Началникът на ВВС ген. Радев е подал рапорт за напускане

Началникът на Военновъздушните сили генерал Румен Радев е подал рапорт за освобождаване от служба.

Обратно в новината

Коментари - Началникът на ВВС ген. Радев е подал рапорт за напускане | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За война ли ще се готвим или за преврат ? Войната е продължение на политиката с други средства. Политиката е концентриран израз на икономиката. Тя е изкуство на компромисите. Тоя от снимката разбира от икономика колкото магаре от земеделие, а е компромисен колкото същото магаре разбира от бой.

Руските генерали в Българската армия по заповед отвън подават рапорти и напускат България! Тази война е исвестна като войната на капитаните! Историята се повтаря!

ако не беше жалко, това щеше да е много смешно! а ако успеят, ще е голям резил!

всичко в правителството до един са минали през бкп, айсиктир на малоумниците.

ще ти се наложи да отговаряш ЗАЩО НЕ СЕ ОБЯВИ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА ПОСТОЯННО ПРОВОКИРАЩА ИЗЛИТАНЕТИ И АМОРТИЗИРАНЕТО НА НАШИТЕ ИСТРЕБИТЕЛИ! НАЛИ СЕ ГРИЖИШ ЗА ТЯХ!

Времето вече е на страната на Генерал Радев! а за кресливите безделници по форумите е истинско щастие да имат поредната "червена мишена" с разни там други епитети измислени от комплексари.

Да знае, че влиза в кенефа и ще го пречупят и ще му затворат устата с пари. Ако се опъва ще му намерят цаката. Поредният заложник на модела - кръвопиец, устройващ олигархията. Ако слушка ще направи мънгизи. Това за суверенитет, авиация, армията, хората, нацията и т.н. ала бала термини вече без смисъл, или за наивници.

Аз съм пенсионер и нещо не разбирам. Сигурно е от старостта. Той, човекът, иска да се пенсионира и да получи заслужения си отдих, а те му надяват хомот. Само пак не разбирам: - той хем иска да си почива, хем - да работи. А пък аз си мислех, че ищаха на пенсионера вече е свършил...тц-тц-тц...

Има физиономия на хигиенист. Ще му отива за яхане вместо самолет метлата на Курнелия, Мая и Илияна.

Да не стане като Марин ? Ояде се здраво в различни гимнастики !

Поредният Мухо Мухов ! Оният вечно на копанята с лъжи, игри, търчи лъжи, гушкане и себеуреждане. Поми.р !

Ако ще не генерал,маршал да е -'комуната' си е 'комуна'.......нема оптавия с тия.. Н Е М А !!!

.......напуска армията (дали това не е измяна??????)за да става Президент,.....не наяли се ей.......

всичките провали на всички правителства преписа на ББ.Ама ти само си вярваш и бабаот село.

тоя червен капyт - да го разжалват и разследват за държавна измяна в полза на СССР

Този генерал няма никакъв шанс за успех в президентските избори.....мишоци и предатели не могат да очакват подкрепа от хората.... само

Не е вярно я виж Бойко до къде ни докара, АЕЦ Козлодуй да се чудем какво да го правим, по Беляне плащаме ежедневни неустойки по 160000 еврака, НЕК дължи пари на два американски ТЕЦа. Вчера Авиозавода в Пловдив дето Бойко го продаде на Цветан Василев пак го купихме истана отново държавен. Кинтекс също се оказа че май покриваме загубите на частните фирми. ЕХООО а кажи кой е предателя дето викаше КАКВОТ ОКАЖАТ НАЧАЛНИЦИТЕ!

С генералска пенсия...не на нас тия! КУРнелия му предложила и то и се навил?

Чрез КУРнелия....

Тези които обвиняват Радев във всичко земно и неземно - нека си направят първо труда да прочетат поне биографията му. За разлика от повечето плюещи тука и те както и любимият им "вожд" могат само да завиждат на професионализма и кариерата на Радев. Да и на мен не ми е приятно че човек като Радев се обвързва с партии - няма значение с коя - и БСП и ГЕРБ са страните на една монета. НО - като ЧОВЕК - Радев е на светлинни години пред сегашното чучело и тоя дето ни го натресе. Те може би и затова така вият на умряло ;) А колкото до "вожда" - по-смешен не може и да бъде. Един път каже - "президента трябва да е надпартийна кандидатура", а в следващият момент реве, че другите издигали такава - но това си е в "стила" МУ :) Той открай време се е "такъв" ;) Вече си го "познаваме" :)

Абе щом е пристанал на столетницата, значи, че или е много закъсал, или му е толкова акъла.

