Коментари - Куп организации защитиха Нели Нешева | Днес.dir.bg

Куп организации защитиха Нели Нешева

Парламентарната група на ГЕРБ днес ще разисква оставката на управителя на Националната здравноосигурителна каса д-р Нели Нешева. Много организации вече се обявиха в нейна подкрепа с мотива, че е направила много в системата.

Обратно в новината

Коментари - Куп организации защитиха Нели Нешева | Днес.dir.bg

Коментари

Аз предлагам на тая да и дадат орден "Стара планина"...ко толкова-щом на агент Сава/Доган/ са дали...тая къде,къде по-заслужава...какво като се държи по най-нагъл начин...тя по друг начин не можи

Всички вкупом са крали нашите пари и вкупом се оправдават.Ако си отвори устите Нешева, ще се разбере къде отиват милионите , не в болниците, не за лекарства , а за бонуси от всички защитници до министрите на здравеопазването и финансовия.Пълна корупция!!!!!

Пръдла....

И те сигурно са на бонуси!

Писна ми от посредствен ПР, за това как някой бил велик администратор, толкова велик, че само той може да го оцени. А тези, които подкрепят въпросната госпожа, по-добре да побързат да й предложат работа. Такъв талант не е за изпускане!

Много добра тая Нешева, професионалист та дрънка, една високо морална такава, пък и жертва жената собственото си здраве за благоденствието на пациентите. Естествено, че открити писма в защита ще пишат толкова пари над лимитите им раздаде.

кой беше начело на здр.каса когато субсидираха МЗ с 3ч0 млн. ??? Защо си криете главите в пясъка и защитавате един човек с "етика" да си гласува" законово 12000 лв. - "пир по време на чума"??? Наистина може да е професионално добра, но морала явно не и стига дори за пред ББ, човека изстрелял я до това място !!

Тези "куп организации" имат свои представители в борд , в надзорен борд и сега мнението за подкрепа идва точно от тези хора. Те са шефове едновременно в профсъюзи, болници, камари. Няма пари в касата за малки болници и ги закриват, като оставят хората при нужда, ако имат възможност, да отиват на стотици километри от родните си места. Дай Боже да стигнат живи! Естествено е управителите на болниците, получили милиони над първоначално определените им бюджети, да пишат писма и да искат Аз да остане шеф на НЗОК.

значи куп организации защитават узаконената ГРАБЕНЕ В ГРАНДИОЗНИ размери на пари от един книжен плъх ,както и между другото на всички плъхчета под нея,,,а белите престилки и пациентите да си стоят на жалки подаяния...тези бонуси идват от глоби за неправилно казано ДОБЪР ДЕН на плъховете от касата-думи от личен опит и лично тяхно потвърждение, на техни хора....

Хората гласуваха за 'герб' с надежда да внесат промени и съдят МАРОДЕРИТЕ !! ПРОМЕНЕТЕ ЗАКОНИТЕ ЗА ЛИЧНИТЕ ВИ ОБЛАГИ , КОИТО УНИЩОЖАВАТ БЪЛГАРИНА! А не, да умувате за членки и членове за кое място на хранилката-Народът иска КОНТРОЛ на ИНСТАНЦИИ И ЛИЦАТА ,които са причина за този ГЕНОЦИД .Циганите са по-малък проблем в държавата от вашите 'елитни' обири до гибел на населението.Народът иска ОСЪДЕНИ ВИНОВНИЦИ за всичко това,а вие се събирате на раздумки за рокади на едни и същи "незаменими". Народът иска ОТЧЕТ НА ПАРИТЕ МУ,защото с неговите пари вие го полагате много ПОД ЖИЗНЕНИЯ МИНИМУМ. Оставки и промени,ПРОМЕНИ

И дянков раздава бонуси на подчинените си и ни излъга. Не е ли редно за арогантното си поведение да му бъде поискана оставка? Къде се скри този мушморок, след като из..а л.....а със сребърния фонд? До кога ще ни правят на маймуни?

..куп организации,които са на същата ясла,те я защитават. Ще има контрол и от народни бунтове и отвън. Всяко нещо има предел,незнаете ли?

Я сътрапезниците се притесняват за домакина на кьор софрата че ще останат и те на сухо.

Бойко,ръкави запретни-или изчезни!ГЕРБ самоизчистете се от такива наглеци,защото ви дърпат към извън парламента.

Запретнал е вече.Търси и нова топла кочина.

