Съдиите в ЦИК подадоха оставка поради несъвместимост

Ден след като парламентът отхвърли ветото на президента върху Изборния кодекс, той подписа закона, а парламентът разпореди извънредно издание на ДВ.

Обратно в новината

Коментари - Съдиите в ЦИК подадоха оставка поради несъвместимост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОЙ ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА РАДИ НЕДОМИСЛИЦИТЕ - ПАК НАРОДА НАЛИ, А ПАРЛАМЕНТАРИСТИТЕ, КОИТО СПЯТ В ПАРЛАМЕНТА ЩЕ ПОЛУЧАВАТ УВЕЛИЧЕНИ ЗАПЛАТИ ЗА "НАГРАДА" И ЩЕ СЕ ВОЗЯТ В НОВИ КОЛИ.

гербарски тролове ли са полазили сайта или хората на работа в сайта слагат прогербарски плюсове?

Това може да се напише само от безмозъчно същество, с комунистически тролски манталитет

ето как съдии са правили кариера слугувайки на ГЕРБ, забравили закона и морала. Бисер Тратянов беше едно нищо и никакво градско съдийче, а сега вече е във Върховния съд. За четири години се изкачи бързо в стълбицата от ниското до най- виското стъполло. Браво ГЕРБ, браво Борисов, браво Цветанов. СРАМОТА!!!! Кой е виновен????

стъписаина съм!!!!! Как така???? Значи ГЕРБ са плюли на всички закони???? Къде бяха медиите да възразят и да направят от това голям въпро???? Та законът за забрана на партийна обвързаност на третата власт беше МЕЖДУ ПЪРВИТЕ ЗАКОНИ В страната. Той забраняваше съдии и прокурори, следователи да имат обвързаност ПОД КАКВАТО И ДА Е ФОРМА с политически партии.

Браво бе, другари! Наистина "върнахте България на хората" - ама на точно определени. За Делян Пеевски написахате специален закон, че да му "върнете" ДАНС, за сметната палата пак специален закон, че да махнете професора, който не ви е удобен и да "върнете" сметната палата на правилните хора, сега и за ЦИК - пак специален закон! Специални закони за специални хора! Ето, това е "професионализъм и морал", какъвто ни обещавахте и какъвто наистина не сме виждали!!! Ай сиктир!!!

Дай,Боже всекиму според заслугите!!!!

етническото ДПС е проклятието на България!

Да намърдаме наши хора в ЦИК, това ли беше целта на новия изборен кодекс?

Е като пишете Боко тиквата не не виждате ли ли че сте се изчерпали още като сте гласували продадени за 5 лв и две кебапчета, та сега да ни управляват тези долни мутри.Сега всичко е милиони пъти по-лошо от колкото беше и ще става още по лошо за такива българи като вас които се продават за две кебапчета миризливи от кучета.Яжте ги, ама няма да ви дойде ум в главата,а жалко че страдат всички и заради тези простаци децата ни избягаха извън страната.

Другарке Манолова,сичкото ром ша гласува за бесепету.Кога ша давате кибапчеета?

Остави я ти,тази Яга Манолова,тя просто е маша!!!

ОСТАВКА!!!!ВЪН гнойната коалиция от управлението на държавата!Всеки ден на власт, води държавата ни до гибел!

хахаха герберите пак са прецакани с нещо:)))))

Снайперче, след 20-на годинки, когато тръгнеш да взимаш пенсия, ще се окаже, че пари няма да има, защото моите деца и внуци НЯМА ДА СА В БЪЛГАРИЯ, за да ти я плащат. Тогава, вероятно, ще ти дойде до празната социалистическа къртуна, че за да се раздават наляво и надясно пари, те ПЪРВО ТРЯБВА ДА ДОЙДАТ ОТ НЯКЪДЕ. Тогава твоите деца и внуци ще работят за жълти стотинки на малките дебелянчета, а теб те чака скоропостижна кончина, защото дебелянчетата няма да имат полза от такива, които не допринасят за благосъстоянието им. Нищо, че навремето са се потили над компютрите в полза на Партията.

как садии нямат право да са в комисията? това е дискриминация и лустрация с незаконен повод. те утре шре запишат че само коминочистачи и цигани могат да са в комисията. това е противоконституционно.

явно за това е била борбата на мая общата- да се овладее цик. споко маиче и с цик и без цик-бита карта сте!

