Платини поискал оставка на Блатер, той отказал

Президентът на УЕФА Мишел Платини е предложил на шефа на ФИФА Сеп Блатер да се оттегли на среща между двамата сутринта, но швейцарецът е отказал.

Обратно в новината

Коментари - Платини поискал оставка на Блатер, той отказал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко отколонение,ако позволите: съдът в Швейцария е забранил на Блатер да напуска страната.Блатер е толкова известен,че просто няма къде да се скрие, а и всичко е в много ранна фаза на разследване.ТОВА Е ЗАКОНОВА ДЪРЖАВА!Няма значение кой си, какъв си и какви аргументи изричат адвокатите.Под забрана! И нищо че трябва да присъстваш на международен форум.Нали искаме Швейцария да бъдем,хайде де!

Платини иска да му платят не него. Е, много иска. Неговото е стани да седна. Да махнем Блатер, за да сложим Мишелчо. Няма да стане. Да живее Русия.

не намирам нищо мъжко в тоя гювеч от пълни педали. мяу-мяу. пусинца на заплати от отминали висини, които са също така съмнителни.

в същност, звездите във футбола не се ли откриват като порно звездите? питам, бе? до там я докарахте.

А кой ще провери в България гелосания делиормански наркотрафикант и перач на мръсни пари с какви пари купи тв правата и лиши българите от правото да гледат мачове от българското първенство. С какви пари издържа измисленият си отбор в Разград, където няма традиции във футбола. Какви са му връзките със Цветан Цветанов и Бойко Борисов? Борисов плати ли са за разходката с военен хеликоптер до Разград?

Ся кат доиде един демократичен и честен принц арабин сичко ще си додйде на мястото защото както знаем най напредничавите демократични и антикорупционни технологии се развиват не от кой да е а от арабите!!! Хахахахахаа

Да видим арести на хора от фифа ден преди изборите за нов президент е чиста случайност и не е насочено срещу сегашниоя президент :). Имаше една реклама добре го казваха "стига глупости" ;)

вие одобрявате ли корупцията, измамите, диктаторите и противните уруди, които ми се правят на "напредничави", като в същото време ни кълчат ръцете, запушват устите, изтезават и ритат ни- където им падне, само защото им е паднало и цензурата е във ваши ръце? ОГЪН!!!! ДО ДУПКА!!!! Кълка да не остане!!!!

без тези окупатори на тронове до сега светът да беше на светлинни години разстояние в развитието си, а не да загнива бавно, но сигурно!

Тук не става дума за това кой е корумпиран и кой не тук става дума за много пари и власт просто. Все едно гледаме театрото в нашият парламент. Дето всички се борят с корупцията.

какво нещо, а? "напредничавите" се првърнали в едни клошари по душа, измекяри по сърдце и милионери по сметки. What a wonderful world пееше Луис, но за природата, а не за нейната основна грешка - сапиенса. (не казвам хомо) за да не ме обявят за хомофил, я!

няма как да забравя, когато великият вожд и учител на фифа другарят ким блат тер ни убеждаваше, че няма нужда от външна помощ за борбата с корупцията му, защото той щял да проведе лично необходимите реформи в партията си-фифа, която доведе футбола до безумието на едно свърталище на умрели от глад за някой и друг милион и алчни до безумие "напредничави" мишки. той все ни обещаваше да се превърне в един лъв в борбата срещу.. себе си. та ето защо просто не мога да вервам на такива "напредничави", които си верват, че като пукнат - ще вземат парите със себе си и на Оня свет...

Мурзилките, какво стана със студента, който доказа, че по-голямата част от парите за Сочи са окрадени от руската власт. Заклаха ли го или гние в затворите в Сибир ?

а направи сериозно научно изследване и защити дисертация.

Ето как предварително всичко е нагласено, за да бъде отстранен Блатер ! Арести , Мишел Платини и врътки и номера от селски вечеринки !....

Хайде путлеристи, защитете човека продал ви светофното.

Вземи си сложи нещо за проверка на правописа да не се излагаш толкова, много.

А Путини не я иска,защо ли?:)))

Цялата "далавера" е ДА НЕ СЕ проведе Световното в Русия!!!! САЩ всячески се стараят ТОВА да не стане!! Защото провеждайки се в Русия първенството ще даде МНОГО нови работни места , огромни капиталовложения, които ЩЕ СА в РУБЛИ-а НЕ в долари!!! Посетилите световното в Русия ЩЕ ВИДЯТ разликата м/у "приказките за изостанала Русия и РЕАЛНОСТА!!! Страха е голямо ШУБЕ!!! Помнят още краварите Олимпиадата в СОЧИ!!!

1000+ ;)

Помним и двойните тоалетни в Сочи. А световното в Русия ще е между Африка, Азия и Сейшелите. Хрантутниците на Блатер утре ще го преизберат и това ще е краят на ФИФА.

По добре да помним завинаги онази епруветка с прах за пране,пратила в небитието над милион души и завинаги унищожила една държава,заради една думичка-ПЕТРОЛ!

+а на плативи кои ще му потарси сметка задето купи световното вав франця и станаха световни шамоиони?!

Платини:стани да седна!На този Блатер може само да му диша прахта по кинти с ЕКТ!

Не четеш ли Платини не е кандидат за мястото му или просто си пишеш и плюеш?

Ще,ще!Блатер е пречка,голяма хапка!

Не дава оставката стария евреин, защото ще го пъхнат в панделата заради упорството да стои толкова дълго. Срещу него в момента са всички в Европа, което означава, че немците са го предали и сега англо- саксонците са необуздана глутница. Няма смисъл да се пита нашата перука как ще гласува... той е ясен- със силните на деня... Интересно е коя държава как ще гласува утре, но борбата е на лъва срещу глутницата вълци, която използва йорданец, който си няма представа от организацията на футбола и въобще не е спортувал тази игра. Изглежда е важно дали Адидас стоят все още зад Сеп Блатер? Защото е ясно, че "Нике" стоят зад скандала и чакат своя час. /Трябва да се казва правилно името на богинята на победата, защото грешката носи нещастие/.

то самото заглавие "нике" за производител на гуменки е обида за Богинята, но само това да е.

Утрешнето гласуване ще е шамар за ЦРУ!

И за да се изреже руската корупция, разяждаща целия свят, е необходимо да се спре футболното първенство в агресорът Русия

Счупи тъпомера!А по някоя друга водка с хайвер,дали може да им се позволи?!

Интересно как американците убеждават политици като българските да им играят по свирката ? Не бъди толкова заблуден. Корупцията не е от вчера, не е измислена в Русия и няма да се свърши ако Русия изчезне.

не разбирам защо са всичките тези циркове с "изборите", след като добре се знае, че в такива севернокорейски формации династията се продължава от наследника на ким блат тер, но едва след кончината на владетеля - светлия вожд, майка терезия, христос и вожда и учителя за цялата северна фифоландия... пък платини зел, че плакал, молил се на колене, кършил ръце и други неща... басси падението на "напредничавите"! това не е бъзик а е 1:1 от едно изказване по телевизора на един член на северно-фифареейската демокрация. къдерто купуцваш права за един долар, а ги продаваш за над 4 млн. нищо непознато за света на "напредничавите". това е.

Защо Плати-ни не даде пример, като подаде своята оставка?

А ПлатиоМи кога ще си подаде оставка или се смята за вечен... Не случайно са първи дружки с перуката!?

Чехъла не е ли призовал и той Блатер да си подаде оставка?

Не, но СерГей го е направил. Рекъл е: Вземи пример от мене! ;-)