Премиерът: Само медиите питат за оставка, още имам подкрепа

Прекратяването на мандати в парламентарната република е парламентарен и политически въпрос, особено когато премиерът няма партия и група, обяви Пламен Орешарски

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: Само медиите питат за оставка, още имам подкрепа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО НЕ ПОДКРЕПИТЕ НА ВЪРХА НА ПОЛИТИКАТА Г-Н СИДЕРОВ? ИКОНОМИКАТА СЛЕД КАТО ЗНАЕШ ДОБРЕ КОЙ Е КЕЙНС - УПРАВЛЯВАЙ СИ Я. КЕЙНС НЕ Е КОМУНИСТ КЕЙНС Е ХУМАНЕН КАПИТАЛИСТ КЪДЕ НЯМАТЕ ОБЩО С АТАКА? АЗ ВИ ВИЖДАМ КАТО ЕДНО!!!!!!

Може ли Орешарски и ти професионалисте, да си същото жалко леке като Станишев и Манолова?

И аз пита от една година Гаргамеле.

Бивш подържник на Орешарски - след като и ти се предаде на американците за Южен поток значи в България няма мъж с топки !!! ББ го знаем, той си сваля гащите още преди да са му поискали !

Като го махнем Орешарски ,кой ще дойде? Боко ли ще управлява държавата? Може ли някой да ги сравни? Кой,кой иска да върне мутрите на власт? Ами СИК разбира се .Много лош народ сме и затова ни е такава съдбата. Трима престъпниц /Боко,Доган и Станишев/ съсипват страната ни. От това блато няма излизане и държавата се самоунищожава

Професия Трол = премиеш орешарче

този чака някой да го хване за яката и да го изхвърли,сам май няма да си тръгне.

Аз пък си мисля , че всички искат ти да си мин. председател , а ти си въобразяваш , че не те искат.

Абе как се намериха и се събраха такива дебили като Гея, Ореха, Турчина, Бъбрека и Болен. Абе на тези хора ще им се изпикаеш на главата, а те ще викат че дъжд ги вали. Егати тъпунгерите.

А бре Орехче, сега е 19.30 я се поразходи по Царя да видиш народ. Не вярвам всички тези да са медии, щото разправяш,че само медиите ти искали оставката.Що се осра, що унищожи доброто си име на специалист. Ще останеш запомнен само с това,че си кукла на конци и си по-зле и от комунетата. Но с какъвто се събереш такав ставаш казвал един мъж на жена си, а тя му препоръчала да се събере с някой е-б--а--ч.

Много хора го подкрепят правителството.

само ти не знаеш че си в оставка

ОРЕХ изчезни некадърник !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ОСТАВКА !!! ОСТАВКА !!! ОСТАВКА !!! ОСТАВКА !!! ОСТАВКА !!! ОСТАВКА !!! ОСТАВКА !!! ОСТАВКА !!! ОСТАВКА !!!

Това е правителство с най-нисък рейтинг, по-малко от 15% и той счита, че това е подкрепа......нещастник!!!

дори не са умни комунистите като селски даскали са

Тоя с подкрепата- 1, 2- Мая манолова и Сергей Станишев

умря !, баба куна на 92 години от долни пасерал вчера умря. така, че квазимодо орешарски, вече нямаш подкрепа

много пари трябва да му платите на другаря орешарски ще е на терапия до края на живота си

АБСОЛЮТНИ НЕНОРМАЛНИЦИ: Сергей Станишев БСП. 10 юни 2014 "Лидерът на БСП Сергей Станишев заяви, че правителството трябва да подаде оставка незабавно". Пламен Орешарски 13 юни 2014 "Само медиите питат за оставка" ------------------- Сергей Станишев БСП. 10 юни 2014 "Няма нито една причина освен тънки политически и не толкова тънки икономически сметки този парламент и това правителство да продължават своята работа" Пламен Орешарски. 13 юни 2014 "още имам подкрепа"

Дръж се, Орешарски! Ние те подкрепяме! Ние сме четири души при пилоните на НДК. Бяхме пет, ама единия вече не може да идва, че много го закъса(има Алцхаймер), но духом е с нас и те подкрепя - можем да го броим. Ние много ти се радваме! Вече няколко месеца взимаме по-високите пенсии с 5 лева. Много се радваме, че мислиш за нас. Абе вярно ли е , че на изборите, дето минаха, не трябвало да задраскваме числото 15 в кръгчето, а само в квадратчето? Една жена в трамвая говореше така, ама тя говореше какво ли не - аз нищо не разбрах и не й вярвам.

