Шефът на военното разузнаване Йордан Бакалов подал оставка

Директорът на служба “Военна информация” Йордан Бакалов е подал устно оставка. Очаква се днес той да я депозира официално.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на военното разузнаване Йордан Бакалов подал оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но да не му се приема оставката.

Какво е правил тоя там?Дали самия той знае?

на това му се вика гузен негонен бяга

Никой сам кокала не пуска в тази държава (страна). Естествено е, че за причината да напусне топлото местенце "новина" няма да има. Освен ако стане непослушко и започне да говори. Но обикновено тези които започнат да говорят - или инфарктче, или безследно изчезват, или катастрофка ги спохожда.

ревете, не може на всички протестърчета да се намери държавна слуба я. Кой е Йордан Бакалов и какво толкова е постигнал в сферата на разузнаването, че да заема подобна длъжност, за която нито има познания, нито опит?

Като гледам каква е държавата, не ми се мисли за разузнаването!

Това е, ще си останем още дълго време гнусна съветско-комунистическа коака, независимо, че се водим в НАТО и ЕС. Икономически и политически сме си руска губерня, което си личи по нищетата и мизерията в която живеем вече десетки години... Сменят Бакалов с трик и началник ще е някой клел се във вярност на Москва, по история няма да се изучават престъпленията на комунизма и т.н. - да Ви е честито!!!

Няма отърване от руските предатели. Явно получават много пари.

щерефф стига си дезинформирал ... за всичко лошо били виновни руснаците, а Запада - целите в бяло.

Министрите на Отбраната и Вътрешните работи също трябва да са висши военни със съответните военни академии, а не жени като Бъчи.

Какви военни са това. Руски предатели. Срам за България

То сигурно е достатъчно да се зададе въпроса, какво търси шефът на военно разузнаване в Мюнхен? Но какво ли се чудя, като и военният "ни" министър го привикват в американското посолство. Пълно е с предатели. Почти всички сега в РБ, плюс Плевнелиев.

За русофилските предатели трябва да се ходи само в москва. Хайде да заминете всички в Москва, да ни светне. Предатели.

предатели осветили цялата ни агернтура в турция са не по-добри, меди доганов-дръндарския циганин и тогавашния президент петър стоянов.

Ама рзбира се, че съветски другари ще бъдат назначени или работили там. Таско от петата колона си знае работата

ЦАРЯТ УМРЯ, ДА ЖИВЕЕ ЦАРЯТ. Довиждане господин Бакалов. Добре ни дошел от Москва другарю Мажгуров.

Добро решение на Народното събрание-аман от партийни службари на разни местенца във властта.А пък най-голямата обида за Службите са такива чиновници като Бакалов,Ат.Атанасов,Румен Петков,Арлин Антонов.Не се става така шеф в такива служби,момчета, иска работа на терен много години,после заповядайте за началници!

След като свърши предателската работа, да осветли военните разузнавача и техния сътруднически апарат, вече може да бъде изтеглен на топло. Плешив мръсник. След няколко месеца отново ще се изяви, като специалист по национална сигурност. А трябва да чете лекции как се руши национална сигурност от първо лице! Антибългарин!

Какви разузнавачи. Руски предатели.

Ти предпочиташ американски предатели ли? Ако е така, то навярно съотношението ще е 9:1 в полза на жидоянките! А то да само те от западните "закрилници", здраве му кажи.

"Много си черен, бе бате".

Добре е направил Бакалов.Едно време,като започвах трудовия си стаж директорът в Монтажи,който ме назначи ме посъветва първия ден: Ако видиш след 3-4 месеца че не си за тази работа независимо дали заради теб или останалите,по-достойно е да си подадеш оставката. Мисля че и при Бакалов това е не политически а личностен проблем.

БСП, приемникът на БКП, гробокопачи на България. Роби на путиновата ясла. Не ги бива за нищо и лежат на крадените от бедния българин пари.

Руснаците не го искат щото не работи за тях

Истински българин

Какъв истински българин е този "пенкилер". Той е готов да поеме и ръководството на хирургическото отделение на "Пирогов" в изпълнение на политическо решение на партията му.

FuckTheEU

По-скоро нато не го иска, подаде оставка по тяхна заповед.

Руските предатели успяха да махнат един истински българин. Докога ще ги търпим? Унищожиха България. Ушанки.

Поредната продажна политическа шушумига си тръгва. Той и такива като него са от типа "Да съсипем и продадем на безценица и малкото останало в държавата". Дано се разкара от политическата сецена и не се завръща никога повече.

ПОД ОЦЕНКАТА -МНОГО БЪРЗО НАВЛЯЗЪЛ В РАБОТАТА ДА СЕ РАЗБИРА -РАЗКРИЛ ВСИЧКИ НАШИ РАЗВЕТКИ НА ЦЯЛ СВЯТ...

Преди да даваш мнения се ограмоти!

