Коментари - Освободиха директора на Онкологията в София д-р Стефан Константинов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другарката Сербезова след като спа непробудно 7 месеца сега реши да побърза и да изчегърта още малко по почина на просто Киро. Дано до есента и нея изчегъртат лесно!

Другарката Сербезова подготвя средата за частния си бизнес . В предвид ,че тя е била от февруари 2020 г. до декември 2021 г. председател на Управителния съвет на Българския фармацевтичен съюз, познайте кой ще снабдява лечебните заведения ( със сменени директори) с лекарства. Познахте ли ? Браво бе ! Много сте досетливи !

трябва да бъде премахнато! Естествено, че ти трябва лекар и екипп за операция! Няма дами да си се кълцаме я! Какво значи избор на лекар? Отиваш при някой лекар, казва ти, че си за операция Отиваш и ти трясват сметка 700-900 лв за избор не лекар! Идиоти! После здравеопазването било безшплатно! Трябвало да сме благодарни на лекарите! Ами не! Нито е безплатно, н ито смятам, че трябва да сме благодарни! Плащаме си и то доста солено! В моя случай с работодателя ми плащаме всеки месец 270 лв ЗО!!!! Да повторя 270 лв!!!! 64 лв. плащам за частно здравно осигуряване! И си доплатих 300 лв. за изследвания миналия месец! Я ми кажете кое му е безплатното и на кого да благодаря за изхарчени Над 600 лв. за ИЗСЛЕДВАНИЯ! Дори не сме стигнали до лечението! Изроди! От онкологично болни ще крадат и фактурират "избор на лекар"!

На Киро му е спряла патката от толкова забави с Лена, и сега си търси виновни. Хаххаха

сербезова--след нас и потоп --нека след нас има хаос и безредици --заръка от кремъл --не можахте да останете на власт , но съсипете България нека има пропутинска власт --сволочи

Роден е на 2 януари 1966 г. в гр. София. През 1989 г. завършва Медицинския университет в София, а през 1995 г. става акушер-гинеколог. - уикипедия !!! Това е директор на онкология !!! ГЕРБ !!!

министърката на здравеопазването бързо да слага там нейн човек, че няма време. само ПП ще ни оправи

Роден е в Кюстендил.

Беше шеф в Кюстендил !!!

Като толкова си знаещ, знаеш ли, че в гинекологията също има онкологични случаи? А, и между другото, няма специалност онкология, а има онкологични случаи в целия спектър на медицината. Или, по-накратко: ОБУЩАРЮ, НЕ ПО-ВИСОКО ОТ ОБУВКИТЕ!

Сменяйте системата дами и господа! Ще ни оставите без лекари и медици изобщо! Все едно на всяка входна точка, ако дежурният реши да ви принуди да му пуснете в джоба, има безброй начини - "Ако ви боли, позвънете на личният ми телефон по всяко време" - например. Здравното осигуряване не генерира необходимите, суми защото няма никаква закономерност в него. Както и да се осигуряваш, накрая плащаш от джоб, изводът е че никой няма стимул да се осигурява на по-висока ставка. Сменяйта принципите - високи заплати и уволнение при нарушения. Сменили директора - смешници!

Змията хапе най лошо като я настъпиш. Само да не стане като със смените в Пирогов. Уволниха Балтов политически. Преди няколко седмици уволниха и този, който го замести. Но др. Сербезова трябва да е чувал поне за третия закон на Нютон. Всяко действие има равно и противоположно противодействие. Та за да стане ясно и за членове и симпатизанти на БСП ще го кажа просто. Да не би др. Сербезова да настъпи мотиката. И да й е трудно да си намери работа след някой друг ден. Че дните й на министър са преброени.

Балтов не беше уволнен политически! Политически беше спасен от тежко разследване за финансови злоупотреби. Друг е въпроса, че е бил принуден да ги прави, за да лекува. А трети въпрос е какво се направа от тогава, за да няма подобни нарушения.

Не разбирам защо необявяването на конкурси за асистенти е нарушение. Защото пък сега всякакви млади некадърници се правят асистенти, за да се подобри възрастовия показател. Аче са голо вода никой не разследва тези директори

,,Учената,, мафия тряска минуси

вече умират в Милиони по цял Свят!

както един познат Педиатър от чужбина ми каза - за 35 години Практика не бях виждал дете с Инфакт или с Миокардит, а вече погребах 1 и още 1 е в болница...

По тези нарушения могат да уволнят всеки директор на всяка болница (100% частните включително). Вместо да създават условия за работа без нарушения, се махат управителите? Прилича по-скоро на разчистване на терена.

абсолютно вярно . системата е такава, че няма как да не са в нарушение . основно са технически проблеми

Другарката Сереебезова, много се развилня! Разбра, че изтече е канала и почнаха рокадите. До вчера спа, завалийката! 7 месеца имаха да свършат НЕЩО, а направиха едно голямо НИЩО!!!

Въпросната проверка е траяла поне месец-месец и половина. Сложи толкова, за да се издейства, планира и стартира въпросния одит от компетентните органи... А сега, предвид оставката, може и да бъде залудо.

Смяната на този с онзи продължава. В тази система всички ще правят едно и също за да осигурят заплати, задържащи персонала - санитари, сестри, лекари. В Пирогов на колкото по-ниска позиция са, толкова по-широко си държат отворен джоба за да си мръднат малкия пръст - за всичко. И директорът е безсилен да спре санитари, рехабилитатори, друг персонал да го прави. Лекарите трябва да са високо платени, и не само те, и не само с измислени Ковид ситуации, да имат добавки офизиално.

Крадец и лъжец е тоя.

Министърката е стара лисица от фармацевтичният бранш. Слага си удобни директори на големите болници с които ще върви по лесно приказката при поръчки на лекарствата.

Не знам каква муха я е ухапала Сербезовата, нооо... д-р Константинов е от разумната порода медицински директори, и много ме съмнява, че се дири под вола теле. Ще видим.

Тия като им гласуват вот на недоверие и почват да вилнеят като за последно