От кадровите промени и службите зависи прозрачността на изборите

Икономистът от БСП Румен Гечев в подкаста "Директно в новините" на Dir.bg

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв икономист е тоя кумундел. Нали като финансов министър фалира държавата. Доларът стана от 70лв. на 3000 (три хиляди) за няколко седмици. Заплатата ми стигаше за две кила сирене.

Това малко прилича на тезата "Ако ние печелим изборите, значи са били честни и прозрачни, ако печелят политическите противници - значи вотът е бил купен, нечестен, манипулиран". С една дума - старата песен на нов глас. В БСП явно не могат да мислят по друг начин. Иначе ни убеждават, че са партия на промяната.

Много удавна трябваше да се наложи лустрация за такива пишмян финансисти!!! Този учи студенти, може ли да си представите!, БАСИ!!!!

Фалира държавата през 1997 и вместо да бъде гние в затвора гноясалите медии му дават трибуна.

Гечев, моиш ли сега да напраиш 3 лева за хиляда долара...ше те призная за...магьосник

Гечев, къде си бе царю на фалитите

го тва келешче, чии пари переше в Кипър и то веднага ще се насере!

от снимката много ми хареса. Отпечатах го с фото дизайн на отвора на клозетната ми чиния.

Със такива като този ли, извадени от дъното на фризера, червената мафия отново и отново, за кой ли пореден път, ще атакува и "превзема" управлението на България???

Този некадърник Гечев, отдавна трябваше да излежава 20 год. присъда за съсипване на държавата.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

А този е и преподавател в УНСС, че и професор...може да си представите какви икономисти "произвежда" такъв университет... не че други са по-стока...

И тъпия си син гечев е назначил в унсс. Котило на нефелна комунисти и крадци. Затвор за гечев

Тоя защо не пише писма от затвора.

ПАЗИ БОЖЕ България от КОКОШАРИ и Дай БОЖЕ на тия Избори Всички тези Юнаци и СИЕ да Бъдат ИЗХВЪРЛЕНИ на БУНИЩЕТО на Историята!

Смешник.

Трябва да се изстърже всичко до последния гербав регионален калиндиректор, за да се гарантират свободни и честни избори.

Комунистите само това знаят. Така са изстъргвали след 9 септември 1944 г. Едно и също. И милиционерите дойдоха.

Забравихте ли хиперинфлацията и фалита на всички българи - по вина на нъпака гечев, забравихте ли бе?

Демек, старите кадри щяха да манипулират изборите в полза на Бойко, а новите ще са безпристрастни. Човешката наглост няма граници ей.

Гювечев...

"От кадровите промени и задачите, които служебното правителство ще постави на специалните служби и шефовете на полицията по места, зависи дали то ще успее да организира провеждането на извънредните парламентарни избори по прозрачен начин" Така се въвежда ДИКТАТУРАТА! Търси се параван! Примерно подпалването на Райхстага (след което Хитлер въвежда извънредно положение), "заплаха" за руското малцинство в Крим (след което путин окупира Крим)! В България паравана е "заплаха" за чесноста на изборите, "трябва" да се сменят шефовете на службите, "трябва" да се променят законите, а докато бай Ганьо се усети е въведена ДИКТАТУРАТА на диктатор Румен Радев!

"Макар и признавани до сега, изборите не са били особено честни, заради купуването на гласове от малцинствата и прехвърлянето на цели селища от една партия на друга след взаимно договаряне" ЖАЛЪК ЛЪЖЕЦ! Всички парламентарни избори до сега, спечелени от ГЕРБ са организирани от БСП или СЛУЖЕБНИ правителства! 2009- изборите организира БСП, спечели ги ГЕРБ 2014- изборите организира служебно правителство (след като пак БСП бе на власт), спечели ги ГЕРБ! 2017- изборите организира служебно правителство, спечели ги ГЕРБ!

Помним го тоя специалист как фалира банките, направи долара 3000лева а пенсията 5 долара. Скрий се бе нагла мутро

Миндил! Зорлем ще докарате ББ!

И тоя има очи да гледа и отново да се гласи да ограби държавата. Вярно е, че комунистите са безочливи и дебелокожи гадове!

И Луджев сега та с Жан заедно да вървим към изъма.