Без значение дали простакесата ще остане. Всеки да си е направил изводите що за управление е това - постоянно се лъже, че няма пари за хората с доходи дори под двеста лева!!, а в министерства и агенции си раздават хиляди. Някакви последствия да има за МФ, където също са се нагушили и където началник е оня, който каза, че никой няма да види 13-та заплата, докато е той на поста? Безскрупулни лъжци, това вие от правителството!

Тя е достоен, лоялен човек! Затуй ще си гласува бонуси, за да не подлага на изпитание тез добри качества. Нъц! И има да чакате да и приемат оставката. Ааама-ха, ще и търсят сметка!

оценила себеси за 1з000 и подчинените си за 200 лв.

Какви 200 лв.!? Аз съм здравен работник в тежък сектор и не получих и 2 ст. бонус!

Как няма да я защитават шефовете на болниците като и те крадат на поразия но тях никой не ги глобява а всеки месец си дават бонуси доста по-големи и то нейните-например в Университетката болница"Св.Георги"Пловдив шефовете ВСЕКИ МЕСЕЦ си разпределят по 50 000 бонуси под формата на клинични пътеки а на персонала основен изпълнител дават по 100-150 лева и никой управляващ не се интересува, а те продължават да си крадат и да източват Здравната каса

а тя сега без бонуси ли ще работи, ако остане? и ще бъде ли лоялна, ако не получава бонуси?

Чета и не вярвам на очите си. Куп организации защитили Нели Нешева !!!!! След като "куп организации" са защитили тази бандитка представям си как са се разпространили пипалата на Октопода. това е страшна мафия !!! Как ще бъдат изчистени тези съзаклятници ъкъла ми не го побира.

браво-много точно казано!

Значи госпожата е ходила на работа. Възлагала е задачи да се намират нарушения в болниците на всяка цена, за зепетайки, за букви, важното е да има повод да се пишат глоби. Докарват се отделенията до фалит и невъзможност да бъдат полезни на болните. Цели области останаха без елементарно лечение. В областни градове не могат да извършват елементарни операции заради фатките в здравнта каса,т.е след съвестната работа на въпросната госпожа. Болните не знаят къде и каво могат да лекуват. Не знаят какви права имат. Колко болни си отидоха преди да дочакат лекарствата си. И накрая с нашите пари и парите от фалирали болници и отделения си раздават бнуси. Тоаа е цинизъм. Оставката е най-малкото наказание.

До автора на статията: Колко организации има в един "куп" ?

Като за 3 000 000 000 лв.

И ТАЯ БАЯ ФИЛИИ СЪС СВИНСКА МАС Е ИЗЯЛА!

АКЪЪЪЪЪЪЪЪЪЛ !!!! ЗАТОВА САМА МОЖЕ ДА ОЦЕНЯВА ТРУДА СИ !!!!!!!

Може защото една група подлоги в парламента са си гласували закон, който им дава право да бъркат в кацата колкото си искат.

Щом толкава я искат ... да я оставят, НО при едно условие: 1. Да върне народните пари ДВОЙНО с лихвите които си присвои като ДМС! 2. Всичките на "куп организации" дето си я искат да и плащат заплатата + всякакви други добавки и ДМС-та, Но от собствения си джоб .... без стотинка от Дър.Бюджет!!

ДЯДО,ТИ ПЛАЩАШ, И ЩЕ ПЛАЩАШ!

Вчера една позната ми разказа, че за да вземе някакво разрешение е трябвало да мине през 18 кабинета на различни институции.Навсякъде мизата била 10 000 лв. За какви промени говориме и каква стабилност.

Да се маха тая наглечка!Толкова наглост имаше в изказването и! Не я ли е срам!!!!

Тоя верек дали чете тук какво мислят за нея хората? Просто всяка обидна дума за това нещо ще е малка. ПФУУУУ

Борисов уволни Гергана Павлова...

Като я гледам тая съм сигурна че е родена в дупка от язовец.

Но вече не живее там!Щото труда струвал скъпо!

Основен пропаганден лозунг на КРАДЦИТЕ КОМУНОИДИ - "ВСИЧКИ СА МАСКАРИ!...КАТО НАС!!!

Да те цитирам - " 21.02.2012 12:58 Без заплата и БЕЗ ДА КРАДЕ, може да стане чиновник САМО МИЛИОНЕР ФИЛАНТРОП! Колко такива се въдят по нашите географски дължини? Да ги изброи Боко на пръстите ...на малкия си пръст!!!:О))) " Та какво казваш по повод на мисленето на "комуноидите"? Да им плащаме ОГРОМНИ заплати, за да не крадат?

НЕ КАТО ВАС,ТИ СИ ДОБЪР И РАБОТЛИВ СЛУЖИТЕЛ!

