Семерджиев: ДКЕВР вече ще работи без мен

Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) може да работи без който и да е от нас, тоест и без мен, също така качествено, дори и още по-качествено, каза Ангел Семерджиев, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Семерджиев: ДКЕВР вече ще работи без мен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДКЕВР е маша на властта, а Шушулов, Семерджиев и подобни са добре платени бушони. Както се измерва топлината от топлата вода с водомер, така на всеки радиатор по един водомер вместо скъпите разпределители и всички проблеми и кражби отпадат. Само за един месец всичко ще се изплати, ама не това иска властта. Властта иска да краде и затова закриля сегашната система с разпределители по радиаторите и кражби от съседи.

Объркал е словореда тоя дядка,искал е да каже- Без мен ДКЕВР ВЕЧЕ ЩЕ РАБОТИ

добре,че му доиде реда на тоя мошеник-вдигна тока на 020 ст. е в полза на олигарсите -монополисти

Кой си ти бе,плондер крадлив?Подобните на теб-вън от властта.

Миналата седмица в Албания, скоро и в България! ЧЕЗ да последва Семерджиев и да ги вкарат в затвора, заедно с Мутрата и Мутресата му Цеца секса, и Другарят Орсов с цялата му банка Орсовка и останалите Директори от ЧЕЗ!

Според Третия Енергиен пакет, ДКЕВР не може да съществува в тази си форма. Той е незаконен от март 2011 г. Регулатора може да бъде единствено НЕзависим Граждански Форум, и в никакъв случай държавен орган! Та как ще изработи един незаконен орган законите и подзаконовите актове? ЗЕ през последните 10 години е променян не по-малко от 5 пъти, като всеки път е в ущърб на потребителите - справка Топлофикация и електроснабдяване. Началото с уволнението на Семерджиев е добро, следва разтуряне на целия ДКЕВР, обявяване на последните повишения на цените през 2011 и 2012 за незаконни, връщане парите на потребителите от ЕРПтата и топлофикациите и незабавно сформиране на независимия Регулаторен Орган, който не се издържа от ДДС и разни министерства и държавни бюджети, както досега. Защото ДКЕВР спечели заедно с Дянков от увеличено ДДС в размер на 250 милиона лева от последното увеличение на цената на тока с 13%. Абсолютно незаконно! Виновен за това е Тиквочът Борисов, който освен да мисли за наркотици, мачлета и лентички, можеше да свърши малко работа, да каже на Цвъцко да му изцвъка на глас европейските директиви! Конгечулейшън, копеле!

Далаверата е на свършване- хайде да си ходим вече. Е, не се говори за припечеленото от него през тези години- наградата за добре свършената/потулена/ работа.

Преди време по тази тема бях написал препоръка, който желае да прочете "Свръхнатоварване" от Артър Хейли около страница 155-та. Все едно, че става дума за наш ДКЕВР-чо... Да не би да са се учили от там?!

Колко нагла муцуна!! Пуснете го на 360 лв. за 2 год. и го покажете пак. Нека види как живее 87%от населението!!

Още една остаряла от преяждането и охлство калинка се срути от прогнилото дърво, наречено "Герб". Семерджиев, Семерджиев- ти си мислеше, че си най- близо до слънцето, по- близо от червеите долу, само че корените се оказа гнили, а може и благодарение на същите червеи!

Този брадат дявол не е никакъв Ангел!

Мястото на семерджиев е в затвора. Целия му екип трябва да бъде с него в обща килия ,а творенията му в законите и наредбите трябва бързо и без никакви уговорки да бъдат премахнати със задна дата като противоконституционни и престъпни. Борисов да не се прави на не чул и не разбрал, защото не е от вчера в управлението и явно има пръст в цялата тази гнусна разбойническа законотворна дейност в която са замесени и депутатите му.

Разрешавате ли ми да гжо напсувам за последно? а?

Давай ,ако това ще те облекчи, а мне все равно.........

Бог да пази България! На какви ли още фокуси ще бъдеме свидетили в името на запазването на власта, все пак предстоят избори вероятно без корекциите на Цветанов.Е това отново е бонус за Б.Б., но едва ли ще му помогне много, все пак по-добре късно отколкото никога, оздравително за болната ни психика.