НАВЪН БОКЛУЦИТЕ!!!

Mилиардерите си командват света, никой не може нищо да промени ! Навсякъде са назначени разни цървули да играят театър , да лъжат и заблуждават хората ! Затова нищо не се е променило, няма и да се промени ! Който умее да играе добре, печели много пари, който не може го свалят !

Абсолютно и точно казано!Група/без да опоменавм/от хора,която управлява света и върви,че доказвай нови идеи?!?!?Ако не са в техен интерес просто те трият от историята....

До всички еничари купени за жълти стотинки от ДПС/ПСП които коментират в този форум ,не се ли срамувате от децата си подкрепяйки статуквото в страната ни .

Я кажи умнико кой от претендентите за власт, не е от "статуквото"? Може би само "бирената партия"!

Как така ще се справят само с 17 човека, като за развъртането на една крушка са нужни поне 20 чиновника! Тоя ЦИК е много малък, да го направят поне 100 човека, какво е това!

Гейберастките тролчета драскат като за последно! Така ще е! Боко тиквата остава все повече без власт! Това са все добри новини! И нормалните хора го разбират и се радват! Не ви пожелавам лека нощ, за вас вече всичко ще става трудно! КЕФ!

Голяма радост чоджум , ама най ще е рахат като изберем и онзи Домуз синето на мама тото. А пък като направим и Дудука министър председател направо рахат локум ще завали от небето. Тогаз на всяка петъчна молитва ще славим името на баш хидроинженера Аллах здраве и живот да му дава , а кармаз билюк башията ще ни се радва чак в Брюксел

Абе Вую ти да не си ханъм ефенди бе? Резил бе, сакън!

Той и да остава,ще дойдат други,които ще ви спукат гьона!!! В най скоро време БСП-ДПС-ДС ще падат с грохот и ще хвърчат глави,и няма да има прошка за нито един червен боклук!!! Ако Бойко не ви вкара в затвора,то сега тези,които идват ще ви вкарат там до живот!!!! Пече ви се баницата и то яко!!!!

Пази си трандафорите от газта която пикаеш келеш! Ще ги съсипеш! А Боко тиквата няма да ти даде за нови ... вече и мирно да му седиш...

ето, оказва се, че нашите съдии не са толкова "затрупани" от дела и се налага да доработват в ЦИК - срещу колко финикийски знаци си знаят само те, ето Костинброд, ето уседналост, ето списъци с изгубени право на глас.... и хоп герб с огромна победа...

...из опорните точки , само малко да добавя

Я добави една ракия и не се занимавай с неща които не разбираш!

"Земята ще изровя но ще спечеля изборите" - Сергей Станишев Как, другарю? Ще гласувам против вас колкото и да ровите, мнозина като мен също ще гласуват против вас? Не познавам нито един ваш фен. Какво ви дава основание, че може да спечелите избори? Факта, че готвите пак лъжи и измами ли?

След всичките си изцепки тройната ламя БСП (БКП) - ДПС - Атака успешно щурмуват и инстанцията отговорна за всичко отнасящо се до изборите - контестации, възражения, сигнали за фалшификации, купен вот и пр. НО и това няма да им помогне да се доберат до вот, който ще ги устрои и за това още от сега предпоставят резултатите от Евро вота каго пробен камък за ев. предсрочни избори.

Дай,Боже,да си прав и тия да си ходят в историята,че много се заседяха!!!!

Метастазите на мафията на БСП-ДПС превземат цялата държава. Бог да е на помощ на хората.

То който си е тъп не може да измисли нищо свое!

Промитите мозъци се плашат от истината!

Метастазите на мафията на Боко тиквата, един по един се изрязват от управлението!

ivo10

Типични писания за ампутиран мозък и натъпкан с червени парцали череп.

Точно ти ли бе чугуноглав гейбераст,ще говориш за мозък бе! Добре че както се вижда сте на отмиране ....скоро и на Боко тиквата ще му гойде реда!