Аз, Чочко, признавам над себе си само Бог и Закон! И това е МОЯТ избор! За разлика от тебе, Чочко, КОМУНОИДНО недоносче...

Распутин ти си болен мозък,говориш като 90 годишен комунист-няма значение каква е темата,пишеш си твоите 3 реплики. Вече минаха 22 г.Осъзнай се,явно ти се иска пак да живееш през комунизма,за което в момента много хора биха те подкрепили

КОЛКО И КАКЪВ БОНУС заслужава чиновник, който СПЕСТИ НА БЮДЖЕТА например 100 млн. лв. РАЗХОДИ? А???

Отговор - НИКАКЪВ! Той за това е назначен - за да си върши работата - в нейния ( на Нешева ) случай за 3000 лева заплата! Като не и харесва - на борсата....Хиляди истински специалисти чакат!

Аз давам 5% от личния принос...

ОТ ТЕЯ СПЕСТИТЕЛИ СМЕ НАЙ БЕДНИ!

УГЪРЧИНСКИ ОКТОПОД!

незнам каква политика се води ,но цените на лекарствата у нас са истински геноцид пример ,диосмин това в балгария е детралекс нищо че 95%е диосмин струва ч0лева в испания 6 евро ако влезеш и си го купиш директно ако е с рецепта е по евтино че затова има пари за боноси , после всички аптеки имат еднакви цени,не тука толкова а в другата толкова

Без заплата и БЕЗ ДА КРАДЕ, може да стане чиновник САМО МИЛИОНЕР ФИЛАНТРОП! Колко такива се въдят по нашите географски дължини? Да ги изброи Боко на пръстите ...на малкия си пръст!!!:О)))

Глупак си Бойко и глупак ще си останеш. Кадърните хора трябва да се насърчават - като си върши качествено работата заслужава и по-голям бонус, но популистиката за теб е по-важна. Нали следващия ще е някой с който риташ топка или семеен приятел на Цветанов, който за пореден път ще съсипе системата, защото както за повечето 'наши хора' ще се интересува само от това колко пари може да прибере от някоя сделка. Той няма да взима бонуси изобщо, може и от заплатата си да се откаже, защото ще прави в пъти повече под масата.

Кой печели милиони на гърба на болните в България и как ГЕРБ ще реагира на скандала в Здравната каса? Комисията по здравеопазване ще предизвика изслушване в Народното събрание по повод разследването на TV7, което показа драстична разлика в цените на лекарствата у нас и в съседните Турция и Сърбия-това заяви Десислава Атанасова, председател на Комисията по здравеопазване в Парламента.

Луди ни направиха управниците! Пак нищо не зависи от тях, дори и лъжицата катран в меда! Как да тълкуваме доброто управление на Нешева, конфликта с Донев и фармацевтичните компании, скъпите лекарства, недостига на пари в болниците? Кой е виновен, кой ми с.а в гащите? Никой нищо не обяснява, само шапки идиотки и назидателен тон.

Би могла ПРОКУРАТУРАТА ДА РАЗПИТА ВСИЧКИ, които са участвали при вземането на решенията за увеличаване и намаляване бюджетите на здравните заведения. Ама да ги извика с призовки! И на прокурорите и следователите мръсницата зам. министърка Гергана да отговаря "Без коментар!"!!!

Ами защото и плащат заплата за да си върши работата...а не за фигурата и...

Пък на Николова, за мнооого голяяяма и доообре свършена работа лично сегашната вицепрезиденша и бивша правосъдна министърка Попова и разписала заповед за бонус от 24 000 лева! Браааво, все кадърни, пък предишните в президентството били с не знам колко "злоупотреби"! Ами докато свърши този мандат....! Да вземат "специалистките", да звемат и все ще им е малко!

СМЕНЕТЕ НАГЛАТА ГОРИЛА СЪС ЧОВЕК!

Куп организации я защитили!!! Дрън-дрън... Манипулирането върви по всички фронтове. Брей тези ГЕРБЕРИ са абсолютно незаменими. Щели да станат сътресения?? Ха-ха. Всички я видяхме колко добре работи като ни се караше как не оценяваме труда й, иначе щяла да взима пари под масата. А ТЕ казаха, че наглостта й е положително качество и й помага да си върши добре работата!!!!!