И слава Богу!!!!

И този плазмодий Семерджиев е наследство от Станишев и тройната коалиция. Отдавна трябваше да бъде изритан. Няма друг, освен Борисов, който да свърши и тази работа.

Грешиш! Семерджиев си е герберско назначение! Назначен е на 25.09.2009 г. с решение на МС!

Ами той да не би да е дошъл от нищото?

добре,че го разобличиха и махнаха,но такава е зялата управа,та и администразя-крадене,далавери,а си страда само обикн.човек-наказват нас,вместо тях и няма прав сад,а кривосадие. 15лв ток-25лв за други преноси и далавери-на какво прилича това-грабез и изнудване-рекет от дарявата=семерджиев

добре,че го разобличиха и махнаха,но такава е зялата управа,та и администразя-крадене,далавери,а си страда само обикн.човек-наказват нас,вместо тях и няма прав сад,а кривосадие

Ами той си построи комунизма... Сега да го видим как ще плаща ток, парно, като редови гражданин... Дали ще приеме поредното увеличение от 15 % без да вряка...

.....жаля го човечеца! разбирам, че тъкмо се е задомил и си е продал къщето на морето, а и голям кредит има да погасява .... има нема 90 000 EUR! ... и кво прайм сега без 7 - 8 хил. лева заплатка?

Не се притеснявай тоя и бандата около него не плащат нищо от изброеното, те са обслужвани от монополите безплатно и техните сметки ги калкулират както в твоята, така и в сметките на тия дето не им ползват услугите , но им ги събират чрез измислена съдебна процедура за рекет принудително от съдии престъпници без капка морал раздаващи кривосъдие в името на народа и обслужващо монопола.

НАДЯВАМЕ СЕ БЕЗ СЕМКАТА ДА РАБОТИ ПО-ДОБРЕ В ИМЕТО НА НАРОДА.НЕ ЧЕ ДОТУК РАЗБРАХМЕ НЕЩО ОТ ТВОЯТА СЛУЖБА.МОЖЕ БИ СЕМЕЙСТВОТО И ПРИЛИЖЕНИТЕ ТИ СА РАБЗБРАЛИ И СА ДОВОЛНИ.НО НЕ МОЖЕ ЕДНО БЕДНО СЕМ.В БЪЛГАРИЯ ДА ПЛАЩА 200ЛВ.ЗА ТОК А ЗА СПРАВКА В ГЪРЦИЯ КЪДЕТО ВНАСЯТ ТОКА ,ТАМ СЕ ПЛАЩА НА ТРИМЕСЕЧИЕ МИНИМУМ ДА ПЛАЩА ЗА 3 ЧЕСЕЦА СРЕДНО 70-100 ЕВРО.ВСИЧКИ СА КРАДЦИ И ИЗМАМНИЦИ.

В затвора

.................Октайовци ни трябват повече.........инак за тях сме маймуни

Всъщност Семерджиев е искал да каже: ДКЕВР вече ще работи, тъй като мен няма да ме има в нея ....

По-правилното е " И без мен ще продължи да не работи, тъй като е в ръцете на властта"

Още една некадърна и подкупна личност от капацитетите на ГЕРБ.какво да се коментира ,то цяла България е потърпевша от висикоквалифицираните и умело пълнещи гушата си хора на Бойко.

Боже,боже, той досега неосъзнато е ръководил този "орган". Човека отдавна трябваше да го махнат. Отвратителна външност с противна вътрешност. ББ да му скъса ританките сега "за цялостно творчество". Този натрупа толкова негативи на ББ,че когато и да му скъса камизолката,късно ще е. Е заради такива хората се отвръщават.

Думите му да се тълкуват "С или без мен грабежа над народа продължава по сценарии". Някой знае ли, какво стана със заканите на Борисов по адрес на енергоразпределителните дружества?

Затихнаха заканите, потънаха в договорките...

След последното 13%-но увеличение примерно, ЕРПтата гушнаха 1,3 милиарда лева на година повече, увеличеното ДДС гушнато от Дянков е над 250 милиона. От милиардът са раздадени нужните подкупи на Маймуните Боко и Цвъко и затова заканите бяха подобаващо парично удовлетворени. Скоро Тиквата ще празнува втория си личен милиард, ако не го е отпразнувал отдавна! Да видим следващия заканващ се дали също ще захапе подкупите на ЕРПтата!

