Оставки на високо равнище заваляха в Киев след корупционния скандал

Постовете си напускат зам.-министърът на отбраната, зам.-главният прокурор, и зам.-шефът на президентската администрация, очакват се и нови

Обратно в новината

Коментари - Оставки на високо равнище заваляха в Киев след корупционния скандал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Постоянно просят наистина ще се окаже,че богатеят.Яйцата и са по 38 стотинки,картофите по 40 стотинки,кога ще ги стигнем,а те са в условия на война.

А сметката на Зеленски с колко набъбна ...

Така ще е като не делят със Зеленски !

А кой ще разследва доходите и кражбите от великия Заленски? Непрекъснато проси пари и оръжие и накрая ние ще обеднеем а те ще богатеят!

А кога ще последват оставки и на тези от ЕС , които продължават да пълнят тази каца без дъно.

Само заместници, явно са яли кютеци от шефовете!!!

Изненадан съм колко много български граждани са загрижени,разтревожени, и възмутени от корупцията във Украйна!Да им назначим наши български експперти корупционери.че да няма следи!

Украинският народ не е като българският!

ОСТАВКИТЕ ИМАТ ПРЯКО ОТНОШЕНИЕ С ДОСТАВКАТА НА ТАНКОВЕ Украйна е втората най-корумпирана страна в Европа, но далече след Русия и на 117 място в света по борба срещу корупцията. Аз знам точно колко американски пари са откраднати от ЗЕЛЕНСКИ в тандем с Байдън и демократическата партия, но затова след края на войната. Знае и Шолц. Разместванията във властта в Киев е едно от германските условия. КАКТО ВИНАГИ ПЪРВИ писах за Leopard и Abrams. Всички европейски страни, които предадат на Украйна своите Leopard, ще получат в замяна Abrams. Украйна ще сформира минимум три танкови бригади с Leopard, Challenger и Abrams. Украйна ще получи и изтребители F-16. Първите ще дойдат от Холандия.

А в България кога?

във натовска и европейска България няма корупция,олигарси,следи от български партинйи бизнес олигарси ,и мошенници от посткомуснистическият преход няма!Като построи един луксозен хотел на първа линия на морето на адвоката,съдията и следите изчезват,нещо повече има работа и хляб на готвачи ,сервитйори,миячки охрарана,снабдители и всички са доволни

зеленарски кога ше подава оставка... то по-голем айдук едва ли има там

Важното е, че Лустрацията е работеща в Украйна: Първо Медвечук и обявление петоколонници а днес и крипточебурашките бяха рустрирани. Това е процес. Поне от половин година се работи по изобличаванетж на крипточебурашките. Да Товарищи, Украйна сама го прави. Защото КАЩ заявиха ясно, че с крипточебурашките процеса на даване на помощи за Украйна не върви.

Корупция в Киев? Не е възможно! Тези русофилски тролове вече прекалиха :-)))

Само не става ясно САЩ ли ги уволнява тези шматки или Зеленият абуриген?

Е то още трима сенатори гостуваха в украйна преди седмица , а Борис Перчема му спретнаха видео посрещане - то статични камери, то кинематични ефекти, то Зеленски с микрофон и се чува от половината площад как приветства хер Джонсън.. И след тях, а преди това привикването на Зеления в САЩ явно са си казали думата и взеха да летят глави.. А така и така са заговорили за Зеленски, що не обяснят какво дири жена му на форума в Давос? Първо Украйна не е фактор, второ трябва да си със специална покана и куверта е 40 бона! Та отново.. какво прави тя там!?!? И защо не пуснете информация за интервюто водено от украинска журналистка с един от "шефовете" в кабинета на гусин Зеленски, който ясно очерта как започна всичко, за това какво са им поискали руснаците за да не нападнат, за ракетата която спина жилищният блок преди седмица и т.н. За жандарите влизащи в църквите да заплашват посещаващите ги . Супер интересно е, ама никоя западна медия не го пусна, а нашите мълчат като партизани!! Единствено остава да видим какво западните "партньори" ще спретнат на Украйна..

кой ще снася на Зеленски тогава когато ги уволнят......чифута си иска парите

Най-корумпираната страна в Европа,а искат да я приемат в ЕС и НАТО! Някой следи ли къде отиват всички тези милиарди и оръжия от Щатите и Европа???

Нали знаете, че краставите магарета през 9 баира се надушват. Та и тия.

;;;И всичко ще си дойде на мястото , когато Червената армия направи парад в развалините на Киев ...

Ще е радиоктовно. Ще се наложи да евакуират и част от техните хора по границата. Киев е билзо до Русия. Е след 50-80 години парад. Абе шега. Никой да не пипа ядрено, че ни се такова майката на всички.

Тези, които тръгнаха с униформите си за този Парад....от единадесет месеца са замразени и прошнировани в хладилни вагони, които твой Путя не смее да прибере от Украйна.

Тия корумпирани нацисти кой знае колко много оръжия са продали на разни тъмни обекти които от тук занапред ще бъдат използвани срещу човечеството

Да има корупция,но вервате ли,че има опозиция да критикуват това нещо.