Лекарствата в Сърбия: С помощта на местен дистрибутор на лекарства в регистрите на Здравното министерство на Сърбия, екип на TV7 да засече лекарство за високо кръвно на българския производител "Софарма". При тях Огнян Донев е посочил цена от 3,5 евро, или 7 лв. Аптеките също слагат надценка, но след покупката. Екипът ни беше шокиран от ценовата разлика. В България това лекарство за кръвно се заплаща частично от Здравната каса. Пределната му цена в Приложение 1 на Позитивния лекарствен списък е 19,97 лв, като 4,99 лв. се заплащат от бюджета на НЗОК, а останалите 15 лв. плаща болният. Така за хипертониците у нас, които не са дисциплинирани все още от фирмата на г-н Огнян Донев, излиза много по-евтино да си купят българското лекарство в Сърбия.

Пазарът на лекарства в Турция: И ако дотук ценовите разлики на лекарствата в България и Сърбия изглеждаха като изолиран случай в "границата на статистическата грешка", то при пазаруването на български лекарства в Турция екипът на TV7 преживя истински шок. В предварителния си отчет за 2011 г. фирмата на г-н Донев се хвали, че най-продаваното й лекарство в Турция за миналата година са ампули за тежка форма на алергии. Медикаментът се използва основно за лечение в болница. Доставя се в аптеките само за турски гражданин, затова в разследването се включи и нашата колежка Нихал Йозерган. След като се свърза с местния дистрибутор, тя установи, че българските ампули се продават от 2009 г. и са три пъти по-евтини, отколкото в България. Опаковка от 250 мг с 5 ампули може да се купи за 25 лв. в турските аптеки, докато у нас пределната му цена е 70,60 лв. на опакавка.

ТВ 7 имате си телевизия,там се слагайте на Тиквата,каквато вие е обичайната функция.Това,че някой си е сложил в джоба 12 000 лв.,без да има никакво право е злоупотреба с властта,което се наказва със затвор

23 години мафия! Без значение кое правителство! Всички са еднакви бандити. Само приказките им различни.

Всички организации да се проверят за бонуси веднага и да се върнат в бюджета!

Добре, като е дошла от чужбина нали е знаела каква работа трябва да свърши и какво ще и платят за това?Тогава ,защо трябва да поучи бонус за свършената работа?И нетрябва ли да не и платят ако не си свърши работата , за която се е съгласила?

Големи родолюбци, бе, голямо нещо, всички баш специалисти и "просперирали" всеха, че се върнаха в България от пусто родолюбие! А дали не ги натириха от чужбина за "много голяма кадърност"?!

И няма сила в нашата Родина, която да върне несправедливо присвоените пари! И така 20 годни, само героите се сменят, но никой не връща ....

Никъде по другите медии и електронни издания не се коментира рекета на българският народ с висиките цени на лекарствата . Ако Нели Нешева се е борила за сваляне на цените, премията която е получила е заслужена.

Ексклузивното разследване на TV7 показа как голяма българска фармацевтична компания продава в пъти по-скъпо лекарства на НЗОК в сравнение с цените, на които се продават в съседните Сърбия и Турция. След излъчване на материала държавата беше разтърсена от скандалното разкритие. TV7 потърси и позицията на Огнян Донев, изпълнителен директор на въпросната фармацевтична компания. Става въпрос за "Софарма". Въпреки скандала той не се притесни да организира тържество. В началото Донев обори твърдението, че лекарствата в Сърбия и Турция са по-евтини. След това си призна, че в Турция медикамент на "Софарма" се продава е първото регистрирано българско лекарство и затова е по-евтино. Не познавам Гергана Павлова, каза Огнян Донев. По думите му пазарният дял на "Софарма" в България е 5,17%. TV7 обаче припомни на Огнян Донев коя е Гергана Павлова и как защитава неговите интереси.

Много хубаво е работила в защита на интересите на болните - то се вижда. Много конструктивно и експедитивно. А лекарството по-скъпо в пъти.

Пазарът на лекарства в Турция: И ако дотук ценовите разлики на лекарствата в България и Сърбия изглеждаха като изолиран случай в "границата на статистическата грешка", то при пазаруването на български лекарства в Турция екипът на TV7 преживя истински шок. В предварителния си отчет за 2011 г. фирмата на г-н Донев се хвали, че най-продаваното й лекарство в Турция за миналата година са ампули за тежка форма на алергии. Медикаментът се използва основно за лечение в болница. Доставя се в аптеките само за турски гражданин, затова в разследването се включи и нашата колежка Нихал Йозерган. След като се свърза с местния дистрибутор, тя установи, че българските ампули се продават от 2009 г. и са три пъти по-евтини, отколкото в България. Опаковка от 250 мг с 5 ампули може да се купи за 25 лв. в турските аптеки, докато у нас пределната му цена е 70,60 лв. на опакавка.

