Остри реакции в България след "не" от Нидерландия за Шенген

"Цинизъм", "обида", "незаслужено и унизително", "Рюте да внимава, това няма да мине просто така" , коментират българскитет власти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хич не са остри реакциите. Но ако, подчертавам, АКО имахме нормални политици, още от днес всички тирове от и за западнала европа ще стоят на границите ни поне по един месец. Така де, шенген....

Ами мисля , че е време да си почистим къщичката и да си приметем двора и кой знае , може да ни дадът табелка" образцов дом" !

Още колко трябва да търпим високомерието и наглостта на тези ? Да се махаме, пък те да си се оправят както намерят за добре !

Подигравка от Хага срам и позор за нас

Трябва да скъсаме дипломатическите отношения с това блатно кралство от наркомани, това трябва да направим.

"Блатно кралство" е доста добро попадение !

Тиквеника успокоявал основателните притеснения!? И успокои ли ги тикво!? Щото ти май си най-голямото притеснение! Е ще ни приемат ли в Шенген сега, след твоя разговор? Подлизурско и лицемерно лайно.

Кой ми сра в гащите?!

Холандците са едни от най-големите расисти, лицемери и източник на злонамереност към Източна Европа. Бг за съжаление им е в черния списък. Каквото и да се случва, за тях ще си останем страна на престъпници. Но губещите са те, защото се опитват да живеят в миналото.

100%, но България не е ли страна на престъпници??? Прочетохте ли за богатият българин, който наскоро е купил супер луксозен апартамент на Джефри Епстийн в Париж? За 10 млн. евро! Потърсете информация за този богат българин - казва се Георги Тучев. Ами той има поръчки за убийство. Той е убиец! Да не говорим за връзките му с министри и т.н. Къде е лъжата, че България е страна на престъпници?!!

Може да са 99% защото аз не съм престъпник , никого не съм ограбил и убил ! Живея си с мизерната заплата , която чакам от дата до дата и така оцелява семейството ми ! Не мисля че съм престъпник и такива като мен са милиони ! А колко са тези , заради които ни обиждат ?

Вижте сега, когато една държава няма дипломация на поне добро ниво, работата й е спукана. В наше село случаят е точно такъв. Айде да си спомним Мисия Лондон - точно такива са българските дипломати. А за евродепутатите думи нямам. С малки изключения, разбира се.

че наричаш България "наше село" и тонът ти казват почти всичко!!! Научете се да имате самочувствие и тогава искайте Шенген. Знаете ли, че в Европа/ЕС никой не нарича страната си "наше село" и - което е по-важно - никой европеец не си позволява да говори за "селото" като за нещо обидно. НИКОЙ!!! Така че проблемът започва от там - от вас. Аз също съм българка, но не съм като вас - като теб и такива като теб.

изгонване на Кюрда, излизане от НАТО И EU и подаване молба заедно с Сърбия за присъединяване към Русйя

Тая глупост за присъединяване към Русия пък защо? Не може ли да си имаме независима Българска държава за малко поне? Голяма глупост бай Йордане каза

Брех, кога сме имали напълно независима държава? Все "Големите сили " ни командват и експлоатират! Същото е и с оръжито за Украйна. Те подполиха войната, сега давайте да помагаме! На нас кога Нидерлавдия ни е помогнала с нещо?

излизането ни от ЕС и НАТО?

Редно е да излезем и сами да си построим страната. Тези две организации само ни потискат и източват жизнените ни сили.

Като Северна Корея?

