Освободиха зам.-министъра на отбраната Александър Петков

Мотиви за решението не се посочват, но той пое поста преди година в служебния кабинет на Стефан Янев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

премиерът разчиства кадрите на президента

За педалчуто на Янев, сте забравили да споменете, че Александър Петков има минало в няколко финансово-брокерски компании с отнет лиценз, свързаната с избягалия в Сърбия собственик на КТБ Цветан Василев НУРТС и странната компания "Кепитъл Консепт Лимитед” АД с китайски корени, която щеше да строи огромен увеселителен парк до София. Да ходи при янев и любовницата му. Само не знам дали янев е пасивният, защото този има по-мъжка физиономия от жалкарят с измислени генералски пагони, който дори не е воювал.

Да. Гяуров и Атанасов са притежатели на ордени за храброст.

Далече съм от мисълта че в Министерството на отбраната поне 80% от длъжностите не са за невоенни специалисти. Все пак на ръководни длъжности трябва да са хора имащи нещичко отбрана, сигурност, армия, стратегия, военна политика. Дори министърът незвисимо че е абсолютна политическа длъжност би следвало да поназнайва нещичко. С какво ТОЗИ с това СВ е бил подходящ?

Всяка една институция, особено армията, има нужда и от икономисти, финансисти, логистици и прочие, не става само с техничари/фуражки. Половината ми рода са фуражки, но не познавам достатъчно добре сферата, но ако е като в ИТ, там е почти невъзможно да намериш добър мениджър, който да разбира еднакво добре и от мениджмънт, и от техническата част. Щом Янев го е назначил, вероятно си го взима у партията, защото за там определено му трябва някой, който да разбира от финанси, макроикиномика, счетоводство, мениджмънт и прочие.

Сатаната с фуражка ли е? Не случайно съм написал че 80% нещо си, но все пак И ЗА нещото. Дали да купиш 1 кг сол за 100гр кайма или или обратното има значение. Две дами министри на отбраната в Германия И: Има оръдия, ама няма снаряди. Убеден съм че дамският състав е осигурен със специални превръзки .

Ред е и на други нагаждачи и подлоги да си обират крушите.

2 години не са вдигани заплатите в Армията!

Няма и за какво да вдигат, ние армия нямаме, има едни хамериканоси в Нова Село, дето ни "пазят". А техните заплати са си Ок. И без това от нашите нищо не зависи, никакво увеличение на нищо.

щото знае руски

Като му гледам кариерата - пълен чантаджия-нищоправец. Над 200К са такива като него в държавната, областните и общински администрации.

Това е руски шпионин. Всеки, който не споделя партийната линия дадена от ФАЩ и ЦРУ е руски шпионин. Ако задаваш логични въпроси - ти си руски шпионин. Ако имаш военен опит - значи си руски шпионин. Ако отказваш да подкрепяш превръщането на България в полигон на НАТО - ти си руски шпионин. Ако питаш как повишаването на цените на енергоресурсите е позитив - ти си руски шпионин. По комунизма не е имало такова малоумие по команда.

знам че ви е тъжно, но в България имаше и още има много много Руски шпиони . Някой от тях го правят безплатно докато на други се плаща обилно. Най голямата грешака на България след освобождението от БКП беше че не лустрира всички агенти на КГБ и ДС. Цената за тази грешка продължаваме да я плащаме и днес.

Никога ДС не е обслужвало никой друг освен себе си. Ако служеше на народа, няма значение дали е САЩ или Русия, щеше да избере изгодното за Българина. Реалността е, че няма агенти на Русия, има предатели на България. И винаги е било така.