Коментари - Освободиха пленения генерален директор на Запорожката АЕЦ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че симпатичен този човечец. Добре ,че не е пострадал.

Ей го - още един "евакуиран", четейки излиза, че храбрите украинци са го изтръгнали от лапите на злите и кръвожадни руснаци, дето са щели курбан да го правят, вече и водата били кипнали.. Па то кво?! Руснаците го прибрали да му прочетат правата и го натирили да си "оди" в останалата, все още, Украйна, дето му е мила...

Ако го бяха арестували нацитата на Зеленски, вече щеше да е труп

НЕ е освободен, изритан е като мръсно куче.

Нещо не се връзва. Задържан е от руснаците, а е освободен на територия контролирана от украинците?!! Няма ли поне една истина да напишете?

_stankow

Ами там има пътища, има коли. Оставя се на 5 км от най-близкия украински блок-пост, обажда се по телефона да не стрелят и да го чакат и кара към украинска територия. Какво сложно има ? Важно е, че са го пуснали. Просто е сменен, ще има друг директор. Руснаците кадри за атомната енергетика имат, все пак те са водещата страна в света.

Централата е под руски контрол от м. март. Това действащият в момента генерален директор на АЕЦ-а ли е или е онзи, който е бил директор до м. март и след идването на руснаците е избягал от централата. Това са важни подробности.

_stankow

Така е, важни и интересни са. Но не можем да очакваме, че журналистите ще задоволяват любопитството ни. Не им плащат за това. Те с информиране не се занимават. Само с пропаганда - лошите руснаци го арестували, скалпирали, убили и изяли. Добрите украинци обаче го освободили, цял и невредим. Е как така ?! Ами така, в света на пропагандата това е най-най-нормално ! ;) :)

Боклук Сър Джон

Вие прочетохте ли изобщо какво е станало? Руснаците са го пуснали някъде, в украинска територия. ПУСНАЛИ са го, никой не го е ОСВОБОЖДАВАЛ. Ама нали трябва да славим великата укроармия? Слава хохлам, вива нацизму...

Да видим колко още ще затъват блядовете и техните прокремълски подлоги.

Тия около него с розови бузки охранени като прасенца кадри на ВСУ

А тебе прруосия ли те охрани бе безродник

Ха ха ха , точно! Как им личи ,че не знаят дори как се държи оръжие. Това са сигурно славните украински войници, изстрадали , изморени , но със здрав боен дух- ще се бият до последният украинец. То е ясно , че тези не са нито войници, нито са украинци.

Мурашов - от това по-русска фамилия няма. Пита се, защо российската окупационна власт е изгонила в Украйна етническия русснак Мурашов? И защо русския Мурашов не е искал да живее и да работи в российския рай?

Ами не ми се живее в рашка говняшка!

Точно.!! Но това не могат да го разберат тези които цункат умрелия путкин. Що не отидат доброволци вместо рашките които избягаха

Брато , ти и като пишеш ли заекваш? Отиди на лекар, ще ти помогне - вече има лекарства за всичко. Е , за простотията все още няма , но ти дерзай!

Ааа помислих ме е е бил “пленен”. Иначе щом е укра трябва да бъде “освободен” да

освободиха от длъжност бившия директор на АЕЦа.

Предавал е информация на украинските спец. служби. Уличен от руснаци те и екстрадиран на украинска територия. ......... Дир-а.... на кого служите!?

На российските спец служби.

Предавал е информация на укритие, признал е, така поне пише в руския печат.

Руснаците го освободиха,! Тези около нещо са си направили снимка за спомен с бивш директор на АЕЦ! Толкова ви е жалка пропагандата, че няма накъде повече.

Не е освободен, пуснат е! Малка, но много важна разлика! Е, за който може да мисли де! :)))

НОРМАЛНО е ,...цялата Запорожка Област е вече в състава на Руската Федерация ..Барабар със Централата ...за къф Чеп им е Украински директор ??? Смяна и Пошол .. Нахуй !!;)

трябва да се избиват навсякъде.

да не са те порили братушки заднишката,има нещо,ама хайде.

Има един върху майка ти. Не, двама са! Бързо, чисти!

1. Русия ще върне Крим на Украйна, Абхазия и Осетия на Грузия 2. Русия ще плати Репарации 3. Всички руснаци идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Копейкин и Цялата тролска "стратегическа сган" руски хибриди и русофилски паразити ще пере парцалите на убийците с език.

