Протестиращи се съвещаваха в 3 различни града

Част от протестиращите се събраха на протестна конференция в София, а срещи бяха организирани още в Пловдив и Габрово, съобщиха БНТ и bTV.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращи се съвещаваха в 3 различни града | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ангел Славчев - комунист, член на Че Гевара Людмила Манова - делегат на конгреса на БСП Кой ли яхна протеста?

Тези дни Ню Йорк Таймс писа , че в Б-я все още има комунизъм. Ето вижте, бедни, безработни, отчаяни хора искат национализации, искат държавата да се грижи за тях. Така гоним бизнеса, пъдим инвеститорите, парите бягат от Б-я, а положението неминуемо се влошава. Никой бизнес не иска тълпата да му се бърка и да му определя правила. Все едно у нас да дойде един от улицата и да иска да го храня, да оправя жената и т.н.. Този път е бил възможен , когата имаше СССР, но сега няма кой да ни дава всичко за едната идея- комунистическа. Срутваме се бясно надолу, вече не изключвам, да ни изгонят от ЕС. Спирайте стачките, започвайте работа или втора такава и не гласувайте за ГЕРБ, БСП, Атака, щото свършваме.

много си не просветена...прочети в енциклопедията какво е комунизъм...и тогава дрънкай глупости...комунизъм не е имало и няма никъде в света...дори и в Китай...кого защитаваш...монополистите които изнасят милиони от страната...какво искаш нови монополисти...браво на теб...стачките трябва да продължат и да не се отказваме от исканията срещу монополистите...

НЕ ТАКА СТОИ ВЪПРОСА ПРИ ХОРАТА В частния бизнес! Тези, които не харчеха на поразия и кътаха парите, и оцеляха 96-97, сега НЕ СА БЕДНИ! Е, не са богати като колегите на запад, но в никакъв случай НЕ СА БЕДНИ! Познавам много такива хора, повярвайте! Богат не се става за един ден, нужни са десетки години на упорит труд! Всички успели, и българи, и чужденци ви го казват... НО ЗАЩО НИКОЙ НЕ ВЯРВА??? ЗАЩО МИСЛИТЕ, ЧЕ БОГАТСТВОТО ВИ СЕ ПОЛАГА??? ЧЕ ЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ = БЕЗПРОБЛЕМЕН ЖИВОТ??? И ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА ВИ ГО ОСИГУРИ??? КЪДЕ Е ТАКА???

...еее...браво!!! ...едно разумно мнение, което не внася разделение между хората... така и трябва - разумно с опита на всички да помогнем на родината... поздравления!

"Този, който не е готов да отдаде живота си, той не е достоен да го притежава." Това са думите на един велик държавник издигнал страната си от разрухата и нищетата !! Колко от тези протестиращи са готови да отдадат живота си за да бъдат свободни?? Ако има един от тях такъв то той вече е водач !!! Като ги гледам освен за СЛУЖИТЕЛИ протестиращите не стават за нищо друго. Страната ни е пълна с ВОЕННОслужители, СЛУЖИТЕЛИ на реда, СЛУЖИТЕЛИ НА правата вяра и какви ли не още СЛУЖИТЕЛИ НА МАМОНА !!! Стига с тези служители. Необходими са герои като Пламен !! КАКВО СТАНА С НЕГОВОТО ПОГРЕБЕНИЕ ??? Или вие вече го забравихте господа ПРОТЕСТИРАЩИ - КАНДИДАТ СЛУЖИТЕЛИ??

Сега като разбрат кой си цитирал от БХК и разни организацийки как ще ти скочат :-D А иначе за мен срещи при президента, срещи в НС и други са напълно безпредметни. Всяка партийка се готви кротко за избори пак със същите муцуни. Трябва да се види изборния кодекс, да се пускат ензависими кандидати и да гласуваме за тях. Всичко друго е вятър и мъгла и пак ДС на власт, независимо от цвета.

Какво става в една държава, ако вдигнеш цената на газа с 300% и парното скочи от 25 на 80 лв.? ПЛАЩАШ ПОВЕЧЕ, ОСТАВАТ ТИ ПО-МАЛКО ПАРИ И ОБЕДНЯВАШ! Какво става, след като тока, заради газа, се вдигне от 8 на 16 ст. - ДВОЙНО! НАРОДЪТ ОБЕДНЯВА! Какво става, когато в бюджета има излишък 3 млрд.лв. и ВМЕСТО ДА ГИ ДАДЕШ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ, с нагласени търгове и обществени поръчки ги ОТКРАДНЕШ? Народът СИ ОСТАВА ТОЛКОВА БЕДЕН! НЕ ЗАБОГАТЯВА! ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА СЕ РАЗБЕРЕ ЗАЩО НЕ СТАВА ДЪРЖАВАТА БОГАТА? ЗАЩО СМЕ ОСТАНАЛИ БЕДНИ ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ???

ни мързи! И 45 години комунизъм ни направи V разряд хайдуци. 23 години след падането на Берлинската стена в Германия си личи кой от коя страна на бариерата е бил. Трябва работа, много работа и лагери за комунстите, по комунистически.

