Шотландски остров ще избие хиляди зайци

Малък шотландски остров обяви война на 16 000 обитаващи го зайци, които са смятани за основен виновник за разрушаването на местното гробище и за свлачищата на земни маси.

Обратно в новината

Коментари - Шотландски остров ще избие хиляди зайци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

70 евро на плъх? Идиоти!

Зайци-Некрофили ;-)

На тия им се плодят зайци и пак недоволни! А ние какво да кажем, като ни се плодят само цигани и друга подобна сган, която даже нямаме право да избиваме??

И да ядем, за което зайците стават. Да продават заешко и готово. Може и живи.

Абе и тези си имат управници като нашите. За да избият 10 хиляди плъха изхарчили 700 хилки. Е....ти плъховете - по 70 EUR на плъх. Интересно колко ли ще струва един заек?

Не пипайте зайковцитеееееееееее!

След като пълчищата зайци-трупоядци изгълтват покойниците и подкопават острова с диверсионна цел, да се внесат няколко български циганина, които безплатно ще решат проблема. След десет години зайци няма да има, само пълчища кафяви паразити.

При джипето Една баба: Докторе, ного сам болна Доктора: Квотие, бабче, лани беше здрава Бабата: Кръвно дигнах, слет изборите Доктора: Мас ли много ядеш, вино пиеш? Бабата: Не,не, от каде мас? Просто от радос Докторите: Добре де, изборите отдавна минаха? Бабата: Изборите минаха, ама пор тести трагнаха.... И двама млади, от рано почват да са койкат: КОЙ? КОЙ-КОЙ?? Секи ден умирам от смехх!! Да продавам ли плясмата ?

А кога България ще изтрепе глутниците подивели атакаджийски павиани,които изровиха парламентаризма и се надупиха на Доган бей и Местан ага? Главатаря им ,най червеногъзия орангутан Долен Фикуса трябва да го затворим в клетка ,за часовете по биология в прогимназията.

По ефикасно е да започнем с БОКО-БОКЛУКОВЦИТЕ !

Ама че заглавие?! Как може остров да убива зайци или каквото и да е било?

Това не е от темите, които ги подават на ДИРниците да ги пускат, и се е наложило те сами да измислят заглавието. Толкова им са възможностите.

Април 2012 България се отказа от оградата по турската граница заради костенурки и зайци Доказваме, че сме най-екологично ориентираното правителство, ще помислим с отменянето на решение и за популацията на кафявите костенурки, четири вида зайци, врабчета, птички и всички останали, които тази ограда би затруднила. Виждате, че ние похарчихме милиони, за да направим тунелчета за вълци, за мечки и сега е важно само какви пътни знаци трябва да се приемат за преминаването на вълци, мечки, костенурки, прилепи, казва Борисов.

Аз ако съм вълк само ще стоя на изхода на тунелчето и каквото излезе от там ще си го хапвам. Благодаря за улеснението!

Лошо ще падне цената на заешкото и то баш по коледа мамка му :)

на нас ни карат говеждо от преди 20 години за празниците, тази новина не ни засяга1

Там няма ли идиоти-сектанти на"Две дълги уши"?Или само в България си развъждаме подобни?

Внасянето на различен вид може да доведе до истинска екологична катастрофа при такива затворени екосистеми. Наскоро гледах по Нашънал Джеографик за един от островите Галапагос. Местни овчари закарали 3 кози. 20 години по-късно имало вече 20,000 кози. Козите изяли тревата и костенирките започнали да умират. А нали са застрашен вид... та през 1979 местното правителство избива всичките тези кози. И сега, 30-на години по-късно, костенурките пак си обитават острова. Та не се учудвам за тези зайци. Като си нямат естествен враг, пък и с темпото им на плодене, не е чудно че са станали напаст.

И България се опитват да я заселят с антагонистични на местния "лош мат'риал" чужди индивиди, но резултата ще е същия, какъвто се е получил на шотландския остров - унищожение, разруха и ликвидация на едва оцеляващата българската идентичност...!!! ДАНО НЕ СЕ НАЛОЖИ ПО ПОЧИНА НА ШОТЛАНДЦИТЕ - "ДА ИЗБИВАМЕ ХИЛЯДИТЕ ПРИШЪЛЦИ"...!!!

Сигурно само да обявят безплатен лов на зайци и ще придойдат разни ловци. Само ако са от чужбина, как ще си вкарват пушките, не знам. Могат да ги ловят и с капани сигурно.

Бойко цела нощ не спи, не може да склопи очи ! Една "Муха" в главата му бръмчи: Една двойка от тия "Герберогризачи" некой нелегално да вземе да внесе , И "Отиде коня в ряката " - БСП на изборите ща го "отнасе"!! некой нелегално внесе

Какъв слог, какво изящество! Пушкин се е преродил в наше време, че и музата не го оставя на мира... Вярно бе, ти ако се напънеш още малко, и чалга текстове ще почнеш да съчиняваш. Действай, не се изоставяй. Поне преди да са те посетили онези, санитарите с бели престилки.

Кое тоа Пушкин бе, нештастник?? Ти знаеш ли кой пише текстисите на Цецко Малинов бе, зависливец! "Нашата полиция ме пази", Чувал ли си бе , глух петел !

Мале,колко си болен !

Извинявам се, ама как точно "шотландския остров" ще избие 16 000 зайци. Със земетръс, торнадо или със свлачища. Ама че глупости.

А ако са у нас тия "Криминално проявени" гризачи, Некой гербаер- "Старшина", ще ги запука направо С картечтици , с гранатомети и с тактически ракети. а от тия зайци, само перушина ще се расфърчи ??

Нужно е един(1)правоверен, комунистически икономист, доказал се в ком. време, които само за една година ще ликвидира, зайците и ще прогони шотландците от острова!

Доле рацете от милото зайче ! Какво ви е направило, мръсници? Какво ви пречи, че гризка гербери ?? Пусти да опустеят, тия плевели !!

Бабо, глей да не те пограбват шотландци, че зайците ще те изровят.

Не бери грижа, синко! Я сам си порачала един дебел.като Бочко букет гербери Зайците че додат, че поапнат за "Бог да прости ", па че си идат! Що и ти не го направиш това? Сигурно е. Заека "обожава" гербурите!

А, може би, шотландците просто трябва да копаят по-дълбоко. Ама нали са шотландци...!

А защитниците на животните няма ли да се намесят? Или техните зайци са по-свирепи от нашите улични песове? Или 12 шотландеца са по-важни от милион софиянци?

...или 1 милион софиАнци са по-важни от 7 милиона българи.

Развесели ме от сутринта софиАнецо.... :::)))

700 000 Евро за 10 000 плъха.... По 70 Евро на череп... Егати разценката... Може да ми звъннете като дойде време за зайците, искам и аз да се включа... при тия цени...

До подизпълнителя достига 1Е/глава.

Що си мисля, че ще е далеч по-лесно да се избият 12-те шебека, заради които са цирковете