Зам.-кметът по транспорта подаде оставка след скандал

Кметът Йорданка Фандъкова е приела оставката на своя заместник по транспорта Любомир Христов, съобщи БНР. Той я подаде след разкрития за обществена поръчка.

Обратно в новината

Коментари - Зам.-кметът по транспорта подаде оставка след скандал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважавах Фандъкова до момента с цената на билетите.Сега с две ръце съм против нея.Друг голям грях и е цената на тоалетната в южния парк-1 лв.А там по цял ден са предимно маѝки с деца.Грехота е!

Радвай се - акъла започва да ти идва .

НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА .....ВСЯКО СТРОИТЕЛНО СЪОРЪЖЕНИЕ СЕ ПРИЕМА ОТ ТЕХНИЧЕСКА СЛУЖБА.КОИ ПРИЕ ТОВА СЪОРЪЖЕНИЕ СЛЕД КАТО ВЕЧЕ ТО СЕ ПОДДЪРЖА ОТ ТРАНСПОРТНА МОБИЛНОСТ.ПОД ТОЗИ НАВЕС СТОЯТ НИЩО НЕ ПОДОЗИРАЩИ ГРАЖДАНИ.В НОРМАЛНА СТРАНА ВСИЧКИ СЕ АРЕСТУВАТ И ЗА НЯКОЛКО ДЕНА ЩЕ СЕ ЗНАЕ ДОРИ И НА СОФИЯНСКИ ДАЛАВЕРИТЕ.

БОЖЕ КОЙ ГО ПРИЕ ТЕЗИ СПИРКИ - ГРОБНИЦИ!!!ЕСТЕСТВЕНО ДРУГОТО КОРУМПЕ ОТ СОФ ИНВЕСТ ЧАВДАР ГИГИВ

60 спирки по 100 000 лв надвишена цена =6 милиона лева...е и аз бих си хвърлил остаката, то няма смисъл да бачкаш до края на живота си!

И тая стана тефлонова като Тиквуняка - каквото и да стане те не са виновни , всички други са но те двамата - не . Интересно какви отговорности си мислят , че имат или просто си царуват .

Затова ли поскъпва билетчето? За да плащаме безумия за "наши хора"?

А собствената си кога ?

Същия има опит от ДАЙ.Нали беше началник на автомобилна администрация.

Пише се ДАИ, ама след последните разкрития май определено е било "дай".

И никой не споменава за някакво наказание. Ясно ми е, че и гербаджиите като английската кралица не могат да бъдат съдени, ама няма ли поне НАП да му провери имуществото?

чакаме оставката на фънди! чакаме корекция на безумието 1.60 за билет!

"за гладския транспорт."

и с ремонтите какви даламери има да излизат, ако някой разрови... Ремонти за по 100 бона на хартия, а возилата изглеждат като войнишки канчета след тях, запушени като газови камери, обаче нали ги вършат наши фирмички, вместо да се купят 5 возила втора ръка в много по-добро състояниеу, се ремонтира многократно едно, 5-та злоупотреба и то никога не изглежда след ремонт като тези, които могат да се купят от която и да е държава на запад от Белград втора ръка. Само ако се знаеше публично за тези далавери, Шундаковица е аут...

Резервните части ги доставя фирма на покойния Иван Иванов/ пръв приятел на Ботьо Ботев -борец с/у корупцията в СО/ представлявана от снаха му.

Това е голям скандал.Само с това ли ще им се РАЗМИНЕ! За хванат престъпник на границата,Затвор.А сега за кой е затвора.Нещо се обърках.

Прокуратурата няма ли да се намеси??????????????

ЛЕЛЕ,А С БИЛЕТЧЕТО СЕГА КАКВО СТАВА.ПАК ГО ВДИГАМЕ.ДА ИМА ЗА ВСИЧКИ.ДО КОГА И ЗАЩО ТАЗИ ГАВРА СЪС СИРОМАШИЯТА.И КМЕТА, ТОВА СЪМ РАЗПОРЕДИЛА,ОНОВА СЪМ НАРЕДИЛА ,А КАКВО ИЗЛИЗА.

ПОДАЛ СИ ОСТАВКАТА - И КАКВО ОТ ТОВА ?!! ТЕ СА СИ СЛОЖИЛИ В ДЖОБЧЕТАТА И БАНКИТЕ ОГРАМНА СУМА ПАРИЧКИ, КАКВО ГИ ИНТЕРЕСУВА, ЧЕ НЯМА ДА РАБОТЯТ ПОВЕЧЕ НА ТОЗИ ПОСТ ... ГЛУПОСТИ ... ОСТАВКИ ... ДА ГИ НАКАРАТ ДА ВЪРНАТ ПАРИТЕ - ТОВА Е ПО-РЕАЛНО ... А НЕ ПРАХ В ОЧИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ...