Цената на газа се вдига,независимо от властта в България У нас парното и газа се влияят най-вече от Газпром

Народ и протестиращи е едно и също, различното се нарича ГЕРБ, БСП, ДПС, ДСБ, СДС и тем подобни отпадъци.

не съм съгласен, няколко безработни антиглобалисти, против системата ей така на пук, нямашаи какво да губят, белким спечелят в хаоса и промяната, не мога да ме представляват,искам да си дам гласа като немец и норвежец, а няколко нямащи какво друго да правят тарикати, да изпозлват намаленеито и без избори да се намърдат във властта

Но само за БКП/БСП/ДПС, а защо сте пропуснали Атака? И напиращата другарка Кунева-Пръмова? Нали всички са от едно котило - ДС?

Има някакви закономерности.Обществото е жив организъм и има своите правила.Случаят с Октай Енимехмедов-обществото е произнесло своята присъда,а Енимехмедов беше просто изпълнител.Затова и бяха реакциите след това.Енимехмедов не е важен,той е само ръката,която натиска спусъка,както при изпълнение на смъртна присъда не е важно този,който стреля що за човек е.Всички видяха с очите си в дните след този случай,че българското общество отдавна е издало своята присъда,а българският съд не е издал такава и нещо повече,лицето се намира във високите етажи на властта.Ето това е бездната между обществена справедливост и реалност.И колкото по-голяма е тя толкова по-шокиращи са проявленията.Извадете си изводи господа политици.

Да попитам просто така за протокола. В България се завръща комунизма или аз нещо не съм разбрал? Национализации,власта в ръцете на народа,бленуваме за Китай и Северна Корея.

3 града - 300 участника, 3000 мнения. Да са ни честити новите комсомолци.

музикантче с розови очилца, дето напира да е лидерче, напомняйки ни колко дълго е живяло в Италия. Там педалите не са на почит, тук още по-малко. Да си стои на "Позитано" 20, таможното вождче му е лика-прилика. Па може и да се вземат и дано дружно хванат пътя за братската им Северна Корея!

И защо ручахме жабетата? Ходих да ги гледам и да ги чуя пред Александър Невски... Така става, когато НЕ ЗНАЕШ КАКВО ИСКАШ! Безумни искания на психически лабилни хора... А можеше да се започне САМО С ЕДНО, НАИСТИНА ВАЖНО НЕЩО, което е въпрос на оцеляване. ДА СЕ СПРАТ КРАДЦИТЕ, ТЕЗИ КОИТО ОКРАДОХА ДЪРЖАВАТА! И да се запомни, БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА! ЗАРАДИ КРАДЦИТЕ!!! И ДА СЕ ОСЪЗНАЕ, ЧЕ НЕ МОЖЕМ ДА ОЧАКВАМЕ КОЙ ЗНАЕ КАКВО ОТ ДЪРЖАВАТА И ЧЕ ТРЯБВАТ 20 ГОДИНИ ПРЕСЛЕДВАНЕ НА КРАДЦИТЕ - ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА ЗА ПРЕСЛЕДВАНЕ НА КРАДЦИТЕ(точно толкова, колкото ни КРАДОХА), ЗА ДА СЕ ПОСТИГНЕ РЕЗУЛТАТ! Непременно трябваше нов ЗОП, трябваше НОВ ЗАКОН ЗА КОНЦЕСИИТЕ, НОВО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО В ЕНЕРГЕТИКАТА! КОНЦЕНТРИРАЙТЕ СЕ ПОНЕ ТОВА ДА СЕ НАПРАВИ С ШИРОКО ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ! А сега шанса е пропуснат, енергията си отива и КРАЖБИТЕ, особено в енергетиката, в концесиите, в обществените поръчки и общините по места, ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ СЪС СТРАШНА СИЛА! Уви...

Пак останаха празни маси в Червило. Елате всички. Ще поставим: маса за групата от моста, маса за групата от Пловдив, маса за групата от Търново, и други маси. Само не пишкайте под масите, а в шадравана зад двореца на Негово Величество (той ще ви влезе в положението)

Не разбрах 'за групата' или 'за трупата'?

Стига стези глупости,бе момчета,не видяхте ли,че всичко е кьорфишек.Щом Ангел Славчев е за промяната,то тя не е никаква промяна.Този,който почистваше символа на комунизма в Борисовата градина да не ми говори за промяна.комунистите никога няма да изтърват властта и влиянието си.И затова внедряват младите кадри на партията.Писна ми от ментаци,та дори и в политиката.Никакви протести срещу монопола не са това,а новите надежди на БСП.Без мене в този каламбур.

Има 13+ и 1-. Явно комунистчетата или са се успали, или пак напили, надрусали или напушили. Но във всеки случай са се надрискали.

Защо всички си мислите,че по-добро от демокрацията няма. По-добро за кого? Защо всички гледате страните с дългове и в криза. Защо всички искате така наречената съдебна система да върши нещо, което, явно самата тя неще (да работи)? Погледнете в друга посока, към държава, където тези неща ги няма, няма дългове, няма криза, а бурен разтеж, няма недоволни, бунтове и стачки. Нали сега, това искаме всички? Защо ви е страх да погледнете в начина на управление, социалната система, икономическия разтеж, здравеопазване и образование, стабилен демогравски прираст на Китай? Всички искания на сега протестиращите в България са изпълними и, ако по-голямата част от българите искат смяна на системата, това е алтернативата.

