Коментари - Освобождават директора на Агенцията по заетостта? | dnes.dir.bg
назад

Освобождават директора на Агенцията по заетостта?

Изпълнителният директор на Агенцията по заетостта Камелия Лозанова ще бъде освободена от длъжност, съобщи БНР. Премиерът Орешарски не потвърди, но и не отрече. Самата Лозанова смята, че няма причини да бъде отстранена от поста.

Обратно в новината

Коментари - Освобождават директора на Агенцията по заетостта? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде сега Драго от Русе да седне на овакантеното масто за директор на агенцията по заетостта.

Само това ньее!!!

iq oosh

относно нуждата от 3-4 години процедури - по-долните цитати трябва да убедят съмняващите се, че контрола е в рамките на месеци до 1-2 тримесечия: Това обявиха на извънреден брифинг ресорният министър Димитър Греков и новото ръководство на ДФ "Земеделие". Те признаха, че са получили писмо от ЕК, в което Брюксел настоява за спешни действия и екшън план. От началото на годината по Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) е трябвало да бъдат разплатени з08 милиона евро, но до септември са разплатени 90 милиона евро, каза Греков. замислете се ( нерегистриран ) спорния текст: 19.11.201з 10:з7 ЕК предварително предупреждава и изчаква за решения от страна на властите. Това е процедура от около 3-4 години. През петата и шестата се прави одит и изгаря този, който е в момента на власт. Замисли се малко по въпроса, ако го можеш.

В някои по-прецизни медии се разрови историята на госпожата и по всичко личи, че и за ГЕРБ и за БСП деянията й са идва ли в множко, но и двете партии са се срещнали с извиването на ръце от Тренчев при всеки опит да повдигнат въпроса.

АГЕНЦИЯ - КОЯТО НИКАКВА НЕ Я ВЪРШИ - ДА СЕ РАЗФОРМИРОВА - НИКОМУ НЕ Е НАМЕРИЛА РАБОТА - ОСВЕН НА СЕБЕ СИ . . .

Всъщност Агенцията е посредник за намиране на работа и е устроила много безработни. А госпожата "ала ББ" в пола, която повечко и идва алкохола - да си ходи!

ТЕЯ ОТ ДПС СА ТОЛКОВА НАГЛИ ЧЕ КАТО НИЩО МОЖЕ ДА СА ГИ ИЗФАБРИКУВАЛИ ИЛИ ДА ПИШЕ НЕЩО ДРУГО, А ИЗНЕСЕНОТО ДА Е ИЗВАДЕНО ОТ КОНТЕКСТА.....

всички много разбирате!!!!БСП и ДПС започват да си слагат хората навсякъде и както казва Кънчев:ДА ЗАПОЧНЕМ ДА КРАДЕМ СЕГА!!!манипулират простият народ,а той нали си е прост казва само ДА ДА И ПРОДЪЛЖАВА ДА ЖИВЕЕ В МИЗЕРИЯ!!!

По логиката за извинение на БСП на ДПС за възродителния процес, то би следвало ДПС да се извини не само на БСП, а на целия български народ за 5-вековното робство.....жалка история...и можеше Станишев да не се прегръща с Местан, а да се обърне обратно...

Модерно САДО-МАЗО - прегръдка между ВЪЗРОДИТЕЛ И ВЪЗРОДЕН. Място - Орлов мост.Година-2013.

В Европа признават само хора на ДПС. Калинките вън.

Да не стане така след няколко години да търсиш отговора на въпроса:Аз ли бях прав или грешно ги разбрах.Защото е подготвяне на влизането на Кърджалийска,Хасковска и част от Бургаска област в автономен регион на ЕС и присъединяване на тези части към Турция след влизането и в ЕС.И точно с тези кадри ДПС един ден ще ни превземе.

и мюсюлманите,дето ни полазиха отвсякъде.Идеята била да им създадат собствено градче в района на Елхово.

в нета за КАСИМ ДАЛ!!! Проводника на тази идея. Каква партия е създал. Кой разчита на него за патерица в следващия парламент. Как води един кабинет да заседава в Турско. Как води ЧЕХЛьото на ИФТАРА в Пловдив. Как след ифтара ТУРСКИ ДЪРЖАВНИК каза: "Разчитаме да върнете вакъфските имоти, както се договорихме на заседанието на кабинетите". Как с "европарите" построихме магистрали и ж.п. линии към Турция с ПРИОРИТЕТ. Да не останеш ти ИЗНЕНАДАН!!!

