Холандският външен министър си отива след лъжата за Путин

Холандският външен министър Халбе Зейлстра подаде оставка, съобщиха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Холандският външен министър си отива след лъжата за Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Де да имаше такава съвест от нашета влас -може би тогава ще има демокрация а не луда корупция мафия лъжи но при не осъзнато племе не става.

Демонстрирането на "джендър" ценности и животинска русофобия достигнаха невиждани размери и са сравними само с католишко-йезуитския фанатизъм с който инквизицията в средновековна Европа изгаря на кладите такива като Джордано Бруно (защото твърдял, че Вселената е безкрайна, а земята кръгла) !

Халбе Зейлстра смешен човечец който ще има среща с Лавров дипломат с доказани качества от старата школа.

Въпросът е: Руснаците ли са го прецакали преди срещата с Лавров или американците са го подложили цел да провалят срещата му с Лавров? Това не ми е ясно.

Новина ще е , ако руски министър излъже и си подаде оставката. В Русия оставка искат , ако случайно се каже истина.някои да подаде оставка след лъжите за сваления самолет с холандци. Виж ако руски министър каже това, които всички видяха, даже номера и мястото откъдето е взета руската ракета срещу самолета, то жална му майка. Холандците са прекалено коректни с московската сган това се приема за слабост, но явно коректност така се поддържа и затова са толкова напред.

Нашите политици и себе си, остави ги руснаците, там е ясно!

И какво от това? Следващият малоумник ще му заеме мястото.

Ами тия "малоумници" с 10 пъти по-малко население от Расия произвеждат три четвърти от БВП на ватенките. Като махнеш приходите от нефт и газ на мужиците , десет пъти по-малко холандци произвеждат повече цялата Восточна тюрма. Един холандец струва колко десет ватника.Малоумниците сте все в Масква, вечно неразвити, под тирания , , грабеж и лъжи. Птър Първи ходил там да се учи , ама и след сто години резутат няма, мужиците са по-назад оттогава.

Имах предвид триста години след Петър Първи..

По брутен вътрешен продукт на глава от населението през 1988 г. България е заемала 25-то място в света. През 2013 г. България заема 78-мо място в света, по брутен вътрешен продукт на глава от населението, по данни на международния валутен фонд (IWF).Така че, кой колко произвежда е меко казано смешен аргумент! И ние сме го правили преди!

Джендъри, сър!

За да оправдае лъжата си от 2005-та, той сега за пореден път лъже. Не върви да си признае, че тогава е лъготел за да се направи на интересен, и затова сега и поредната лъжа - заради източника си бил излъгал тогава. Благовидна и морално оправдана причина - защита на източника. Този е непоправим лъжец.

Наглостта не му е стигнала да ходи след просташката лъжа да се среща с руснаците.

Ето това са Евроатлантическите ви партньори ! Дегенерати !болни хора ! Добре че Руснаците са го заплашили да покажат че никога не се е срещал с Путин , и холандците са побързали ,прееди да бъдат Изобличени ! И тази лъжа я разказава по стотици медии от 5 години ???! никой разбира се не го пита дали е виждал Путин въобще !! Удобната ,болна лъжа е винаги Прегръщана от ЕСАЩ ! Отвратително,и отваря очите ни ! булекит !

ЕгЕЕ

предлагам нашите министри да го последват,защото те говорят не по-малко неистини от него, хайде тръгвайте по ред на номерата,нали ще правим всичко,което правят и другите държави и държавници, последвайте ги, мечки няма

Май ще се окаже, че дори и Путин не е бил на тази среща. Но какво да се прави все пак западналите водят хибридна война срещу братска Русия.

ШикФронтално : Е ли Факт че ДнешенКремъл е Отрязан Отвсякъде ?

Икономическият прогнозен ръст е 4% даже според рейтинговите САЩски агенции,които доказано са на разпореждане на правителството на сащ. При тежки Западнали санкции при това. Ами когато запаняците напълно клекнат заради занкциите тази година. Ами когато Юана замени долара в международните разплащания след 26/03/2018 ...след 1 Месец ?? Кво прайм тогава ??? САЩ ще са невъзможни за живеене.

Бидонеете. ...излизам от тет-а-тет....не шлехт, не зер шлехт, ами ни пуха ни пера. ----- Струва ми се Искате да поправите Грешки. ...просто го Направете.

Поне е честен, за разлика от Путьо. Който драпа със зъби и нокти, за следващ мандат. Който, поне да прилича на "демократичен". Също, като БайХуй. И като на Rдоган... Всъщност, си е чиста проба диктатура. И Хитлер е започнал така

Така е започнал и да си припомним как е свършил.

Така е започнал и да си припомним как е свършил.

Аз питам защо Цецка Цачева не си е подала оставката все още, след като излъга, че Конституцията нямало да се приема ако ратифицираме Истанбулската конвенция? А защо ББ, Цв.Цв, който не знае кой е Цв.Цв и цялата пасмина герберска е все още на власт? Лъжливи таласъми такива! За Нинова е ясно, но тя поне яхна вълната и застана против Истанбулската конвенция, а ГЕРБ ни лъжат в очите за всичко и не се махат.