Бах, картофите били 39 стинки в Украйна, тук гонят 2 лева - то там направо комунизъмът дошъл.

Нали знаете, кога гущера си къса опашката – това е последния опит да се спаси от явна смърт! п.с. Да уточнявам ли кой е в ролята на гущера? (няма да го направя, защото ще обидя една част от четящите)

Не рязбрахте ли че след турчагите комунягите са най-големите престъпници по нашите земи!!!!!!!??????? Идат "избори" Да идете ои си "изберет" най-долния изрод! Да ви е по кефа! Да ва бий, карде, насилва, лъжи, мами - така както сте свикнали да го правят тези преди него! Понеже нямата акъл за друго - подпирайте българоубийците!

Зеленски пак се насмърка неоспяха дасе разберат вътрешно за парите някои иска да краде повече от евреиския нацист зеленски. Абе то и хитлер е бил евреин. Русия щева прочисти и американските маимуни ще прочисти голям кеф

а зеленясалия кога?

Украйнските нацисти се самоизяждат кои повече да краде. Зеленски го охраняват натовски воски там са стотици американски педали. Великобританските и американските воиници ги мислех за джендъри сто се оказа че са чисти педераси .вече няма Украина ще има велика ръсия

Еее, има насежда за украйна значи. Надвият ли корупцията, ще постигнат много.

Корупцията е смисъла на политиката. И жената на приказки не се връзва, камо ли мастити политици. Кеш чрез посредници в офшорни фирми или фондации и основното разпределението на бюджета на ЕС.

Имотите на Зеленски зад граница, закупени след като е президент. а не когато бе шоу мен Къща на баща му в Италия ...3 млн.д Къща в Тоскана....6 млн.д. 4 апартамента в Лондон...12 млн.д. Имение в Англия.....12 млн д

Подаръци от тъщата, тъста и жена му. Доказано.

прах в очите, излезе информация, че ЕС ще разследва изразходването на помощите и ето зеленски се докарва - само заместници, а "неподкупните" министри си остават, така че много шум за нищо

А жената на Зеленски като каква и на чии разноски пъту Ва по Света и в Давос арабар с най богатите в най скъпите дестинации. Като отваряша крака

Остви жена му, Форбс му приписа почти 900 милиона отгоре, само за една година война.

Как на чии? На наши. Да не искаш да си плаща? Тя е украинка, бежанка, репресирана и т.н. Има право да и плащаме.

Химнът на Украйна е източник на "национална катастрофа", заяви бившият съветник на ръководителя на кабинета на президента на Украйна Олексий Арестович в интервю за канала си в Youtube. "Там (в химна. - Изд.) Има някои много интересни линии. Те звучат така: "Ще положим душите и телата си за свобода". Кажете ми, в нашия химн има поне някакво конструктивно, някакво социално инженерство? Какво ще се случи в света след "победата"? Има само "ще сложим душата и тялото" и какво следва?", каза Арестович. Според него формулировката "да сложим душата и тялото" всъщност означава, че гражданите на страната са готови да се бият, докато всички умрат. Според него идеята, заложена в тези редове, съчетана с позицията "да се избием един друг, ако само някой не се смята за новия хетман", е убийствена за украинците. В заключение политикът отбеляза, че тези понятия съдържат "национална смърт, катастрофа" за украинците.

Няма никаква корупция в Украйна. Това е най ама най-честната и чиста държава в света.

Афгански провал 1979 – 89 г: Войната обаче нанася опустошения не само в Афганистан, но и в Съветския съюз, чиято икономика и национален престиж претърпяват тежък удар. Военната злополука допринася значително за разпада на СССР в началото на 90-те години на миналия век. Щатите разпаднаха ли се?

Не знам дали това е причината да се разпадне СССР, но Щатите ще се разпаднат скоро или ще се изпозастрелят, всеки ден се избиват един друг, до последния американец.

А защо не се говори за шопинга за 40 хиляди евро на г-жа Зеленска в Париж от миналия месец

Плюс жената е стресирана има нужда да разпусне. Тия милиарди дето прибраха да не мислиш, че лесно се въртят през офшорките?

А и мъжа и постоянно е на косъм от смъртта докато се снима от бункера ... в Полша.

Борис Джонсънюк , Джон Байденюк,фрау Меркелова,мосю Макронюк ,фон Шолцев ,Урсула ван дер Лайненко нищо ли не са чували за източна Европа и че корупцията е национален спорт там от време оно.Ау каква изненада те си мислели,че парите отивали при измъчените хорица

А Христо Иванчюк,Боко Борисенко Корило Петко !

Въпросът не е до оставки,а до мислене..там оправия няма..

Яйца 35 ст. Картофи 44 ст. ? Къде е нашата мила родина?

Къде да е? Това 2013 година, нормално... Как се крадът милиардите от сега ще разберем след 10 години. Явно толкова им е давността за далаверите.

Разбойническа държава ! Нагледен пример,че "в мътна вода ,най,лесно се лови риба" ! Украинците си заслужават участта !

Това е най-малкото трябва пълна ревизия за милиардите наляти там и за оръжието къде е стигнало. Парите налята там за момента са два пъти военния бюджет на Русия за изминалата година. Все пак трябва нещо да е станало с тези пари?!?