за бай ТОШО и възродителния процес. Та те по негово време искаха РАЗГРАД да бъде столицата на тяхната РЕПУБЛИКА!!! При добро желание - да прочетете за КНЯЗА. Поданиците на БЪЛГАРСКИЯ КНЯЗ са БИЛИ С БЪЛГАРСКИ ИМЕНА. И един български държавник - Кьосеиванов, им връща турските имена за да спечели избори ........

Калинките вън,да влязат МАСАЖИСТИТЕ!

Излиза,че цялата "порция" от европари в агенцията ,ще се прехвърля към доганоидите. Криза е.Идват избори..

Моля двете основни крила на БКП да не се карат - дамата не е нито само бесепарско назначение, нито само герберско. Госпожата, казват, била тясно свързана със синдикатите и се говори, че чрез непрозрачно спечелените европроекти към синдикатите май изтичали кинти. А всички ще се съгласят, че и двата наши синдиката са свързани с червената олигархия. Ето затова хората искат оставка и пълна промяна.

Браво, поредната калинка от герб, която вече и в Европа не искат ! Защо от герб са крили писмата срещу нея от ЕК ? Кой нареди да се укриват критиките на ЕК към управлението на герб ? Кой ? Кой ? Кой ?

За червените бабички може да си ангел небесен но не е лошо да прочетеш статията преди да пишеш.Защото по времето на ГЕРБ е получено само едно писмо ,а останалите две са по времето на Орешарски.

Не е по темата! Обърках се - има ли протести? Махнаха ли огражденията пред парламента? Вече всичко наред ли е в държавата?

Чакаме назначаване на криминалинка.....Да е с хубав бюст и сочни устни за да се справя добре с Френските задачи които Пацо от Дупница ще и даде....

Другарю главен прокурор , интерсува ни КОЛКО и КАКВИ "опративни данни има другарят Орешарскии за посещаващите митингите на студентите , носещи плакати, неговият хубав потрет/където е озъбен череп /, биещите тъпани или ..споменващи майката на орешарскиии.. В какво качество ТОЙ ги събира , или МВР-то подчинено нему , колко струва това на държавата , има ли психоаналитик орешарскии...:))) Държим да знаем и колко пъти , и кой държавни служители са посещавали градските тоалетни около митингите , с какво са облечени , КАКЪВ произход имат, на кой партии са членове или симпатизират, със сини или орнжеви пуловери са и други данни ..:) Тък като НИЕ му плащаме , искаме ОТЧЕТ от друагрите от ДС - около орешарскиии..:))

Метла и в българската национална телевизия! превърнала се е в телевизията на Бойко. Вчера половин час Цветелина Бориславова ни лъжеше и за сечта в Пампорово, и за незаконните строежи и за офшорките. метла или съкращаване на бюджета с 80 % а тези нека си седят.

"Аз съм участник в прехода, НО ОТ СВЕТЛАТА му страна и се гордея с това.", каза Цветелина Бориславова по БНТ. Няма начин - дъщеря на Първо главно на ДС, снаха на кандидат-член на ПОЛИТБЮРО на ЦК на БКП, дарила го с внуци. Работила в една от онези "ЗАПАДНИТЕ" фирми на ДС и т.н. ДА Е ОТ ТЪМНАТА СТРАНА. Някаква си фирма ТЕО ИНТЕРНЕШЕНЪЛ не е произвеждала незаконно цигари. Тъмната страна на прехода не я ВЗРИВЯВАХА. Банката ми не бе във ВСЯКО МВР, СЪДА докато гаджето ми бе ГЛАВСЕК на МВР. Не съм спечелила да ви продавам винетките за пет години напред, когато той бе ПРЕМИЕР..... СВЕТЛО, СВЕТЛО, че чак изгаря очи....

Нещо интересно се случи миналия петък. Построен незаконен лифт в Пампорово от фирма на банкерката Цветелина наглед не толкова значим факт, бе яростно защитен във вестничето на Прокопиев Капитал Дейли. Екологичната общественост бе силно учудена, защото всички издания на Прокопиев бившият вестник Дневник, Капитал, Капитал Дейли и свързаните с Икономедия сайтове, громят всички проекти за ски лифтове и писти в Банско, Витоша, Рила, Боровец и на други места в страната. В тази връзка си струва да се замислим как така за няколко дни фалиралият олигарх извади няколко милиона евро и плати дълга на задлъжнялата Икономедия към гръцката Алфа Банк. Дали всъщност парите не дойдоха от БАКБ собственост на ЦБ. Всъщност икономическите и политически интереси на Прокопиев и Бориславова от много време вървят в една посока, но все по-ясно става, че силният играч е Бориславова и че всъщност независимите медии на Прокопиев и кръга "Капитал" си имат нов господар и това са Цветелина Бориславова и човекът, който стои зад нея.

