Освободиха Румен Спецов от НАП, поста поема бившият шеф на ДФ "Земеделие" Борис Михайлов

Бившият директор на приходната агенция не изпълнявал законовите си задължения, мотивират се от служебното правителство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само сменят един крадец с друг! Омръзна ми вече от тези симулации на активност и скрито крадене.

НЯКОИ ЧУВАТ ЗВЪН НА КАМБАНИ , НА спецофф МУ СЕ ПРИЧУВА ДРЪНКАНЕ НА БЕЛЕЗНИЦИ !

Аз имам един въпрос към президента Радев, към премиера, министъра на МВР : Какво правите и ще направите срещу мафията! Ето конкретни имена и факти, които са известни на прокуратурата и МНР, и службите за ДЪРЖАВЕН ТРАФИК НА ХЕРОИН - години наред! Въпросът стои със страшна сира и за ЕС и западните служби: Петрич меката на дрогата! Пътят на хероина минава през България за Европа! https://m.youtube.com/watch?v=CYwOoushjHw&t=771s ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА 10 години прикрива този трафик?!? Радев??? Гешев???

Спец, не ти ли се ебе льотчик, изчакай два месеца!

Спецов е пример за собственик на фирма, който източва милиони ДДС от държавния бюджет и когато НАП започнат ревизия, продава фирмата си на безимотно лице от малцинствата, за да избегне наказателна отговорност. Назначаването му за директор на НАП беше: 1)Прегледа документите на черепа които го уличават в неплащане на близо милиард данъци 2)Да замаже собственото си престъпление:източване на ДДС.

Ми то назначението беше по политически причини.Всъщност най противоречивото назначение на радев.и на Петков.Къде са милион от ДДС Спецов?

Добре ,че беше той да спре кражбите и да потекат парите към държавата та да вдигнат пенсиите, майчински,и др. Но……….. простолюдието си е простолюдие.

Така потекоха към пенсията ми ,че вече ще се удавя! Швейцарската банка вече ми отказва да приема влога /поради големия размер на вноските/ , и ми иска декларация ,че не са от търговия с наркотици.

Айде парите пак ще потекат към ДПС и ГЕРБ за копуването на всичко живо .

Това беше най-грозното недоразумение на Канадеца,

Ццц, ще ми липсва мистър Гащи. Така и не разбрах какво му е професионалното портфолио в сферата на финансите, но пък разбрах как изглежда по гащи. Като при държанките, ама мъж

дръжката, баби!!!

Много съм разстроен от уволнението на Спецов.Досега му плащаше държавата,за да ги е.е двамата-Кирчо и Кокорчо,сега тези двамата трябва да му плащат.

Абе да не би НАП-а да е останал на загуба и Спецов да го е продал на някой безимотен. Проверете хубаво

От трън та на глог :(

Тоя Михайлов е стара дружка на ДьеПьеСье-тУ...Тия НЕ СТОЯТ ДЪЛГО БЕЗ РАБОТА!!!!

Браво ,махайте го тоя прост мошеник , марионетката на Пинокио !

Уволнението му било по политически причини! Просълзих се! Ами то и назначението ти беше по същите причини бе Спецов!

в момента вкойто този палячо се изказа, как ЛЕВСКИ СОФИЯ можело да го няма в този вид, аз казах че скоро него няма да го има в този вид и ето - мекотелото го понесе течението а ЛЕВСКИ СОФИЯ ще стои тук дълго след като това тъпо парче е изчезнало от лицето на земята ;)

Този Борис Михайлов дялан камък! За всяко място става, но най важното е минал през Щатите! Основно изискване за нашите управляващи!

Много по-важно е да е изпълнявал сексуалните си задължения към Асен Василев, който го е сложил на този пост. Съзнавам, че звучи клюкарски и неетично, но е факт, че нямаше никакво отклик от Василев за продадената на клошар фалирала фирма на Спецов. Отказвайки да коментира подобни действия на своето протеже Василев, който е ерген не дава друго обяснение за действията си. Но това вече е история, И без последствия. Особено за Спецов.