Оръжието може да го забравиш. Няма начин да се провери.

Мила моя майно льо. Приемете ги направо в ченген и кашер зоната вместо нас. Да влачи ЕС тази демократична прелест.

Ето за такива крадци се дават парите ни вместо да подпомогнат нашите пенсионери!

Полско – съветска война 1919 – 21г: В началото на лятото, падането на Варшава изглежда сигурно, но в средата на август, приливът отново се е обърнал и поляците постигат неочаквана и решителна победа в Битката при Варшава. Малко след полското настъпление на изток, Съветите искат мир и войната приключва с примирие през октомври 1920 г. Поляците бият руснаците в честен и открит бой. Феърплей. 20 години по-късно Хитлер и Сталин си поделят Полша, като мужиците изчакват немската победа и предателски нападат Полша в гръб. После страхливо и злодейски разстрелват пленници в Катин. Руски разгром при Варшава 1920 г. Загуби: Полша - 4500 загинали 22 000 ранени 10 000 изчезнали Общо: 36 500 Русия - 15 000 – 25 000 загинали неизвестен брой ранени 65 000 – 66 000 пленници 30 000 – 35 000 интернирани в Източна Прусия Общо: 110 000 – 126 000 Поляците бият руснаците в честен и открит бой. Феърплей. 20 години по-късно Хитлер и Сталин си поделят Полша, като мужиците изчакват немската победа и предателски нападат Полша в гръб. После страхливо и злодейски разстрелват пленници в Катин.

Pane stop copy /paste

SirBob

Ха, смях в залата. Феърплей, а? Удобно се пропуска фактът, че Русия в този период е в следвоенна разруха след ПСВ и болшевишката революция , и раздирана от гражданска война между бели и червени. Та поляците са им били последния проблем.

Ма туй не мое да бъде ва! Таз приказна страна, западно ориентирана, ама и на всичкото отгоре евро-атлантическа, да прави таквиа неща ?Абсурд! Ама те са на 2 крачки предМосква, каквакорупция , какви 5 лв. Както викаше тиквата - у нас корупция няма, затова няма и осъдени за корупция!

Никой не потърси сметка как зелето Падингтън стана милионер!! НИКОЙ!!! То е ясно,че на целия свят е ясно откъде са милионите, НО от кумова срама някаква скалъпена история за това как комикът, вече траги-комик, стана милионер, а предвид милиардите,изпратени от сащ, може и вече да де милиардер, няма ли да публикува някое от англо-саксонските "медии"?!?!?!? А на Урсула за мега корупционния скандал с ваксините, за които тая предплати по 10 ваксини на калпак в ЕС с наште апри?!?!?!?!?КОГА?!?!?!?

"Оставки на високо равнище заваляха в Киев след корупционния скандал" Тия трябваше да бъдат приети в ЕС. И тогава България нямаше да е най-корумпираната в ЕС. Щяха да ни вземат и в Шенген и в Менген, навсякъде дето пожелаехме!

Мдааа 90% подали оставки, за да не петнят евроатлантическото име на останалите 10% ! А защо само с оставки - още днес следобед на фронта и готово ! Само че, докато Руснаците ги пипнат - украинските момчета от окопите ще ги разкъсат ! Даваха по Руската ТВ как пленени украински младоци се заканваха - "да се моли зеленски Руснаците да го пиптнат преди нас, че ние няма да сме толкова добри с него" - изпратени на хронта без адекватни дрехи, с оръжие без достатъчно муниции и без храна - ей така, пушечно месо. Добре, че заповедите на Руската армия са да не се закачат украинците - само нацистите и наемниците се колят на място, останалите ги прибират и близо 40% от тях се бият на страната на Русия вече срещу режима на зеленски !

Ако умре зам министър се разчува. Дажи и да умре във въртолет, отивайки към спа. А виж ако умре бивш зам министър, ами случва се, имал проблеми със здравето последните секунди преди смърта.

Плъховете напускат потъващия кораб!

По-скоро спукания балон пуска баласт за да се задържи още малко на висота.

Войната като форма на забогатяване! Да му мислят каишковците дето мрат по фронтовете и се чудят как да оцелеят в домовете си. А тези ,дето се крият зад гръмките фрази за "справедливост, демокрация, свобода, патриотизъм, Родина" си пълнят джобовете и искат още. А отвън тези дето са "на правилната страна на историята" наливат още вода в мелницата за сметка на собствените си държави и народи. Добре дошли в 21 век и в новия световен ред!

Войната винаги е била форма за забогатяване. Единственият проблем е дали ще успеят да избагат със богатството навреме.

Някои украинци ще станат милиардери от тази война,а западните държави да продължават да наливат парите на своите данъкоплатци. Глупав Европейски Съюз,глупави управници или пък и те крадат тези безотчетни пари заедно с украинската си прислуга.

Да не мислиш, че на спонсорите не им е ясно накъде се движи паричната маса? Може би това е целта- после ще си ги делнат тихомълком.

Делнали са преди да ги дадат.

Колко много места се освобождават за спасители като Кирчо и Асенчо...