От кадровите промени и службите зависи прозрачността на изборите

Икономистът от БСП Румен Гечев в подкаста "Директно в новините" на Dir.bg

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Специалистът докарал невиждан глад в България ще изказва мнение за прозрачност!!! Що за наглост!!

В никое правителство в България до момента, не имало толкова ключови уволнения от страна на министри, които още не са си стигнали до кабинетите. Още първите часове се започнаха масови уволнения. Мога ли да попитам с какво шефа на митниците шефа на НАП и оная на инвестициите, ще спомогнат за прозрачността на изборите? С какво уволнението на свидетеля срещу президентския съветник ще спомогне за прозрачността на изборите? Дебелите връзки на ново значи ни те с определени хора дори не си заслужава да се обсъждат-те са повече от явни.

Прочел е много добре няколко пъти и знае бай ви Румен революционните постулати на Владимир Улянович! 1. Захватит дворца царя. 2. Захватит армия 3. Захватит ПОЧТУ и ТЕЛЕГРАФ!

Токът по времето на другарят Ремен беше 35 пъти по-евтин от днес! Бензинът по времето на другарят Ремен беше 15 пъти по-евтин от днес! Какво ревете бе пишлемета!?

Трябва да се привлечат нови спонсори

Елементарно, като за елементарни частици като теб. НАП - 50% събираемост на актове!? От 4мрд събрани под 2млрд! Митници - бум на далаверата с акцизни стоки. 1. Предотвратен теч от бюджета 2. Спиране на кранчето на боковата хунта.

Идват новите папачи ..

Скандали вместо реални политики. Много непродуктивно врякане по медиите вместо реформи. Уволнения и да сложим наши хора, за да имитираме промяна. Очерняне на всичко, което предходното правителство е постигнало, за да се престорим на хора с по-добри идеи. Пошли обиди към бившия премиер и министрите му, за да се харесаме на най-простия електорат. Всичко преди нас без анализ и доказателства се определя като корупционни практика, за да можем лесно да го спрем и преобърнем. Евтини лъжи като "Хазната е празна!", но после "Намерихме пари за 50-те лв. на месец на пенсионерите!" до изборите, а пък и Борисов ги даваше предизборно, а ние - защото сме готини.

А заплатите 5 $...

След 12 години на окопаване в държавните структури няма лесно да се отървем от гербавата клептокрация. Пожелавам успех на служебното правителство и наистина се надявам на прозрачни и честни избори.

Бяха 5 бакса да, но само за 5дни! Защото точно толкова доларът е бил между 2500 и 3100лв за бройка. А улуктроенергията, горивата, че и храните бяха с ненормално ниски цени през цялото време! Киловатчас струваше 2.05 стотинки

Колко литра бензин си купуваше с една заплата през 1996 г. (времето на Гечев/Виденов)? А колко часа чакаше на опашка, за да си ги купиш?

Ранобудните тролове пищят по поръчка на Баце.Не се напъвайте толкова-ще получите херния пък и така или иначе ви се плаща. Чест и почитания Господин президент!!! С тези рокади нарушихте паричните потоци към кампанията на Борисов.

Гечев не може да управлява ПЛОД и ЗЕЛЕНЧУК тръгнал акъл да дава Тоя и Ерменков са най-долните плужеци

С възраста физионамията не може да прикрива мислите. За мен този има много подла физиономия.

Гечев, разкажи как фалирахте 16 банки

Абе, комунистическо мекере такова! Като е било толкова хубаво, дай пак да си спретнем една хеперинфлацийка, ме пак да живнем.

Работата на служебното правителство е да организира следващите избори. Статията е относно прозрачността на изборите. Служебното правителство е с цел да се осигури управлението на държавата и приемствеността между редовните правителства. Политика се прави от редовни а не от служебни правителства с продължителност 2 месеца. Освен ако не ми казваш че всъщност гледаме военен преврат.

А Тиквата да не е Ален Делон или Брад Питт?

Др. Мъдуро ми се обади и ми обясни, че машините които е изпратил за изборите в България щели първо да минат през Москва за ъпдейт на софтуера. А тука щели да се управляват дистанционно от др. Мутрафонова и нейните специалисти сертификатори на честни избори от руското посолство. Така че българите нека са спокойни. Всичко е под контрол и проблеми няма да има повече. Както и демокрация.

Я ДРУГАРЯТ ГЕЧЕВ ПАК СЕ ПОЯВИ......ТИ ЩО НЕ СИ В КАУША БЕ.....

Не бе, НАИСТИНА ли докарахте на власт пак този, тези всичките, които фалираха държавата, после изядоха краденото и сега напълно озверели идват да плячкосат каквото докопат?? А от болшевиките ДБ, до един деца на комунисти какво очаквахте, освен да си подкрепят съмишлениците с общи корени?? Аз просто не вярвам на очите си какво дъно достигна българският избирател!

Жан ще го вземе за министър на финансите. хахаха

17 колега, 17! Седемнайсет банки фалираха през 1996 г. Само 15 бяха на 17 май. Септември дадоха фира още две.