то от гума освен смрад друго няма. е и мръсен въздух

Тролче, тук не се избиват комплекси, а се коментира еднозначно определената тема.

И тоя се нареди до Барозу, Схефер, Абът... Все палячовци! :))

Руснаците най-добре знаят,че всяка ,уж, лъжа за товарищ Путиин си е живата истина !Възмездието не ще е много далечно!

Това ,което си написал също е лъжа!Препоръчвам ти да попрочетеш какво пишат руснаците в техните сайтове!А аз имам и информация от първа ръка - мин.60% от руснаците подкрепят Путин!

Браво, юнак. Ти ставаш за министър на Министерството на истината.

Изключително глупаво изявление!Много лошо е когато човек счита желаното за действително,а ако лъже себе си и си вярва - това вече е диагноза!...А ако си затваряш очите и не искаш да приемеш истината -това си остава за тоя сметка

ти си последовател на курнелката тя лъге с размах като истинска циганка

Значи тоя с думите си е допринесъл за назрелия глобален кофликт и подаването на оставка е достатъчно?

този, как не е излъгал, че е "чул" как путин си прибра крим???;))

Путин това и не крие. Крым -возвращение на родину , или как беше названието ,не помня, той подробно всичко расказва))) Само такива закъсали путинофили,които само четат руски вестници, могат да продълават лъжат.

Аман, от шорошоиди като теб! Толка сте тъпи, че още не сте разбрали, че Крим е изконно руски още от времето на Екатерина Велика и че незаконно е прехвърлен на Съветска Украйна от украинецът Никита Хрушчов.

А междувременно лъжата му си свърши работата. Това са съвремените европейски политици - жалки мижитурки и кукли на конци. Ген. ДеГол беше последният който посмя да се противопостави на американците. Да припомним как го свалиха от власт - със "студентски вълнения". Да ви звучи познато?

Случаят с този министър е показателен -доста често високопоставени западни служители използват този похват и не само когато стане дума за Русия.в случаите когато се засяга Русия и особено Путин те просто преминаха допустимата граница -безоснователни твърдения, базиращи се на предположения, съмнения ,догадки и информация от вида "една жена на пазара ми каза"!

Бърозу не лъга ли преди време,,че Путин бил казал,че за няколко часа ще стигне до Киев?

Не, не е лъгал. Соловьев и Жириновский всеки ден това повтарят като мантра, щото ако цар може, то и на роби е позволено.

Ти явно си от 80-те% дебили. Ами, всеки олигофрен би разбрал, че Соловьев и Жириновский са двама души и нито един от двамата не е Путин.

- Познах теее.... Познах те по словореда.... -Ти не си ХаХа ... Ти си ХоХол ! - Познах теее.... Познах те по словореда....

Много добре, значи следиш Россия 1, но и Владимир Соловьов и Владимир Волфович Жериновский са евреи. Значи има подкрепата и на МОССАД.

Черен ден за соросоизъма!

СМЕПНИЦИ !!! Това ли е тази Европа, за която мечтаехме.

Това е Европата, в която фантазиите на психично болни западни лидери се приемат за реалност. Тоя с тоя слух, дето си го е измислил се е качил високо и е паднал.

Да ви кажа истината не беше такава. Чух лично че Путин каза с силен глас пред всички че всички европекси политици може да наклеса докато проброи до 10, в паузите ще клеса всички американски политици за подържане на формата. Е това чух, ама ми беше неудобно да го кажа.

Cамо да намекна: Hай много, доброволци, за SS дивизиите на Xитлер са били холандци, подчертавам...доброволци!!! Cмятайте, за какви хора ни говорят!!??;))

Стига да лъжеш.Филм на Пол Верхувен "Оранжев солдат" погледни , а после клюкарствай.

филми не гледам брато, тях ги режисират и продуцират!!;)) филмите са,... за дебили, Aз, чета факти!!;))

А един друг голям лъжец бе казал, че Путин е заявил : " Мога да превзема Киев за две седмици" Спомняте ли си го?....- Жозе Мануел Барозу. И най-гадното е, че тези хора управляват Европа, найстина жалко.

На нас ще ни струва 2% от БВП увеличение за отбрана! Ха честито! Около 800 млн. увеличение на година!

хванали го,че лъже, като е наклеветил публично Путин. Няма как да отиде днес и да преговаря за нещо в Москва. Така че единственият изход е да подава оставка и да си ходи. Иначе отношенията с Русия замръзват! Никой няма да говори с него - нито Лавров, нито дори заместника му...

Май нарочно подава оставка, че да не ходи в Русия! При западняците всичко е изчислено! Има нещо гнило !

