Военният министър не прие оставката на Йордан Бакалов

Военният министър Николай Ненчев реши да не приема подадената от директора на служба „Военна информация“ Йордан Бакалов оставка, съобщиха от пресцентъра на МО.

Обратно в новината

Коментари - Военният министър не прие оставката на Йордан Бакалов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Бакалов е интелигентен човек и се надявам да не стигне до унижението да остане на тази длъжност, за да изчака налагането на вето от президента в тази част на закона, касаеща заеманата от него длъжност.Законите се приемат в интерес на държавата, а не за конкретния човек и г-н Бакалов не е единствения българин, който ще е засегнат от закона.Но да чака промяна в резултат на президенското вето това означава да се самоунижи!Не го правете, имайте чест и достойнство!Те както муу намериха тази работа, ще му намерят и друга.Я как уредиха Надежда Нейнска, Филип Димитров и Бакалов ще уредят повторно.

кат не му е приел остафката да му даде повишение тогава и некое бонусче също

Любимият номер на комунистите се нарича "несъвместимост на заемания пост".

деер

Цирк..

този мил човек е направоил добре че не е приел оставката, но трябва да отслабне малко, че направо се напрягам да не гръмне с някои инфаркт с тези килограми и червенина. а другия ми проблем е защо се гласуват закони да се правят ограничения способни хора да работят нещо. дали е оффицер или не, какава е разликата?

Нямам нищо против г-н Бакалов, но до кога законите в нашата окаяна "Република" ще се правят за определени наши хора, а не хората да отговарят на изискванията на закона?!?! Такива пладнешки пазарлъци не е имало дори в тройната ламя! Срам господа гробари и реаниматори!

Ненчев ли прилича повече на Борисов, или Борисоя на Ненчев

и двамата са боклуци!!

Завършилите военни академии нека според логиката на Ненчев да работят, като портиери, а портиерите-братовчеди и авери да направим началници ! Никаква логика!

Комунистическото гнездо на осите във форума много се е възбудило!

Как не ви е неудобно, бе ? Шепа хора сте, не разбрахте ли ? Няма гнезда, оси и т.н. Просто сте малцинство и ще изчезнете !

държавата, а тяхната тъпота и некомпетентност се изразява с техните думи: "началниците от комисията да кажат" "началниците да се разберат"

имаше израз за тъпомер "Тъпо, по-тъпо, най-тъпо и -накрая Гошо Тъпото". Сега трябва да сменим Тошо Тъпото с нечие друго име, а чие е то няма нужда да се пише, защото е пределно ясно на всички.

Ненчев и Бакалов ще я подават колективно след което ще трябва да бъдат с повдигнати обвинения за държавна измяна и национално предателство . Към трях трябва да бъде присъединен и шефът на комисията по досиетата онова недоразумение полицаят фатмак от Добрич

Браво Данчо! Щом и геният-експерт от Банкя те харесва,значи има за какво-просто не ставаш за нищо!Освен за харесване..... Той и Ерменко Партенков те харесва,но е срамежливо нашето момче...

Един некадърник не приел оставката на друг..... Браво!!!! "Тъпанът дето прах не хваща"да обясни на "Партено Ерменков"от този форум,как доставката на горива за МО е специална поръчка и как е избрал тази прекрасна фирма. Пък да му разясни,портретите в МО на бивши министри къде и как трябва да се поставят. ПС Може и актрисата да се включи...

В ГЕРБ има още много червени боклуци като милиционера Цецо,които се крият там като "десни" депутати и се опитват да съботират реформите на РБ!Нима ББ не забелязва пакостната милиционерска роля на тъпия Цецо и съглашателството му с червената измет от БСП и АБВ?

тоя не гербераст а кух седераст

Уаууу уаууу,а Бойко ?

До форума с читатели и писатели: -Само мрънкате бе, само мрънкате.... -Нали гласувате за нас, сега трайте... подпис: Б. От мен - осъзнайте се, тези които избираме 25 и кусур години, са едни и същи....

