Освободените командири на "Азов" се връщат на фронта (видео)

От церемонията по посрещането в Лвов Зеленски отиде в Луцк и посрещна полския президент Дуда - двамата почетоха жертвите на Волинското клане

Обратно в новината

Коментари - Освободените командири на "Азов" се връщат на фронта (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе странна работа...Забелязвате ли,че след като се наслушахме на какви ли не версии,че Путин е болен,на смъртно легло,едва ли не го чакат всеки момент...,а човека е на почти 71 години и лицето му изглежда супер свежо.А Зеленото човече,което е хич да не е с двадесет и няколко години по-млад от уж -умиращия Путин,изглежда все по-съсухрен и каталясал.По тв или в интернет всеки път изглежда ,все едно не е спал поне три нощи ...Е.г.а.т.и хамериканския измекяр...

С такива герои украинците скоро ще сгънат чадъра нацяло...Сурхуч,тъпук,бастун,папуняк и главуняк.Така изглеждат тези укро-герои

На снимката са Крачун и Малчо.Също приличат на изнемощелия Дон Кихот и на подложелия се на диета Санчо Панса....По-антипатични хора от хохлите не съществуват !

Да вярно е има една българска поговорка да не вярваш на турчин никога въпреки че Путин го спаси когато американците му спретнаха военен преврат точно тогава Путин го предупреди и го спаси фактически от смърт а мръсният турчин го предаде ето затова Русия никога не трябва да подписва никакви споразумения никакви договори с нито една страна от тази измет като НАТО и англосаксонските мафиози Човек не трябва да им вярва в никакъв случай те не спазват никакви договори каквото и да си подписал то е защото в момента когато подписва договора имат изгода да забавят положението докато дойде по-добри времена за тях

Ахмат пак ги чакат! ;)

изроди са,следващия път на дръвника

Слава на героите! Слава на Украйна!

Слава на майка ти, нещастник.

честито, сега могат да загинат геройски

Пиленцето не каца два пъти на рамото!

ХахахаХАХАХА, Зелю очевидно вече няма хора, след като му се налага да разчита на доказано некомпетентни командири! Чудя се дали и този път ще се бият "до последна капка кръв", хахахахахаха! Чудя се дали ако руснаците пак ги пленят, ще тръгнат вицове, хахахахахахаха!!

на турци вяра да нямаш!!! Подлеци са и в страната си и в отношенията с другите! Не напразно българския народ не е вярвал на турските управници!!! Сега е време Русия да си научи урока по болезнения начин!!!

Ти не ги мисли! Те ще се разберат. Ама ние...

Азовцете са вече и у нас. Преди известно време се качиха във влака по подбалканската линия. Бяха целите изрисувани, единия от тях, може би началника им, носеше кожена куртка с надпис на гърба " Азов". А един от младежите имаше изрисуван автомат калашников на вдясното слепоочие та чак до челото.

Тия хора повече няма да се вземат в плен. За тях има само един път...

Няма да е задълго връщането на фронта - докато посрещнат куршума с челото си.

Ха...ха..надежди ватни! На фронта не означава в окопа, бляд! Тези герои са БЕЗЦЕННИ и са се издължили с лихви пред родината си. Сега ще учат другите как да убиват окупаните и как да останат живи.

145, явно си глупаво момиченце. Вземи прочети незначителната страна Русия, какво прави в Турция. Пиши в GOOGLE Аккую. И после си помисли дали тези безценните не са пуснати точно за да ги водят на пица някъде. И да ти разкажа , въобще не съм русофил, и не искам да имам нищо общо с олигархичната им демагогия. НО съм яростен украинофоб, има защо....лични и косвени данни имам за това колко ни мразят те. А ти момиченце, можеш да си татуираш имената на азовците на дупето.

"Вземи прочети незначителната страна Русия, какво прави в Турция...! Не "батко" ! За мен е по-важно, какво прави русия в Украина. Ако Вие го одобрявате, както личи от поста ви, то жалко за Вас! Всъщност, като "по-голям батко' можете ли да ми обясните, какво според вас прави Русия в Украина?