Още една герберска калинка по-малко! Орешарски побързай с метлата, че тези алчни неграмотници съсипаха държавата!

той толкоз бързаше че забрави да е уволни след второто писмо ......... чакаше да го плеснат през ръцете от брюксел и се сети да работи

"7,24 млрд. лв. са похарчени ПОВЕЧЕ ОТ ПРИХОДИТЕ в държавната хазна за последните четири години - от 2009 до 2012 г. Това сочат данните на Националния статистически институт, които са потвърдени от Евростат. В резултат на това харчене държавният дълг е скочил с 4,85 млрд. лв. и от 9,48 млрд. лв. (13,7% от БВП) в края на 2008 г. e нараснал на 14,38 млрд. лв. (18,5%) в края на 2012 г. Освен това фискалният резерв на страната е намалял с 2,3 млрд. лв. и в края на 2012 г. е 6 млрд. лв. Дотук с баснята за "успешното управление на ГЕРБ"! А сега си спомнете кой ДОГОВАРЯШЕ ПАРИТЕ ЗА СЛЕДВАЩИЯ ПЕРИОД! И КАК УСПЕШНО "УСВОЯВАШЕ" ЕВРОПАРИТЕ. А СЪЩО И ФАКТА, ЧЕ ЗАПОЧВАМЕ ДА СТРОИМ И ДВИЖИМ ПРОГРАМИ И ПРОГРАМКИ С ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА, А СЛЕД ТОВА БРЮКСЕЛ ни ВРЪЩА ПАРИТЕ.

След завещаното от управлението на Тройната Ламя 1 - е така. След Тройната Ламя 2 нещата ще са още по-зле...

ДОСТА - ВИДНО ОТ ПОХАРЧЕНОТО!!! НЕ СИ ПРОТИВОРЕЧИ САМ!!!!

Оценката на Европейската комисия за деянията Дянкови беше изключително проста. Несравнимия икономист дори не можа да се вреди за последното място в класацията на икономическите министри.

И затова защото е на последно място в класацията преподава в Руски институт с годишна заплата 1 милион долара.А чобанина ще му духа супата на Дянков.

Най после ще си дойде в къщи. Вече 2 години не съм я виждал.

Май ще трябва да учим турския . Така ще става-вместо електронно правителство,турско.

В тази връзка забелязвам нещо: Около 30-50 % (засега) от думичките в кръстословиците са турски. В пояснението се дава "нар.", "ост.", "диал." и др. под. Забелязвам също така, че тези пояснения стават все по-малко...

" Когато казвам "АЗ СЪМ ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ" имам предвид, че експерти .... министри и т.н. АЗ СЪМ ГИ СЪБРАЛ!!!!"

А сегашната селекция дали е по-добра? Да ти напомням ли за експерта-кинезитерапевт и по съвместителство инвестиционен проектант?

много по-трудно да се завърши във ВИФ от учител по физическо и по съвместителство МИНИСТЪР И ЗАМ. ПРЕМИЕР!!! А ЗА БЪЛГАРСКИЯ БИЛ ГЕЙТС аз да ти припомням ли. Дето дори не БЕ ЗАВЪРШИЛ СЕМЕСТРИАЛНО. И ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО НА МИТКО КАРАТИСТА МОЖЕШ сам/а да се осведомиш...

КАТО Я УВОЛНЯВАТ, ЗАЩО СА И СЛОЖИЛИ ТАЗИ НАХИЛЕНА СНИМКА. ВСЕ ЕДНА СЕ РАДВА: - УРААА, УВОЛНИХА МЕ!!!!

Ако прочетем Буров ще видим ,че нищо не се е променило от тогава до сега.В резюме той пише ,че е спал без проблеми с почти всички жени на тогавашните министри.И сега не е по различно.И си давам обяснение ,че уравленческия материял крайно лош.Това е все едно на един козел да вземеш да го облечеш във фрак си остава пак козел.Следователно нашите държавни мъже каквито тунинги да направят по себе си ще си останат едни селски пичове.