След 1944г. смрадливите шумкари окупираха всички висши военни постове , а достойните генерали отидоха в траповете и затворите ! Сега един квалифициран човек без червена закваска е трън в очите на шумконаследниците !

всички в момента в политиката са наследници на тези шумкари партенко... всяка партия у нас е възникнала от съвокуплението на БСП с ДС а шумкарите преди се криеха по храстите, а комунистите гинеха в битки....

Иван Петров

поправка "съвокуплението на БКП с ДС...." БСП е само отроче....

Народният съд беше организиран от правителство на Звено БЗНС и други.Заповедта за създавдане на народния съд е подписана от земеделеца Никола Петков!!!!!!!!!

"...но в момента, по думите му /на Борисов/, се очаква президентът Росен Плевнелиев да наложи вето на тази точка."?!?! НС гласува ... ГЕРБ и БСП заедно ... ... Борисов не разбира НС, но харесва Бакалов... Ненчев и той харесва Бакалов ... Бакалов подава ... но не се приема индивида Борисов очаква ... индивида недоразумение "президент", оправдава очакванията ... Не знам ама ... Защо ли все по гнусно и миризливо става около тия "нашите" политици ... не се трае тая воня ...

Вместо да дуе бузи, да ди подава оставката като Бакалов.

Грух грух!!!

ДАЛИ ИМА ГЛУХИ НО Е ВИДНО ЧЕ ИМА ЗОМБИРАНИ РУСОФИЛИСТИЦИ!

скапани седерасти! Тоя и образователния са пълни капути.

За огромно съжаление дебилите, които управляват държавата и в частност МО доведоха авторитета на армията до кръгла нула. Тези дебили направиха така, че заради техните простотии хората намразиха институцията, която имаше най-висок рейтинг в страната. Не знам дали Бакалов сам е решил да си подаде оставката, но е абсолютно задължително министъра с присадения перчем да напусне министерството, желателно е да го направи като пръдня от гащи, през задния вход, което ще му прилича най-много. Този боклук е сложил за пресаташе на министерството една артистка, която в момента играе в театъра роля на лесбийка!!!! Представете си за какъв резил става въпрос, тази мома не може да си даде сметка, че работи в сериозна институция и такива роли са просто недопустими, а тъпия и министър дори не знае какво правят подчинените му и с какво се занимават докато са извън министерството. РЕЗИЛ, МЕРЗОСТ, СРАМ!!!!

ИЗВИНЯВАМ СЕ, СГРЕШИЛ СЪМ, НЕЩАТА СА ПО-ЗЛЕ ОТКОЛКОТО ГИ ОПИСАХ. НЕ Е ПРЕСАТАШЕ МОМАТА, А ШЕФ НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ КАБИНЕТ НА ПЕРУКОВ. "Шефката на политическия кабинет на военния министър Николай Ненчев Валерия Кардашевска, се изявява като лесбийка в столичен театър, съобщава Телеграф. Тя се превъплъщава в образа на хомосексуална жена на сцената на общински театър Възраждане.Кардашевска не е на щат, а се води гостуващ актьор. За всяка своя изява на общинската сцена тя получава хонорар, размерът на който се определя от договорката й с директора. Военната шефка си пада по жени в постановката Табу, която се играе в театър от няколко години." ТОВА, АКО НЕ Е РЕЗИЛ- ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!