Коментари - Куп организации защитиха Нели Нешева | Днес.dir.bg

Куп организации защитиха Нели Нешева

Парламентарната група на ГЕРБ днес ще разисква оставката на управителя на Националната здравноосигурителна каса д-р Нели Нешева. Много организации вече се обявиха в нейна подкрепа с мотива, че е направила много в системата.

Обратно в новината

Коментари - Куп организации защитиха Нели Нешева | Днес.dir.bg

Коментари

Аз предлагам на тая да и дадат орден "Стара планина"...ко толкова-щом на агент Сава/Доган/ са дали...тая къде,къде по-заслужава...какво като се държи по най-нагъл начин...тя по друг начин не можи

Всички вкупом са крали нашите пари и вкупом се оправдават.Ако си отвори устите Нешева, ще се разбере къде отиват милионите , не в болниците, не за лекарства , а за бонуси от всички защитници до министрите на здравеопазването и финансовия.Пълна корупция!!!!!

Пръдла....

И те сигурно са на бонуси!

Писна ми от посредствен ПР, за това как някой бил велик администратор, толкова велик, че само той може да го оцени. А тези, които подкрепят въпросната госпожа, по-добре да побързат да й предложат работа. Такъв талант не е за изпускане!

Много добра тая Нешева, професионалист та дрънка, една високо морална такава, пък и жертва жената собственото си здраве за благоденствието на пациентите. Естествено, че открити писма в защита ще пишат толкова пари над лимитите им раздаде.

кой беше начело на здр.каса когато субсидираха МЗ с 3ч0 млн. ??? Защо си криете главите в пясъка и защитавате един човек с "етика" да си гласува" законово 12000 лв. - "пир по време на чума"??? Наистина може да е професионално добра, но морала явно не и стига дори за пред ББ, човека изстрелял я до това място !!

Тези "куп организации" имат свои представители в борд , в надзорен борд и сега мнението за подкрепа идва точно от тези хора. Те са шефове едновременно в профсъюзи, болници, камари. Няма пари в касата за малки болници и ги закриват, като оставят хората при нужда, ако имат възможност, да отиват на стотици километри от родните си места. Дай Боже да стигнат живи! Естествено е управителите на болниците, получили милиони над първоначално определените им бюджети, да пишат писма и да искат Аз да остане шеф на НЗОК.

значи куп организации защитават узаконената ГРАБЕНЕ В ГРАНДИОЗНИ размери на пари от един книжен плъх ,както и между другото на всички плъхчета под нея,,,а белите престилки и пациентите да си стоят на жалки подаяния...тези бонуси идват от глоби за неправилно казано ДОБЪР ДЕН на плъховете от касата-думи от личен опит и лично тяхно потвърждение, на техни хора....

Хората гласуваха за 'герб' с надежда да внесат промени и съдят МАРОДЕРИТЕ !! ПРОМЕНЕТЕ ЗАКОНИТЕ ЗА ЛИЧНИТЕ ВИ ОБЛАГИ , КОИТО УНИЩОЖАВАТ БЪЛГАРИНА! А не, да умувате за членки и членове за кое място на хранилката-Народът иска КОНТРОЛ на ИНСТАНЦИИ И ЛИЦАТА ,които са причина за този ГЕНОЦИД .Циганите са по-малък проблем в държавата от вашите 'елитни' обири до гибел на населението.Народът иска ОСЪДЕНИ ВИНОВНИЦИ за всичко това,а вие се събирате на раздумки за рокади на едни и същи "незаменими". Народът иска ОТЧЕТ НА ПАРИТЕ МУ,защото с неговите пари вие го полагате много ПОД ЖИЗНЕНИЯ МИНИМУМ. Оставки и промени,ПРОМЕНИ

И дянков раздава бонуси на подчинените си и ни излъга. Не е ли редно за арогантното си поведение да му бъде поискана оставка? Къде се скри този мушморок, след като из..а л.....а със сребърния фонд? До кога ще ни правят на маймуни?

..куп организации,които са на същата ясла,те я защитават. Ще има контрол и от народни бунтове и отвън. Всяко нещо има предел,незнаете ли?

Я сътрапезниците се притесняват за домакина на кьор софрата че ще останат и те на сухо.

Бойко,ръкави запретни-или изчезни!ГЕРБ самоизчистете се от такива наглеци,защото ви дърпат към извън парламента.

Запретнал е вече.Търси и нова топла кочина.