Май датата и партията, която ще управлява България ще определят братята от Америка. Затова Б. Борисов е на инструктаж в Америка.

Колега дано не си прав, че тогава жална ни майка на всички.....

не ви ли омръзнаха опорните точки като си спомня откритите партийни събрания и целия ви тъп живот за ядене и е..е ми се повдига

А бе ,г-н Орешарски и с него май се консултираха от САЩ?

А бе ,г-н Орешарски и с него май се консултираха от САЩ?

Българи, отново както преди метежа против правителството на ГЕРБ ми дойдоха нереално ниски сметки за ток(46 лв при средно 105 лв на месец). след оставката ще ни напишат разликите от неотчетения в момента ток и ще ни дойдат много високи сметки, предизборно. това е манипулация на БСП и олигарсите и от БЕХ И НЕК. Ще предизвикат предизборни недоволство чрез сметките и простите хора ще си кажат както през февруари 2013: Ето БСП си подадоха оставките и сметките станаха двойни. Манипулират ни алармирайте и коментирайте тази манипулация по медиите. хората трябва да са наясно с комунистическите манипулации.

Браво Mекотелски! Tова е характер!

Смях се до сълзи на това заглавие! То друго не ми остана вече!

Като не мина вота значи има подкрепа.

Да ти имам подкрепата,Орешарски. Ако си мъж, на всичките номера дето ти извъртяха, удари им оставката в масата и наритай мазните гъзове на Станишев и Местан. Заплюй ги и всички ще те признаят... но за това трябва да си мъж...а ти мъж ли си ?

На кого имаш подкрепата бе смешник??? На българския народ или на американското правителство??!

Това недоразумение на снимката или е много ограничен или смята , че всички сме от електорат 15/15

Умен човек е, обаче типичен комунист което ни вреди- с чувство за привелигированост и пренебрежение към народа. Със самочувствие на елитист, който сесмята че е далеч напред във времето....а всъщност е обикновен номенклатурчик.

лидерите на троината коалиция вече казаха да си стегаш багаja,покажи им че си мъж и не си подаваи оставката!

МНОГО ЯСНО , ДА НЕ Е ГУГЕН , КАТО ПРЕДНИЯ И СТРАХЛИВЕЦ , КАТО НЕГО!?

АМА ОРЕХ......АМА КОЛКО СИ КУХ ОРЕХ НЕ Е ИСТИНА , ЖАЛКО И ПРОСТО МОМЧЕ СИ , СРАМ МЕ Е ОТ ТЕБ !

Четейки коментарите не само по тази статия, но и по тези в които може да се коментира политически ситуации и личности, отчитам следното: Има група която е против БСП, Орешарски и други в лявото политическо пространство. Използват груби изрази и обиди. Неприятно ми е да чета тези коментари и ги прескачам. Другата група е против Герб и техните представители. Използват поносими нарицателни имена и прякори. Определено харесвам повече мненията и коментарите на нормалните хора. Считам, че съм един от тях. Моля, бъдете и Вие.

От хора, които вече 25 години рушат страната, е трудно да искаш възпитание.

Явно пропускаш статиите, отразяващи изказване на Борисов... те там да видиш за какво иде реч... ако си искрен - направо трябва да се (с извинение) - ИЗУРИНИРАШ върху "другата група"...

наглец!

Си ти, зомби.

Тези , които искат оставката на това правителство , вероятно се надяват , че Борисов отново ще дойде на власт и тогава какво "ще цъфнем и ще вържем" с "факирството и гениалноста" на простака . Е да , но реално подкрепящите мутрата са малцинство и този човек надали отново ще бъде на власт а и не бива да бъде допускан до властови позиции , защото очевидната му неграмотност и некомпетентност ще доведат до истински фалит държавата .

Напълно съм съгласен!

Никва оставка!До живот!Никви избори!След мен и потоп!

Я, не се прави на ударен, продажнико. Стига да се спазват законите на страната, но за вас това е много, нали.

Пфу на изборите!Пфу на оставките!Пфу на законите!Станиседнишев президент до живот!

Tрябва да се признае че Oрешарски е най-доброто попадение на Cтанишев!- Hай-дебелокож гьонсурат!! -Tакъв друг налъм нямаше да може да намери, който да издържи толква дълго!!!...

Направо УВОЛНЕНИЕ !!!!!

Хаха и кой си ти, шефа клошар?

Съсел ти ли си?