Недей така де - Той и НЕГОВО СВЕТЕЙШЕСТВО Боце заради Партията Майка навремето подаде рапорт за напущане - само и само да не се ДеКомунизра! Пък ти сега го излагаш така ;)

Дезертьор и предател!

от колкото изрода генерал от пожарната. Хахаха всеки български гражданин може да бъде кандидат за Президент. Тва някои ТИКВИ трябва да го разберат. В случаите дето плюете срещу БСП че ще издига генерал от ВВС да съпоставим сегашния ПРЕЗИДЕНТ ДЕТО Е БИЛ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР И КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР И Е ОБРЪКАЛ НА СУМАТИ ХОРА СЪДБАТА! По добре истински генерал от колкото ФАЛШИФИКАТ ОТ ПОЖАРНАТА И ПАРТИЕН СЕКРЕТАР И КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР!

мож да е по-добре. ама нали е станал деполитизиран 1989-та. как така сега, кандидат от некоа партиа. да се яви НЕЗАВИСИМ. НАЧИ 27 ГОДИНИ - ЛЪЖЕМЕ. и ква ше я свърши кат президентин. пак лъжене.....

1. Той напуска и вече е от РЕЗЕРВА 2. Това че е издигнат от БСП не означава че членува в БСП 3. Никой неможе да ти забрани да симпатизираш на дадена партия Я виж Бойко членуваше ли в НДСВ и пак бе издигнат от тая партия. ГЕРБ се появи и въпреки че бе в МВР като главен секретар и ГЕНЕРАЛ хаха от МВР пак бе набутан от ГЕРБ. Нещоо си объркан виж Конституцията и тогава църкай. Не ти важат приказките слаб араки яси и сега глоба днешнат надница ти я изрязоха твоите господари!

СМЕХ КАКО СИЙКЕ! АРМИАТА И ПОЛИЦИАТА БЕХА ДЕПИЛИТИЗИИРАНИ 1989-ТА! ГЕНЕРАЛ-БСП КАНДИДАТ. БОЙ ПО КАСКАТА ЗА ЛЪЖЕДЕПОЛИТИЗАЦИА. И МЕСТАН ШЕ Е ПО-ДОБЪР ОТ ЛЪЖЕЦА! ВЪН НАГЛИА ЧЕРВЕН БОКЛУК!

Точно така. Плевнелиев, президент.

Чрез своите агенти, Русия е оплела в мрежите си България и няма да я пусне. Какво НАТО с червени кадри на всички нива в армията?

наздравееееее

Аз пък се чудя за чий ни е президент изобщо, че и вице в добавка?

Генерал е само бат ни Бойко. Ще бие този измислен герой още на първи тур.

Уникална нация. След толкова години комунисически тормоз пак БСП кандидат. Умрял народ.

Човек който е защитавал интересите на България защитавайки границите и рискувайки своя живот в небето, е много по -достоен от мутрата борисов предал държавните интереси на други страни. Некомпрометиран и макар издигнат от БСП за мен той е по - добрия избор

не прочете ли, че отива в пенсия. Пък БСП-то е подплатило предложението си добре, а и башка мисля, че и военните взимат като милиционерите по дваюйсет заплати, а генералите може и повече. Тъй че не го мисли.

а когато не го изберат, което е сигурно, пак ли ще се върне на поста?

Този човек е подвластен на една компрометирана партия ,а не на дълга към България ,като истински офицер ,поведение на ЗКПЧ !!! Тук интелигентен човек е срамно да членува ,та тя се гордее ,че е наследница на БКП .....!

1 (една) некомпрометирана партия, ако може... без значение от коя държава?

Та БСП е руска партия и е била винаги антибългарска !!!

Как може да наричате с дума "началник" военен човек? Той може да бъде командващ ВВС, може да бъде командир, но не и "началник". Началниците има само при цивилните.

Чул ли си за принципа на ЕДИНО НАЧАЛИЕТО в армията?

единоначалието се пише слято, неграмотник такъв!

Учудващо за мен, но не бива да забравяме, че любовта има много измерения - любов към авиацията, любов към Родината, любов към БСП, любов към парите, ... Има и едно голямо его, което е проследимо през годините.

... безпощадно ясно става, че двадесет години след рухването на комунистическата диктатура българската армия не е деполитизирана....