какво като го уволнят па ще се намърда на някоя службица.ЗА ТАКИВА МРЪСНИЦИ ТРЯБВА РАЗЛЕДВАНЕ СЪДКОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО.Трябват крайни мерки иначе никога няма да се оправи корупцията,ще дойде следващия и старата песен на нов глас!!!!!!!!!

Някой не се е отчел...

Втори пореден добър ход на Фандъкова, след Диков. Браво.

ДА БЕ, БРАВО ... ИНТЕРЕСНО ДАЛИ И ТЯ НЕ Е В КЮПА ... КАЗАЛА Е, ПОДАВАШ ОСТАВКА, АМА МИ ПЛАЩАШ ЕДИ КАКВА СИ СУМА ... ИНАЧЕ ПО-ЛОШО СТАВА ... ЗНАЕМ И КЪТНИТЕ ЗЪБИ НА МАФИОТИТЕ В БЪЛГАРИЯ ...

македония,че да се отвори ново посолство и тоя очилат плешивец го вредят герберугите

открадваш няколко милиона,а като те разкрият те уволняват и си харчиш комисиона,защото по-голямата част е в герб каса да се купуват лентички и ножици за следващото откриване

Е къде къде по вредна...

Стига са плакали софиянци - не стига ,че им наливат десетки милиони от бюджета за метро,околовръстни - и 2 лева за билет са им малко !!!В провинцията как плащат по 1 лев за много по-къси разстояния и няма метро и нови пътища !!! ДГД

София не строи нищо с републикански бюджет, а със собствен.

Кичо

Забрави 1 000 000 селяния която се домъкна по демокрацията .

Два милиона, два :)

1. ФАКТЪТ, ЧЕ ТОВА СЕ КАЗВА ИЗОБЩО, ЗНАЧИ, ЧЕ ПАРИТЕ ВЕЧЕ СА ЗАМИНАЛИ ОФФФШОРРРР... 2. ЗАЩО ББ ЩЕ "ПРЕПОРЪЧВА" КОЙ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА???НАЛИ ОТ САМО СЕБЕ СИ СЕ РАЗБИРА, ЧЕ В ТАКИВА СИТУАЦИИ, ДАЖЕ ИМА И СЪД И ИЗЛЕЖАВАНЕ НА ПРИСЪДИ?!

И какво като си е подал оставката ? Взел ли си е парите - взел, ще поскъпне ли билета на 1.60 - ЩЕ, е пак си остава поговорката "Битият бит - еаният ебан". Честито на печелившите.

Ирена Коцева е рода с Фандъкова,това те двете не знаели. И случайно мъжО и ,,печели " поръчката.

Всичко което е герб и приближени на герб краде безнаказано. Само ачик издънките се показват. И...никой не знае,айде бе.

ЦЕНАТА НА ЖЕЛЯЗОТО Е 0,80ЛВ.ЗА КИЛОГРАМ,А НА СТЪКЛОТО 8ЛВ.М2

НАГЛЕЦИ...НОРМАЛНА ЦЕНА С ВКЛЮЧЕНА ПЕЧАЛБА НА ЖЕЛЯЗНА КОНСТРУКЦИЯ Е КОЛКОТО Е ЦЕНАТА НА ЖЕЛЯЗОТО СЕ УМНОЖАВА ПО 2,ТОВА Е ЦЕНА ЗА ИЗРАБОТКА,МОНТИРАНЕ И БОЯДИСВАНЕ,ЦЕНА НА СТЪКЛОПАКЕТ Е 24М2

а оставката на фандука, кога?

Изборите бяха скоро,сега ще си теглите,като не сте мислили

Що само тои напоследък е настанала анархия из тоя даи ни се види докога ще си слагат твхни хора и ще си правят квото им е кеф а обикновенните хора съображения няма но какво лие в ред та те да са в ред една песен баят една знаят караи затова сме на това дереже ма още по зле щее зарад мамините другите реват аман от управия дано се оправим

Най-после тоя мракобесен и безличен чиновник си подаде оставката. Как няма малко срам, всички са корумпирани! Ред е на учителката.

Даскалиците имат за пример министърката си-върха на ...всичко(то безочие)

Няма коментари. Защо ли? Омръзна им на хората. Защо ли да гласуват?Защо ли да коментират? Винаги е едно и също . Който е по съобразителен и по нагушил се де веднага подава оставка. Каакво следва? По партийния устав примерните или депутати или посланници според ранга и заслугите.готви Няма разследване, няма виновни. Всичко е шест - Цв.Цветанов се готви за избори нищо че още не са обявени и все така ли ще я караме не знам , а ВИЕ?