17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали за тежко болно дете помощта за майката вече е 910 лв.Но от многото празни приказки,кой не влязал,кой не излязал и разни кухи пледоарии не стана ясно какви точно са истинските проблеми на хората с увреждания.Цитира се единичен случаи на емоционално и не случайно от лидерката,без да се изясни от какво майката има нужда.Изобщо тези въпроси можеха да се решат по същество,а не 3-4 часа разтягане на локуми пред медиите.А и тези които са дошли са с конкретен проблем,но други може да имат друг,по специфичен и както върви трябва да се подхожда индивидуално за по специфичните.

Христов е кръгъл наивник. Де се чуло и видяло комунист да се извинява.

Каква е разликата между Захарова и Нинова. Едната казва, че Червената армия е била спасила Българските Евреи, като е била далеч от пределите на България. Другата казва , че Е Христов , не пуска хората с увреждания в Парламента, след като му е съобщено един час по-късно и охраната ги е отпратила. Няма разлика И г-жа Лъжа лъже и Руската Лъжкиня лъже - по комунистически. Хора само сервайте.

На мен пък ми се повдига , като някой започва да намесва комунистите, дето вече не са между живите със сегашните събития и "левицата". А за Червената армия... Щяхме ли да спасим евреите, ако не беше проведена срещата на съюзниците и не беше взето решение за т.н. народен съд? Или пък не ги изпратиха, понеже вече знаеха какво ще им се случи и на къде вървят нещата с войната?

На мен наистина ми се повдига от тази ЛЪЖКИНЯ КУРНИТО.То бива наглост,ама те прекаляват.Нагли комуняги!!!!!!!

герб няма да се размине само с извинение....

Кутевчетата , всички са се събрали на амбразурата. Сега е момента да се иска оставка. всички гербери да дават оставка, защото те не могат да крадат , а ние сме го доказали , че можем още по времето на тройната ламя.

Клюкарка. Това е Корни.

На такива като тоя дето не допусна майките /били в черно , което се различавало от дрескода на НС, който вероятно е розово!/, та на такива може да се каже че са дебелокожи перекендета!Пълно е в Управляващите с такива , п....до п.... и пак до п...!

Не съм нито от едните нито от другите , но такава наглост от Гербаджията не съм виждал в политиката ! Такива като този трябва да се пускат между хората без охрана и да показваме Народната любов към тях ! ББ не вижда ли че губи електорат с такива Ралници като този и фалшивия Депутат ДД !

Докато Аферистите са на власт , няма да има освобождаване на Депутати от Герб ! Имат един фалшив ,който Съдът го освободи от Парламента ,ще има и един превишил правата си , но не изгонен от НС ! Депутатите на Герб не са избрани , а са Назначени от Държавния Департамент на САЩ !

Емил хистов е зъл, лицемерен и нагъл ИТъп

ninova pak se u.ra na metenoto!!!davaise taka kurnelcheeee!

Страшни комбинатори са тези от БСП. Успяха да облекат протестиращите в черно, навиха водачите им да дойдат в парламента, убедиха охраната да не ги допусне, накараха Христов да не разреши допуска им до светая светих на българската демокрация и с пълно право той поиска извинение за тази тяхна подла игра.

тия от гЕРБ са се самозабравили. Толкова наглост, безсрамие и въпиюща демагогия не е имало и при социализма, Хората да страдат , да живей емил христов, цв.цв. ,цачева, менда лиляна и другите сук и

Станли Бинг сполучливо описва възхода и упадъка на римската империя в книгата си „РИМ АД.“. Векове след нея, всичко ново си е по старому. Нови идеологии, нови партии, нови демагози и нарциси на хоризонта, но винаги под мотото „ Да го духат бедните“. Цинизма и опростачването нямат цвят, няма и ограничения. Започваш беден, финишираш богат. Това е политиката. Най-висшата форма на корпоративния бизнес. Защо тогава се учудвате на гаврата с нещастието на хората. Всичко е заложено в модела и преди и сега. Едните не ги пускат в сараите НС, другите се крият, за да яхнат вълната в някой бъдещ момент. Кой беше казал „ че всички са маскари „ ? Прав е бил !