Тая длъжност трябва да се съкрати!

Сига да крачи улево. Партията ще го уреди. Като партийния секретар Михов. Червено гладно нема.

За нас, българите, ще бъде чест да имаме Президент като ген. Радев. Дай боже! Истински патриот и българин. Ще имаме един достоен Президент, който да ни представя. Дано новината е истина.

не става за български президент. Ще е същото евро-антлантическо лайно като плевнята и Събчо

Въй! Колко лицемерен патос!!!

ВИЖДАМ,А ДА СЕ ИЗКАЖЕ НЕЩО-ПЪК ИЗОБЩО !!! КАК ТОГАВА ДА ГО ПРЕЦЕНЯ И ДА МУ СЕ РАДВАМ ?! И ДА РЕША ОТГОРЕ НА ТОВА,ЧЕ Е ПАТРИОТ И ЩЕ БЪДЕ ДОБЪР ПРЕЗИДЕНТ ?! КАК ГИ ПРАВИТЕ ТЕЗИ УМОЗАКЛЮЧЕНИЯ,БЕ,ДРУГАРИ ?!

Трябва да умееш да мислиш и да четеш. Но не Винету.

"И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."

но никога европедал

С тия комунистически, разбирай ,врейски номера не минавай. Комуняга или европед не се сравняват. И двете са зло. На теб все едно да ти кажат проказа или чума избираш. У нас едните докараха другите. Щото кукловодите им са общи

Какво се хванахте за партиите? НИКОЙ ЛИ НЕ ЗАБЕЛЯЗА, че "миналата година той подаде оставка в знак на несъгласие с намерението чужди самолети да поемат охраната на въздушното ни пространство". Това е достойно за уважение като постъпка!!!!!

Щом опряхме до такива смотльовци за президент значи още нищо не сме научили.Този ген.сричаше и плачеше ,че нямаме самолети в момента когато се обсъди покупката им. Защо не каза,че последните 5-6 правителства са в кюпа и той през тези 15 г. си е редил кариерата?!Такива като него много във ВВС,но какъв президент от него,това е деликатна работа. Тъй като БСП го издига няма да стане!!!!Твърдите членове на БСП вече поизмряха те са една талига все богати бандюги.

Ша стане, ша стане! Май главнокомандващ трябваше да е с военно-стратегически познания. Относно дрън-дрън БСП- всички сме наясно, че сме в НАТО.

Никой от близките ми не е комуняга, но и от БСП да е изгигнат пак за него бихме гласували. А ГЕРБаджиите да се чукнат по главата, че широбаджанщината и най- вече лицемериетп при тях е същото както при комунделите .

от родовия ви червен вирус.

Много носталгични психопати, пишещи тук, смятат БСП за социална партия. Това не е така. Там има мутри с много пари които не се интресуват от тежненията на обикновените хора. Нали точно те, подкрепиха агента на Горбачов, посланик Шарапов който направи преврата през 1989 година с помоща на еврейско-масонското семейство Луканови. Целта, узаконяване на заграбеното от народа за техните деца и внуци. Другото са песни за дебили. Нали точно членове на БСП ни вкараха в ЕС и НАТО и то без референдум! Може и генерала да е честен човек и професионалист! Но при липса на самолети, да не ръководи остатъците от селскостопанската авиация? Щом и "умника", комунист ББ го е разубедил да подава оставка, значи служи на определени среди.

Браво

се, че е вярна онази мисъл фуражката изкривява главата. Какъвто и да е като специалист, щом приема да е кандидат на една пропаднала и престъпна партия, нищо не струва.

Много коментиращи плюят генерала, без да знаят кой е той изобщо! Такива хора биха гласували за "по-познати" лица, независимо, че същите са се компроментирали категорично в обществото - напр. Борисов, Първанов, Мая Манолова, Цветанов и др. Ето това всъщност е проблема на България, не е друго. Иначе малко повече за генерала и за какво се бори може да прочетете статията на сп. Аеро: "Генерал Радев: Проектът за новия изтребител е от полза за икономиката" . Намериха се и такива, които да го критикуват и като пилот, което определено е нелепо. За тях предлагам да видят следните видео материали от You Tube с участието на ген. Радев: "MiG 29 Solo Display Sofia Airshow 2014" , както и "Българските Миг-29 в битка, Румен Радев и Виктор Христов". Вярвам, че можете да ползвате търсачката на Гугъл за тази цел.