Без значение дали простакесата ще остане. Всеки да си е направил изводите що за управление е това - постоянно се лъже, че няма пари за хората с доходи дори под двеста лева!!, а в министерства и агенции си раздават хиляди. Някакви последствия да има за МФ, където също са се нагушили и където началник е оня, който каза, че никой няма да види 13-та заплата, докато е той на поста? Безскрупулни лъжци, това вие от правителството!

Тя е достоен, лоялен човек! Затуй ще си гласува бонуси, за да не подлага на изпитание тез добри качества. Нъц! И има да чакате да и приемат оставката. Ааама-ха, ще и търсят сметка!

оценила себеси за 1з000 и подчинените си за 200 лв.

Какви 200 лв.!? Аз съм здравен работник в тежък сектор и не получих и 2 ст. бонус!

Как няма да я защитават шефовете на болниците като и те крадат на поразия но тях никой не ги глобява а всеки месец си дават бонуси доста по-големи и то нейните-например в Университетката болница"Св.Георги"Пловдив шефовете ВСЕКИ МЕСЕЦ си разпределят по 50 000 бонуси под формата на клинични пътеки а на персонала основен изпълнител дават по 100-150 лева и никой управляващ не се интересува, а те продължават да си крадат и да източват Здравната каса

а тя сега без бонуси ли ще работи, ако остане? и ще бъде ли лоялна, ако не получава бонуси?

Чета и не вярвам на очите си. Куп организации защитили Нели Нешева !!!!! След като "куп организации" са защитили тази бандитка представям си как са се разпространили пипалата на Октопода. това е страшна мафия !!! Как ще бъдат изчистени тези съзаклятници ъкъла ми не го побира.

браво-много точно казано!

Значи госпожата е ходила на работа. Възлагала е задачи да се намират нарушения в болниците на всяка цена, за зепетайки, за букви, важното е да има повод да се пишат глоби. Докарват се отделенията до фалит и невъзможност да бъдат полезни на болните. Цели области останаха без елементарно лечение. В областни градове не могат да извършват елементарни операции заради фатките в здравнта каса,т.е след съвестната работа на въпросната госпожа. Болните не знаят къде и каво могат да лекуват. Не знаят какви права имат. Колко болни си отидоха преди да дочакат лекарствата си. И накрая с нашите пари и парите от фалирали болници и отделения си раздават бнуси. Тоаа е цинизъм. Оставката е най-малкото наказание.

До автора на статията: Колко организации има в един "куп" ?

Като за 3 000 000 000 лв.

И ТАЯ БАЯ ФИЛИИ СЪС СВИНСКА МАС Е ИЗЯЛА!

АКЪЪЪЪЪЪЪЪЪЛ !!!! ЗАТОВА САМА МОЖЕ ДА ОЦЕНЯВА ТРУДА СИ !!!!!!!

Може защото една група подлоги в парламента са си гласували закон, който им дава право да бъркат в кацата колкото си искат.

Щом толкава я искат ... да я оставят, НО при едно условие: 1. Да върне народните пари ДВОЙНО с лихвите които си присвои като ДМС! 2. Всичките на "куп организации" дето си я искат да и плащат заплатата + всякакви други добавки и ДМС-та, Но от собствения си джоб .... без стотинка от Дър.Бюджет!!

ДЯДО,ТИ ПЛАЩАШ, И ЩЕ ПЛАЩАШ!

Вчера една позната ми разказа, че за да вземе някакво разрешение е трябвало да мине през 18 кабинета на различни институции.Навсякъде мизата била 10 000 лв. За какви промени говориме и каква стабилност.

Да се маха тая наглечка!Толкова наглост имаше в изказването и! Не я ли е срам!!!!

Тоя верек дали чете тук какво мислят за нея хората? Просто всяка обидна дума за това нещо ще е малка. ПФУУУУ

Борисов уволни Гергана Павлова...

Като я гледам тая съм сигурна че е родена в дупка от язовец.

Но вече не живее там!Щото труда струвал скъпо!

Основен пропаганден лозунг на КРАДЦИТЕ КОМУНОИДИ - "ВСИЧКИ СА МАСКАРИ!...КАТО НАС!!!

Да те цитирам - " 21.02.2012 12:58 Без заплата и БЕЗ ДА КРАДЕ, може да стане чиновник САМО МИЛИОНЕР ФИЛАНТРОП! Колко такива се въдят по нашите географски дължини? Да ги изброи Боко на пръстите ...на малкия си пръст!!!:О))) " Та какво казваш по повод на мисленето на "комуноидите"? Да им плащаме ОГРОМНИ заплати, за да не крадат?

НЕ КАТО ВАС,ТИ СИ ДОБЪР И РАБОТЛИВ СЛУЖИТЕЛ!