ДА,да..да ..."ПРАВ" си... ще ги Върне ...НО ..след като Америка върне ...Тексас , Луизиана , Цалифорниия на Мексико и....ВЕДНАГА ...тоест ...НИКОГА !!;)

накараха руснаци да избиват руснаци,всички знаем кои са

Не знам ,кой са отвлекли и кой са спасили ,но имам неприятното предчувствие ,че една част от човешките маймуни ще пречукат конкуренцията ,за да има за тях кожи,храна ,вода,женски ....Да кажем не на маймуните ,които искат да ни пречукат ,за да се наживеят само те.

Света започва да чете между редовете ,а не каквото го лъжат по БНТ, БТВ,ЕВРОНЮС,НОВА и SNN

НЕ Е ОСВОБОДЕН ДИРЕКТОРА , АМИ Е ИЗГОНЕН ... ... ЗАЩОТО ДАВАЛ КООРДИНАТИ НА СВИНЕЛИКИТЕ КЪДЕ ДА СТРЕЛЯТ .... ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ГО СПАСИ ОТ РУСКИ СЪД Е ЧЕ МАГАТЕ СЕ ЗАСТЪПИ ЗА НЕГО

Не съм руско,ами съм турско тролче педерасче...

ЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА ИЗБОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ ТЪПИ АМЕРИКАНСКИ ПУЙКИ ? ... ЧАКАТЕ УКАЗАНИЯ КОЙ ЩЕ Е ПОБЕДИТЕЛЯ ? .... ПРИ 30% ГЛАСУВАЛИ 70% ОТ НАРОДА Е В ОПОЗИЦИЯ НА НАТО И САЩ :)

или хапчетата са ти малко?

Русия ще върне Крим когато Турция върне Кипър,Америка върне Косово ,по точно НИКОГА

1. Русия ще върне Крим на Украйна, Абхазия и Осетия на Грузия 2. Русия ще плати Репарации 3. Всички руснаци идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Копейкин и Цялата тролска "стратегическа сган" руски хибриди и русофилски паразити ще пере парцалите на убийците с език.

И когато се събудиш краката са опрели в контакта и та бие тока.

Русия ще върне Крим когато Турция върне Кипър,Америка върне Косово ,по точно НИКОГА

На неработеща централа за чих хой и е "генерален" директор? Руснаците са му ударили една тояга на "генерлния" и са го пратили да върви на майната си.

А на руските свине в Украйна ги мачкат с HIMARS. Още 18 ракетни системи HIMARS идват към Украйна. Мамицата им ще се разгони

Няколко пъти писаха, че 6 те блока са изключени. Сега пък персоналът продължавал да "работи". И кво работи ако не е тайна? Сигур се отдават на нерегламентиран секс с лаборантките.

Ленински съботници (отработват забатачени от миналата петилетка)

Наблюдавам напоследък нещо , което ми се струва доста странно : Много често на преден план изпъкват статий и снимки на мъже с автомати , стрелящи с Гаубици , бойно снаряжение , и се чудя ; Българите наистина ли сме толкова кръвожадни военнолюбци , и дали си даваме сметка подобно поведение какъв пример дава на младите хора , които напускат всеки ден родината си , а ние живеем с илюзията , че те някога ще се върнат и ще преобразят България ?! Тази статия , за някаква си спасителна операция на някакъв си директор , с какво точно променя хода войната в Украина , или световното положение , та сте я курдисали тук ?!

Тъжното е не само безмислената смърт на хиляди украинци и руснаци. Тъжното е, че това, което Западната цивилизация представляваше като идеология замина в небитието под знака на лъжа, провокация и манипулация непозната дори и за Хитлеровият и Сталинов режим. Обръщането на фактите, захвърлянето на дипломацията, нарушаването на договорените рамки, цензурата, русофобията напомняща по размер гоненето на евреите, забраната на Руската култура, възкресяването на Бандера като национален герой, премълчаването на истината дори от жертвите му в Полша, събарянето на символи и гаврата с паметта на милионите загинали в името на това Европа да се освободи от хитлеро-фашизма. САЩ достигнаха дъното на падението си, единственото, което им остава е да запалят света в ядрена война. Европа се оказа една лъскава проститутка, удобно забравила, че за свободата и земята и е напоена с руска кръв. По заповед на бандите фашизоиди трансхуманисти от Давос, направи всичко възможно да създаде условия за прилагане на чист корпоративен фашизъм. А заблудените маси от консуматори живеещи в дигиталният метавърс на ЦРУ/МИ6 пропагандата маршируват към кланницата с празен поглед. Ако от тази ситуация не се намери правилното решение през дипломация и икономическа логика нещата пътуват към залеза. Западният модел на глобализъм, успешно нормализира девиациите през забавление и консумеризъм. Никой от горе-долу мислещите критично индивиди не е предполагал, че такова падение е възможно и то за такъв рекордно-кратък срок. Войната не е в Украйна. Войната е цивилизационна. От едната страна са антихуманистите глобалисти вярващи в намаляне на населението и въвеждането на социален рейтинг, безполовост и карбонов индекс. От другата е останалият свят, почиващ на традиции и различни религии, зачитащ правото на различност и човешко бъдеще. За съжаление, заразата на трансхуманистичните жреци е безумно силна. За щастие реалността не се подчинява на проектите на банда Фараони. Освен ако не тръгнат да си изпълнят мечтаното зануляване директно през ядрен конфликт. Те имат подземни градове за "богоизбраните". Не се знае обаче като излезнат какво ще ги посрещне.