"Русия реагира с недоволство и изненада"............. ха....ха... на Путя пак му седнаха на лицето! Това е явна демонстрация, че Русия вече не никакув фактор! Ердо е толкова хитър, че ако имаше някакви опасения НИКОГА не би върнал пленниците, преди края на войната. Явно турското разузнаване му е подшушнало на къде отива работата и сега гледа да прави точки за новия световен ред. Русофилите-олигофрени ТРЯБВА да са на ясно, че това е знак, един от многото, предвещаващи крахът на последната империя.

Така е, Трурция все пак е в НАТО. :))

Не изглеждат много щастливи, че ги върнаха. Ясно им е, че втори плен и помилване няма да има. А така добре си караха почивката в Турция....

Този път няма да влязат в бройката на разменените пленници, ще станат “ГРУЗ 200” или ще ги заровят безименно.

Да се връщат... Този път няма да им простят!

Определено изглеждат мъжкари. Макар да помня кадрите, когато се предаваха.... тогава някак "мъжкарското" се беше изпарило.

Втори път плен нема да има

Слава на АЗОВ. Орките на кайма!

Има в Кремъл един психопат Нисък и грозен. Истинска гад. Луд комплексар с мъничък член. На Хитлер и Сталин верния фен. Бивш жалък чиновник от КГБ. Случайно на власт дошло джудже. Реши, че е цар и нов император Петър Велики, пожизнен диктатор. Страната на злото щом оглави Започна с Курск и така се разкри. Последва Армения, Грозни, Беслан, Грузия, Сирия, Беларус, Казахстан. Терор там цъфти надлъж и нашир Трови, убива, други праща в Сибир. Посмее ли някой да му опонира Намира начин да го ликвидира. Немцов, Литвиненко, Березовски, Скрипал, Навални, Ходорковски. Политковская, Юшченко, Магнитски Как загина президента Качински? Народът му беден, харчи за бомби. Безаналогов дебил, кърваво зомби. Хибридни войни все му в главата. Мечтае за нов СССР на земята. Прати последно орки в Украйна Идиота до гуша затъна в лайна. Нацисти привижда. Поредна лъжа С ядрена зима заплаши света. Изнудва с газ, нефт, ток, горива с оръжие, тор, зърно, висока цена. Руши градове, язовири, даже АЕЦ Жени, старци, деца да избива е спец. Този път преигра и сега ще боли Усети че губи. Идат сетните дни Чака го съд, куршум, отрова, въже Навярно от своите бясното псе.

Няма как - трябва да се изакаш с едно и също ако от клозетната поезия. Айде смени плочата, че скърца.

Индустриалният град Мариопул и индустриалната зона повече не съществуват.......сринати са с земята .....камък върху камък не е останал......ЕТНИЧЕСКИ РУСНАК ЗА МАРИОУПУЛ "нацистите 2свс не са бомбили такаградовете както украинската и руската армия" цивилните са били в този град за двете страни разходен материал.........

Глупак, Мариупол вече е възстановен и хората си ходят на плаж

Момчета,той ще ви прати на смърт на фронта!

"Двамата президенти отбелязаха годишнината от клането на поляци, извършено от украински националисти през Втората световна война." Нищо ново под слънцето! Така клаха и руснаци през 2014 год.

Благородните украински бойци от Азов трябва да се върнат и да се сражават с подлите руски мародери.

Азов капсули за безупречно пране на американски пари. Шматки от подземия се возиха на самолет.

Пригожин ще си попълни "колекцията" от едни кухи украински глави. Хората им подариха живота,а те не ние отново ще ходим да се бием. Е добре като ви хванат отново,мислите ли ,че ще останете живи?

Айде да те блаагословя и теб със здраве в стихотворна форма: Мурзилке Toni Ivanov, За Путин на#уй си готов, Ибрик ти носиш, той се плиска, Във форума кафяво дриска!

като изпуснат пор-вдовец, брат'чет!

официален представител на Бандера: "Милите ми укропитеченца! Чакам ви с отворени обятия!"