Преоблякъм се Илия, погледнал се - пак в тия! Бивш шеф на фонд "Земеделие"! Че този е много по-голям крадец !!!

Леле, там как се краде от годинни от европейските фондове, направо бездънна яма пълна с пари. Затова Мунчо-зеления чорап си е назначил личния комисионер Борис Михайлов в НАП, за да се побърка от грабеж!

Доста сметки блокира на работещите малки фирми и ги докара до просешка тояга но има възмездие за поръчковите чиновници. Да отиде на свободния пазар и да внася данъци

Управляващите здраво газят лука. За да напусне законно г-н Спецов предварително трябва да му се пусне предизвестие, или ако се прекрати веднага договора, трябва да му изплати обезщетение за срока на неспазеното предизвестие, а при него би следвало да е поне 3 месеца. Е сега като му изплатят обезщетението, таман да изкара до следващото правителство !!!

е при срочен трудов договор, а неговият едва ли е такъв.

Долу един сее безумни хвалебствия по резидента "Ради" Бих искал да коментитам. "Ради" сътвори безумия по падналото вето с Македония, защото трябваше да свика консултативен съвет и да се види кой зад какви позции стои и какво България иска да отстоява окончателно. Излезе, че точно Генчовска, неговото протеже, подписа всички документи на предателското Френско предложение, което се опря само на човешки права и се отказахме от историческите си искания. Отделно Генчовска с ИТН точно по този повод свалиха правителството, обаче после се оказва, че цялото Външно с Генчвоска и кадрите на ИТН са работили по френското предложение. Т.нар Ради опита да му мине номера с руските братушки пред външния министър на Украйна, след което Колеба направи нашия президент на 5 стотинки с коментара си, че няма как след този терори и окупация украинци и руснаци да са братски народи. Коминистът, обаче, срам няма!

Този път "изчегъртват" ПП и коалиция. Заслужиха си го след само седем месеца лъжи...

Голямата грешка на ПП беше, че ги инсталираха да изчегъртат ГЕРБ, а те засегнаха и хората на президента. Той е отмъстителен и не забравя...Трябваше да свалят ГЕРБ и да оберат негативите, след което да си ходят по живо по здраво. Но даже и това не успяха да направят, освен с обирането на негативите. Детска градина с американско образование.

Хаа ха ха, на мястото на Спецов - Борис Михайлов! Още едно доказателство, че Мунчо има особената слабост и предпочитания да назначава лъжци измамници!

Поне не е Борислав Михайлов...

Бойко си идва от Барселона наесен и подхваща зимнината.

"Уволнението ми е по политически причини и няма нищо общо с резултатите на НАП". А назначението му беше по професионалните му качества, след тежък продължителен конкурс - първият, в Дубай, втрият - при Асенчо, третият - той си знае ...

Киро си нзначи Парапета Лена в ББР, а Парапета Кокорчо си назначи любовника Спец в НАП. А новия нападжия с презиме Давидов кой ли обслужва?

Долу ръцете от Спецов чудовища! Искате да убиете една истинска мъжка любов! Нека ни боли!!

Бойко наесен се завръща и ще уволнява и унищожава ППейците и Да Балгаристите, които рарушиха Балгария!!!!

Радеф руската марионетка се гърчи като червей ( какъвт о е по природа) тъп злобен фатмак

Спецов е класически пример за собственик на фирма, който източва милиони ДДС от държавния бюджет и когато НАП започнат ревизия, продава фирмата си на безимотно лице от малцинствата, за да избегне наказателна отговорност. Назначаването му за директор на НАП беше направо гавра с данъчните служители, които са ревизирали далаверите му.

Що ,бе ? Какво лошо има? Човека познава работата из основи !

Значи, че там редовите служители повече да не разследват данъчни измами, че може пак някой шеф на такава фирма да стане шеф на НАП и да ги изпоуволни.

Пука му на този мошеник, че го махат. Вече е напълнил офшорни те сметки. Сега просто ще се чупи на топло. Нежно то сърце на Асенка дали ще издържи?