"...той (Буров) пише ,че е спал без проблеми с почти всички жени на тогавашните министри.И сега не е по различно..." Бай Кольо - голяма работа си!!! Обади се на Станишко, покажи му откритието си, и го попитай за една ЯКА почерпка. :)))

...отново се опитват да сложат прът в колелото на възхода на ГЕРБ, сега чрез очернянето на негов ценен кадър, но скоро ще дойде "видов ден", и всички ще разберат, че влак с въже се не спира, народът знае кой да иска да го управлява!

iq oosh

по-скоро властта разбира, че ще има предсрочни избори и се стреми всячески да очерни единствената сила която може да им се противопостави на следващите избори - подода костинброд но разтеглен във времето. за това и така стискат властта

Независимо от коя партия е лошото е, че винаги сме в нарушение на всички закони, правила, норми и т.н. Е, некадърници и измамници има и в ГЕРБ.

iq oosh

така е

А дано да ги спират тия пари, че в нашата фирма шефовете луди ни направиха с разни мероприятия за оправдаване на лапаницата по тази програма! То не бяха обучения , изпити за доказване на компетенциите, то не бе чудо! Аз, инженер, на 44 години ще си доказвам кадърността на някаква софийска кифла- психоложка,дето не знае вратата на цеха къде е! За нас-нищо-само нерви, а за шефа-готови грешни пари!

Извинявам се, ако не съм правилно разбрал почитателите на ГЕРБ, но трябва ли всички техни протежета да се компрометират за да стане ясно че тиква за глава не става?

тази "разтревожена" от фактите, нямаше да бъде назначена, ако не се замисляше, вдяваше и тревожеше за работата си и за безработните, които се надяват на тази така зле префасонирана агенция, но много бих искал наистина да се тревожи,че не е свършила работа за пет пари и да вземе да върне взетите заплати и бонуси в хазната....

Тези бюра по труда приличат на приют за гладни,стари ,малограмотни хора с нахалното поведение на неизкушени от култура и възпитание служители.

има в нета. Подробна са описани и ПОДВИЗИТЕ на въпросната г-жа. Първото за МАХАНЕТО И Е ОТ 19,ЯНУАРИ,2013-та година. Първо го прочетете, а след това изразявайте съмненията си!!! "Неизпълнението на това предварително условие може да забави сериозно одобряването от ЕК на новата българска оперативна програма и в най-лошия случай да доведе до прекратяване на финансирането от страна на ЕСФ за операциите на Агенцията по заетостта. Имайки предвид, че понастоящем ЕСФ е основният финансов инструмент в подкрепа на политиките на пазара на труда в България, подобно закъснение неминуемо ще струва скъпо на българската икономика и ще бъде във вреда на всички." Финалът на писмото е категорично искане за оставката на Камелия Лозанова: "Вярвам, че ще можете да разгледате съществуващите проблеми, свързани с Агенцията по заетостта и ще предприемете съответни стъпки за осигуряването на безпристрастно управление."

Защо ГЕРБ са държали на власт Камелия Лозанова и защо Тотю Младенов е крил писмото от Брюксел някак си можем да си обясним. Защо обаче новата власт в лицето на премиера Орешарски и социалния министър Хасан Адемов рискува критики от Брюксел и загуба на евросредства? Не се ли очакваше от новата власт да изгони поне най-скандалните назначения на ГЕРБ, особено когато Европейската комисия настоява за това? СЪЩИТЕ БОКЛУЦИ СА БОКЛУШАРСКИ ДА СИ ЗАМИНАВАТ ЗАЕДНО С ТАЯ!!!

кадри на ГРОБ трябва да са си на държавната ясла и да саботират. Щото през септември, когато Златанова каза, че е крито ДЕВЕТ МЕСЕЦА писмото от 19,01,2013 г. за уволнението и МОЖЕШ САМ ДА СИ ПРОЧЕТЕШ ВОЯ В НЕЙНА ЗАЩИТА!!!

защото герб = бсп=бкп, останалото е театър за малоумници

Държали са я, защото ББ и Тонислав Дочев постояно твърдят, че няма никави проблеми със усвояването на евросредствата, което е абсолютна лъжа.Всяко отстраняване на некадърна герберска калинка, се преставя като политическа чистка, като от ГЕРБ така и от "независимите медии" Трябва да стане такъв скандал, за да се разбере, че правителството просто освобождава хора, които не си вършат работата, а може би и участват в схеми за източване на европрограмите. Сега подкрепящите РБ повече и ГЕРБ по-малко ще започнат да заливат медиите как правителството пак не си е свършило работата.Какъвто всъщност е и твоят пост.

Тотьо не мога да разбера какво си харесал на тая калинка .