Абе, като може да работи без теб, защо до сега само й пречеше? Не само трябва да бъдеш уволнен, ами веднага да започне разследване срещу теб. Да видим какви си къдрил с EVN, EON и ЧЕЗ. Сега вдяна ли?

Хайде холан "ще работи ами". Знае се как "работите в измислената комисия от комисионери" , ама те изритаха. На всеки 3 месеца се събирате като великата инквизиция, за да оповестите с колко процента ще ни изтезавате къде за ток, къде за парно и вода. Мамицата ви ниедна.

Сенерджиев го махат не защото комисията му направи една камара глупости, а ББ да си измие ръцете пред ЕС, че продължават монополисти да ни скубят, а Той нищо не прави. Покрива глупостта на депутатите си /нали те приеха срока за промяна една година/ и кухия министър. Наближават избори и трябва да се гони рейтинг, а още колко бушончета има. А Той е велик щото ги подменя и каква е файдата за народа? Отлага се всичко каквото носи изгода в момента на обкръжението му.

Много точен коментар +

Без теб и без всички още по-добре.

Икономиката не работи.Навсякъде съкращения,само при монополистите може допълнителни -топлинни счетоводители,а скоро научих ,че тези които отчитат изразходената енергия в селата и те са едни други енергиини счетоводители ,отделно отЕVN например.Ето затова заплатата ни ще отива само за ток ,вода ,топлофикация.....

След приемането на тоя трети либерализационен пакет цените на ел. енергията ще станат европейски, а ще плащаме с нашите български заплати! Цената на ел. енергията до няколко години ще стане 30-40 ст. Всичко е нагласено, а ни залъгват с разни либерализации!

Този коментар ми хареса: РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЩЕ РАБОТИ. ПРЕДСТОИ НОВО ПОВИШЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ И ВЛИВАНЕТО ОТ НАШИТЕ ДЖОБОВЕ В КАСАТА НА "ЗЕЛЕНАТА БАНКА" НА ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА НА НОВИ МИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ !!! СЪЗДАДЕ ДОБР СЕМЕЕН БИЗНЕС НА ПРЕМИЕРШАТА И ДРУГАРЯ БОРИСОВ. ПУКА ТИ КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ТЯХНАТА ДАЛАВЕРА С КОЯТО ГЪРБЯТ МИЛИОНИ БЪЛГАРИ.

За още по-качествено съм сигурен..

боклук, подлога!

Този си беше ибрикчия и през 80-те, когато работеше в сградата на едно министерство на бул. Г. Димитров, сега така наречения бул. Мария Гоблиза.

то пък една работа

Верен на принципа : вземи парите и бягай ! Няма да успееш да изхарчиш гепеното , да си знаеш. Да разкараме еничарите от ел. разпределителните дружества и башибозука - топлинни счетоводители. Шут и на техните политически чадърчета с големите комисионни.Докога ще ги търпим тия крадливи отрепки ?! Заедно можем всичко. Със здраве : )

да се разгледат сметките за ток на гражданите и да се премахнат всички пера за глупости:като достъп до ел мрежа, пренос на ел. енергия и др. незабавно!

Има и перо при ЧЕЗ "НЕВЪЗСТАНОВЯЕМИ РАЗХОДИ"! Миналата година в ЧЕЗ са входирани над 32 хиляди жалби от гражданите! Такива като мен. Сигурно за това са тези разходи, за човекочасовете отделени в кражби на електромери, надписване през електронните електромери, кражба на лични данни със същите :)

на тая калинка ще и наметят по добро местенце да си щрака с прасти,......некадарни лумпени.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Xa хаааа ... всички знаем кво и за КОГО работиш бе .....брадата св...ня! Изпитахме го на гърба си! Най-после да те изритат, сега ти е ред и в затвор да те набутат!

От телевизията разбрах, че две такси в сметките за ток трябва да отпаднат. А законно ли са слажени? Трябва да ни върнат надвзетото! Виновните трябва да се глобят за това.