Аз, Чочко, признавам над себе си само Бог и Закон! И това е МОЯТ избор! За разлика от тебе, Чочко, КОМУНОИДНО недоносче...

Распутин ти си болен мозък,говориш като 90 годишен комунист-няма значение каква е темата,пишеш си твоите 3 реплики. Вече минаха 22 г.Осъзнай се,явно ти се иска пак да живееш през комунизма,за което в момента много хора биха те подкрепили

КОЛКО И КАКЪВ БОНУС заслужава чиновник, който СПЕСТИ НА БЮДЖЕТА например 100 млн. лв. РАЗХОДИ? А???

Отговор - НИКАКЪВ! Той за това е назначен - за да си върши работата - в нейния ( на Нешева ) случай за 3000 лева заплата! Като не и харесва - на борсата....Хиляди истински специалисти чакат!

Аз давам 5% от личния принос...

ОТ ТЕЯ СПЕСТИТЕЛИ СМЕ НАЙ БЕДНИ!

УГЪРЧИНСКИ ОКТОПОД!

незнам каква политика се води ,но цените на лекарствата у нас са истински геноцид пример ,диосмин това в балгария е детралекс нищо че 95%е диосмин струва ч0лева в испания 6 евро ако влезеш и си го купиш директно ако е с рецепта е по евтино че затова има пари за боноси , после всички аптеки имат еднакви цени,не тука толкова а в другата толкова

Без заплата и БЕЗ ДА КРАДЕ, може да стане чиновник САМО МИЛИОНЕР ФИЛАНТРОП! Колко такива се въдят по нашите географски дължини? Да ги изброи Боко на пръстите ...на малкия си пръст!!!:О)))

Глупак си Бойко и глупак ще си останеш. Кадърните хора трябва да се насърчават - като си върши качествено работата заслужава и по-голям бонус, но популистиката за теб е по-важна. Нали следващия ще е някой с който риташ топка или семеен приятел на Цветанов, който за пореден път ще съсипе системата, защото както за повечето 'наши хора' ще се интересува само от това колко пари може да прибере от някоя сделка. Той няма да взима бонуси изобщо, може и от заплатата си да се откаже, защото ще прави в пъти повече под масата.

Кой печели милиони на гърба на болните в България и как ГЕРБ ще реагира на скандала в Здравната каса? Комисията по здравеопазване ще предизвика изслушване в Народното събрание по повод разследването на TV7, което показа драстична разлика в цените на лекарствата у нас и в съседните Турция и Сърбия-това заяви Десислава Атанасова, председател на Комисията по здравеопазване в Парламента.

Луди ни направиха управниците! Пак нищо не зависи от тях, дори и лъжицата катран в меда! Как да тълкуваме доброто управление на Нешева, конфликта с Донев и фармацевтичните компании, скъпите лекарства, недостига на пари в болниците? Кой е виновен, кой ми с.а в гащите? Никой нищо не обяснява, само шапки идиотки и назидателен тон.

Би могла ПРОКУРАТУРАТА ДА РАЗПИТА ВСИЧКИ, които са участвали при вземането на решенията за увеличаване и намаляване бюджетите на здравните заведения. Ама да ги извика с призовки! И на прокурорите и следователите мръсницата зам. министърка Гергана да отговаря "Без коментар!"!!!

Ами защото и плащат заплата за да си върши работата...а не за фигурата и...

Пък на Николова, за мнооого голяяяма и доообре свършена работа лично сегашната вицепрезиденша и бивша правосъдна министърка Попова и разписала заповед за бонус от 24 000 лева! Браааво, все кадърни, пък предишните в президентството били с не знам колко "злоупотреби"! Ами докато свърши този мандат....! Да вземат "специалистките", да звемат и все ще им е малко!

СМЕНЕТЕ НАГЛАТА ГОРИЛА СЪС ЧОВЕК!

Куп организации я защитили!!! Дрън-дрън... Манипулирането върви по всички фронтове. Брей тези ГЕРБЕРИ са абсолютно незаменими. Щели да станат сътресения?? Ха-ха. Всички я видяхме колко добре работи като ни се караше как не оценяваме труда й, иначе щяла да взима пари под масата. А ТЕ казаха, че наглостта й е положително качество и й помага да си върши добре работата!!!!!