Комунистите отново си прокарват закони за назначения на техни агенти и подлоги в системата. крайно време е да се приеме закон за лустрацията, при който съмнителни лица с тъмно комунистическо минало да не биват допускани в системата, за да се спре корупцията на всички нива.

Предлагам референдум за присъединяване към Русия. Стига мърморене! Да се поклонят пред бащицата Путин и да го помолят както направиха Кримчаните да ги приемат в Матушка Русия! Стига демокрация и безвизов режим и пътувания на запад! Европейските проекти да се заменят с руски!

това, че много са коне с капаци като теб сме на това дередже. Вместо умело да бъдат цицани и руснаци и западняци, допуснахме родните ни и много нагли политици да работят за личните си банкови сметки и интереси, като умело успаха да поляризират и настройват хората към двата лагера. Дай Боже скоро да се появи политик, който успее да постигне обратното. Тогава и малоумниците и платените тролове в тези форуми ще изчезнат.

Заради такива като теб сме на това дередже. Такива, които вместо да работят и създават нещо, само гледат ат къде и от кого да цицнат нещо. На такива в зоологията им викат Кърлежи.

Не може да бъде! Действащ член на Разкрачения блок без топла служба? Нещо страшно се е случило по върховете на държавата...., но нека да не обиждаме истинските държави с неуместно ползване на понятието!

всички висши офицериса се клели се по време на комунизма. Те са вечно способни...бате Бойко е пич изигра реформаторите. Да духат супата сега че го крепят.

Pesh0

Да не са спрели да го шпионират от САЩ и да се чувства обиден ? Ако държи , ще подновят подслушването.

браво! така се прави. човек с чест и достойнство.

Pesh0

Нещо намекваш , че до сега си е вършил работата ли :)

Е и какво като не ставаше за тази работа.Дали е руски или на САЩ човек какво значение има да работи за БГ. БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ С ИЛИ БЕЗ ТЯХ.

Чакаме още оставки..... доброволни.. че....

Леле. Петата колона набира смелост. Простотията изгрява.

Не помня...този ли беше боклука който искаше да разсекретери архивите на РУМНО?

Не. На ГУМНО.

Ония бяха други боклуци, Бончева и Костадинов от някаква измислена комисия с по няколко хиляди месечна заплата.

Страшни са предателите. "висш офицер". Ами те, всички са предатели. Путин като "пръдне" и те се на... мекерета.

Големи смехории! Много е смешно да твърдиш,че имаш успехи по разузнаването в Арабските страни. След като Президент Жаба предаде на врага списъците с БГ-сътрудниците и на някои от тях главите бяха намерени на капаците на колите кой луд ще сътрудничи на БГ без пари? И какво разузнаване имаме в Сауд араб например? Това разузнаването не е като да четеш празни приказки и да се разхождаш около Цар Освободител. Има смърт .Тоа е напреднал у разузнавателната материя колкото Баничар Николов в Атомните централи. Или Заповедта от Заличителите на БГ е да се назначават най -неподходящи хора на дадена длъжност за да могат да съсипят всичко докрай.Като се назначават такива парашутисти в даден отрасъл за какво са специалностите, академиите, професионалната практика. Сега го сложете началник на Нивото на река Дунав или Директор на Карловския водопад където навлизането в материята е още по-лесно. СДС като привърши горивото от Антикомунизма няма идеи работещи идеи и трябва да се засрами за бездарието си и да се скрие, но се научи как се папка държавна баница и не я пуска. И кои бяха тез демократични сили къде образуваха тоз Съюз СДС. -Стани Да Седна? Успех има чуждото разузнаване, което е хванало седесарите и сега ги реанимира за техни цели.

Браво на Бакалов. Проумял е ,че не за там.

Кому чепа е тражил в Мюнхен? Да не е издавал четата?

Напълно недопустимо е от гледна точка на военния съюз, към който се числим да се допусне генерал с възможност за руска завербовка. Другата страна е, освобождаването на Бакалов и най- вече конкретната причина.

Този СДС-ар получи оценка - негоден! Но, има още много такива като него! Егати, реформаторите! СДС>ДСБ>РБ>OUT

Не плачи Данчо , не тъжи . Иван ще ти намери местенце , да е топло на твоето дупенце. СРАМ И ПОЗОР ЗА ВСИЧКИ НАС!!!!

Имаме 5 млн жители от които по малко от 1 млн са мъже в способна възраст за някакви сражения нямаме самолети нямаме пво нямаме модерни танкове освен да им раздадем от мотиките на баба и по некоя пушка да се правят на страшни

Какъв милион сънуваш? Нямаме тайива мобилизационни възможности. Нито човешки ресурс, нито икономически, нито организационно е възможно.

А кога шефа на "шефът"? :)

Още един в редиците на пенсионерите. Честито на г-н министъра!

министъра им си е пълен тъпанар то бива, бива ама чак пък толкоз оффффеееееееееее, аййййриан бозаааааааааааа

.... и котешка пикня!