На всички що годе нормално мислещи хора в тази държава е ясно, че това се прави за да няма хора от ГЕРБ в изборната комисия. Ако са там ДПС и БСП трудно щяха да манипулират изборните резултати. А сега бъдете сигурни, че те ще са такива. Така, че много се съмнявам ГЕРБ да спечели. Не че не искам това, защото те са единствената алтернатива на продажните и коромпирани антибългари от ДПС, и БСП. Не случайно комунистите и турците ги мразят толкова и треперят да не стане пак Бойко на власт, защото май вече няма да има прошка за тях. Серго и някои други виновници за ограбванета на България от двете анти български партии, които са на власт сега искат след евро вота да изчезнат от България и да оставят тука ние да се караме. Трудно ще премахнем този РАК от нашата държава. Тази болест- комунизъм, е по силна и от рака и е пуснала много разсейки на всякъде в държавата в продължение на близо 70год.

Ще им се върне тъпкано на БОКЛУЦИТЕ,криви ще им излезнат сметките.

Честита комунистическа диктатура!

Както и да я наречещ, важното е че не е ГЕЙберстка! И костинбродските номера, няма да минават!

Ами то стана ясно, че номера е стъкмен от Майчето=БСП

Комунистчета ,гледайте съотношението плюсчета минусчета,това ще е и съотношението ГЕРБ и останалите на изборите.След толкова години ГЕРБ ви лъсна проектчетата ви,включващи всички политически партии от крайно ляво ,до крайно дясно.аман от комуняги

Нищо чудно да гласуват закон за забрана на всички партии освен турската и комунистическата, която и без това е под юридикцията на ДПС. След година-две и ако има мъж без фес и жена без забрадки и онези там покривалки на лицето ще бъде съден. Е нали някои си съдраха пръстчетата да оплюват Бойко и да лъскат имиджа на Сергей и Дуган. Сега втория ще им излъска ану.....та.

Представете си ,щом с председател на ЦИК от квотата на ГЕРБ ,БСП успя да изманипулира последните избори,какво ще се случи на следващите с председател от квотата си и с новото си изборно законче.

Ако ще цялата изборна комисия да е от комунисти и турци ПАК ЩЕ ЗАГУБИТЕ изборите!! Народа ви НЕНАВИЖДА!! МРАЗИМ ви!!!

И то безплатно

Най - вече безплатно , все повече си мисля че трябва да се наложи закон да си минал поне 8 - клас за да гласуваш , вота ни се управлява от подкупни малоумни кретени , купени за 20 лв

Продължавайте да си стоите по къщите,а ДПС и БСП да ви копаят гроба!!!!!

Новоформиралите се партии и блокове , са толкова алчни за власт , че надали ще изкарат тия дълго , проблема е, че отново ще има наложено статукво , а не свободен избор и то благодарение на Майчето

Ха-ха-ха, доопекохме си работата, идиотите пак ще ни изберат!

Аман от калинките ,които назначиха мутрите от герб . Всички останали ще минавате вече теста за дълбочинно сондиране при хидроинжинера както моника . ср-геи и сидерооглу преди това..

Препоръчвам ти да си по- констативен в коментарите си , без двумислие

Бисер Троянов не беше член на ЦИК от квотата на ГЕРБ, а беше говорител на ЦИК от квотата на ГЕРБ. На какво правно основание Бисер Троянов беше говорител на ЦИК? Съгласно Изборния кодекс и Правилника за организацията на дейността на Централната избирателна комисия и структурата и организацията на работа, в Централната избирателна комисия няма говорител на Централната избирателна комисия (ЦИК). Ролята на говорител на Централната избирателна комисия, която я игра Бисер Троянов бе незакона. Ралица Негенцова и Бисер Троянов бяха незаконно назначени на длъжност говорители на ЦИК. Проверката на на съдия Медарова извършена от ВКП лекичко подмина имотите на съпруга й Николай Медаров -управляващ на регистрираната в София IT-фирма Сиенсис АД, която е посочена като подизпълнител на Сименс в станалата печално известна обществена поръчка на МВР за изработване на лични документи с биометрични данни. Медаров и колегите му са доставяли хардуер. Фирмата на Медаров влиза в консорциум "България травъл 2010" заедно с други две фирми - "Медиа планинг груп" и "Скрийн брадърс". Консорциумът печели обществена поръчка за новата версия на националния туристически сайт. Още в началото той си навлече критики заради заложената прогнозна цена от над 1.9 млн. лв. без ДДС. Сиенсис е в партньорство с местното Абати, което година по-рано в сдружение със Сиела сключва договор за 2.14 млн. лева по програма Развитие на човешките ресурси по проект на образователното министерство за въвеждане на делегирани бюджети.