България,трябва да напусне:ЕС,НАТО,СЗО..И ДР.ПОДОБНИ-ЛИХВАРО-РЕПТИЛСКИ ОРГАНИЗАЦИИ’! ОСВЕН,ЧЕ НИ ПРЕВЗЕХА(БЕЗ ПАРИ): БАНКОВ СЕКТОР! ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ! ДОСТАВКА И ТЪРГОВИЯ СЪС-ХРАНИ! ЕНЕРГЕТИКА! ВИДНИ РЕСУРСИ! ЛЕТИЩА! ТЪРГОВИЯ С-ГОРИВА МЕДИИ! ЗЛАТНИ ЗАКЕЖИ! УНИЩОЖИХА: ЕНЕРГИЙНИ ПРОЕКТИ(АЕЦ,ЮЖЕН ПОТОК)!! ЗЕМЕДЕЛИЕ!! ПРОМИШЛЕНОСТ! МАСКИРАХА,ИНЖЕКТИРАХА И МАРКИРАХА-ПРИНУДИТЕЛНО,КАТО- ГОВЕДА…СЕГА И НИ СЕ-ПОДИГРАВАТ,ТИЯ-ОРКИ,СЪЗДАЛИ ДЪРЖАВИТЕ СИ С-ГРАБЕЖИ И УБИЙСТВА НА-МИЛИОНИ!!!

членки на съюзи. Иначе бихме били Северна Корея 2.

Един коментар след малко наблюдения , с влизането в Шенген на България, значението на холандските морски пристанища ще спадне, за сметка на балканските такива

Просто не ни харесват. Какво да търсим под вола теле.

Конкуренция сме им. А и престъпността в България е факт. А корупцията?!!

Обраха КТБ милиарди, виновни няма. Една магистрала не направиха от край до край, Сърбите след война какви магистрали направиха, при нас при мир нищо. От прехода насам един осъден политик в затвора няма. Като бяха ваксините зелени сертификати се продаваха наляво надясно, ясен пример за корупцията тук. Хора карат пияни, убиват хора и са на свобода и имат полицейски чадъри (случаят това лято ) а и полицаи със стълби му помагат да се прибера същият в тях. Прокурорски син бие хора в Перник, подиграва се на домашния си арест по национална телевизия и пак нищо. И изведнъж политиците и народа обиден, че холандците не искат тази корумпирана кочина в Шенген. Трябваше да сте обидени и ядосани като се случват тия неща. Не ми побира ума, кой настоява, че има промяна позитивна последните 20г и че сме заслужили нещо повече.

То в Холандия цветя и рози!!! Крадат на високо ниво, лъжат народите си и ги водят към война!!! Кой плаща за лъжите им?! Забравихте ли за спрените реактори на АЕЦ Козлодуй заради ЕС, а във Финландия работят същите все още, а ръждясалите десетки опасни реактори във Франция?! Нашите бяха в отлично състояние. И колко още много жертви направи народа ни заради педерасите от Холандия и останалите, които са уж много демократични!!! А това по-долу каква демокрация е: https://urbn.dir.bg/columnists/mohamed-bin-salman-printsat-na-mraka-koyto-poluchi-imunitet-ot-amerikanskiya-prezident

Много се направи за 20 години. България е съвсем различна и то към по-добро. Аз съм в Америка от повече от 20 години и ти казвам като страничен наблюдател всяка година, че оставих съвсем различна и много по-мутренска, престъпна и корумпирана и бедна държава с много по-лоши жилища и инфраструктура. Даже вече имам сериозни съмнения, че съм направил най-доброто за мен в моя живот и мнението ми се споделя от други българи тук с подобна съдба. Поне сме видяли, че тревата е по-зелена не от другата страна на оградата, а там където я поливаш. Но дори и българите в България нищо да не са направили за 20 години и сме много зле и да е оправдано, че не ни харесват, стои другия въпрос - какво правим заедно в един съюз като ни мразят толкова след 15 години обединение в една държава почти с една политика и подобни закони.

Айде айде, то на запад сакатлъци сякаш няма, казваш КТБ, а що не казваш за криптоборсата FTX дето съвсем наскоро фалира. И т.н. и т.н.

що ревете бре? на шенген не му трябва втора унгария! шенген е безрезервна помощ за украина! шенген е истамбулската конвенция! шенген е спазване на закона, а не нарушаване на собствената конституция! шенген е законност, а не курнелия да отказва да се яви в прокуратурата! шенген е крим е украински! с янев, радев, курнелия, копейкин, и тнт руски подлоги няма шенген! шенген спира российските горива, ние легализиламе рукойл! шенген спира въглищата, ние напротив! в шенген място за баневи, миню, арабаджиеви ,бенчо, бобокови и тнт дрОгаре място няма андрешко си мисли че може да прекара всички, ама тоя номер вече не върви

А откъде знаеш, че не е срещу цялата държава включително теб? На мен ми се струва доста по-цялостно, че просто не сме приятели с Нидерландия и Австрия. Не ни искат реално за нищо. По-скоро се чудя дали другите ни искат и приемат за равни. Оправдано или не, изобщо поне 50% от българите харесват ли ЕС и 50% от ЕС гражданите харесват ли българите след вече 15 години съвместен живот?

