Освобождават обвинения за кражбата на джипа на Плевнелиеви, Деси несигурна при разпознаването

Съдът не разполага с достатъчно убедителни доказателства за задържането на Илиян Димитров-Бабичката

Обратно в новината

Коментари - Освобождават обвинения за кражбата на джипа на Плевнелиеви, Деси несигурна при разпознаването | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, развалиха му празниците на човека!

Тъп въпрос. -Кво значение има дали го е разпознала? Там е бъкано с камери. Да не би случайно записите от камерите да са изчезнали?

Някой гербав се е обадил на Плевньо да му каже, че е "наш човек".

на човека празниците!

Несъдебната система пак ни се изплю в лицето.

Тюрюриста от Газа, кравар се оказа.....Туй дело в кофата. Дай следващото....

Старата песен на нов глас! Другаря Рашков какво ще каже по въпроса? Или още не е изтрезнял от безкрайните празници?

пухкав с черна кожа.......изказът е невероятен. Просташки с леки нотки на расизъм......

Сигурно крадецът си е носил маската както трябва, а не под носа, като мъжа и. За това не го е познала над 70%.

Още като го арестуваха си рекох, че са хванали първия занимаващ се с подобни неща, без значение дали е виновен или не и то така излезе. Отдавна за нашите органи като полиция и прокуратура неща като доказателства и разследване не са съществени, важното е да има арести.

Ти прочете ли статията? Или ти писател ти не читател.

Колега на Борисов.

Извадка от указанията за попълване на данъчна декларация в САЩ: на стр. 75 Illegal activities. Income from illegal activities, such as money from dealing illegal drugs, must be included in your income on Schedule 1 (Form 1040), line 8z, or on Schedule C (Form 1040) if from your self-employment activity. на стр. 76 Stolen property. If you steal property, you must report its fair market value in your income in the year you steal it unless you return it to its rightful owner in the same year Не е сложно за превод. И НЕ, не е майтап, колкото и безумно да звучи. Това е от официалния сайт IRS. gov

А ти си все така друсан. Просто са му се обадили на нищожеството (плевнелиев) и са му казали: Сори, грешка. Този е член на Герб. Наш човек. Изхлади там нещата с мъжа си( Деса).

Това е някакъв театър. Там камери няма ли? Помня как в медиитте с подигравателен тон писаха че представил телк. Ама алоу това е официален документ. Още едно загубено дело в Страсбург. Така споряхме с митниците, че обявената стойност на пратката официално я има на пратката като cn22. Дали е вярна или не, аз като получател няма как да съм отговорен. Единствено мога да съдействам като предоставя докумевтите, които имам от моя стряна за плащане. Не. Видиш ли аз съм отговарял какво е бил писал търговецът. Ама за лош късмет написаното на пратката и платеното съвпадаше до стотинка. Та те изгубиха толкова време във всезнаене.

Наш човек. Изглади там нещата с мъжа си( Деса).

И на мен да ми се обадят и да ми кажат "Внимавай утре, какво ще правиш, че ще се учиш да ходиш наново" и аз ще стана един такъв, несигурен...

Естествено има камери. Като влезеш в мола те снимат от влизането до излизането ти.

Това като въпросникът за виза . Членувате ли в терористична организация? Забележка: положителният отговор не означава, че ще бъде отказана виза.

Нарочно не го е разпознала! ВЛЮБИЛА СЕ Е,КАТО Е ВИДЯЛА-МЪЖ! НЕ Е ЛЕСНО ДА СЕ ЖИВЕЕ С-ПУХЛЬО! ПОМНИМ КАК СЕ ГЪНЕШЕ КАТО ЧЕРВЕЙ,ДОКАТО БАЦЕ МУ ДЪРПАШЕ УХОТО И БИЕШЕ-ЗАДВРАТНИЦИ! КОЯ ЖЕНА МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ С ТОЯ ,БЕЗ ФИНАНСОВИ СТИМУЛИ?

Все пак от видеозаписите може да се види дали е бял или мургав, и дали е дебел или слабо телосложение. Да ти кажа-аз на улицата разпознавам съседите си, дори и да са с маска и шапка.

При новото МВР на Рашков се разчита само и единствено на свидетелски показания. Това криминалисти записи от камера и тъй нататък-Абе кой го интересува.

Бах написал и ще повторя: Плевню е обещал едни неща на едни хора, но тъй като ГЕПИ не са на власт, нещата не са станали и онези си искат парите обратно. Сега хванаха някакъв, но нещата ще стана много груби, ако не само не се върнат парите, но и приберат някой от аверите. Затова най-добре е Плевню да се прави на улав, той това го може.