Е , че то това е ясно на всеки , който не си продава гласа за 50 лв. и който е прочел целият " Винету" и ОЩЕ НЕЩО ! Хубавото , е че все още има останли живи , които знаят че Земята е КРЪГЛА и тези , които бягат на Запад , разберат каква е истинате и като продължат да бягат пак ще стигнат до ЦИВИЛИЗАЦИЯТА !

6те блока са изключени отдавна и не работят. Поне така казаха по медиите.

Кво са го пленявали ?! Кви са тия глупости

Какви са тези глупости които пишете ? Прочетох на две места че Ген. Директора на Запорожката АЕЦ си е признал че постоянно е Контактувал с Украинските спец Служби , а вие пишете Глупости !

Хем пленен,хем пътувал свободно.....!?!? Дир-а ....някой лъже....!!!!!!

Хем освободен. Само дето не бяха написали, че ВСУ заедно с НАТО са организирали освобождението му и след 3 дни битки е освободен.

Снимката иска да ни каже, че украинците са герои! Превзели са Москва и са освободили директора на АЕЦ-а Жалка пропаганда!

Хахахахахаха "Лошите руснаци" отново са победени-обичайте сащ и запада,те са добрите

Братушките от колко време владеят ЗАЕЦ-той на 30 .09 пътувал за вкъщи ......и т.н. ...... Поредната лайняна бомба(новина) ,разпространявана от глупаци..... Той досега къде е бил....!? Какво е правил...!?

На пангара е бил! И чинно си е признал как е предавал на укрите как и къде да бомбят централата. Казал си е всичко на руснаците, затова и е оставен жив, а сега всички ще научат за признанията му!

Укрите са дяволи на Дезинформацията и Фейкове с Фалшиво Съдържание ! Какъв патрул какви 5 евра , Укрите са Цигани !

Всъщност най-интересни са ми тези украински воини. Шкембета като счетито на фирмата. Направо "рамбовци". Ако и тия бият руснаците, горко им.

Но доколкото разбрах от статията никой не е освобождавал (освободил) директора. А който го е пленил го е пуснал. За да си освободител не трябва да си пленител. Освободиха е ако са спасители различни от похитители. Така мисля аз.

Руската кочина вън от Украйна. Операцията приключи. Русия се о а к а.

Изтрепа над 200 000 укронацисти, унищожи наследеното оръжийце, и присъедини територия с плодордна земя и ресурси колкото България. И всичко с не повече от 15 процента от контрактната си армия и минимални загуби на фона на Укрите. Засили Брикс и ШОС, стана част от ОПЕК и оцеля след нечувани икономически санкции. Ако тва ти е идеята за оакване, секи ден ще съм навит да се оакам така:) От другата страна, Европа е занулена, без газ, азотни торове, с рестрикции на електроенергия, предстоящо деиндустриализиране и фалиране на средните земеделци, в очакване на полувоенни мерки срещу протести, прие храната от хлебарки и червей за нормална. А с провеждането на мобилизация, Русия променя и прочиства некадърниците и петата си колона, насочва приоритет към военните икономически, и създава условия за събуждане на нацията си към сериозна идентичност. Ма продължавайте с олигофренските реакции. Няма да помогнат нито на нацистите от Укрия, нито на "наемниците" от НАТО. Чака ги ужасяваща смърт и то по заповед на доказаните империалисти САЩ.

А най-интересното е, че май си вярваш...

Това са факти. Само пиян, малоумен, тотално безмозъчен индивид може да ги отрече. Ако си изградил представата си за света върху медийните пропаганди на Америка и ЕССР ти влизам в положението. Може би е време да излезеш от информационната дупка и да потърсиш други източници. А забравих, всичко, което не отърва на Метавърса на Капитан Америка е Руска пропаганда. А всеки, който не е съгласен с "демократичната" цензура е Руски агент.:)

МУХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА...............ААААААААААААААААААААААААА, ти не си в ЧАС! Пий си хапчетата.....за тва ли БЕГАТ като пилци от анексираните земи и не мож ги хвана! ДА те светна, е вече не са толкоз много плодородните земи, които са окупирали, щото с всеки час намаляват....ХАХАХАХАХАХ А това за мобилизацията трябва да те изследват доктори....хахахаха, вие не просто сте карикатури, ВИЕ СТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ!!!! УБЕДЕНИ СМЕ!