Зеления им "подписа" смъртните присъди на тия.

определено чук в главата и никакви въпроси, нито изслушвания!

О, Мариупол (по мотиви от Дядо Вазов) О, Мариупол! Два месеца вече младите дружини как града си бранят. Паркове, градини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път руски орди лазят в съседната нива кат мухи ги стрелят, и кръв им се излива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Шойгу безумний сочи града пак и вика: "Търчете! Тамо са укрите!" И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путин!" гръмовно въздуха разпра. Градът отговаря с други вик: ура! И с нов дъжд куршуми, камъни и дървье; дружините наши, оплискани с кърви, пушкат и отблъскват, без сигнал, без ред, всякой гледа само да бъде напред и гърди геройски на смърт да изложи, и един рашист повеч мъртъв да положи. Пушкалата екнат. Рашистите ревът, насипи налитат и падат, и мрът; - Идат като тигри, бягат като овци и пак се зарвъщат; украинци, орловци кат лъвове тичат по страшний редут, не сещат ни жега, ни жажда, ни труд. Щурмът е отчаян, отпорът е лют. Два месеца се бият, но помощ не иде, от никъде взорът надежда не види и братски Байрактари не фърчат към тях. Нищо. Те ще паднат, но честно, без страх - кат шъпа унгарци (1956) под сганта Хрушчова. Талазите идат; атака отново! Последният напън вече е настал. Тогава Прокопенко, наший генерал, ревна гороломно: "Млади опълченци, венчайте Украйна с лаврови венци! на вашата сила Зеленски повери Мариупол, войната и себе дори!" При тез думи силни дружините горди очакват геройски рашистките орди бесни и шумещи! О, геройски час! Вълните намират канари тогаз, патроните липсват, но волите траят, щикът се пречупва - гърдите остаят и сладката радост до крак да измрат пред цяла вселена, в тоз славен град, с една смърт юнашка и с една победа. "Украйна цяла сега нази гледа, Азовстал висок е: тя ще ни съзре, ако би бегали: да мрем по-добре!" Няма веч оръжье! Има хекатомба! Всяко дърво меч е, всякой камък - бомба, всяко нещо - удар, всяка душа - плам. Камъне и дървье изчезнаха там. "Грабайте телата!" - някой си изкряска и трупове мъртви фръкнаха завчаска кат демони черни над черний рояк, катурят, струпалят като живи пак! Окупатори тръпнат, друг път не видели ведно да се бият живи и умрели, и въздуха цепят със демонский вик. Боят се обръща на смърт и на щик, героите украински като скали твърди желязото срещат с железни си гърди и фърлят се с песни в свирепата сеч, като виждат харно, че умират веч... Но вълни по-нови от орди рушняшки гълтат, потопяват орляка юнашки... Йоще миг - ще падне заветният град.* Изведнъж НАТО пристига отзад. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . И днес йощ в Украйна, щом буря зафаща, спомня тоз ден бурен, шуми и препраща славата му дивна като някой смерч от Лвiв до Полтава и от Суми до Керч! Слава Украiнi!

Поете, лягай -гасиме ламБите и утре в 8ч минаваме на визитация! Сестрата ти оставила хапчетата на шкафчето. Достъпът до интернет ще ти бъде ограничен за 2 седмици.

Калеко, ставай, пали ламБите, подмий се - утре в 8 Кадиров минава на сюнет!!! Симонян ти е оставила опорките на шкафчето! ако не пишеш каквото требе, копейките ще ти бъдат резнати за 2 месеца... оп, дотогава я Навални в Кремль, я Новосибирск се казва 新西伯利亞!!!

Дежурните мурзилки с минусите - разплюскахте ли ибрика, след като Ердоган ви продаде краставици, а манафи такива (ако изобщо знаете що е мманаф):):):)

Пичове,ама толкова сте зле... Браточки не гледате ли къде е света, къде са ценностите,които глупавите ви глави не проумяват. То бива,бива тъпота, но изкъртихте тъпомера! Победа за Украйна!

На мама шорошчето заблуденко! Кютай, кютай, мама, и се надей на краварска милостиня...