са си наистина гнусни хора една такава смесица от фашист+партиен секретар от БКП+комсомолец+тарикат+ченге+крадец! С една дума гмеж ! лошото е че има доста завеян народ дето продължава да казва "Ми няма за кого и за това пак гласувам за убийците ни"!

ГЕРБ са като СДС. Сеят поквара навякъде, където се докоснат. Казват, че Емил Христов бил офицер. Сега е с мандалитет на фатмак!!! Може ли това да е партия? Тя унищожава всичко, до което се докосне.

да, те не са ангели небесни като бесепарите и при тяхното управление от чешмите не текат мед и масло и от небето не пада топъл хляб, както при управлението на бсп

Когато Б Отбора комунсти плюе по "Партията майка", удобно "забравяйки" откъдето и те са се пръкнали и откъде са научили всичките номера...

... те червените дебили, както ги самоопредели не по малкия дебил и дипутат от партията мафия БСП Иво Христов не знаят да се извиняват... Те могат само да лъжат нагло, да интригантстват и да крадат И ДА УБИВАТ КАТО В АТЕНТАТА В СВ. НЕДЕЛЯ НАД 330 ДУШИ..., защото са малоумни и само това могат генетично - ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА ТЯХ И ТЯХНАТА НАД СТО ГОДИНИ ПАРТИЯ И ПОСЛЕДОВАТЕЛИ...!!!!!!

Кои са червените дебили, приятелю? Ако съдя по думите ти става въпрос за ГЕРБ (Граждани за европейско РАЗСИПВАНЕ на България).

С тази реплика Христов потвърждава, че е напълно неподходящ за мястото, което е заел.

Значи така подполковника полит офицер Емил Христов,говори назидатетлно,че другите са комунисти.....гротестка,натегач,мижитурка и недостоен човек изгаврил се с болни хора по най-болшивишкия нагъл начин и прехвърляйки вина на другите,псевдо патриотите от Юрюш партията и те много загрижени за народа,техния вожд до оня ден крещеше против лошите граждани за европейско развитие пък сега пълна симбиоза,даже големия ББ присъства на сватбата му гушкаха се смяха се.....а хората кучета ги яли.....

Емил Христов - високомерие, арогантност, пренебрежение, презрение, наглост, лицемерие, демагогия към най-слабите в обществото! Към тези, които не могат сами да се защитават! Защото се грижат за хора, които са по-зле и от самите тях!

Хайде стига си се превземал,ти кажи защо твоята червена парртия затваряше и избиваше хора в Белене? Защо крадохте 45г и защо бяхте направили от България концлагер, заграден с два реда телена мрежа и стреляхте по тези които искаха да се махнат.

да бяхте дали парите, които вчера похарчихте,за автобуси ,кебапчета и памперси на майките,бе...

другари червени б...

жените климактериума най много ги шашкъносва около 50-те а партиите - около 100-те, Гледам... при БСП-то и двата симптома са на лице.

по рождение ли си шашкъносан(а)?

тия тунеядци?

Отново занимавате "суверена" с простотията на "народните служители". Циганина Христов в катуна и в Индия, Раджастан.

Ако не беше тъжно щеше да е много смешно . Значи изпърво пг на бсп внася нещо с 80 подписа но последствие от тях гласуват само 71 бройки послушници . Другото , значи курнишона не му се занимавало с тия работи когато е била съвсем наясно за какво иде реч и съвсем целенасочено , с цел селка интрига е препратила към човек който е претрупан с работа и точно за това не е информиран . Като цяло истината се крие в думите на проф. Станислав Станилов : "Честна дума, повдига ми се като ви гледам".

До сега никой не ми е обяснил КАК се регистрират примерно 100 души ама гласуват 150?????Регистрацията не е ли задължителна като доказване на присъствие???? Номерата им с тази ''регистрация'' за да има малък изискуем кворум не се ли изтриха вече за големите ''законотворци'' а дефакто закононарушители??? Самата регистрация е ПРИСЪСТВИЕ та се питам на какво основание им дават целите заплати след като НЕ присъстват според регистрацията.. Поредния гербераски лицемер дето едно говори а друго върши..