Аре още един надрусан укронацист се изказа истерично. Викай Слава Кокаине и чекай Св.Хаймарс да ти даде мечтаната перемога:)

Боже,прибери си вересиите !!! Значи ситуацията е следната : Русия охранява АЕЦ-а, в който украйнски персанал си работи нормално и станцията функционира в съответния нормален режим. Сега внимание - отвреме навреме руските войници пленяват някого от персонала, завързват му очите и го носят отсреща при украинската армия, където го освобождават!!! Чудя се за идиоти ли ни смятат.

Егати статията, егати мънкането и безличното "освободиха". Сигурно извънземните са го освободили.

Най-умното нещо от следващото правителство е да последват примера на Румъния и да национализират Лукойл. Ще им смръдне на руснаците на чесън под опашките.

Абе тролчета прости не се ли научихте вече че Лукойл не е руски. И в момента в който ня някое българско правилтество му мине идеята да национализира Лукойл вече ще е паднало.

все пишеш ,във всякакви статии против Русия.Каква ти е ползата-не си възпитан ли,заплащат ти за такива коментари ли? Нищо смислено в коментарите ти.Усмихни се,пусни си някоя песен,направи добро някому или нещо полезно бе чедо

Няма проблем да се национализира Лукойл. Проблемът е, че тя с друго, освен с руски нефт към момента не може да работи. И ако нефтът към България е мижаво количество за руснаците на фона на общия им износ, за нас е много, ама МНОГО важен. Престанете да се държите като белия, който много искал да застреля вожда на индианците, които го били обкръжили.

Внимание. Внимание. Извършва се. Техническа. Проверка. Направо ми изби студена пот по задника.

Стига си спамил бе,Иван

Напиши нещо и ти.

Като настояваш ще ти напиша един съвет! Нали знаеш, че в Козлодуй има доста руснаци? Кое време е? Не виси пред компа, ами бегай при жена си, да не забегне тя, от немай-къде пак при някой руснак! (досещам се защо си толкова зъл към тях)

Когато през 1989 г. румънците убиха Чаушеску и още хиляди комунистически генерали, въобще не вярвах че това ще се окаже най-важната стъпка в развитието на гражданското им общество. Не само, че ни настигнаха, но и ни задминаха във всички области и сфери. Румъния и България са пример за това до какво води присъствието/отсъствието на влиянието на Кремъл.

Ако не бяха такива като Бойко Борисов и всичко продажни политици,щяхме да сме си още пред румънците! Какви глупости пишеш,какъв Кремъл намесваш...заплащат ли ти за тези простотии,събуди се

Буден съм. Не ми плащат. Просто съм малко по-възрастен от теб и си спомням как се благодареше на Ленин за българската азбука. Ако не помниш тези времена. По-добре си трай. А бодигардът на комуниста дойде на власт, защото имаше кого да варди. Ако нямаше кого да варди щеше да си остане обикновен бодигард.

Бойко си е съвсем във вътрешния кръг на комунистите... знаеш на кой е бил бодигард.

Български те турци няма как да мрат за България!!

Както задунайските крепостни селяни. Но интересно, че и за Путлерлсндия не искат да мрат…

Те така и Шкембе Войвода, и Болен Сидеров и Расате и кой ли още не, почти си бяха повярвали, че българинът ще подкрепи радикални формирования за без пари, за дълго и най-вече ще остане верен.

Заради гнусните коментари на Иван Господинов,съм твърдо да имаме добри отношения с братска Русия! Никога с такива злобни боклуци като Иван Господинов,никога! Това е позор за нашето общество!

Браво на Иван Господинов! Вдъхва надежда на нормалните българи, ксто бърка безпощадно в сфинктерите на митрафоновчетата!

Нито съм митрофанче,нито ми бърка някъде! Просто ме е срам,че има такива българи на таз земя прекрасна! Ти и ти на всяка манжда мирудия

Братска Русия беше затрита от Ленин и Сталин. За коя точно версия на Руската федерация става въпрос.

Булгариан он айр да, но булгариа никога.

Ето такива новини искаме! Окупаторите го пленили на полето, понеже не знаели къде му е канцеларията. Славните украйнски призраци го освободиха геройски, след като окупаторите го освободиха. Той се прибра в общежитието и се подписа при кварталния, руски старшина....

В женския затвор ли ще го вкарат Коцето Копейкин?

Иванчо,гадничко е да си никому ненужен,да си трол и да пишеш глупости и да сипеш омраза хахаххахах жалък черен животец