Възнаграждението на председателя на Централната избирателна комисия е в размер, равен на основната месечна работна заплата за длъжността "министър", възнаграждението на заместник-председателите и секретаря е в размер 90 на сто, а на членовете - 85 на сто, от възнаграждението на председателя на Централната избирателна комисия. На какво правно основание Ралица Негенцова и Бисер Троянов са говорители на ЦИК?

много сте информирани комунистическите тролове содомити такива

от герп да се уволнява немедлено и да се оставя гладно

Разчистване на сметки и нищо съществено като промяна за народа!Срамота!!!!

и молците от герп,5 пари не струвате

вий затуй лъжете нафталините,за да можете да се борите с молците! те сега горките пенсии,като им дойде изравняването на сметките за тока и парното,ще се чудят за хляб или за по-ефтиният ток да си дадат 3-те лева увеличение!!!

Да живеят теляците на ДПС. Новите членове ще се казват Хасан ,Мюмюн или нещо подобно

няма да се учудя ако тия легализирани крадци си гласуват указ с,който забраняват съществуването на различни от сегашната управляваща клика!!! на избори като на война този път и да гласуваме масово!!! по-малък % гласували значи по-голям шанс за сегашите бандюги!!!

Ето още една недомислица или нарочно скалъпена забрана за съдии в ЦИК. Поредното активно мероприятие на Мая-пепелянката.

Аман от калинките , които назначиха мутрите от герб , докато "управляваха" да се махат и изобщо да не се връщат. Всички тези трябва да бъдат отстранени незабавно , защото една огромна част от назначените от тази партия са абсолютни некадърници и хора , които нямат никаква квалификация .

И са толкова некадърни и нямат нужната квалификация , че ви трябваше цял нов изборен закон за да ги бутнете ,... да видим сега какво що кадърно и квалифицирано ще ни набутате

Аз просто виждам нова поправка тип Ванко 1 или както на нас ни е удобно .. аман от простотии

Всички тези трябва да бъдат отстранени незабавно , защото трябва да минат първо теста за надупване пред ахмед доган като мен самят и партнера от атака - шалвар сидеров .. успех другари ,да го духат бантускотовете

А ти ходи при теляка в министерството да ти тегли една спаржа трол червен.

А защо досега съдии са били от квотата и на герб - съдиите не трябва ли да са независими и политически неутрални само от квотата на бсп и дпс и одобрени лично от доган и евреите сер-геи и моника иосифова .

steltian

Междувременно се очаква в четвъртък правната комисия в парламента да стартира избора на нова ЦИК.========== И познайте кои ще бъдат новите членове на ЦИК: Председател-от БСП Заместник -от ДПС Секретар-отАтака И народа ще гласува преференциално.И познайте след тази афера кой ще спечели.

Познахме - нас нали никой не ни пита ...

бантускотове нещастни, пригответе се за още 500 годишно червено-турско робство ...наи-малко , гарантирано с патриотизъм от шалвар сидеров ..

Я как се разбягаха калинките ... А защо досега съдии са били от квотата на герб - съдиите не трябва ли да са независими и политически неутрални ? Или що са от герб - може ! Марш на боклука на историята !

Ами другите 17 дето остават какви са бре? ... удобни най - вероятно

Я как лесно само се наредиха калинките от дпс и бсп !?!А защо досега съдии са били от квотата и на герб - съдиите не трябва ли да са независими и политически неутрални само от квотата на бсп и дпс ? Или щом са хора на доган и сер-геи-евреи - може ! Марш на боклука на историята

Всичко,що е свързано с герб и боко-мутрата от Банкя-в затвора доживот!

Браво комунисти, браво Мая! Най-безпардонно прокарвате своите авторитарни правила, за да сте вечно на власт. И съвсем случайно изпълняващата длъжност председател на ЦИК ще е от квотата на БСП, т.е. КОМУНИСТКА. Вашата наглост е ненадмината! След приемането на вашия избирателен кодекс "изцяло" ще ме накарате повярвам в провеждането на "честни" избори! Повдига ми се от вас - БДС и ДПС!

Всички "политици", които аз лично наричам мушмороци са се пръкнали от една дупка. Докато не я заровим ще сме мижитурки драскащи по форумите и демонстриращи собствените си комплекси.

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ........ЕДИН В ТАЯ ДЪРЖАВА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА БРЕ.....