За пръв път чувам, че Миг е българска марка! Това са руски самолети. Но вече ги няма в България. Няма армия, няма и авиация.

"Български", изразява принадлежност към ВВС на нашата държава - България. Но важно е да коментираме и да спамим......

Още един червен кандидат-Президент....

Болшевишко мекере...

Ако беше болшевик, нямаше да работи за НАТО.

В НАТО!!! И КОЙ ПОЗДРАВЯВАШЕ ВОЙСКАТА ПО ТОЗИ ПОВОД !!! БОЛШЕВИЗМА И КАПИТАЛИЗМА СА ТВОРЕНИЕ НА ЕДИН И СЪЩ МОЗЪЧЕН ЦЕНТЪР !!!

Аркадашлар :-), след Ресим Плев...там, нам къв си всеки българин има право да се кандидатира за Президент, а и има и шансове за победа :-)

до: 987 то и караянчева не става за политик, но ни я пробутаха, нали така 987. бедният народ на 100% би го подкрепил. всява респект униформеният човек. омръзна ни от 1999 година да ни лъжат десните...,знаем им как се извърши приватизирането на предприятия, знаем унищожаването на всичко придобито по времето на тато. все пак тогава нямаше геноцид, а имаше работа за всички, а сега безработица и много глад, студ... весел ден и по малко с плюнките. за всеки влак си има пътници. омръзна ни търгаши да ни управляват. все пак нашите родители са се борили за по-добър и стойностен живот..., а в замяна на това как живее малкият, бедният човек. давали ли са сметка. отиват гладни в Народното събрание и след това... продължете вие, ама не й отърва, защото знае думата "глад", а горе самозабравила се гладна въшка... нямам нищо против личността, а само казвам. така не бива или не можем на всички да угодим. като не може даден човек да се справи с работата си го уволняват. така стана и с много хора. това трябва да важи и за народните ни избраници. а не да обещават и след това да правят на тях както им е угодно. не става мила. лошото, че си забравила от какво гето излизаш...

Президент ли? По-добре да си изберем ,за постоянно, кралица като англичаните. Да бъде на години, дебела и грозничка. Да се показва пред хората два три пъти в годината, да не говори само да помахва с ръчичка. Международни изяви никога! Ще я изберем чрез ТОТОТО, ще ни излезе ефтино и поне 20 и по-вече години няма да мислим по въпроса и да харчим пари за избори, а и вице президент няма да ни трябва.

како ано тия кебапчета от соя на Колбасо Перник където си ги яла на Бузлуджа яко са ти объркали няколкото гънки в мозъчето

како Анна, дали си чула, че преврата на 10-ти го направи вашият Луканов и четиредесетте му разбойника. Те създадоха и СДС, а хората, които не искаха да живеят като зомбита, му се вързаха. Но като всяка лъжа и тази изплува на повърхността. така че причините за всичките народни беди търси в БКП, БСП и всичко кърваво червено. Тъпачка тъпа!

БСП ОБРАТНО,СРЕЩУ ЕДНИ/ ГОВОРЕШЕ СЕ/8 МЛН. ДОЛАРА !!КОСТОВ СЕСПАЗАРИ С ДОБРЕВ И ПЪРВАНОВ !!! ТВА ВИ Е МАТРИЯЛА ЗА ЖАЛОСТ!!!

Моето уважение Како, но къде прочете да оплювам ген.Радев. Просто е непознат за широката аудитория и който грасува за него ще е заради БСП, а не заради личните му качества. А колкото до другите неща които съм написал пояснявям: Оперирал ме е проф.Гайдарски. Перфектен хирург и човек. Пациентите само загубиха през времето което беше здравен министър.Няколко много добри лекари не бяха успешни министри. Просто са учили за лекари не за политици.

Сигурно имаш предвид оная малоумна пача Д... която поведе здравното убийство (операция 'Здравна Реформа'). Все пак, добри или лоши, всички роли в постановката трябва да се изпълнят - иначе няма да има представление. Той и този човек като се пенсионира вече ще е пенсионер и нищо друго. По принцип не ми харесва идеята. Той ще е вече пенсионер - хич и няма да му е еня за българите, които продължават да се борят за оцеляване (около 50% по данни от НСИ) и за земята и за националността си (тук вече сме всички, макар че много не го озъснават изобщо това положение). На него всичко вече му е минало, сигурно, той грижи вече няма.

Червеногушко с пагони...