Може би ще е в КРИЗААА! ;)

И аз не съм доволен от Гешев! Кога ще бъде повдигнато обвинение срещу Рашков за незаконен произход на 16 милиона лева за имоти като цял живот е бил на държавна заплата? Кога ще се изясни как шефа на НАП Спецов е продал фирма на клошар с 1,5 милиона дългове. И кога Радев ще върне откраднатите пари за апартамент и заплати на любовницата си в конфликт на интереси? Най-големия цирк е че в мотивите за отстраняването на Гешев е включен законния запис за далаверата на пРезидента Радев с неговия солташак ген.Стойков за укриване на документи за злоупотреба и кражба на пари?

Този не трябваше да се докосва до НАП. Има доста сериозни и добре обосновани съмнения, че се е отървал от фирмата си като я продава на бездомник /социално слабо лице / без ниакви доходи, за да избегне задължения за милиони към НАП. Дали това ще бъде доказано от съда няма никакво значение. за избирателите Съдът може да се произнесе и че сделката може да е целяла и нещо друго, като например да се отиде на Марс с получените средства или да се открие топлата вода, поради което обвинението е отхвърлено като недоказано. Всичко може да се очаква от съда. Само, че и за най-невежият е безспорно ясно защо лицето се е отървало от собствеността върху фирмата си.

Реставрацията върви с пълна сила. Явно Радев е сключил съюз с Бойко Борисов. Но правят, както имаше реплика в един култов филм с Шварценегер, "big, big mistake". Софиянци обичат да са на улицата през лятото. Така че до октомври може да станем свидетели на скоропостижния и предсрочен край на мандатите на българския президент и временното му правителство. Не доброволно, а ДОБРОЗОРНО, както баба ми употребяваше стария български израз.

До сега ревахте “Искаме си Бойко, искаме си Доган”, а сега ревере - защо махат Спецов

В България всяко назначение е политическо. Да не би при Тиквата да е имало конкурси. Навсякъде нацвъка некадъпрни калинки, но партийно верни - Дуловската, Поцинкованата, Барни Ръбъла, Делянчо Джуката, Лъчо Мозъка ...

Прави се смяна на ръководството на НАП въпреки рекордните проходи и висока събираемост на данъци и задължения! Всички се питат защо?! За да има отново мутренски и свързани с Турция фирми със задължения към държавата от милиони ли?

При Спецов Лукойл за пръв път от 14 години започна да плаща данък печалба! Започнаха и ревизии за няколко години. Дори само заради това си заслужаваше да остане на поста.

Спецов трябва да лежи в затвора поне 30 години за прехвърлянето на милиони на цигани, за да бъдем ощетени всички ние. Вместо това другарите го назначиха за шеф на НАП. Тези които познават комунистическите управления няма да е учудят. Все пак комунистите всички до един са престъпници и те просто други кадри нямат.

По-точни.Цялото правителството на Мунчо са комунисти.Нека за 1,5 Спецов да лежи 30години.Но тогава новият шеф Михаилов за 15милиона да лежи 300години.

става. първо спицов, а по нова година сегашния шеф на нап

Уволнението му било по политически причини...щото назначението му беше по любовни причини.

Вярно е. Той в крайна сметка любовник или любовница е на Кокорко?

Голяма веселба ще е когато арестуват в понеделник Киро на плажа в Лозенец. Надявам се да дават шоуто по телевизията.

Байо Асен реве ли че те махнаха, все пак здрава дружба имаше помежду ви, вярно не беше мъжка но все пак дружба! Спецов по некадърен и прост директор НАП не помни да е имало, абсолютен гьон, пародия на икономист или по точно казано колкото си икономист, толкова си и мъж, да те няма пропаднал пеd@l!

Уволнен по педелазки причини.

Радев, искам една услуга, напъни се още малко за де се освободим от БСП и Великата икономистка другарката Нинова, а след това, за компенсация на всички злини които ни причини вземи и се освободи сам! Селски ДС идиот!