Това, че ДКЕВР ще работи без един червен помияр и родоотстъпник е добре. Лошото е ,че там всички са комунисти продажници, които съсипват народа и му свалят последните части от кожата, която му е останала от близо 70-те години ограбване. Дано това, което сте ограбили ви заседне и пукнете!

Какви червени те гонят пък тебе.Сегашната политическа класа няма нищо общо с червените, дори БСП.Когато червените управляваха тока бече 2 (две) стотинки нямаше такси преност и тем подобни.Обаче такива като тебе искаха да бъде друго сега, сърбайте попарата и не се оплаквайте.Специално Семерджиев е сигурно толкова червен колкото си и ти.

другарите..Ш се вихрите на полето на енергетиката, защото така стигате до джоба на всеки. Не се правете на ощипани.

Човече, ти май си със силно бетонирана глава (като ядрен реактор на Чернобил)? ь, освен това си и далтонис. Като си неграмотен и с капаци попитай как БКП само за една вечер стана БСП и капиталисти? Попитай още как само за една вечер П.Младенов, Д.Джуров и Луканов станаха вярващи и първи бяха в "Александър Невски". Попитай (защото си неграмотен) човек с памет да ти опише родословното дърво на оня от ДКЕВР и Станишев например, за видиш колко си "ален" пред белите (т.е. чистите)!

"ДКЕВР може да работи без който и да е от нас, тоест и без мен, също така качествено, дори и още по-качествено, каза Ангел Семерджиев"... Изтръпвам пред тези обещания! За кого ще работи ДКЕВР "качествено" , бе Семерджиев?! Ако имаш предвид гражданите - пази Боже от още по-голямо "качество" - и сегашното ни стига и артисва: сметките само нагоре и такси и таксички на корем! Ако имаш предвид естествените монополисти - е, то нема нужда от по-високо качество в защита на интересите им - и без това сте само на уведомителен режим и на "Да, господарю"!

РИТНАХА ТЕ ОТ КОРИТОТО.СЕГА КАК ЩЕ Я КАРАШ...........................

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЩЕ РАБОТИ. ПРЕДСТОИ НОВО ПОВИШЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ И ВЛИВАНЕТО ОТ НАШИТЕ ДЖОБОВЕ В КАСАТА НА "ЗЕЛЕНАТА БАНКА" НА ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА НА НОВИ МИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ !!! СЪЗДАДЕ ДОБР СЕМЕЕН БИЗНЕС НА ПРЕМИЕРШАТА И ДРУГАРЯ БОРИСОВ. ПУКА ТИ КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ТЯХНАТА ДАЛАВЕРА С КОЯТО ГЪРБЯТ МИЛИОНИ БЪЛГАРИ.

Тук ключовата дума е "работи". Защото с теб не работеше. Дано сега вземе наистина да работи.

Какво значение има дали ще е с този или друг бушон. Комисията е изцяло независима, т.е. от нея нищо не зависи.

Най-малко заради таксата за достъп, уговорена тихомълком с електроразпределителните дружества-монополисти, трябва да си отиде. Бизнесът на стотици инвеститори във ВЕИ е на ръба на фалита, а държавата в лицето на ДКЕВР им прибира 40% от цената по сключените договори и облагодетелства чуждите компании. Оставката е тънко измъкване пред скандала, който предстои на международно ниво, във връзка с тези такси. А дали някога ще излезе наяве срещу какви комисиони комисията взе такова арогантно решение?

Трябва и тези монополисти от Енергото да изгонят и тогава ще е още по-добре !

Това, че ДКЕВР ще работи без един червен помияр и родоотстъпник е добре. Лошото е ,че там всички са комунисти продажници, които съсипват народа и му свалят последните части от кожата, която му е останала от близо 70-те години ограбване. Дано това, което сте ограбили ви заседне и пукнете!

Този нали имаше 90 000 евро заем - сега как ще ги изплаща - сигурно няма да закусва

Не се кахъри - следи му "кариерното развитие" и гледай при кого от монополистите от бранша му ще се нареди на сладка синекурна службица! Човекът си я заслужи!

ПО ГОЛЯМ СЕРСЕМ ОТ НЕГО НЯМА...ПЪЛНА СКРЪБ...