Ааа, тук хич не става въпрос за "харесване" в общоприетия смисъл - става въпрос за чисти бизнес отношения в стил ти на мене, аз на тебе и двамата заедно. А понеже тези бизнес отношения важат със страшна сила и при новите ни "професионални и морални" управници, калинката се е задържала и при тях!

Камелия Лозанова има още един покровител, по-силен от ГЕРБ. Освен близка приятелка на организационния секретар Андрей Върбанов, дясна ръка на лидера Константин Тренчев, тя е квотата на КТ Подкрепа в този кабинет и уволнението означава разваляне на партньорството между синдиката и правителството. Ето защо новата власт в лицето на премиера Орешарски и социалния министър Хасан Адемов рискува критики от Брюксел и загуба на евросредства? Не се ли очакваше от новата власт да изгони поне най-скандалните назначения на ГЕРБ

iq oosh

Ето защо новата власт в лицето на премиера Орешарски и социалния министър Хасан Адемов рискува критики от Брюксел и загуба на евросредства не се ли казава в статията, че това е оплакване от Брюксел

оплакване от Брюксел. Първото е от 19 ЯНУАРИ Т.Г. Не ПРЕСКАЧАЙ ДАТИТЕ!!!! ПРОЯВИ МАЛКО ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ!

Всичко се е знаело, но тази госпожа беше със силни протекции от Христо Бисеров, затова сега й идва момента, значи Бисеров е по-силен от Европейската комисия...

Задача за 3 клас: Колко, корумпирани и некадърни патки са необходими на българският народ, за да му оври главата?

Всички тикви трябваше да станат на фенери още на 31 октомври.

Smart

Най-после! Програмите "Аз мога" и "Аз мога повече" ликвидираха много фирми след системното неплащане от страна на АЗ. Ако нямаш добър адвокат не можеш да си вземеш парите по никакъв начин. Каква наглост от страна на Изп.директор!

iq oosh

не оспорвам, че може да е виновна, но точно това правителство така се е компрометирало с неказване на истината, че не мога да им вярвам. едва ли европеиския съюз пише писмо споменваики конкретно име - те го отнасят към държавата или посочения контакт - компетентен орган, които трябва да вземе решение. видяхме как комунистите правят политически назначения и как заплашват инакомислещи - как да им вярваме?

iq006 отговаря на всички неясноти покрай тебе. Пич защо трябва ЕК да посочва името на някой, за да се знае в БГ за кого става въпрос? Сигурно с iq007 човек би се досетил, че когато става въпрос за изпълнителен директор на еди коя си дирекция, то зад тази длъжност стои лицето Х, Y или Z. Не е необходимо да си завършил Кеймбридж, а просто да имаш iq > 006.

iq oosh

не знаеш какво е iq006 - правиш предположения, както вероятно за повечето неща в живота си. с натрупване на опит може и да започнеш да работиш с факти, а не да се опитваш да вземаш емоционално надмощие

iq oosh

в статията се казва, че има писма от брюксел срещу нея - вероятно неправилен факт или тенденционен израз

Едни калинки сменят други калинки! Целият обществен живот зависи от партии, които са захласнати да уреждат своите, когато дойдат на власт! А обществото преглъща вече 24 години! Никой не се интересува от достойните и кадърни хора, те не се допускат в "управлението" на държавата! Затова ще сме така още дълго време или докато не изчистим боклуците обсебили властта години наред!

Iva

Абсолютно, сега ще назначат поредния некомпетентент кадър и кръговратът ще продължи.... ЗАЩО НЯМА КОНКУРСИ ЗА ТЕЗИ ДЛЪЖНОСТИ???????!!!

Калинка Малинка - още един "велик кадър" на Тиквата.

Залагал че , заместника за шефката ще е човек на ДПС , подкрепата за митинга трябва да се плаща . Бати корумпираната държава !

По-добър министър от Адемов това министерство не е имало, като изключим може би Нейков. А тази звезда от Видин много късно я махат. Кой знае как ни е излагала в Брюксел. Не само първите седем години й липсват.

