и така наречената им "Дълбока държава" трябва да бъдат смазани.

Трудно ти е сигурно да живееш без жена

Ние ще го подкрепим и за трети мандат

Започвам да вярвам, че чичко Путин може наистина да има пръст в избирането на дай Дончо за президент. Толкова бели направи на хАмерика, колкото никой друг не е правил. Да не говорим за близкия изток, там окака тотално нещата. Толкова слаб политик май никога не е бил президент на хАмериката.

Абе не знам..ама щом Путин има пръст в това да натоварят няколко Камаза с Вагнеровци, както и да има ирански ислямистки бради на пастет - ОК. Щом казваш. Тръмп си има кусури, но за някои неща се справя добре.