Истанбулската Конвенция е законна корупция между другото. Защото законът не трябва да има пол, ако вярваш в равенство между половете като мен. Ако не вярваш в равенство, а в семейни роли, пак е някаква глупост. Българите не искат да приемат феминизма (върховенство на жените) и трети пол все още.

Не е лошо да отскочиш до някой лекар-специалист. Така, за всеки случай.

но не и за Корнелия Нинова - единственият политик, който отстоява интересите на българите!!!

Улучих истината и затова ме изтрихте. Не мислете, че земята, по която ходите, ще е все земя... Оцелелите ще са горе, по високото. Затова България - преобладаващо планинска страна - по-слабо ще пострада при бедствията. ( предсказание, дадено в края на 70-те)

Това е резултат от поведението на нашенските йес-мени, които не само се държат унизително слугински пред западняците, но и открито плюят срещу страната, която очаква лойлност от тях. Крайно време е да се обърне внимание на чиновниците на всички нива, като се създадат ясни критерии за поведение. А онези от ниската земя никога няма да ни приемат за равни. И трябва да се случи нещо изключително, за да кажат добра дума за нас.

Европейските лсужби твърдят, че България е второстепенен коридеор. Повечето мигранти си минават през Гърция- Македония и Албания, отколкото през България и Румъния. Обаче Гърция е в Шенген, Македония и Албания били харни за ЕС и никой не трябвало да ги споира. Сал Бъулгария му била кахъра на Рюте, щото сал България няма да си зашити достойнството, естествено! Да сложи вето на Северомакетата и на Албания и тоава ще приема позицията му за обективна!

Унизително и несолидарно и неприятелско, но не и значимо. Приятелите не се санкционират и блокират така. Референдум за ЕС. То даже не е по-добро място за живеене и работа за българите. Закакво ни е ЕС толкова?

Рюте излъга като каза само малка част от истината. Половин истина, не е истина. А 1/10 истина още по-малко! Излъга като каза, че РСМ е готова за ЕС, пък България не била готова за Шенген. Притежаващите менталност на титова югославия и заниамващи се с всякакъв трафик хора били харни, пък ние не сме били харни? Също така излгъга като не каза нищо за Гърция, Турция, Сърбия, Албания и Румъния - без които трафика също би бил невъзможен! Ние бяхме посочени просто като удобната жертва. Всяка друга страна би го поставила на мястото му. От нас се очаква да търпим.

Ами просто е, бойкот на всичко холандско в България. Крайно време е да се държим, като горда нация. Холандците винаги са ни приемали единствено за пазар, но не и равни на тях. Аз не се чувствам да съм по-ниско , така че от мен имате бойкот на всичко произведено в хОЛАНДИЯ, пардон нИДЕРЛАНДИЯ.

Холандицте ни мисля за цигани и доставичци на проститутки, берачи и чистачи!

Никакви миячи повече за шибаните нидерланци. И никакви строителни бачкатори. Да си бачкат сами!

Почти всички процесори на компютри ги правят чрез технология на Нидерландска фирма. ASML е най-значимата компания в Нидерландия по капитализация. Малко е трудно да ги бойкотираме, защото нямаме алтернативи.

Май не си запознат. И китайците използват същата технология на Нидерландия.

Този Путински регион, ще ни показват винаги червен картон.

Още един, дето не е случил на народ

Еее време беше и това да прочета. Най-накрая някой да се сети , че Путин е виновен и за това. Сигурно за това че жена ти не ти пуска пак той ще е виновен. Наистина е пълно с кретени.