Лекарствата в Сърбия: С помощта на местен дистрибутор на лекарства в регистрите на Здравното министерство на Сърбия, екип на TV7 да засече лекарство за високо кръвно на българския производител "Софарма". При тях Огнян Донев е посочил цена от 3,5 евро, или 7 лв. Аптеките също слагат надценка, но след покупката. Екипът ни беше шокиран от ценовата разлика. В България това лекарство за кръвно се заплаща частично от Здравната каса. Пределната му цена в Приложение 1 на Позитивния лекарствен списък е 19,97 лв, като 4,99 лв. се заплащат от бюджета на НЗОК, а останалите 15 лв. плаща болният. Така за хипертониците у нас, които не са дисциплинирани все още от фирмата на г-н Огнян Донев, излиза много по-евтино да си купят българското лекарство в Сърбия.

Пазарът на лекарства в Турция: И ако дотук ценовите разлики на лекарствата в България и Сърбия изглеждаха като изолиран случай в "границата на статистическата грешка", то при пазаруването на български лекарства в Турция екипът на TV7 преживя истински шок. В предварителния си отчет за 2011 г. фирмата на г-н Донев се хвали, че най-продаваното й лекарство в Турция за миналата година са ампули за тежка форма на алергии. Медикаментът се използва основно за лечение в болница. Доставя се в аптеките само за турски гражданин, затова в разследването се включи и нашата колежка Нихал Йозерган. След като се свърза с местния дистрибутор, тя установи, че българските ампули се продават от 2009 г. и са три пъти по-евтини, отколкото в България. Опаковка от 250 мг с 5 ампули може да се купи за 25 лв. в турските аптеки, докато у нас пределната му цена е 70,60 лв. на опакавка.

ТВ 7 имате си телевизия,там се слагайте на Тиквата,каквато вие е обичайната функция.Това,че някой си е сложил в джоба 12 000 лв.,без да има никакво право е злоупотреба с властта,което се наказва със затвор

23 години мафия! Без значение кое правителство! Всички са еднакви бандити. Само приказките им различни.

Всички организации да се проверят за бонуси веднага и да се върнат в бюджета!

Добре, като е дошла от чужбина нали е знаела каква работа трябва да свърши и какво ще и платят за това?Тогава ,защо трябва да поучи бонус за свършената работа?И нетрябва ли да не и платят ако не си свърши работата , за която се е съгласила?

Големи родолюбци, бе, голямо нещо, всички баш специалисти и "просперирали" всеха, че се върнаха в България от пусто родолюбие! А дали не ги натириха от чужбина за "много голяма кадърност"?!

И няма сила в нашата Родина, която да върне несправедливо присвоените пари! И така 20 годни, само героите се сменят, но никой не връща ....

Никъде по другите медии и електронни издания не се коментира рекета на българският народ с висиките цени на лекарствата . Ако Нели Нешева се е борила за сваляне на цените, премията която е получила е заслужена.

Ексклузивното разследване на TV7 показа как голяма българска фармацевтична компания продава в пъти по-скъпо лекарства на НЗОК в сравнение с цените, на които се продават в съседните Сърбия и Турция. След излъчване на материала държавата беше разтърсена от скандалното разкритие. TV7 потърси и позицията на Огнян Донев, изпълнителен директор на въпросната фармацевтична компания. Става въпрос за "Софарма". Въпреки скандала той не се притесни да организира тържество. В началото Донев обори твърдението, че лекарствата в Сърбия и Турция са по-евтини. След това си призна, че в Турция медикамент на "Софарма" се продава е първото регистрирано българско лекарство и затова е по-евтино. Не познавам Гергана Павлова, каза Огнян Донев. По думите му пазарният дял на "Софарма" в България е 5,17%. TV7 обаче припомни на Огнян Донев коя е Гергана Павлова и как защитава неговите интереси.

Много хубаво е работила в защита на интересите на болните - то се вижда. Много конструктивно и експедитивно. А лекарството по-скъпо в пъти.

Пазарът на лекарства в Турция: И ако дотук ценовите разлики на лекарствата в България и Сърбия изглеждаха като изолиран случай в "границата на статистическата грешка", то при пазаруването на български лекарства в Турция екипът на TV7 преживя истински шок. В предварителния си отчет за 2011 г. фирмата на г-н Донев се хвали, че най-продаваното й лекарство в Турция за миналата година са ампули за тежка форма на алергии. Медикаментът се използва основно за лечение в болница. Доставя се в аптеките само за турски гражданин, затова в разследването се включи и нашата колежка Нихал Йозерган. След като се свърза с местния дистрибутор, тя установи, че българските ампули се продават от 2009 г. и са три пъти по-евтини, отколкото в България. Опаковка от 250 мг с 5 ампули може да се купи за 25 лв. в турските аптеки, докато у нас пределната му цена е 70,60 лв. на опакавка.