Аман от комсомолци

Това да фалираш държава по време на комунизма не Белене а разстрел щеше да има

За 45 години по времето на комунизма България фалира два пъти. справка документите на държавна сигурност и БКП достъпни в народната библиотека и на сайта на нов български университет. Свалянето на Тодор Живков по това време беше организирано от Москва и Луканов за да се прикрие факта че настъпва трети фалит на държавата. Справка пак там.

Тази стара, прастара червена отрепка... Мястото му отдавна е запазено в депото за боклук.

безочие и наглост. Да фалира държавата( и хората по отделно) по твое време и да искаш да си на власт..ха.ха

Честито на всички, които протестираха за "Промяна"

Решетников ще такова простото българско племе

Мая ще проверява ли правителството на Виденов?

Този няма ли повиквателна от Жан виденов?

Този е качествен бооооклук !

За това ли бяха протестите бе мърши? Да докарате тия боклуци на власт ли?

Професора по ФАЛИТИ!!-И той на линия.

Това е лицето на новото статукво.

Ама верно България е населена с малък, но затова пък много прост народ. Тоя вместо да си излежава заслуженото (многогодишен затвор), отново е на власт. Е нема такава държава! Нали така бе, Славчо?

Малко му е на този червен комунизъм/социализъм та пак гласува за тези некадърници. Изпълзяха като влечуги на припек. В момента РР е най-вредното нещо в държавата и на есен задължително трябва да бъде изчегъртан.

Гечев трябва да е щастлив че българите не са агресивни и не го линчуваха или не го обесиха на времето.Той продължава да е в политиката което е някаква идиотщина или гьонсуратщина и на всичкото отгоре си позволява да дава акъл.Ддкато такива отпадъци дишат вместо да са по затворите или в гробищата няма да има оправия.

др. мадуро ми се обади. закъсали финансово търси експерт за фин. министър

Толкова ли сте я закъсали да взимате акъл от този. Как не ви е неудобно дори да ги показвате.

на жан един от най-приближените му беше гечев, ще стреля нали са от един цирк артисти. Който не познава и не чете сторията е обречен да я пеживява отново и отново и отново. Болшинството родители в България са объркани политически и объркват и децата си. Като се прибави и, че болшинството са русофили положението става критично. Прост народ слаба държава.

Служебния кабинет си е една тройна коалиция. Има вътре една женица от партията на черепа. Двама соросоидна и ДБ и другото е комунета.

Преди време Жан Виденов каза, че тогава (97-а) е трябвало да вземе автомата и да стреля. Тоя , Гечев, би бил първи на мушката. Как има сега наглостта да се показва въобще ?!

на жан един от най-приближените му беше гечев, ще стреля нали са от един цирк артисти.

Тоя Гечев беше любимеца на Жан Виденов. Трябваше навремето двамцата заедно да ги сложим да висят от улична лампа един до друг. А на Жан Виденов му се искаше да стреля по хората на България, неоценяващ и неговият Великден и и искаш ти просто да имат какво да ядат. Така както Луканов искаше да дойдат танковете.

Лицето на промяната.През онези години е имало също БНБ,въвела нещо като валутен борд без резерви - все едно да се опиташ да спреш буйна река с лист хартия.

Голяма компетенция е Румен Гечев всичко го знаем.Ама като гледам и тези нови министри рожби на Харвард,с пет листа квалификации май са на нивото на Румен Гечев. Спускат им назначения и те чинно одобряват. Вижте новия Директор на НАП,нищо лошо ,че е културист,но последните 5 години е бил извън системата на Агенцията.С какво се е занимавал ,освен с бодибилдинга.Бил голям експерт. И ако искат ново властниците в лицето на Румен Радев да извършат промяна,да каже кой му спуснка тези скандални назначения.Да не се окаже Мутри вън, Мутри вътре.

Гечев е руска подлога и на милиционерите на които уреждаше банкове лицензи

Пак и отново извадиха от криптата, "специалистът" по фалит на държави, "проф." Румен Гечев. Какъв гьонсурат трябва да си, да се правиш на специалист, след като си фалирал България през 1997г. .... Нямам думи за късопаметността на българите

Другаря гечев защо не е в затвора?? Защо? Нали всички искаме справедливост и реално работеща съдебна и охранителна системи. Този наглец трябва да лежи ефективно доста години! Изгонихме го с камъни преди 24/5 години, но за съжаление остана на свобода. Трови умовете и на младите - каква мръсотия! Този жалък комуняго-русофилистик да се скрие, че е ясно кой е! Ето едно добро начало за работеща съдебна система.

Жан ще го вземе за министър на финансите. хахаха