ДАто за макетата трябваше да е обвързано с ДА за Шенген виждате ли сега лицемерието и нещастието на ЕС……… Сега яко вето и НЕ за македония албания и всичко каквото се сетите докато няма ДА за Шенген това е явна дискриминация и подигравка с нас а уж сме пълноправен член ама май на дезовия

Чета доста коментари от плужеци без самочувствие и чувство за национална гордост. Типични парцали, които като ги плюеш, те викат благодаря

Какви оръжия ще пращаме, бе човек? Ако се повтори схемата с ветото, то веднага след акто си дадем и последната шпушка, някой ще ни налази. Свалихме си ветото срещу РСМ и веднага на нас ни наложиха вето. Абсолютна леващина. На този фон никакви оръжия и ниаквко енергийно ембарко.

Като не ни искат, чао на тъпия вреден съюз за България. И сега е момента за реципрочни действия.

Викам да спрем да им изнасяме проститутки на тия шибани лалета. Да видят кон боб яде ли!

Обратно към надуваемите кукли и гразните груби дебелани :)

Ближете им още задниците,пращайте оръжия правете каквото ви кажат и си чакайте някой ден след сто години може и да стане нещо. Смотани политици.

Украйна ще спаси и България от руското робство.

ДПМ

Лапай на путьо наденичката и не се обяснявай

спасете първо себе си! Босия и гладния шял да ни нахрани.

За тях сме трето качество хора. Те никога няма да ни приемат като равни, затова и нямаме място в този "съюз"

Нима не хванаха полицаи превърнали се в каналджии на мигранти, използвайки служебното си положение? Това не се ли казва корупция? А нима не хващат с десетки мигранти на ден във вътрешността на България? Те прехвърчали ли са над границата?

Нима тези, които биват бутани назапад от каналджиите не биват посрещани там като новите господари? те самите западни страни какво правят за да отблъснат натиска? Ние правим повече и понасяме жертви, и пак ние сме им виновни! Да спрат да ги хранят със сожциуалки и ще спрат да лазят на талази на там.

не ми отговори на въпросчето

Отговорът на въпросчето ти е, че цялата мафия се знаимава с тоз чуден трафик. И ътой самият е подпомаган от ЕК и други институции. А че в тази каша ще се забъркат сирийци, гърци, турци , румънци, сърби, албанци и българи е повече от логично. Но те са мо дребните рибки които се хранят между зъбите на акулите.

За това ли България не желае да дойдат служители на Фронтекс на българо-турската граница?

България ги е отказала, кого конкретно цитираш? И въобще чел ли си статистика? че те повечето мигранти си минават през Гърция- Македония и Албания, отколкото през България и Румъния. Ако не можеш да схванеш двойният аршин, никой е може да ти помогне!

Недоверие, е ключовата дума за недопускането ни в Шенген. Радев и неговата власт – инженерингова и служебна, не се ползват с доверието на Европа, още от първия му мандат. Недоверие, че властта не се справя с мигрантския поток. Радев не можа да постигне добри съседски отношения с Турция. Нещо повече, за да спечели втория мандат на Радев, Бойко Рашков и останалият му антураж директно нападнаха Турция, че работи срещу „достойния български генерал“ /по думите на Мая Манолова/. Радев, който фактически управлява държавата, няма никакъв дипломатически капацитет да овладее мигрантските потоци, чрез съвместна работа с Турция. Има недоверие и в стратегиите за сигурност на Радев. Той чертаеше бърза, няколкодневна победа на Путин в Украйна и настояваше пред ЕС да го поканим в България за водене на преговори за мир. Недоверие към съюзническите ни ангажименти – години наред Радев е адвокат на Путин пред ЕС и лобист на руския военно-промишлен комплекс в България. Всички негови политически издънки работеха и работят срещу евроатлантическата принадлежност на България. От Янев, който се кълнеше че няма да допусне съюзнически сили на наша територия и ходеше на протести срещу НАТО / а сега се готви да ни е премиер/, до Асен Василев който публично се възпротиви срещу придобиването на F 16 и лично лобираше за руските пари на „Джем Корп“. И когато Радев твърди, че е обучаван в САЩ, нека да не забравя, че вече се знае, че всяка хибридна операция на Кремъл започва маскирана, като прозападна.