Кратка справка с присъстващите , не само в случаят , от бсп и дпс ни показва , че обикновено не присъстват , бръмчат по "частно корупциони дейности" . Та определено и на мен ми се повдига от тия две партии и делата им .

Айдеее... Разваляйте седянката и кой откъдето е, че ще метем! Все сме имали идиоти в Парламента, ама толкова много няма дори и на 4-ти километър! От тия и чеп за зеле не става!

Герб са в пъти по-добре от БСП. Този червените са ужасни популисти, вярвят по пътя на ДСБ.

Бездната между бедни и богати у нас най-голяма в Европа България е страната с най-голямо социално неравенство, сочат данни на Евростат. Богатите у нас са с 8,3 пъти по-богати от бедните, докато средното ниво за Европейския съюз е пет пъти. Показателите на други бивши комунистически държави като Чехия, Словакия, Словения, Естония са доста по-добри от средното за ЕС. Отново според Евростат всеки трети българин живее в тежки материални лишения, т.е. без стоки и услуги, смятани за базисни за достоен живот. У нас месечните доходи на 1,131 млн. души са до 600 лв., докато едва 33 хил. получават заплати над 5000 лв. При минимална заплата от 510 лв. една голяма част от населението получава по-малко. Причината е, че в по-бедните региони хората масово се наемат на 4-часов работен ден, макар да работят по осем часа

Защо управляващите се правят на жертви?! Майките на децата с увреждания не са допуснати ЗАРАДИ НЕАВТОРИТЕТНОТО СИ ОБЛЕКЛО / визирайки надписа "Системата убива" /. Цитат на Цвета Караянчева: "Разрешение за влизане на тези дами е имало, но те са били спрени, защото имаме Правилник за посещаване на Народното събрание и там пише, че „в сградата на НС се допускат лица, чието облекло отговаря на авторитета на институцията и съответства на общоприетите правила”. (…) Просто е трябвало да се преоблекат, да не бъдат с тези тениски, които са вид агитация”. Смее ли някой да отрече, че Системата убива българските деца?!

Смее. Не на всички - само на тези, на които " облеклото не отговаря на авторитета на институцията и не съответства на общоприетите правила"

"Демокрация'' по български показана и доказана от ''загрижените'' герберасти и подлогите им..За това хората са казали - НЕ го слушай какво плямпа а го гледай какво върши..Щом като ви харесва гербераското действие престанете да се оплаквате а си носете хобота на унижението им..

В случаят обаче и плямпането и дейността са все от кУрнишона . Троле всездесъщи , изглеждаш силно тъп в случаят ! Поне нещо с мисъл да беше написал ?

Като гледам вашето писание е пълно с гербераска ''мисъл'' а за смисъл няма и място за коментиране

Вие от своя страна, обърнете внимание на правописа...

а ти къде видя, че има мисъл в това, което си написал?

Простакът си е простак, нали другари от ГЕРБ? Морал, достойнство, дълг, чест - все думи чужди за дребните ви душици. Само тролите ви превъзнасят - барабар с нечуваните ви успехи. Всички останали ви презираме!

Проблемът е, че истинска социална политика се прави с много добре развита икономика и богата държава. Всичко това е свързано с инфраструктура, работещи институции, съдебна система, инвестиции и т.н. За съжаление БСП никога не са правили реална икономика, те дори не знаят как става това. Да излезнат и да кажат от къде пари за тези неща които искат и предлагат. Да дойдат на власт и да започнат пак да раздават пари на килограм, а другото да го откраднат. Ние това вече сме го виждали и то не веднъж :(

"Гражданино" със селски произход, ти чие "кино" гледаш като зомбиран през последните 10 години? Или са ти малко, а година от управлението на Орешарски ти се сториха век, та квичеше като пребито псе против него?! Забравихте сатрапа Дянков и постната му пица! Сега при Борисов и постна пица няма, а само празна картонена...

БСП ще започне да посвещава всяка свободна секунда на хората с увреждания точно 3 месеца след като на Чък Норис заплаче и започнат да му се намират излишни сълзи.