Уважаеми Господине ! Не пожелавам на никого да се труди като проспериращия китайски народ. Никой от протестиращите и една минута няма да издържи на темпото.

...ако Китай е еталон, най-големите авантажии, мойте хора американците, досега щяха да го приложат при тях. Второ, ти Гого, познаваш ли добре Китай? Тез места, дето не ги дават по Травел чанъл, дето оризищата ги обработват с биволи. Трето-виж процента на хората, мигрирали от Китай на запад и съответно обратното. Не туристи. Защо на запад има китайски ресторанти, а в Китай западни няма. Защо има Джеки Чан, Бруст Лий, Кейти Ченг, а няма Мао Бао Бекъм. Я помисли.

Само младите хора могат да променят нещата в държавата.Успех момчета!

Тъй наречените млади са далеч под средното интелектуално ниво в света. Това се вижда и от "смислените" им протести - българи юнаци и т.н. Юнак вино пие, бунак лозе копае. Това е ценностната им система.

-Ние се борим за равнопоставеност и по-добър живот. -Не говори глупости, момче, в живота няма равни, бедни и богати. Има силни и слаби. -Но ние сме много и обединени. Истината е с нас. -Три часа след като убиха президента Кенеди, и двамата убийци бяха мъртви и надеждно заровени в пустинята Мохаве. -Сигурен ли сте, сър? -Да, синко, съвсем сигурен. Още пазя лопатата.

Време е за за Съветите и Комисарите браво на българите!

друго важно нещо: парите в чужди банки. да речем в сурбия лихвите са много атрактивни и банковата им система е стабилна. няма дануци и никои не ти иска сметка от де ажба имаш пари *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

военно положение му е маиката. вечерен час и да се стреля на месо и без предупреждение. само така ше са опраим *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И как ще живеем ние, циганите? Как ще крадем жици бе, расист с расист?

Ела др. Пол Пот да ни оправиш всички, че много ни писна от тая демоосрация!!!

Ed Hunter

"Сценарият, който се подготвя, е България да се върне във времето на 1996 година. Да се стигне до тотална загуба на спестяванията на хората и огромни печалби на олигарси и монополи" - ха добро утро! Най-накрая се усетихте! Остава да се види кога и кой ще промени закона за БНБ, дали сегашните или бъдещите шкембета в парламента ще го направят.

кой има вече спестявания...

Ed Hunter

Целта не са твоите 1000, 5000 или 50 000 лв., целта е огромната междуфирмена задлъжнялост да се изпари. А както знаем покрай сухото гори и мокрото. В ролята на мокрото за пореден път ще сме аз и ти. Деребеите милионери пари туканка нямат, тях закона ДянкOFF не ги лови, но виж баба ти Пена дето за цял живот е скатала 1000 лв да му мисли.

Схемата е проста - спретват ни едно турско-циганско въстание за права и свободи и пращат КФОР да ни умиротворява, по подобие на Косово и да подкрепи легитимно!?!? избраното правителство.

Докога държавата ще се оставя да я разиграват шепа деградирали лумпени и отрепки, чието място е на подсъдимата скамейка? Крайно време е полицията да се намеси по-сериозно и да арестува протестиращите боклуци, които с безобразията си доведоха страната до национална катастрофа и осуетиха приемането ни в Шенген!

абсолютно съгласна, но масата е проста и не мисли, просто иска, жалко

БОКЛУК СИ ТИ И ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ МИЖИТУРКИ И АНАРХОКОМУНДЕТА И КРАДЛИВИ ОЛИГАРСИ, КОИТО СА ЗА БЕЛЕНЕ!

"Росен Плевнелиев да се вслуша в гласа на хората" - "глас народен - глас Божий"....както знаем малцина имат дарба да комуникират директно с ....или просто има объркване у президента кой- кой е ...;)

Горкия президент! Всеки дърпа чергата към себе си, включително протестиращи, партии, икономически групировки, мафия... Няма да му е лесно.

ТОЙ ПЪК - КАТО ГЛЕДАМ КАК СЕ Е НАПРЕГНАЛ , НЕЩО ДА ПРАВИ ...- ПУШЕК СЕ ДИГА НАПРАВО... ДРЕМЕ МУ НА РОСКАТА- ЗАРАДИ НАС -НАЙ МНОО ДА СИ ГО ПРЕМЕСТИ В ДРУГИЯ КРАЧОЛ.. ТОЙ НАЛИ СИ Е ПОДСИГУРИЛ ПРЕПИТАНИЕТО- И ДОБРАТА ЗАПЛТАТКА ЗА ГОДИНКИ НАРЕД...

впечатлен съм от ставащото в бг! радвам се че хората наи-сетне решиха че ги тъпчиха достатъчно дълго и възстанаха да си подредат къщата!! победа!