На пръв поглед е смешно, но може и да има смисъл. Ако декларираш кражбата, естествено те хващат. Обаче ако не я деклариращ и те хванат, отговаряш не само за кражба, но и за укриване на данъци, а за това ще ти лепнат много повече време в пандиза. САЩ е единствената страна която иска от гражданите са да плащат данъци, дори и да не са регистрирани там по местожителство.

Карай си маршрутката и не се обаждай!

А какво става с откраднатото Ауди, обявено за издирване? За него няма виновни? Очевидно е че тези крадци са снасесли на комисарите кой къде краде и кои канали се използват.

Не вярвам на тоя изпечен мошенник Плевнелиев, нито на синоптичката.

И какво се оказва сега Рашков нареди да хванат някой, за да излъже за пореден път простолюдието, че МВР работи и крадците се хващат. Да ама не. Няма кола, няма доказателства, че е този автокрадец и съда нарежда веднага да го пускат. А Рашков от няколко дни сигурно е под масата и не може да стане от пиене. Скоро и вашие коли ще започнат да изчезват. Ние, за разлика от младите, помним добре времето преди омразния кръволак Борисов!

Хаха Роско Роско жена ти му е любовница хаха ти като си .. хаха

Май му е подхвърлила клчовете срещу мандръсане, че на чехльо сигур вече му не става...

Ох леле, промяната е факт.

Дано схемата да лъсни на тия турски бананажии

Добре де, в този Мол камери няма ли, нищо ли не се вижда???? Възможно ли е всички камери да не работят, за да се защитават крадците, които и да са, бабички, дядовци и т.н.Само бегла среща с подобри магиоти е възможно и да греши! Само за минутки един голям джип се изпарява от града и няма следа!Ееее, защо плащаме ,или за да е по лесно на крадците, все няма достатъчно доказателства! Боже мили….

Много шъм за нищо. Да не се окаже, че Десито си плаща за да не излезнат мръсните й гащи...

Ние благодарение на Бойко, нямаме скъпи коли за крадене. Но виж мошениците от ОПГ Герб имат по няколко. Те да му мислят.

И на паркинга на този мол няма камери, така ли? Не се вижда кой каква кола изкарва, кога? Или това е начинът да си върнеш колата все едно нищо не е станало и да му мислят следващите?

само, че камери се лъжат много лесно, особено като знаеш, че те снимат. Тея юнаци не случайно са "специалисти" по такива кражби.

Бе дявол го взел какви са тия автомобили по улиците на София тогава? Какви ли са тия задръствания? Апропо преди Бойко колко коли имаше в България? И какви?

Всички са хоро на главатаря ви! Ще ги изчагъркаме и тях, споко!

какво точно искаш да се види на камерите в мол? хора с маски...

Хайде сега да си припомним как беше 1996г като Рашков беше началник на следстивието. Ами.... същата картинка 1 към 1

И ти коментатора по поръчка случайно си бил там когато е обещавал.

"Луксозният джип БМВ на Деси Банова, който й бил подарък от Плевнелиев" А откъде това нищожество има пари за такива подаръци? Сигурно от републиканския бюджет на България. Ей не накрадоха се тия герберасти.

При обиска намерени ключове на коли, лаптоп, устройства за крадене и т.н. ОК, може в случая този герой да не е участвал в смешния инцидент с въпросната дама... Но, при такъв набор специални инструменти, все пак, няма ли да има проверка, на кого са, за какво са, дали са използвани... А що се отнася до тази бивша синя птичка, тоест синоптичка, тя с мозъчето си на врабче надали въобще може нещо конкретно да каже, освен за себе си, като "Първа дама"... Ех, другарю Плевнелиев, защо ти трябваше и това...

Плевнелиев че купи друга каляска . Който взима това което не е негово и от него ще се взима !

Намерили друг краден автомобил при арестуването, но пък бил невинен и няма за какво да го задържат. Най малкото да назначат една комисия лекари ако трябва и от чужбина за по-сигурно и да му проверят ТЕЛК-а. Само за тая измама ще могат да го опандизят.

Да не са правили "разни работи" в джипа с Десито, та е толкова несигурна?

Този може да ѝ е просто тъпкач ...

Гнусна твар е Плевнелиев ама не е правилно да се радваш когато крадец краде от крадеца. Няма Робин Худ - който краде той краде защото има, а не защото има специално отношение към жертвата.

Карай бе, Деска! Чехльо ще ти купи ново джипче!... ;-)