Хубавото в този случай е, че бесепарите се индифицират като с увреждания... Те са тежко увредени, инвалиди (в главите!) и се чувстват онеправдани че десетилетия наред са в изкуствена кома, на система (поне на техните тениски изписана...)...Това състояние на целокупното БСП струва на българския данъкоплатец милиарди (присвоене пари) и милиони за издръжка на тези нещастни индивиди...Амин.

Уж от Германия, а тролиш за жълти стотинки.

Стотинките ви ги плащам, а не че ги получавам.

Нууу Заяяяц,Нууу Погооооодииииииии@:)

Както винаги БСП го играят загрижени за хората, за болните, за социално слабите, за майките с деца, за пенсионерите, а всички добре знаем, че пет пари не дават за тях. Да сте чули и видяли някой от техните олигарси и богаташи да отдели пари за тези групи хора?? Няма да и да видите. Тези хора ще бъдат пак използвани и захвърлени!!

А вие да сте чули и видяли някой друг от управляващите да е загрижен за хората?

Отворете си най-накрая очите за всичко, което в момента се прави за хората и държавата. Стига само мрънкайте и недоволствайте!!!

Кои хора ? Чувал ли си за инвалиди които умишлено ги произвеждат циганите ? Има и българи но можеш да ги преброиш по участието им...стотина...А циганските са хиляди...

призовавате бсп да се извини на хората а вие за говеда ли ни взимате че не се извинявате за простотиите които правите

Лидерите на ГЕРБ са минали през кадровата ковачница на БКП.

Корнелия да беше поискала оставката на Явор Нотев, можеше да спечели някаква симпатия. БСП е доказала многократно, че са най - голяма заплаха за националната сигурност, когато са в управлението, а като опозиция са още по - зле.

Депутатие от БСП пак показаха липсата на капацитет. Всички техни депутати дори не са подкрепили искането на ръководството им, пълна несъстоятелсност!

Не знам ,но Емил Христов няма никаква работа в парламента , а камо ли като зам. председател на НС. Той е един двуличен и жесток човек. За никой не му пука!

Волен Сидеров и Чуколов ---съвсем на майтап ги взеха---"коалиционните им партньори" !:))))))) ...ама в името на стабилноста, не че нещо за парсата!:))))))

ГЕРБ да вдигнат един плакат "Не даваме Емил", от Атака да ги подкрепят с "Извини се, бе!" и приключвайте със сеира, че отдавна сте ни писнали с дивотиите си! ;)

Кога цялото това бездарно сборище ще си подаде оставката? Това е долнопробна трупа улични артисти от средновековието, а би трябвало да са водачите на нацията.

Саитът ви е пълен провал. Коментират само Раадев Тъпото и храта му.

Няма по-нагли от гербаджиите.

Има - БСП, ДПС...

Това НС невинни няма! Всички употребяват хората както им отърва! За това тази къща пред Коня е по-добре да бъде кръстена "Къщатата на Злото", защото сегашното дередже на държавата най-корумпирана, най-бедна в ЕС и най-бързо изчезваща нация в Света е подготвено старателно там!!

Скроимното ми мнение е,че всинцата"Патриоте"в Парламента са псевдо.Права е Корни. Дали пък БСП е"употребила"хората!? Депутатите не им се нравят срещи с хора от Народа в нужда.Не им се слушат проблеми,защото знаят,че няма да ги решават-не е в стила им. БСП не са на Власт вече 9г. Преди години,те,чрез Луканов,сътвориха чудеса-отнесоха едни милиарди във валута,"където и на когото"трябва.Ограбиха пенсионните фондове.После,пак с тяхно участие,направиха няколко вълни на хиперинфлация и обраха спестяванията на хората-през Беров и Виденов. После дойде Костов,за да употреби всички българи,по зловещ начин.Царят ни довърши. Най-добре се живееше при Станишев,с най-малко употреба. За 9 г.употреба на Властта от ГЕРПППП сме на твърдото дъно на бедността в ЕС.Патриотете.....пристанаха,за да имат Власт.Което у нас е равно на???Парички. Пука им за инвалиди и пр.