До АБЕ, макар същото да се отнася и за ШИНДЗО АБЕ. Много си прав, има нещо гнило. То колониите ги опоскаха а тепърва ще им трябват суровини и нови пазари. Така и другият АБЕ.,колко пъти ходи в Русия? Не е за ОСТРОВИТЕ, а Япония също няма пазари и суровини.

ама къде ги намират тия олигофрени по тая европа, бе! егати министрите, егати лъжите, егати чудото!

ами избират ги с конкурси - на НПО и Сорос. Който мине подбора - става политик. Като нашия Паси, например

Паисий

николай младенов и тоя беше такъв външен министър .. ако се напъна - може да изброя още имена...

Където ние намерихме Тиквун и 40-те разбойника - бутат ни ги новите ни приятелчета зад Океана. А бутат тях, защото са тъпи, неморални и ги държат с издънки от миналото им. Така държавите, който марионетките "управляват" са лесна плячка.

Чух го, бе бате! Чух гооо... Да ти казвам какво говори тоз Путин... Лееллееее! УжасТ! Иска да ни яде, бе бате! Лош Путин! Лошшшшшш!

Само това да е.... Цялата западна преса /а и нашата не и отстъпва/, ни пълнят главите с очевидни лъжи пък до сега никой бг политик не си е дал оставка и не би го направил....

А за дълги години вярвах на казаното ! Чак се съгласих да увеличим бюджета на НАТО! И какво излиза, че е било лъжа?

Тоа па много афиф. Нашите се скъсват да лъжат начело с най-големия лъжец тиквуноф. И си седат, смеят ни се непрекъснато, увеличават си заплатите

Щом лъжат така, значи лъжат че не сме готови за Шенген!

Фалшиви новини, кибератаки, хибридна война?! Путин сега се смее :) "Ако чакаш достатъчно дълго на брега на реката, ще видиш труповете на враговете си да се носят по течението покрай теб." Сун Дзъ

Едиснтвеният проблем това да се случи което казал Сун Дзъ е че трябва да си мъдър като него. Поздравления за господин Путин, много е сдържан и разумен през повечето време, нищо че често го критикувам.

Аз пък не го харесвам Путин! Много е мека Мария, ама въпрос на вкус!

Не ми се вярва, че заради лъжата е подал оставка тоя. Друга ще да е причината. Ако беше лъжата причина за това, то всички западни политици щяха да подадат оставки.

Лелее, Лумпен, ма ти яко ги настъпваш по мазола. Ноо, политиците са станали безсрамни, а ние хората търпим прекалено много.

Безсрамието и алчната наглост са основни и единствени "достойнства" на съвременните политици!

Само оставка за тази лъжа ли? Ами затвор? Оставка, и след време премиер! Какво ми прави впечатление, силните и богатите само се извиняват, а бедните лежат в пандиза! Демокрация!

Що? Кво е направил? Ти лъжеш всеки ден, ама не си лежал, нали?

Я излез на терасата и си хвърли парите! Каква е разликата между този и ало измамниците? Ти ми обясни!

Още от преди време Лавров беше направил наметка, че " не си дава сметка какво говори и трудно ще продължим да работим заедно". Подобна изречения направи и Путин по време на преката си линия и . . . . .министъра отпътува, сам, демек честен и не може да го приживее . . . . .. Нахалника се е надявай, че ще го приемат, но Песков беше много учуден, че "ще има посещение на външния министър на Холандия, той не знаеше" и се оказа прав.

Тия същите така плюят и по България за Шенген. Само че никой няма да хвърли оставка заради някакъв Бойко Борисов.

Тия са мошеници, лъжци и крадци!

И за това се иска майсторство и талант.

Тия тъпи нидерландци спорят за приза "Най- голям дебил" с наглосаксонците. Все пак, нидерландците са със предимството, че са надрусани.

Тъпи, тъпи, ама заплатите 3000+ евра, а умните братушки 7800рубли.

Аз искам да припомня как руските власти отричаха за радиокативното замърсяване край Чалябинкс до преди по-малко от година и преди това организирано и системно правиха същото при аварията в СССР - Чернобил. В това отношение поведението на "гейовете" и "джендърите" е нестравнимо по-етично от това на руснаците. И отделно няма да престана да го спамя това за авариите, защото руснаците заслужават да бъдат наказани "гейското" поведение с цялата строгост.

Да бе, да. Ти си същият като външният министър на ЛАЛЕТАТА. След време ще излезе за ЧЕЛЯБИНСК е било ЛЪЖА. Не знам тогава как ще ги СПАМИШ. Колкото до Чернобил, пак бъркаш Русия с СССР. НО това са опорните ТОЧКИ.

само дебили могат да вярват, че Путин ще разкрива пред западняци своите гео-политически планове. Ако е толкова тъп, нЕма начин да стане президент и да стои такъв 18 години

Аз пък ЛИЧНО чух как Обама каза на Хилъри...... Абе не съм бил там, ама един дето е бил ми каза... и понеже е важно...

"Не даваме Халбе" като при герберите "Не даваме Делян".

Разпути ги Путин бе! Слага и сваля евро и атлантоджендърите