Типично изказване на лакей. Господарят го рита а той вика благодаря

Викаш, когато полковника от КГБ играещ ролята на руски патриарх те прави на трътка пред собствените ти подчинени, всьо в порядки.

Жалко но Шенген се оказа католически клуб !

Всъщност е основно протестантски клуб. Католиците са второ качество хора в този клуб, ние сме трето.

Германия и Нидерландия са почти наравно разделени между протестанти и католици. Освен това го има и разделението почти на равно между християни и атеисти. Франция е католическа в религиозната си част, но мнозинството й са или други религии или атеисти. В западната чааст липсва само православието, но пък Гърция е православна. Ако ние и Румъния влезем, ще се получи силен регионален правиславен клуб. - 30+ милиона души, 400+ млрд БВП.

Тежък шамар за политическата класа на територията ни. Само тяхна е отговорността и вината . Но в глобален мсщаб е унизително за България и всеки един българин. Наказват ни,че сме робско и овчедушно племе и нищо не сторихме за да прогоним тази сган ДПС ГЕРБ бсп

И днес йощ Балканът, Щом буря захваща, Спомня тоз ден бурен- Денят,във който На парапета Лена се надупи, А Киря изотзадя- Полата и надигна,и Бели,пухкави кълки поомачка.. Шуми и препраща Славата му дивна, Като някой тек- От курва на курва И от век на век...

Не в Шенген а и в Африка не трябва да пускат българския боклук.

Тебе къде са те пуснали бе манго?

наистина: те ромите са много по-солидарни и задружни от българите!

Може да съм се наакал, ама мирише на маргаритки около мен.

Нашите политици са просто участници в тоя нескопосан цирк. Едно нещо трябваше да се направи и то е много просто - и управляващи и опозиция да уведомят дискретно Нидерландия за всички теми, по които страната им ще бъде блокирана от нас до влизането им в Шенген. Без шум по медиите, без показни сърцераздирателни истории с нулев резултат. Вето срещу Нидерландия до дупка навсякъде, където можем, с условието Нидерландия да се пребори с политическо лицемерие и популизъм, които и пречат да бъде надежден партньор. Извън това за пореден път се видя, че така Европа няма да изкара дълго. Прекалено неефективно е, а и води до сериозни дразги. Не е луд който яде баницата - след поредица вътрешно и външнополитически провали педалът Рюте се прави на мъж на наш гръб, просто щото сме по-беззъби от Румъния, която допреди няколко седмици и тя уж не ставаше. Но явно румънците намериха начина да обяснят на педито какво следва, а ни не.

Заради тия хитреци от западна Европа България 500 години търпя османци и мюсюлмани,лиши се от възраждане и европейска цивилизация

50 евро и с линейа те докарават до София.

"Според външния министър Вопке Хукстра въпросът може да бъде преразгледан едва когато стане ясно, че в България има действаща правова държава, способна да се справи с корупцията и организираната престъпност." Европейският съюз ще се разпадне, света ще свърши, ама такава научна фантастика като България в шенген няма да има

Европейците веднъж направиха грешка, като ни приеха в евросъюза. Явно се учат от грешките си и в шенген и еврозоната няма да ни пуснат. Ще си бъдем втора ръка членове, както си и заслужаваме де, никой не може да ме убеди, че като нация сме на нивото на който и да е на запад от Сръбско ...

Изтръскват ни като за световно, егати грешката !

мразя холандци, а да не говоря за българските турци там, голяма паплач са, особено в Хага, сигурно заради тях са ни отказали!

да кажат пристанище Росенец е ли е руско пристанище, или не е.