Няма да ви се получи !

Ами няма, никой нормален не се занимава с политика, всички до един са от села и паланки, овчари, кокошкари и селски бирници! Докато начело на държавата е гордостта на наше село, ще е все така...!

Ужасно грешка е да смятате Ради за руско протеже. Дълбока, наивна грешка. Две образования има Ради в САЩ, като второто е в колежа на ВВС, който е изцяло под егидата на ЦРУ. Бивши и действащи аналитици на ЦРУ преподават Стратегически науки. Всеки кандидат е с референция от водещ офицер от ЦРУ. Подготвят се глобални лидери за време на война и време на мир. Това е завършил Ради с отличие. Спрете с фантазиите и погледнете истината в очите. Тоталната политическа хегемония предполага многолика презентация на индивидите, за да се маскира успешно. Анализите на САЩ познават русофилския профил на електората ни и го манипулират успешно и лесно. България не спира да е вражеска държава на Русия и няма да престане, докато се противопоставят двете велики сили. Нищо не е променено, само се сменя опаковката, за да е поносима за електората. Просто Ради вади слона от стъкларския магазин и ще настрои фино системата.

Кажи го направо : Прецедента е национален предател. Той въведе зеленият сертификат в България. Той доведе Просто Киро. И той участва в унищожаването на БА. Той първи каза , че френското предложение за Македония е добро. Не мога да разбера защо още го харесват???

Така наречения от теб Ради, е всъщност Руми Тъпото - той е в основата на целият този бардак, който тресе държавата ни от година и половина. Кирчовци, Кокорчовци и Яневци са от неговото котило. Може да е завършил всякакви военни академии, но като политик е кръгла нула а не забравяй и кой издигна кандидатурата му за президент...генерал Решетников от ГРУ и онази биволица Нинова.

:)))) Никога България не е имала толкова проамериканско управление и толкова ясно противопоставяне на Русия. Втори договор за американски самолети, сериозен доставчик на муниции за Украйна, 750 натовки войници идват тук до дни, присъединени към вече наличните, Нинова беше част от проамериканското правителство....Това са фактите. Останалото....как да кажа - перфектна операция. Брилиантна:))) Все още има хора, които смятат Ради за руско протеже:)))) Наистина брилиантна операция.

Важното е “какво е в сърцето ти”, нали така беше?

Това новата ви спусната опорка ли е, токчета продажни?

Даа, "Ужасно грешка е да смятате Ради за руско протеже", след като е най-лична шорошка/козяшка уруспия!

Новите назначения означават само едно - управлението на ПП е пълен провал. Наказание и за Нинова, заради войната, която поде срещу Президента през стиснати зъби, и подготовка за преврат в БСП. Радев унищожава всеки, който му е помагал през годините.

Рекордни вземания от НАП за 2021 и 2022, кое му е провала, питам? Или е по-лесно да си трол?

Един пеd@l издигнат от Асен Василев с умствен багаж 0, резултатите са постигнати въпреки него и най вече инфлацията!

И кое му е рекордното? 10 процента увеличение. При условие, че стоките внос са на двойни и тройни цени, приходите от мита трябва също да са двойни и тройни. При Бойко доматите се внасяха на лев. При Спецов на 3 лева. Процента мито е същия. Приходите трябва да са големи. 10 % повече приходи при тези цени си е чиста загуба за държавата.

Не знам дали е провал, но кадрите на Радев и действията им от първия ден са под всякаква критика. Хора с партийна книжка и зелени чорапи

Новите скоропостижни назначения означават връщане на мутрите .Пожелавам на новият същата коректност и разБиране на НАП към фирмите ,каквито имаше при Спецов.Същият го приех с резерви ...

Една прекрасна новина, най после любовта на онзи с жабешкият поглед го разкараха! Спецов абсолютен случайник както дойде от нищото, така си и отиде в нищото! Една година начело на НАП беше абсолютен аматьор, срам и позор, та този дори не беше прочел всичките закони с които се работи, тук не говорим да ги знае!