Иван Петров

просто театър.... ние искаме неискаме, плащаме билети../данъци/

Кой иска да опорочи и закрие военното разузнаване ? До демократичните промени военното разузнаване беше поделение на ГЩ на Българската народна армия.То получаваше задачите си от Началника на ГЩ за добива не информация за нуждите на бойната готовност на армията с цел избягване на внезапно нападение на ВЕРОЯТНИЯ противник.То никога не е изпълнявало политически задачи от рода на Първо главно управление нито на ДС.Като военно поделение на чалникът на управлението е висш военен и в мирно и военно време член на ГЩ.Измишльотината на американската подлога Аньо Ньойски българската армия да няма ГЩ беше цел да се отнема самостоятелността на нашата армия,и тя да бъде подчинена директно на щаба на НАТО и същевременно военното разузнаване да не бъде военно а политичес ко.Вече не най висшия военене орган ГЩ на една армия определя какви са нуждите на армията за да е боеготова за защита на териториалната цялост на страната а дадена пишкин политическа личност,която хал хабер си няма от военно дело.Като капак и командира на военно поделение /служба военна информация/може да бъде със специалност металург?????? Кой маже да каже че българия нее парламентарна република! Парламента гласува единодушно какъв да бъде началника на военното разузнаване.Пишман политика соросоидчето Раданчо се разсърдва че неговият човек ,ще бъде сменен,отива при ушким президента,магарето на ББ.ББ веднага скьча и каезва аз ще накарам българският парламент да смени решението си!!!!!Това и при Тодор Живков не го е имало.Демокрация ли сме,парламентарна република или диктатура.

Как кай? Конците се дърпат от Вашингтон... Тук целенасочено армията от 150 000 постоянен състав, стана на 25 000, а полицията от 25 000, вече е 180 000. Това, ако не е полицейска държава и диктат, какво е? Армията и офицерството са неудобни, защото са образовани и независими и правят преврати...а копоите от полицията пазят властта...

Ами да прав си, то и в един филм се казваше: "...роднина, милиционер, роднина, милиционер ...." и ... ето взе, че се стана действителност ...

НЕМА ТАКИВА МИЗЕРНИЦИ ...БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

Крепят се здраво. Отврат. Вече не искам да си помислям до къде трябва да стигне обикновения човек за да се променят нещата....

в историята примери, колкото щеш... сещам се и за едно изобретение на Доктор Жозеф Игнасий Гилотен

Стига с тия театрални сцени в това министерство. То и говорителката е артистка, ама пък и началници и командири да са артисти, вече стават за смях! Защо ли? Една от най-простите причини, че имат министър "просто парче"! Такъв министър МО не е имало откакто съществува (навярно), защото толкова тъпигьоз човек, объркал назначенията на господарите си с възможностите си и цялото си същество, не се е случвало. То бива определения по неговата особа, но толкова много подигравки никой не е отнасял. Ако това човече трябва да се нарече пълно перде, това е малко да се каже за него! Превърна МО в смешен театър. Идиот, дебил, предател... и още и още! Нека политическата му сила още го държи. Всеки един ден с негови невменяеми изпълнения одрусват от партизанската му група поне 200-300 човека. Халал да им е.

Tози ръб на снимката не приема оставката на злобаря бакалов. 3лобарят поне имаше честта да си подаде оставката сам, освен, ако не е знаел, че селският интелегент няма да му я приеме.

Предателите се поддържат един друг.

за това и работите в екип!

Козяците и инсайдърите отново пълзят по плътта българска и смучат ли смучат народната кръв и пот... Оставка за Бостаня!

хамериканците ще си го назначат обратно

Щом бсп и атака са против бакалов аз съм за него щото те са руски агенти.

Военният министър Николай Ненчев реши да не приема подадената от директора на служба Военна информация Йордан Бакалов оставка Това е втора серия на скечовете. Първата беше Бойко обича и харесва Бакалов, а втората серия е , след като Бойко харесва Бакалов и Ненчев го харесва и обича. Нашето държавно управление е голям майтап през последните 25 г.

ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 70!ОТ КАК РУСИЯ НИ ОКУПИРА!

една патриотична професия, каквато е на военния ....и честно казано доста сложна ако е наистина военна специалността ...превърнаха я в чиновническа и нископрестижна.....трябва да си голям дебил, за да си в тази система последните 25 години и особено последните 10....да я направят цивилна службата и няма да е необходимо да е висш военен неин шеф .....толкова ли е сложно това да се направи .....дори една реформа нямат елементарен капацитет да извършат .....

за да повтарят глупостите си!