Холнадците спряха от Шенген руския Троянски кон. Ахахахаха

"Недоверие, е ключовата дума за недопускането ни в Шенген. Радев и неговата власт – инженерингова и служебна, не се ползват с доверието на Европа, още от първия му мандат. Недоверие, че властта не се справя с мигрантския поток. Радев не можа да постигне добри съседски отношения с Турция. Нещо повече, за да спечели втория мандат на Радев, Бойко Рашков и останалият му антураж директно нападнаха Турция, че работи срещу „достойния български генерал“ /по думите на Мая Манолова/. Радев, който фактически управлява държавата, няма никакъв дипломатически капацитет да овладее мигрантските потоци, чрез съвместна работа с Турция. Има недоверие и в стратегиите за сигурност на Радев. Той чертаеше бърза, няколкодневна победа на Путин в Украйна и настояваше пред ЕС да го поканим в България за водене на преговори за мир. " ... https://faktor.bg/bg/articles/novini-balgariya-nedoverie-e-klyuchovata-duma-za-nedopuskaneto-ni-v-shengen-a-radev-raboteshe-za-tozi-proval

умно-красив идиот, нали ?

За да ни покажат колко е насран българския гъз.

Насран бил нашият гз.А северомакския, албанския румунския и гръцкия са чисти кат момина сълза. хай ский си торлщината и фалшивия рейтинг в скрита от публиката дискусия.

Не е верно че в България има курубция! Щом моите къщи минаха, начи курубция няма!

Госпожо, изкоруБила си се нещо...

Хайде сега и вие като македонците, други са ви виновни. Ама вижте се... от приемането ни в ЕС стотици милиарди евро опапахте и напредък никакъв, напротив има осезаем регрес във върховенството на правото, в сигурността, в здравеопазване, в социални дейности, в образование, да не говорим за строителство-краде се безогледно. Некачествени закони, а ако са качествени не се прилагат, а ако се прилагат- за нашите хора безнаказаност, за другите гонка по устав. Всеки държавен и общински чиновник, полицай, прокурор, съдия, президент, премиер, министри и т.н. самоволно решава дали да приложи закона и как да го приложи. И всичко е за пари, в куфарчета, в чували, в самолети...Що европейски пари окрадохте безнаказано, защото ако на някой му разкрият схемата-държавата плаща. Ами няма да ни приемат! Докато хора като борисов, радев, нинова, доган, пеевски... и техните слуги се мотаят във властта няма да ни приемат в шенген. Корупция, мафия, престъпници, руска агентура,... по високите етажи на властта- това е България в очите на европейците.

ГОСПОЖО, а КАК наричате 100%-овото предплащане на ЧЕРТЕЖИТЕ?! Ех, тази РУСКА агентура, каквото не ни е казала, това не сме гласували за ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ.

Недоверие, е ключовата дума за недопускането ни в Шенген. Радев и неговата власт – инженерингова и служебна, не се ползват с доверието на Европа, още от първия му мандат. Недоверие, че властта не се справя с мигрантския поток. Радев не можа да постигне добри съседски отношения с Турция. Нещо повече, за да спечели втория мандат на Радев, Бойко Рашков и останалият му антураж директно нападнаха Турция, че работи срещу „достойния български генерал“ /по думите на Мая Манолова/. Радев, който фактически управлява държавата, няма никакъв дипломатически капацитет да овладее мигрантските потоци, чрез съвместна работа с Турция. Има недоверие и в стратегиите за сигурност на Радев. Той чертаеше бърза, няколкодневна победа на Путин в Украйна и настояваше пред ЕС да го поканим в България за водене на преговори за мир. Недоверие към съюзническите ни ангажименти – години наред Радев е адвокат на Путин пред ЕС и лобист на руския военно-промишлен комплекс в България. Всички негови политически издънки работеха и работят срещу евроатлантическата принадлежност на България. От Янев, който се кълнеше че няма да допусне съюзнически сили на наша територия и ходеше на протести срещу НАТО / а сега се готви да ни е премиер/, до Асен Василев който публично се възпротиви срещу придобиването на F 16 и лично лобираше за руските пари на „Джем Корп“. И когато Радев твърди, че е обучаван в САЩ, нека да не забравя, че вече се знае, че всяка хибридна операция на Кремъл започва маскирана, като прозападна.

Какво може да се очаква от педали и наркомани.

Кое от това дето казват нидерландците не е вярно? За да говорите за остри реакции и други подобни простотии

Обещаха ми палаати, ех палати а само креваати, ах кревати

Ами отваряйте границата и осигурете коридор към Холандия и покажете на рюте че може и без пари!

Си е отворена.