Другаря гечев защо не е в затвора?? Защо? Нали всички искаме справедливост и реално работеща съдебна и охранителна системи. Този наглец трябва да лежи ефективно доста години! Изгонихме го с камъни преди 24/5 години, но за съжаление остана на свобода. Трови умовете и на младите - каква мръсотия! Този жалък комуняго-русофилистик да се скрие, че е ясно кой е! Ето едно добро начало за работеща съдебна система.

Пак и отново извадиха от криптата, "специалистът" по фалит на държави, "проф." Румен Гечев. Какъв гьонсурат трябва да си, да се правиш на специалист, след като си фалирал България през 1997г. .... Нямам думи за късопаметността на българите

Голяма компетенция е Румен Гечев всичко го знаем.Ама като гледам и тези нови министри рожби на Харвард,с пет листа квалификации май са на нивото на Румен Гечев. Спускат им назначения и те чинно одобряват. Вижте новия Директор на НАП,нищо лошо ,че е културист,но последните 5 години е бил извън системата на Агенцията.С какво се е занимавал ,освен с бодибилдинга.Бил голям експерт. И ако искат ново властниците в лицето на Румен Радев да извършат промяна,да каже кой му спуснка тези скандални назначения.Да не се окаже Мутри вън, Мутри вътре.

Лицето на промяната.През онези години е имало също БНБ,въвела нещо като валутен борд без резерви - все едно да се опиташ да спреш буйна река с лист хартия.

Ми сиренето е 24лв*/кг бе кънчо путк... ов смотан. Това какво е, ако не галопираща инфлация? 2,8млн българи са енергийно зависими, бедняци, които не могат да си плащат сметките. Това какво бе идиот!? Майка ти да е... Колкото до бензина през 1996г всеки искаше да си купи бензин, но бензин нямаше. А нямаше защото Нефтохима беше докаран до фалит с ниските цени на които продаваше! Това беше врътката на черния иван, за да го "приватизира"!

Работа на всяко правителство е да управлява страната ежеминутно съгласно законите и конституцията! Това правителство ако иска утре може да пусне облигации и да изтеглри нов заем на международните пазари! Единственото, което не може да прави служебното правителство е да внася законопроекти и да променя закона за държавния бюджет, т.нар. "ревизия на бюджета"... Тъп, гейберасте млъкни, че си по-прост и от лоената банкянска тиква!

Гледай си боб чорбата и не говори за неща които не разбираш. и не не може да пусне облигации и не не може да изтегли заем. какво може и какво трябва да върши едно служебно правителство са две различни неща. Каква политика за управление на държавата ще правиш за два месеца? или викаш това не е служебно правителство а военна хунта завзела властта и има намерение да не я пуска повече?

Преди време Жан Виденов каза, че тогава (97-а) е трябвало да вземе автомата и да стреля. Тоя , Гечев, би бил първи на мушката. Как има сега наглостта да се показва въобще ?!

Служебния кабинет си е една тройна коалиция. Има вътре една женица от партията на черепа. Двама соросоидна и ДБ и другото е комунета.

на жан един от най-приближените му беше гечев, ще стреля нали са от един цирк артисти. Който не познава и не чете сторията е обречен да я пеживява отново и отново и отново. Болшинството родители в България са объркани политически и объркват и децата си. Като се прибави и, че болшинството са русофили положението става критично. Прост народ слаба държава.

Толкова ли сте я закъсали да взимате акъл от този. Как не ви е неудобно дори да ги показвате.

на жан един от най-приближените му беше гечев, ще стреля нали са от един цирк артисти.

Да не забравяме и другаря Сталин, който е казал, че не е важно кой как гласува, а кой брои бюлетините. С комунистически поздрав от другаря Мадуро!

др. мадуро ми се обади. закъсали финансово търси експерт за фин. министър

Гечев трябва да е щастлив че българите не са агресивни и не го линчуваха или не го обесиха на времето.Той продължава да е в политиката което е някаква идиотщина или гьонсуратщина и на всичкото отгоре си позволява да дава акъл.Ддкато такива отпадъци дишат вместо да са по затворите или в гробищата няма да има оправия.

Ами той културиста, който също бил укрил над един милион данъци сега ще ги събере, вЕрвам ти!

Малко му е на този червен комунизъм/социализъм та пак гласува за тези некадърници. Изпълзяха като влечуги на припек. В момента РР е най-вредното нещо в държавата и на есен задължително трябва да бъде изчегъртан.

Ама верно България е населена с малък, но затова пък много прост народ. Тоя вместо да си излежава заслуженото (многогодишен затвор), отново е на власт. Е нема такава държава! Нали така бе, Славчо?

Това е лицето на новото статукво.

Професора по ФАЛИТИ!!-И той на линия.

За това ли бяха протестите бе мърши? Да докарате тия боклуци на власт ли?

Този е качествен бооооклук !

Този няма ли повиквателна от Жан виденов?

Мая ще проверява ли правителството на Виденов?

Решетников ще такова простото българско племе

Честито на всички, които протестираха за "Промяна"