трябва да кръстят някое новооткрито мекотело "орешарски".... то бива, бива да нямаш топки, ама и жените са повече мъже от това недоразумение...

Напротив, човекът е много устойчив на вас - боклуците.

Прав си другарю. И кон да го е..е не мърда. Даже прави крачка назад.

устойчив, но анално податлив като партийния ви лидер

и ти очевидно си съгласен - плужеците почти нямат определена форма, гънат се откъдето ги боднеш и поради това са доста устойчиви... поне докато не ги фраснеш с кубинката...

мирен преход. мирен протест. оставка няма да има без натиск нов по-голям заем и оставка

Нямам търпение да въведат задължителното гласуване. Тогава със сигурност Светльо Витков ще влезне в парламента. :-) А иначе Орешарски, че няма да подаде оставка, няма. "Справя си се" според него. :-)

И според мен Орешарски се справя.

От статия на Дир: "И през 2014 г. възстановяването на икономиката на страната продължава да бъде предвождано от Южния централен район и Югоизточния район на страната. Редица области (като Пазарджик, Пловдив и Сливен) се радват на засилен инвеститорски интерес и повишаваща се заетост както през 2013 г Местната администрация в Пловдив осъзнава пропуснатите възможности за по-активно участие по Оперативните програми предприети са мерки за повишаване на темпа на усвояване на европейски средства, налице са реалистични очаквания за подобряване на ефективността в близко бъдеще. Разбира се не липсват и негативни моменти. Те са свързани най-вече с действията на централната власт, които пораждат политическа и икономическа несигурност." --- Или с други думи Софийските мекерета душат страната от поне 70 години насам!

Вярно ли е ,че PMG ( Petro Marine Group) регистрирана в Панама е изразила желание да построи цялото трасе на БГ участъка за , 1,8 милиарда евра и предложението и не е било разгледано.

Че защо да го разглеждат. Да са предложили случайно комисион ?

Аз предпочитам южен поток да го построи българска фирма, за да останат печалбата и данъците в България, а не печалбата да потъне в някаква офшорка.

PMG регистрирана в Панама, офшорка ли е?

Какво ми дреме. Нали цената е почти наполовина.

Не ! тия са много яки . там имат клон

Имало по-големи мутри и от Борисов. СЕДЕНКАТА продължава да седи. Поне да беше свършил нещо през тази година! Или и той ще говори по телевизията, че обича да играе на топчета...

Орешарски не шавай Ха си подал оставка , ха има да връщаме рушвети на Газпром. Как се врщат толкова пара бе. Пък братушките вземат ли да си ги искат , ни хвръкват зелките. Ония не цепят басма никому. Пък и Волен ще трябва да връща. Никаква оставка . Насран стоиш- ама стоиш !!! ПАРТИЙНО ПОРЪЧЕНИЕ !!!

Ти не ни занимавай с вашите препирни ами се стегни в кръста и почвай Южен поток, какво се въртиш като фурнаджийска лопата? Кабинета остана действайте!

Имаме безумно тъп, нагъл и чукундурест премиер. Наричат го плочката. А самият премиер заяви, че плочката Орешарски трудно падала, след като я залепят на стената на властта. Вярно e, Орешарски се клатушка една година на средния пръст на Волен и сключва тайни договори и споразумения по поръчка на други и за сметка на България. Но не пада ... Както и Станишев не подава оставка в БСП и ПЕС. Такива некадърници може да ги биеш като тъпан и пак да не разбират колко са ненужни, вредни и продажни ...

Клатушка ви се малоумния фашистки продажен мозък.

Каква оставка, бе? Трябва да движи и да строим Южен поток!! Ръшаните няма само нас да чакат?!

Добре де аз не мога да разбера , какво очакваме от подаването на оставка на този кабинет и след това от предсрочните избори , които със сигурност ще затвърдят сегашното статукво Герб, БСП ,ДПС и евентуално недоразумението Бареков . Изобщо въртим се в един омагъосан кръг и като , че ли няма излизане .

Абсолютно си в заблуждение! Това правителство е крайно вредно за страната! И ден след ден става все по вредно! Едни избори ще пратят БСП в историята, и те добре го знаят това, затова НЯМАТ смелостта да искат избори! Това за запазване на статуквото е ПЪЛНА глупост!

Може ли да обясните в какво точно е вредно това правителство? На мен пък ми харесва, а доколкото разбирам и не само на мен. Защо трябва да става всичко според вашите желания? Моето желание е това правителство да остане. Кой от нас двамата има по-силно право и защо?