Бандера ви чака, момчета! Заленякът също е отдавна поканен... Welcome to where time stands still No one leaves and no one will...

Хахахах, ама как се прецакаха само... Кой знае какво са им наговорили, за да се приберат и сега - греда. На фронта. Едва ли са предполагали какво ще им се случи като се върнат :) Е, другия път няма да ги "пленяват". А и то си беше грешка да ги пуснат - трябваше или да са в Русия, или на 2 метра под земята.

Ердо вдена резания на Путя, пусна азовците въпреки договорката, вече никой не бръсне тесния за слива. ХАХАХА

В нормална държава преданите се на врага войници, още повече командири, отиват на съд, където наказанието е смърт, а не се прегръщат с президента наркоман.

Забрави ли, че зеления им заповяда да се предадат? Аман от умници

Фашиста Бандера - герой на Украйна! Фашистите от Азов - и те герои! Глупаците на България ги увековечиха в улицата - кучешка тоалетна. Идиоти!

Тъкмо навреме за резнята. Лоша новина за соросробите и укроминидлняка. Шойгу, мойгу ше са занимава с глобалните далаверки. СВО се командва вече от генерал Теплински. Въздушно Десантни Войски. Та манекенките на Гъзов да заповядат на дефиле в сивата зона.

Шойгу е министър заради красивата си външност. И това му е всичката функция. За украса така да се каже. Целият генерален щаб допълва икебаната с фино и стилно присъствие. Също ексклузивно.

Сигурно ще стане реалност. Само не е ясно в коя геймка? Фортнайт или Арма 3.

Точно в гейминга има едни супер герои, примерно от ВДВ, които независимо от некомпетентното и некадърно върховно командване и въпреки него постигат невероятни резултати в професионален, личен и обществен план.

На тия, руснаците тъкмо им откриха ловния сезон !! Ще ги гърмят като зайци по трънките !! Добре си бяха на сигурно в турския затвор !!!

Защо в България професионалните убийци от Азовстал се представят като герои?

Национални

Са убийци, останали в историята заради високият си професионализъм.

Защото в България,както и в демократична Европа има гей парад,а според английският Телеграф-сега в момента в Украйна има бойци от ЛГБТ+ към 50 000 човека!Колко в момента е числеността на украинската армия?Това ще е много свирепа армия:))))Не напразно Украинската Дума гласува да е разрешено еднополовите бракове в тази армия!:))))

Руснаците ги освободили, Зеленски ги "качил на самолета"... Краварската пропаганда няма край, а войната ще продължи, докато Русия реши, че е време да я спечели, та те така...

Русия реши да спечели. И срочно поехала нахуй...

Един Бог знае колко убийства на невинни граждани тежат на съвестта им. Да се надяваме, че скоро Господ ще си каже последната си дума.

Нема има вече процедура ЕКСТРАКШН. Ще има само БАНДЕРА ЕКСПРЕС.

Явно да си послушен не е по-важно от това да си кадърен. Руският башибозук тепърва ще пати с тези юнаци. А въпросния башибозук продължава да бъде под мъдрото ръководство на Шойгу и останалите некадърници. Лека му пръст!

Шойгу квото и да прави, фронта се командва от генерал на ВДВ. Пишете си домашното сорослузъри нацисти.

Шойгу е министър заради красивата си външност. За украса така да се каже. Целият генерален щаб допълва икебаната с фино и стилно присъствие.

Лузъри със свастики по ръцете и гърбовете. Футболни ултраси самообявили се за бойци. С разширени халки пак ще се набутат да се крият в някое подземие и като им свърши алкохола и храната ще се предадат за да бъдат обгрижвани отново. Явно им е харесало първият път и искат още от същото.

Явно да си пос

Този път няма да има плен

Тия са вече цел номер 1. На този които ликвидира някой от тия медал за доблест първа степен. Ще са като магнит за обвиване. Руснаците спазиха Женевската конвенция но вече няма да има прошка.

До тук бяха, но нямаха полезен ход. Просто ще бъдат употребени!

Съдбата им е ясна