Едва ли, Цв.Цветанов, които съгласува всеки свой жест, всека своя дума казана в НС или публично на друго място, като Председател на ПГ на ГЕРБ в НС да не е съгласувал текста на закона с ген>Бойко Борисов, особено момента - кой гори с приемането на този закон! Пука му на Борисов за Бакалов, който не е от ГЕРБ, а се е набутал покрай РБ на важна длъжност! Но, най-вероятно е имало привикване на ген.Борисов от US embassy и набиване на канчето, за предстоящото уволнение на техен insaider във военното ни разузнаване! Кофти е да ближе Борисов, където е плюл, ама щом US иска, няма мърдане!

И после кажете че не ни управляват отчайващо некомпетентни еднодневки. То бива робско съзнание, но вече е прекалено отношението ни към тъй наречените управляващи.

какви са тия налудничави постановки пред очите на цял един народ, произвеждайте го там в чин тоя хомосексуалист и да се приключва въпроса

И така ,Бг тръгна отново ,......към дъното.

Абсолютни смешници на върха на държавното управление. И после се питаме защо нещата не вървят!

Всичко в Родината ни е като "по каталог". Министър Председателят не е запознат с решение на парламента?! Оооооообаче?! Очаква президента да наложи вето по въпроса , с който не е запознат?! Наистина щеше да е много смешно ако не беше трагично!!!! И така ще бъде и занапред - "на си ти куклите, дай си ми парцалките"!!! ОТВРАТ!!!!!

Какво да коментира човек? Аман от манипулации и циркове на управляващите.Нямат спирка.

Цитат: "Николай Ненчев още веднъж увери Йордан Бакалов, че високо цени неговите качества и продължава да има доверие в неговите способности да реформира Служба Военна информация, както и да поддържа добри контакти с партньорските служби", допълват от пресцентъра на военното ведомство. Преведено: Единия предател високо цени друг предател от нашето военно разузнаване да работи за чужди държави и организации. НК: ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ РЕПУБЛИКАТА: Предателство и шпионство: Чл. 104. (1) (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм., бр. 153 от 1998 г., бр. 26 от 2004 г.) Който издаде или събира с цел да издаде на чужда държава или на чужда организация информация, представляваща държавна тайна, се наказва за шпионство с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна. Чл. 105. (1) Който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да й служи като шпионин, ако не е извършил деяние по предходния член, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.

да донасяш на Путин, че българските самолети няма да бъдат ремонтирани при него защото има по-ниски оферти от неговата!

Аз не съм държавен служител и не разполагам с държавни тайни. Освен това офертата на руснаците бе от 1050650 евро, която е по-малко от казаната от Ненчев за искана от поляците 1200000 евро. Нищо че няколко пъти променяше колко по-гелеми били исканията на руснаците. И си дай за поправка Мерцедеса на Чайнатех. Те са по-добри от производителя на Мерцедес. ;)

А за Ненчев да не пропусна: Чл. 102. (1) Който с цел да намали отбранителната способност на републиката предизвика бунт или неподчинение в българската войска или бягство от нея, или със същата цел разстрои подготовката или снабдяването й, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години. Чл. 103. (Доп. - ДВ, бр. 75 от 2006 г.) Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация, умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9. Всеки държавен служител тук работещ за чужда държава или организация е предател.

МИНИСТЪРА НЕ СЕ ПЛАШИ ОТ ТАКИВА КАТО ВАС!

Да последва и отставката на Ненчев с цел по-малко щети за националната сигурност!

DIDA

"... Бойко Борисов защити Йордан Бакалов, като обяви, че харесва Бакалов и работата му "изключително много". Нищо чудно един ден да хареса рабитата на черната или на русата Златка и да я назначи и нея на работа. Тук вече професинализма и ценза са без НИКАВО значение; какво да се прави, нали сме на власт...

... "да реформира Служба Военна информация, както и да поддържа добри контакти с партньорските служби" Абе данеби да не е успял да направи поне 10ГБит/с (еднопосочна) връзка с щаба на ЦРУ в Вашингтон... Give him some slack бе нашата военна информация отдавне е отекла а сега не генерираме повече от 1бит/година полезна военна информация !!!!!!!!