обществена телевизия KRO TV: "В последната част на холандския репортаж преподавателка разказва за социален проект за обучение на италиански на социално слаби, повечето роми. Проблемът е, че те не можели да говорят български и така парите били получени, без да се свърши нищо. В нейната група били записани 40 души, но реално се обучавали трима. Надя Максимова споделя, че работодателите й по този проект са основали над 10 дружества с различни седалища в страната с фокус върху социални проекти. финансирани от ЕС. Възложени са им общо 13 ПРОЕКТА на стойност 3 МИЛИОНА евро. Служителката не назовава името на компанията. Според неофициална информация на "Сега" за подобен проект в момента тече разследване от специализирания екип на прокуратурата и ДАНС, занимаващ се със злоупотреби с еврофондове, но разследващите също отказаха да посочат коя е фирмата. ТА КАКВИ БЯХА ТЕЗИ КУРСЧЕТА, С КОИТО ЩЯХМЕ ДА БОРИМ БЕЗРАБОТИЦАТА. ТОЧНО ПО РЕСОРА НА КАЛИНКАТА ГОРЕ!!!

ПУЩАЙТЕ МААНЕТАТА, ЗУРЛИТЕ ДА СЕ НАДУВАТ, БАКАЛАВАТА ДА КЪКРИ И ДЮНЕРА ДА СЕ ЗАПЪРЖВА...... ГЯУРИ, ТОВА СТАВА В БЪЛГАРИЯ ДОКАТО СЕ КУМИТЕ, ДОГАН ИЗЯДЕ БАНИЦАТА, ТАКА ЧЕ ДОРИ ЗА ЖАЛКИТЕ БСП И НЕЙНИТЕ ОБЪРКАНИ И ЖИВЕЕЩИ В МИНАЛОТО ПОСЛЕДОВАТЕЛИ ЩЕ ОСТАНЕ САМО ПОВРЪЩАНОТО ОТ ТУРСКАТА ТРАПЕЗА!!!!

Поредната герберска "калинка" в режим на "свободно падане".

Като я гледам тази калинка колко килца е натрупала ми става ясно как ще се приземи-мнооого твърдо и болезненно.

iq oosh

съмнявам се Брюксел да пише конкретно име или длъжност или споменава отделна личност. това е държавна работа и каквото и да адресират го адресират до дърявата, а неините органи преценяват къде е проблема По информация на националното радио има три писма, изпратени през последните две години от Брюксел за пропуски в работата на директорката.

Ротация на некадърници .Да се готвят с баклави и наргилета да си посрещнат новия началник.Някой и друг кючек ако по упражнят ще е само в бонус при персоналните промени след новото назначение.

Поредната калинка е Камелия Лозанова . Междувпрочем повечето назначени при управлението на ГЕРБ са със статуса на тази г-жа - Некадърни , Корумпирани и абсолютно некомпетенти . Само се чудя , защо това правителство вече толкова време не предприема адекватни решения ( освобождаване ) на всички Некадърници на високи постове .

iq oosh

но е факт, че не спират еворфондовете при герб, а ги спират при социалистическо управление преди и след герб

ЕК предварително предупреждава и изчаква за решения от страна на властите. Това е процедура от около 3-4 години. През петата и шестата се прави одит и изгаря този, който е в момента на власт. Замисли се малко по въпроса, ако го можеш.

iq oosh

едно писмо до бивщи министри и след това по едно до зинаида и до орешарски за много кратък период от време. явно зинаида не се е сторила надеждана та са писали до орешарски. ня добре да покаят писмата, а ние сами да предценим. Първото е до бившите министри по еврофондовете и на труда и социалната политика - Томислав Дончев и Тотю Младенов, второто е до настоящия вицепремиер Зинаида Златанова, а третото е изпратено тези дни лично до премиера Пламен Орешарски.

iq oosh

каква е истината?

Драги,човек изразява становището си еднократно.Писането на няколко мнения показва мудна мисъл и затормозява общуването във форума.Относно статията - всеки държавен служител,назначен не заради личните му качества,а заради партийна подкрепа и протекции,трябва да е готов винаги с оставката си от заемания пост.Затова оплакванията на областни управители,на шефове на държавни комисии и т.н. за "политически чистки" са не само смешни,а и некоректни. Недоволство от работата на госпожата е имало още по времето на тези,които са я назначили. Фактите говорят,че в момента показател за ефективността на работата на тази комисия е големия брой незаети хора - и млади,и по-възрастни,които разчитат на доходи за съществуването си не от заплати и труд,а от социални помощи. Друг е въпроса доколко можем да вярваме на безкористната оценка на ЕС,тъй като доста факти от последното десетилетие сочат как се толерират мнения и действия,нямащи нищо общо със защита на българските интереси. Почти всичките ни евродепутати и всичките ни еврокомисари са пример за защита на лични и външни интереси,но не и на национални такива.

iq oosh

благодаря за градивната критика